Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Last chance

Napl√≥Tetszik, nem tetszik, az van, hogy a Vil√°g √ļj form√°t √∂lt, ami a r√©gire kell hasonl√≠tson, de optim√°lis esetben annak korh√Ľ m√°sak√©nt, √∂r√∂k√∂se kell legyen. Igen, az √∂r√∂k√∂s√∂k visszat√©rnek. Kiss√© bonyolultabb a k√©rd√©s, att√≥l, hogy belem√©lyedjek ez√©rt csak megvillantani szeretn√©k p√°r monumentumot. Momentum please! Tegnap n√©h√°ny cikket ford√≠tottam angolb√≥l, √©s sokkal t√∂bbet olvasgattam oroszul, s vagy kett√Ķt n√©met√ľl is. El√©g j√≥l kezdik felfejteni Maya f√°tyl√°t √©s van itt m√°r puszt√≠t√≥ f√∂ldmozg√°s, cunami, a naprendszerbe bet√∂r√Ķ bolyg√≥k, kett√Ķs nap, √©s f√∂ld√∂n k√≠v√ľliek √©s UFO-k minden mennyis√©gben. No nem tiszt√°z√°sk√©ppen, de j√∂n a Marduk, illetve mi is megy√ľnk fel√©je. Ez van, ha k√©t csillagrendszer tal√°lkozik. Ebb√Ķl persze m√©g lehet 2012-is, meg anom√°li√°k meg l√°tom√°sok, rezg√©sszint-emelked√©s, f√∂ldreng√©sek, p√≥lusv√°lt√°s, s√Ķt m√©g a „Nibiru” is megjelenhet l√°t√≥t√°vols√°gban, b√°r mindegy hogyan nevezz√ľk. Bizony j√∂nnek a h√≠rek a Hold-r√≥l is sz√©pen √©s m√°r hivatalosan firtatj√°k a tud√≥s k√∂r√∂k, hogy az USA nem is volt ott,

Armstronggal √©s n√©lk√ľle sem, de h√°t ugye err√Ķl is √≠rtam m√°r eleget. Meg arr√≥l is, hogy nem vagyunk egyed√ľl √©s tev√©kenys√©g√ľnket megfigyelik, elemzik √©s ha kell, beavatkoznak er√Ķk, amikkel jobb lenne nem „balt l√©pni”, mert cs√ļnya v√©ge lesz. Minderre most a P√°pua is r√°tenyerelt egy laza k√©zmozdulattal √©s hamarosan t√°n azt is kijelenti, hogy az √ļn. kereszt√©ny vall√°s val√≥j√°ban zsid√≥ vallom√°s √©s judaizmus az eredetije. Most megjelent k√∂nyv√©t menedzselve m√©g j√∂hetnek a meglepet√©sek sorra, s kider√ľl hogy semmi nem az, aminek l√°ttatt√°k. √Āprilisra (H√ļsv√©tra), bizony az √ļj alkotm√°nynak nevezett zsid√≥ Talmud, amit a zsid√≥ parlament meg akar alkotm√°nyoz√≥ rabbin√°tus√°val „kereszteltetni” olyan sz√°nalmas pr√≥b√°lkoz√°sa ennek a hazug t√°rsas√°gnak, hogy m√°r √∂r√∂mmel l√°tom, hogy sokak tenyere nem remegne meg, ha a k√∂t√©l v√©g√©t √Ķk fogn√°k, melyen ezek mind –kiv√©tel n√©lk√ľl- r√°ngat√≥zn√°nak. Ennek az ideje j√∂n el, nagyj√°b√≥l √ļgy, ahogy mi ezt meg akarjuk √©lni. Ha figyelt√©tek, Magyarorsz√°gr√≥l h√≠rek szinte nuku, de az angol ifj√ļ hercegi p√°rt mutogatj√°k rendesen. √Āprilis v√©g√©re teszik a menyegz√Ķt Charles √©s Kate k√∂z√∂tt, s ha j√≥l sejtem, ekkor a kir√°lyn√Ķ le is mond a jav√°ra. Fiatal√≠t√°s j√∂n a teljes palett√°n a k√©kv√©r√Ľ rotschildi „dinaszti√°kban”. Ebbe a k√∂rbe kapcsolj√°k be Magyarorsz√°got is √©s hirtelen kital√°lnak egy √Ārp√°d-h√°zi rejtett D√°vid-h√°zi –szarh√°zi vonalat is √©s √∂sszekapcsolj√°k a pusztul√≥f√©lben l√©v√Ķ Izraelt √©s az EU –t is, mint r√©gi-√ļj kol√≥ni√°t. Megv√°ltozik az orsz√°g neve, √°llamform√°ja, s√Ķt lassan t√°n m√©giscsak el√Ķk√©sz√≠tik a p√©nznem-v√°lt√°st is? El√©g √∂sszetett l√©p√©ssorozat ez, √≠gy k√∂nny√Ľ elveszni a r√©szletekben, de k√∂nny√≠ts√ľnk rajta.

Tegnap arr√≥l olvastam, hogy 2012-ig 170 ezer!!! √Āllami alkalmazottat k√ľldenek el az oroszok √©s √©p√≠tik √°t a teljes k√∂zigazgat√°sukat. Nos, ezt nek√ľnk is meg kell tenni a teljes mostani t√°rsas√°got illet√Ķen, mert a zsid√≥kat, √ľgyn√∂k√∂ket, korrupt haza√°rul√≥kat valahogy ki kell emelni a rendszerb√Ķl. F√°jni fog. De nem jobban, mint az ezt megel√Ķz√Ķ katarzist, ami a jelenlegi parlament√°ris √°ldomr√°cia c√≠msz√≥ alatt a zsid√≥k porf√©szk√©v√© tette az Orsz√°g H√°z√°t. No azt meg ki kell f√ľst√∂lni, de nem t√∂mj√©nnel, hanem att√≥l kicsit az√©rt hat√©konyabb Ciklon B-vel. Ahogy Egyiptomban, √ļgy L√≠bi√°ban is elh√°r√≠tott√°k a „Nyugat” beavatkoz√°s√°nak direkt m√≥dj√°t √©s l√©nyeg√©ben √∂nmaguk kez√©ben van most √∂nmaguk sorsa, persze megt√°mogatva innen is √©s onnan is, nehogy elronts√°k a zsid√≥tlan√≠t√°st. Sokan nem akarj√°tok m√©g √©rteni a j√°t√©kot, amely √ļgy hangzik: „√úgyes vagy, de innen m√°r √°tveszem √©n!” Hogy ki kezdte, az sem mell√©kes, de l√©nyeges az, ki tudja √©s hogyan befejezni! Nos, a tegnapi egyik cikk az Elef√°ntcsont-parton t√∂rt√©n√Ķ eln√∂ki visz√°ly, √∂ld√∂kl√©st √©s Obama rosszall√°s√°t taglalta. Verg√Ķdnek ott is, mint L√≠bi√°ban √©s beavatkozni nem avatkozhatnak be m√©gsem. A Nig√©riai helyzet csak most alakul m√©g, de ehhez kell az el√Ķ√©tel a t√©rs√©gben, hogy meglegyen a hivatkoz√°si alap.
Zimbabwe csak most gy√ļr r√° a polg√°rh√°bor√ļra, de j√∂nnek sz√©pen sorban, ahogy el√Ķ van √≠rva a recipe. A m√°sik cikk az arany-ez√ľst √°rkalkul√°ci√≥r√≥l sz√≥lt √©s azt firtatta, hogy az ez√ľst ar√°nyaiban jobban dr√°gult, mint az arany √©s tal√°n nem is az arany, ami ar√°ny lesz, hanem a Silver. Arany a Nap, ez√ľst a Hold.

A harmadik az USA g√©pipari exportj√°nak bev√©teleit illusztr√°lta a m√ļlt √©vre vet√≠tve. √ďri√°sit „kasz√°ltak”, de csak kuncogtam magamban, mert ma m√°r tudjuk, hogy sok √©rintett orsz√°g, aki vett t√Ķl√ľk valamit (Moszkva 60%-al emelte a kor√°bbi v√©telt) „√©rt√©ktelen” doll√°rral fizette ki √Ķket, vagy √©rt√©ktelen √©rt√©kpap√≠rokkal…, na de ez sem l√©nyeges. Lassan, de biztosan be√©rik az id√Ķ az intervenci√≥ra, de Olsteinn√©k verj√©k csak m√©g magukat √©s csin√°lj√°k meg a k√ļri√°kat, v√°rmegy√©ket √©s √∂sszpontos√≠ts√°k ide a cig√°nyokat minden ir√°nyb√≥l. Olaszban 15 ezer Eur√≥t kapnak, ha elk√∂lt√∂znek Rom√°ni√°ba. Nem √Ķk, hanem a vajda, de mivel a cig√°ny√°llamot l√©tre kell hozni ez√©rt a t√∂bbi √°llam is hozz√°j√°rul ehhez b√Ķven a p√©nz√ľnkb√Ķl. Futja r√°, nem? Az alkotm√°nynak nevezett k√∂zr√∂hej talmudi irom√°ny √©s az azt k√∂vet√Ķ √°llamforma v√°rmegy√©s√≠t√©se √©rtelmet ad Torockai-T√≥th –Tutsek v√°rmegy√©s √ľgyk√∂d√©s√©nek is. Ez volt a dolga, no meg egy kis balh√© kever√©se ott, ahol kell. No majd csak kik√∂h√∂gi a kisfi√ļ, ha a saj√°t bety√°rjai √©rtelmesebb r√©sze – rem√©lem ilyen is van, de ha nincs, mert nem futja, akkor van jelentkez√Ķ r√°- kik√∂h√∂gtesse bel√Ķle a kott√°t.

Nekem sem Zazri-Vona, sem √Ķ nem k√©rd√©s, ahogy Morvai, Dr√°bik, T√Ķke √©s a t√∂bbiek, akiket itt m√°r kicsontoztunk. Sz√≥val, a cig√°nyoknak is jut auton√≥m v√°rmegye, m√©g orsz√°gnak sem kell h√≠vni egyel√Ķre, hisz saj√°t k√ļrj√°ja van, saj√°t b√≠r√≥kkal k√ļrj√°k meg √©s √°t azt akit akarhatnak. Tudom, hogy neh√©z meg√©rteni, de jobb az, ha hagyj√°k Soros√©knak megcsin√°lni a zsid√≥ √©s cig√°ny √∂sszevon√°st, mert egyszer√Ľbb az √∂sszegy√Ľjt√∂tt szemetet is bezs√°kolni. Ezt el kell tudjuk addig is viselni, s √©n meg m√©g azt sem b√°nom, hogy k√∂zben gyakorlatilag el√Ķk√©sz√≠tik a terepet annak a rendnek, amely m√°r vel√ľk nem sz√°mol. Sok apr√≥ r√©szlet ker√ľl √©ppen most a hely√©re a J√≥bbik vonatkoz√°s√°ban, de most l√°tszik hogy a b√≠r√≥i √©s √ľgy√©szi gyakorlatot, rend√Ķrs√©get ostoroz√≥, annak hib√°it felt√°r√≥, az igazs√°gtalans√°gokat de jure a v√©gpontig viv√Ķ szem√©lyeknek is megvolt a maguk szerepe abban, hogy ez a v√°ltoz√°s egy kv√°zi-k√∂zakaratot k√©pezzen le. Igen, akarjuk, hogy a rend√Ķrs√©g, az √ľgy√©szs√©g, a b√≠r√≥s√°g √©s a k√∂zhivatalok v√°ltozzanak, s ezt mi akarjuk, s √Ķk, csak eleget tegyenek ennek, de k√∂zben teljesen elzsid√≥s√≠tott egys√©gek √ľlhessenek a m√©g szarv√°nyosan magyarok √°ltal betelep√≠tett sz√©kekbe is. Alap k√©rd√©s teh√°t az, hogy a gond a hivatalokkal, vagy azok eddigi szerep√©vel a zsid√≥k √°ltal ide navig√°lt helyzet√©vel van-e. Igen. Keresd a zsid√≥t teh√°t b√°rhol is van √©s cs√≠pd nyakon s el ne engedd, am√≠g szusz van benne! A nemzeti egys√©g-keres√©s is ugyanitt tart. Am√≠g szabadk√Ķm√Ľves√©sek, zsid√≥k √©s bizonytalan forr√°sb√≥l √©l√Ķ t√∂rtet√Ķk telep√ľlnek r√° minden kezdem√©nyez√©sre, ami j√≥ ir√°nyt, j√≥ sz√°nd√©kot k√©pvisel –√©s ezt a szervez√Ķk hagyj√°k – addig k√°r vacakolni vel√ľk. Akik m√°r k√©szen √°llnak, azok hallgatnak, illetve csendesen besz√©lnek, mert sejtik, hogy a k√∂zelj√∂v√Ķben a szerep a fegyverek√© lesz itt is.

Hogy mennyit kell vel√ľk majd l√Ķni, az k√©rd√©ses, de a milit√°ns megk√∂zel√≠t√©s ma m√°r nem ut√≥ – hanem el√Ķpia, mondhatn√°m: wellcome drink! A Fel√°ldozhat√≥k c√≠m√Ľ akci√≥filmben Stalone az els√Ķ p√°r percben mondja el, hogy „last chance”. Ez az a film, amiben Swarzi-r√≥l elhangzik, hogy eln√∂k akar lenni √©s Buda √©s Pest-k√©nt mutatkozik be Stalone √©s Statham az egyik jelenet√©ben. Igen, ez az utols√≥ sansz √©s nincs t√∂bb. Addig is permetezik az eget kitart√≥an √©s j√∂n az es√Ķ, de v√°rhat√≥an m√©g havzik is majd, hogy az √°s√≥ helyett m√©g legyen mit lap√°tolni. No, miut√°n Jap√°nban cumami volt, azt is tudni lehet, hogy ezt mindig cupapi fogja k√∂vetni, s Okinaw√°n is a b√°zist der√©kba t√∂rik, mint a ropit m√©g egy ilyen tengerrenget√©ssel, de tudom, hogy addig is sajnos a lak√≥k lakolnak a lak√°jok helyett. Ez van, ezt nem kell szeretni, de att√≥l m√©g nincs jobb!

HozzŠszůlŠsok

# | Tom V Tom V - 2011 03 11 ¦ 19:58:24
Most az Imr√©t√Ķl elfigyelt szabad aszoci√°ci√≥s k√©pess√©geimet haszn√°lom: Vajon nincs ezzel kapcsolatban hogy az orosz nemr√©giben hamarj√°ban meger√Ķs√≠tette a Kurill szigetek v√©delm√©t? Tal√°n szimatot kapott a maci hogy valami k√©sz√ľl √©s biztos-ami-biztos alapon int√©zkedett?
# | postaimre postaimre - 2011 03 11 ¦ 20:08:43
Tom, √° dehogy! Honnan veszed?

Zuhannak a t√Ķzsdeindexek √©s a nyersanyag√°rak

A Jap√°nt √©rt nagy erej√Ľ f√∂ldreng√©s megr√°zta a nemzetk√∂zi p√©nz-√©s nyersanyagpiacokat is: az indexek jelent√Ķs cs√∂kken√©st mutatnak - els√Ķsorban a biztos√≠t√≥k, √©s viszontbiztos√≠t√≥ c√©gek r√©szv√©nyeinek az √°rfolyama zuhant, de megroggyantak az energetikai √©s nyersanyagpiaci c√©gek is.

Elemz√Ķk r√°mutattak, a nemzetk√∂zi hangulat m√°r eleve rossz volt az √©szak-afrikai √©s k√∂zel-keleti fejlem√©nyek, valamint az eur√≥√∂vezeti ad√≥ss√°gv√°ls√°g miatt, amire csak r√°tett a rettenetes f√∂ldreng√©s √©s sz√∂k√Ķ√°r.

Az arany kiv√©tel√©vel szinte minden fontosabb nyersanyag √°ra cs√∂kkent - bele√©rtve a k√Ķolajat is -, mert K√≠na √©s az Egyes√ľlt √Āllamok ut√°n Jap√°n a vil√°g harmadik legnagyobb nyersanyagimport√Ķre. B√°r a f√∂ldreng√©s okozta k√°rokat m√©g egy√°ltal√°n nem lehet meg√°llap√≠tani, az biztos, hogy a jap√°n gazdas√°g egyhamar nem fog talpra √°llni - legal√°bbis a f√∂ldreng√©s √°ltal legjobban √©rintett √©szaki r√©gi√≥ - emiatt visszaesik a kereslet a nyersanyagok ir√°nt. A jap√°n gazdas√°gi n√∂veked√©s esetleges lassul√°sa kihat√°ssal lehet az √©ppen csak l√°badoz√≥ vil√°ggazdas√°gra.

Az olaj √°ra k√∂zel 3 doll√°rral cs√∂kkent p√©nteken kora d√©lut√°n: az √©szaki-tengeri Brent 112 doll√°rba ker√ľlt hord√≥nk√©nt, cs√ľt√∂rt√∂k√∂n k√©s√Ķn enn√©l 2,86 doll√°rral volt magasabb az √°ra.
http://hvg.hu/gaz...ent=normal
# | Szk√≠ta1114 Szk√≠ta1114 - 2011 03 11 ¦ 20:25:21
√údv Mindenkinek!
Olstien azt mondta a telaviv 2-ben hogy,√≥vakodjunk nehogy magunkra harag√≠tsuk az arabokat √©s Eur√≥p√°ra is √°tterjedjen a h√°-bor√ļ, Nagyon √©rzik zsid√≥√©k a veszt√ľket.
# | postaimre postaimre - 2011 03 11 ¦ 20:47:38
Szk√≠ta, √©n, aki h√°bor√ļr√≥l "vizion√°lok" ammond√≥ vagyok, hogy ennek elgurult a gyogy√≥gyszere. Ilyen k√∂zel √°lln√°nk ehhez? Nem hinn√©m. Van m√©g k√©tsz√°z √©v√ľnk legal√°bb √©s b√©ke, nyugalom, szeretetrezg√©s √©s sima zsid√≥betelep√≠t√©s √©s magyar√∂l√©szet addig is nekik. Fog ez a kis potk√°ny m√©g vinnyogni ett√Ķl cifr√°bbakat is. Zene f√ľleimnek.
# | Mindannyiunknak Mindannyiunknak - 2011 03 11 ¦ 20:48:52
A fordított tendencia más téren is megindult. Mégsem olvadnak el a jéghegyek?

http://www.idokep...egtakaroja

Talán még ez is érdekes lehet. A dollár összeomlik?

http://translate....llapse.htm
# | √Ėsmagyar √Ėsmagyar - 2011 03 11 ¦ 21:06:12
Gy√∂ngy√∂spat√°r√≥l ism√©t:http://www.stop.h...?id=840417 M√©g a v√©g√©n beteljes√ľl vitya r√©m√°lma?
# | Alexandros Alexandros - 2011 03 11 ¦ 21:22:32
Hegel!
"Imre jó az ha a összes eu idetoloncolja a cigányait?
Sztem nem férnek el baz megyében...."
√Ālljunk meg egy sz√≥ra! Baz meg Szabolcs, hemzseg m√°r t√Ķl√ľk, egyre nagyobb fesz√ľlts√©g mellett. A betelep√≠tettek meg csak hatv√°nyozottan fokozn√°k. M√≠g Magyar a megy√©ben √©l, addig nem mehet t√∂meges betelep√≠t√©s. Tudhatjuk, hogy a Magyarnak meg a korm√°ny, nem fog kedvez√Ķbb helyen lakhat√°st biztos√≠tani. Be√°ldozza az itteni magyars√°got. √Čn meg majd addig, makuk√°zok!
Itt élve mondhatom, hogy hamarabb indulna el az önbíráskodás- önbíráskodó csapatok szervezése.
# | Hegel Hegel - 2011 03 11 ¦ 21:27:10
√ēsmagyar csin√°lj√°k a ujs√°gir√≥k a feszt!
Ez a cél a magyarokat a cigányokkal összeugrasztani.Olvason a hsz-eket eddig a cigányok bántalmazzák saját hazájukban a magyarokat.
Franc tudja de ha a lak√°somban a beengedett vend√©g nem az √©n h√°zirendem szerint m√ľk√∂dik kitess√©kelem net√°n kihajitom!
# | balu998 balu998 - 2011 03 11 ¦ 21:53:47
http://137.229.36...i?20110311 vagy http://www.abovet...672616/pg1

A haarp fullon √ľzemelt a m√°r t√∂bbsz√∂r bev√°lt indukci√≥s magnetom√©ter szerint.

De ezzel a jenkik most n√©mileg a saj√°t segg√ľk alatt robbantottak, mert Okinaw√°nak v√©ge. Megjegyzem: Jap√°nnak is megvan a maga haarpja, ut√°nan√©zek, hogy a megs√©r√ľlt reaktor v√©letlen√ľl nem annak volt-a a "t√°pegys√©ge" (mint a Duga-3-nak a csernobili er√Ķm√Ľ). Ha a jap√°nok r√°j√∂nnek, hogy a jenkik harpogt√°k a nyakukra a f√∂ldreng√©st, √Ķk is - most m√°r nyugodt l√©lekkel - odaharpoghatnak egyet valamelyik b√°zisukra. Egy kicsit megemelni az agresszivit√°s-szintet, hadd l√∂v√∂ld√∂zz√©k le egym√°st.
# | livia livia - 2011 03 11 ¦ 22:08:24
Noh√°t, ezt a cig√°ny-orsz√°got √©n se tudom elk√©pzelni, esetleg hat√°rz√°rral, √ļtz√°rral, embarg√≥val, meg kinek minek √≠ny√©re. No, de ezek tov√°bbra is √°tj√°rn√°nak szabadrabl√°szni gyilkol√°szni. Nem hiszek abban, hogy meg lehet √Ķket zabol√°zni. A v√©r nem v√°lik v√≠zz√©, no, meg kuty√°b√≥l nem lesz szalonna. Ha adunk nekik lehet√Ķs√©get, h√°nyszor, vissza√©lnek vele. Mutassanak m√°r valamit! √Čn nap mint nap l√°tom az eg√©szet! Azt se tudom, mikor kapnak seg√©lyt, de, sejtem, mert akkor nagy a rajz√°s. Vonulnak √°m rendesen, csapatostul.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.34 mŠsodperc
86,263,996 egyedi lŠtogatů