Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Last chance

Napl√≥Tetszik, nem tetszik, az van, hogy a Vil√°g √ļj form√°t √∂lt, ami a r√©gire kell hasonl√≠tson, de optim√°lis esetben annak korh√Ľ m√°sak√©nt, √∂r√∂k√∂se kell legyen. Igen, az √∂r√∂k√∂s√∂k visszat√©rnek. Kiss√© bonyolultabb a k√©rd√©s, att√≥l, hogy belem√©lyedjek ez√©rt csak megvillantani szeretn√©k p√°r monumentumot. Momentum please! Tegnap n√©h√°ny cikket ford√≠tottam angolb√≥l, √©s sokkal t√∂bbet olvasgattam oroszul, s vagy kett√Ķt n√©met√ľl is. El√©g j√≥l kezdik felfejteni Maya f√°tyl√°t √©s van itt m√°r puszt√≠t√≥ f√∂ldmozg√°s, cunami, a naprendszerbe bet√∂r√Ķ bolyg√≥k, kett√Ķs nap, √©s f√∂ld√∂n k√≠v√ľliek √©s UFO-k minden mennyis√©gben. No nem tiszt√°z√°sk√©ppen, de j√∂n a Marduk, illetve mi is megy√ľnk fel√©je. Ez van, ha k√©t csillagrendszer tal√°lkozik. Ebb√Ķl persze m√©g lehet 2012-is, meg anom√°li√°k meg l√°tom√°sok, rezg√©sszint-emelked√©s, f√∂ldreng√©sek, p√≥lusv√°lt√°s, s√Ķt m√©g a „Nibiru” is megjelenhet l√°t√≥t√°vols√°gban, b√°r mindegy hogyan nevezz√ľk. Bizony j√∂nnek a h√≠rek a Hold-r√≥l is sz√©pen √©s m√°r hivatalosan firtatj√°k a tud√≥s k√∂r√∂k, hogy az USA nem is volt ott,

Armstronggal √©s n√©lk√ľle sem, de h√°t ugye err√Ķl is √≠rtam m√°r eleget. Meg arr√≥l is, hogy nem vagyunk egyed√ľl √©s tev√©kenys√©g√ľnket megfigyelik, elemzik √©s ha kell, beavatkoznak er√Ķk, amikkel jobb lenne nem „balt l√©pni”, mert cs√ļnya v√©ge lesz. Minderre most a P√°pua is r√°tenyerelt egy laza k√©zmozdulattal √©s hamarosan t√°n azt is kijelenti, hogy az √ļn. kereszt√©ny vall√°s val√≥j√°ban zsid√≥ vallom√°s √©s judaizmus az eredetije. Most megjelent k√∂nyv√©t menedzselve m√©g j√∂hetnek a meglepet√©sek sorra, s kider√ľl hogy semmi nem az, aminek l√°ttatt√°k. √Āprilisra (H√ļsv√©tra), bizony az √ļj alkotm√°nynak nevezett zsid√≥ Talmud, amit a zsid√≥ parlament meg akar alkotm√°nyoz√≥ rabbin√°tus√°val „kereszteltetni” olyan sz√°nalmas pr√≥b√°lkoz√°sa ennek a hazug t√°rsas√°gnak, hogy m√°r √∂r√∂mmel l√°tom, hogy sokak tenyere nem remegne meg, ha a k√∂t√©l v√©g√©t √Ķk fogn√°k, melyen ezek mind –kiv√©tel n√©lk√ľl- r√°ngat√≥zn√°nak. Ennek az ideje j√∂n el, nagyj√°b√≥l √ļgy, ahogy mi ezt meg akarjuk √©lni. Ha figyelt√©tek, Magyarorsz√°gr√≥l h√≠rek szinte nuku, de az angol ifj√ļ hercegi p√°rt mutogatj√°k rendesen. √Āprilis v√©g√©re teszik a menyegz√Ķt Charles √©s Kate k√∂z√∂tt, s ha j√≥l sejtem, ekkor a kir√°lyn√Ķ le is mond a jav√°ra. Fiatal√≠t√°s j√∂n a teljes palett√°n a k√©kv√©r√Ľ rotschildi „dinaszti√°kban”. Ebbe a k√∂rbe kapcsolj√°k be Magyarorsz√°got is √©s hirtelen kital√°lnak egy √Ārp√°d-h√°zi rejtett D√°vid-h√°zi –szarh√°zi vonalat is √©s √∂sszekapcsolj√°k a pusztul√≥f√©lben l√©v√Ķ Izraelt √©s az EU –t is, mint r√©gi-√ļj kol√≥ni√°t. Megv√°ltozik az orsz√°g neve, √°llamform√°ja, s√Ķt lassan t√°n m√©giscsak el√Ķk√©sz√≠tik a p√©nznem-v√°lt√°st is? El√©g √∂sszetett l√©p√©ssorozat ez, √≠gy k√∂nny√Ľ elveszni a r√©szletekben, de k√∂nny√≠ts√ľnk rajta.

Tegnap arr√≥l olvastam, hogy 2012-ig 170 ezer!!! √Āllami alkalmazottat k√ľldenek el az oroszok √©s √©p√≠tik √°t a teljes k√∂zigazgat√°sukat. Nos, ezt nek√ľnk is meg kell tenni a teljes mostani t√°rsas√°got illet√Ķen, mert a zsid√≥kat, √ľgyn√∂k√∂ket, korrupt haza√°rul√≥kat valahogy ki kell emelni a rendszerb√Ķl. F√°jni fog. De nem jobban, mint az ezt megel√Ķz√Ķ katarzist, ami a jelenlegi parlament√°ris √°ldomr√°cia c√≠msz√≥ alatt a zsid√≥k porf√©szk√©v√© tette az Orsz√°g H√°z√°t. No azt meg ki kell f√ľst√∂lni, de nem t√∂mj√©nnel, hanem att√≥l kicsit az√©rt hat√©konyabb Ciklon B-vel. Ahogy Egyiptomban, √ļgy L√≠bi√°ban is elh√°r√≠tott√°k a „Nyugat” beavatkoz√°s√°nak direkt m√≥dj√°t √©s l√©nyeg√©ben √∂nmaguk kez√©ben van most √∂nmaguk sorsa, persze megt√°mogatva innen is √©s onnan is, nehogy elronts√°k a zsid√≥tlan√≠t√°st. Sokan nem akarj√°tok m√©g √©rteni a j√°t√©kot, amely √ļgy hangzik: „√úgyes vagy, de innen m√°r √°tveszem √©n!” Hogy ki kezdte, az sem mell√©kes, de l√©nyeges az, ki tudja √©s hogyan befejezni! Nos, a tegnapi egyik cikk az Elef√°ntcsont-parton t√∂rt√©n√Ķ eln√∂ki visz√°ly, √∂ld√∂kl√©st √©s Obama rosszall√°s√°t taglalta. Verg√Ķdnek ott is, mint L√≠bi√°ban √©s beavatkozni nem avatkozhatnak be m√©gsem. A Nig√©riai helyzet csak most alakul m√©g, de ehhez kell az el√Ķ√©tel a t√©rs√©gben, hogy meglegyen a hivatkoz√°si alap.
Zimbabwe csak most gy√ļr r√° a polg√°rh√°bor√ļra, de j√∂nnek sz√©pen sorban, ahogy el√Ķ van √≠rva a recipe. A m√°sik cikk az arany-ez√ľst √°rkalkul√°ci√≥r√≥l sz√≥lt √©s azt firtatta, hogy az ez√ľst ar√°nyaiban jobban dr√°gult, mint az arany √©s tal√°n nem is az arany, ami ar√°ny lesz, hanem a Silver. Arany a Nap, ez√ľst a Hold.

A harmadik az USA g√©pipari exportj√°nak bev√©teleit illusztr√°lta a m√ļlt √©vre vet√≠tve. √ďri√°sit „kasz√°ltak”, de csak kuncogtam magamban, mert ma m√°r tudjuk, hogy sok √©rintett orsz√°g, aki vett t√Ķl√ľk valamit (Moszkva 60%-al emelte a kor√°bbi v√©telt) „√©rt√©ktelen” doll√°rral fizette ki √Ķket, vagy √©rt√©ktelen √©rt√©kpap√≠rokkal…, na de ez sem l√©nyeges. Lassan, de biztosan be√©rik az id√Ķ az intervenci√≥ra, de Olsteinn√©k verj√©k csak m√©g magukat √©s csin√°lj√°k meg a k√ļri√°kat, v√°rmegy√©ket √©s √∂sszpontos√≠ts√°k ide a cig√°nyokat minden ir√°nyb√≥l. Olaszban 15 ezer Eur√≥t kapnak, ha elk√∂lt√∂znek Rom√°ni√°ba. Nem √Ķk, hanem a vajda, de mivel a cig√°ny√°llamot l√©tre kell hozni ez√©rt a t√∂bbi √°llam is hozz√°j√°rul ehhez b√Ķven a p√©nz√ľnkb√Ķl. Futja r√°, nem? Az alkotm√°nynak nevezett k√∂zr√∂hej talmudi irom√°ny √©s az azt k√∂vet√Ķ √°llamforma v√°rmegy√©s√≠t√©se √©rtelmet ad Torockai-T√≥th –Tutsek v√°rmegy√©s √ľgyk√∂d√©s√©nek is. Ez volt a dolga, no meg egy kis balh√© kever√©se ott, ahol kell. No majd csak kik√∂h√∂gi a kisfi√ļ, ha a saj√°t bety√°rjai √©rtelmesebb r√©sze – rem√©lem ilyen is van, de ha nincs, mert nem futja, akkor van jelentkez√Ķ r√°- kik√∂h√∂gtesse bel√Ķle a kott√°t.

Nekem sem Zazri-Vona, sem √Ķ nem k√©rd√©s, ahogy Morvai, Dr√°bik, T√Ķke √©s a t√∂bbiek, akiket itt m√°r kicsontoztunk. Sz√≥val, a cig√°nyoknak is jut auton√≥m v√°rmegye, m√©g orsz√°gnak sem kell h√≠vni egyel√Ķre, hisz saj√°t k√ļrj√°ja van, saj√°t b√≠r√≥kkal k√ļrj√°k meg √©s √°t azt akit akarhatnak. Tudom, hogy neh√©z meg√©rteni, de jobb az, ha hagyj√°k Soros√©knak megcsin√°lni a zsid√≥ √©s cig√°ny √∂sszevon√°st, mert egyszer√Ľbb az √∂sszegy√Ľjt√∂tt szemetet is bezs√°kolni. Ezt el kell tudjuk addig is viselni, s √©n meg m√©g azt sem b√°nom, hogy k√∂zben gyakorlatilag el√Ķk√©sz√≠tik a terepet annak a rendnek, amely m√°r vel√ľk nem sz√°mol. Sok apr√≥ r√©szlet ker√ľl √©ppen most a hely√©re a J√≥bbik vonatkoz√°s√°ban, de most l√°tszik hogy a b√≠r√≥i √©s √ľgy√©szi gyakorlatot, rend√Ķrs√©get ostoroz√≥, annak hib√°it felt√°r√≥, az igazs√°gtalans√°gokat de jure a v√©gpontig viv√Ķ szem√©lyeknek is megvolt a maguk szerepe abban, hogy ez a v√°ltoz√°s egy kv√°zi-k√∂zakaratot k√©pezzen le. Igen, akarjuk, hogy a rend√Ķrs√©g, az √ľgy√©szs√©g, a b√≠r√≥s√°g √©s a k√∂zhivatalok v√°ltozzanak, s ezt mi akarjuk, s √Ķk, csak eleget tegyenek ennek, de k√∂zben teljesen elzsid√≥s√≠tott egys√©gek √ľlhessenek a m√©g szarv√°nyosan magyarok √°ltal betelep√≠tett sz√©kekbe is. Alap k√©rd√©s teh√°t az, hogy a gond a hivatalokkal, vagy azok eddigi szerep√©vel a zsid√≥k √°ltal ide navig√°lt helyzet√©vel van-e. Igen. Keresd a zsid√≥t teh√°t b√°rhol is van √©s cs√≠pd nyakon s el ne engedd, am√≠g szusz van benne! A nemzeti egys√©g-keres√©s is ugyanitt tart. Am√≠g szabadk√Ķm√Ľves√©sek, zsid√≥k √©s bizonytalan forr√°sb√≥l √©l√Ķ t√∂rtet√Ķk telep√ľlnek r√° minden kezdem√©nyez√©sre, ami j√≥ ir√°nyt, j√≥ sz√°nd√©kot k√©pvisel –√©s ezt a szervez√Ķk hagyj√°k – addig k√°r vacakolni vel√ľk. Akik m√°r k√©szen √°llnak, azok hallgatnak, illetve csendesen besz√©lnek, mert sejtik, hogy a k√∂zelj√∂v√Ķben a szerep a fegyverek√© lesz itt is.

Hogy mennyit kell vel√ľk majd l√Ķni, az k√©rd√©ses, de a milit√°ns megk√∂zel√≠t√©s ma m√°r nem ut√≥ – hanem el√Ķpia, mondhatn√°m: wellcome drink! A Fel√°ldozhat√≥k c√≠m√Ľ akci√≥filmben Stalone az els√Ķ p√°r percben mondja el, hogy „last chance”. Ez az a film, amiben Swarzi-r√≥l elhangzik, hogy eln√∂k akar lenni √©s Buda √©s Pest-k√©nt mutatkozik be Stalone √©s Statham az egyik jelenet√©ben. Igen, ez az utols√≥ sansz √©s nincs t√∂bb. Addig is permetezik az eget kitart√≥an √©s j√∂n az es√Ķ, de v√°rhat√≥an m√©g havzik is majd, hogy az √°s√≥ helyett m√©g legyen mit lap√°tolni. No, miut√°n Jap√°nban cumami volt, azt is tudni lehet, hogy ezt mindig cupapi fogja k√∂vetni, s Okinaw√°n is a b√°zist der√©kba t√∂rik, mint a ropit m√©g egy ilyen tengerrenget√©ssel, de tudom, hogy addig is sajnos a lak√≥k lakolnak a lak√°jok helyett. Ez van, ezt nem kell szeretni, de att√≥l m√©g nincs jobb!

HozzŠszůlŠsok

# | √Ėsmagyar √Ėsmagyar - 2011 03 11 ¦ 22:16:07
Hegel! Szerintem az √ļjs√°g√≠r√≥k nem a val√≥s√°got √≠rt√°k le. Usz√≠tj√°k az embereket, ahogyan a Kuruc.info is teszi.
# | postaimre postaimre - 2011 03 12 ¦ 10:28:39
Izraelben meg "t√ļl kev√©s", ez√©rt nem veszik a h√°zakat, pedig √©p√ľlnek ott is sorban. T√ļl dr√°g√°k. Itt meg t√ļl olcs√≥k. T√ļl van ez m√°r minden hat√°ron.
Az elektronikus "p√©nz" m√°rpedig nem p√©nz. Err√Ķl jut eszembe a b√≠zni-biznisz anal√≥gia, a p√©nz-p√≠z-pl√≠z-p√≠sz angolsz√°sz √©rt√©k√≠t√©let is.
# | Tasi Tasi - 2011 03 12 ¦ 13:04:41
Durva ez a cumipapi ahogy ezzel Japánt destabilizálják az sem véletlen.
A nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥dik. J√∂jj√∂n aminek el kell j√∂nnie egy szebb √©s jobb vil√°g zsid√≥ parazit√°k n√©lk√ľl.

Ha mondjuk éhinség lesz vagy valami iylesmi akkor zsidókat fogok enni. Bár nem tudom lehet a csótányt hamarabb elrágcsálnék mint egy zsidót. De kitudja...
Abb√≥l a mond√°sb√≥l kiindulva hogy nincs ronda n√Ķ csak nem itt√°l eleget.

Az arab vil√°gban zajl√≥ Iszl√°m Forradalomhoz hasonl√≥t egyenl√Ķre itthon nem tudok elk√©pzelni mert az itthon l√©v√Ķ embereknek nincs hit√ľk sem. Vagy agyhalottak vagy p√°rtoskodnak √©s a t√∂rtet√Ķket isten√≠tik meg lehet sorolni a sok idi√≥ta barmot.
De kev√©s oroszl√°n mint sok ny√ļl.

√Āld√°s!


KITART√ĀS!
# | Cezarfi Cezarfi - 2011 03 12 ¦ 14:44:02
Egy atomenergia szakértö szerint legfeljebb 24 óra áll rendelkezésre a Fukushima-i atomerömu reaktor magjának olvadásáig.
http://tinyurl.co...
Ma m√°r t√∂rt√©nt egy robban√°s az er√∂muv√∂n belul. A jap√°n sz√≥viv√∂k szerint nincs ok aggodalomra, de a Szovjet√ļni√≥ is ezt √°ll√≠totta hivatalosan a Csernobil-i katasztr√≥fa kezdeti szakasz√°ban. Sajn√°lom a jap√°nokat, de a vil√°gpolitikai helyzet sz√©pen kusz√°l√≥dik. Vagy √©ppen ez a terv? Azt√°n mikor m√°r senkinek sem f√©r be a zabszem, j√∂n a vil√°gmegv√°lt√≥ hatalom, csak be kellesz sorakozni m√∂g√©?
# | balu998 balu998 - 2011 03 12 ¦ 14:58:26
Cezarfi,
a terv biztos valami ilyesmi volt, de ma m√°r t√ļl sokan tudnak a vil√°guralmi tervekr√Ķl √©s ha bek√∂vetkezik az, amit az interneten m√°r ezerszer elolvastak (pl. RFID chip, egys√©ges p√©nz bevezet√©se stb.) egy√°ltal√°n nem biztos, hogy az lesz a reakci√≥, amit v√°rnak - vagyis, hogy a j√≥n√©p sz√©pen al√°veti mag√°t a hatalmuknak.
# | Cezarfi Cezarfi - 2011 03 12 ¦ 15:01:21
Azarov, ukr√°n minisztereln√∂k √ćzr√°elbe utazik a j√∂v√∂ h√©ten, hogy az ukr√°n-√≠zr√°eli bilater√°lis egyuttmuk√∂d√©s kib√∂v√≠t√©s√©r√∂l t√°rgyaljon.
http://tinyurl.co...
# | IGAZSAG IGAZSAG - 2011 03 12 ¦ 15:21:19
http://www.mon.hu...1-07280634

Kicsit eml√©keztet a z Al Gore f√©le "Kellemetlen igazs√°g" c. filmre, amiben mindenf√©lek√©ppen azt akarta elhitetni a k√∂z√©rdem√Ľvel, hogy a glob√°lis felmeleged√©s egy term√©szetellenes folyamat, amit mi, egyszer√Ľ emberek id√©zt√ľnk el√Ķ √©s a fenntarthat√≥s√°g √©rdek√©ben s√ļlyos k√∂rnyezetv√©delmi ad√≥kkal kell gazdag√≠tsuk Al Gore urat √©s k√∂rnyezet√©t, mik√∂zben val√≥j√°ban √Ķk semmit sem tesznek a fenntarthat√≥s√°g√©rt, mert a teh√©nfing (ez nem vicc!) megad√≥ztat√°sa hatalmas √ľzlet √©s esz√ľk √°g√°ban sincs lev√°gni a doll√°rszag√ļ aranyfingot toj√≥ ty√ļkot: a glob√°lis felhergel√Ķd√©st.
Persze azt√°n kij√∂tt a "Glob√°lis felmeleged√©s hazugs√°g" c. film, ami ler√°ntotta a leplet a sz√°rnyasr√≥l, no meg a k√©kv√©r√Ľek terv√©r√Ķl.
Sz√≥val itt is az a szimatom, hogy tudom√°nyos magyar√°zattal pr√≥b√°lj√°k elfedni a val√≥j√°ban gonosz √©s emberi eredet√Ľ puszt√≠t√°st, amit f√∂ldet renget√Ķ technol√≥gi√°val id√©zett el√Ķ p√°r √©rdekelt ember, csal√°d.
# | gabi gabi - 2011 03 12 ¦ 15:29:28
"Kiford√≠tom, beford√≠tom m√©gis bunda a bunda", teh√°t, ha az olaj √°ra 3 doll√°rral cs√∂kkent a vil√°gzsibong√≥ban, akkor n√°lunk minimum 5 Ft-tal, de legal√°bb 10 Ft-tal n√Ķni fog!
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2011 03 12 ¦ 15:31:36
Imre ! nekem az tetszik , hogy forditottal angolbol , aztan nemetbol , majd oroszbol . . . en megertem mar mindent , negyed evszazada , hogy elhagytam elrabolt hazamat - igy elek jelenleg a 7. orszagban , szoval lattam mar mindent . sosem mulasztottam el "semmit" - nekem mar meg a budos zsidok sem tudnak artani , igy csak azt sajnalom nem tanultam intenziven nyelveket ! nagyszeru dolog volt a 90-es evekben Johannesbourgban a nemet Hans-szal nemetul beszelni , aki Namibiabol "disszidalt" a napfenyes D . Afrikaba ; vagy Saudi Arabiaban angolul , a bangladeshi benzinkutassal . . . ? oroszul 8 evig "tanultam" a kadar-zsido diktaturaban , amibol annyit tudok , hogy :benzin jeszty ? de orommel mondhatom ennek ellenere sosem volt problemam az orosszal , u.i. mindig tobb perces "angol"beszelgetes utan derul ki , ha orosszal beszelek . rajottem tehat , hogy ez a 2 nyelv azonos . nem kell tehat kulon "oroszul" is megtanulnod ! az "orosz"iszonyuan ronda nyelv az angol primitiv - a nemet egy intelligens kultur-nyelv , a der die das -tol eltekintve olyan ,mint a magyar . mondatszerkesztese is hasonlo . van azonban egy bokkeno ! nyelvet tanulni 40 ev alatt kell . ezert vagyok most nagy bajban . lemondanek minden eddig tanult szorol es nyelvtani szabalyrol , ha spanyolul megtanulhatnek nehany honap alatt . ugy tudom ezt a nyelvet beszelik az Orinoco volgyben , ahol nem maradnak meg a zsidok , mert ott "tudnak banni veluk ". ott szeretnem eltolteni hatralevo napjaimat (ha vannak) nem artana , ha valamilyen nyelven tudnank kommunikalni . vagy lehet , hogy oroszul ok is tudnak ?!!?
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2011 03 12 ¦ 15:47:36
gabi ! gratulalok ! a dollar-forint currency converter-ed helyes ! en is legalabb ilyen jo matematikus vagyok , latom , azt is beleszamoltad , hogy Saudi Arabia is beledol a "harcba" , az olaj ara 200 dollar lesz , a benzin ara az USA-ban eleri a 10dollar / gallon (400 Ft felett / liter) - amit a csoro amerikaiak nem tudnak megfizetni (csak mi -gazdag magyarok )- Obama hajlektalan lesz es mehet barack-ot szedni biciklivel .! ! !

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.07 mŠsodperc
86,263,395 egyedi lŠtogatů