Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Leleplező könyv készül a Jóbbikról? Ideje volt.

Egy kis érdekesség!

Véletlenül jutottam ehhez a szöveghez. Állítólag egy készülő könyv részletei, címe: A NAGY ÁTVERÉS, melyet JOBBIK-nak hívnak.

Az un. „radikális jobboldali” vagy „nemzeti radikális” főképpen internetes sajtó nem ad hiteles képet és nem ad kézzelfogható kapaszkodókat a valóság kiderítéséhez,ez is mutatja,hogy lényegileg nem érdeke ,hogy pontosan képben legyen a társadalom radikálisabb része.Mert sem évszámokkal,sem eseményekkel a tisztelt publikum döntő része nincs tisztában.Olyan orgánumot,ahol pontokba szedve sorolják fel a tényeket és abból következtetéseket vonnak le,NEM FOG TALÁLNI SENKI.Ez olyan mint a puzzle.Darabonként kell összerakni.Amihez idő,fáradtság,türelem és a tényekkel szembeni alázat kell.

Egy-két példa,hogyan dolgoznak a cionisták. Akkor nézzük a puzle darabkákat!:"Jobbik:A Jobbik elődszervezete,1999-ben alakult. "Jobboldali Ifjúsági Közösség"néven és elsődleges feladatának tekintette :"A Jobbik a nemzeti hagyományokat tisztelő,a keresztény értékeket magukénak valló,elsősorban,de nem kizárólagosan a felsőoktatási intézményekben tanuló fiatalok számára kiván közösséget teremteni." Kezdetektől fogva szoros és jó kapcsolatot ápolt a jelenlegi parlamenti pártok nem egy prominensével. Egy érdekes cikk az Új Ember katolikus lap egy 2001-es számából. Itt Vona Gábor még eredeti nevén szerepel:Zázrivecz Gábor,mint a szervezet Hírlevelének főszerkesztője
A Jobbik bepozicionálása már akkor megkezdődött.Harrach Péter és Semjén Zsolt az első nevek....Erre az időszakra tehető a HÖOK pénzek körüli manőverek.(pld.Szávay képv. úr). Igazából az un. "nemzeti "oldalnak is-megtalálhatóak a Zuchslag karakterű figurái. Csak a HÖOK esetében ezt ügyesebben csinálták."
Egy 2006-os összefoglalásból: "Tucatjelenségnek számít,hogy a HÖK vezetői,tagjai visszaélnek az egyetem infrastruktúrájáva.Rendszeresen szerveznek különböző bulikat, gólyabálokat, rendezvényeket, ehhez az intézménytől ingyen kapják a helyszint, melyet különféle rendezvényszervező cégeknek adnak bérbe, a piaci ár alatti díjért, ami viszont nem az egyetem kasszáját, hanem a HÖK tagok jövedelmét gyarapítja. Ez egy rendszerre rálátó HÖK elnök becslése szerint rendezvényenként minimum többszázezer forintot jelent. Ez olyan jól működik,h ogy van vállalkozó, aki kifelyezetten egyetemi, főiskolai bulikra szakosodott és országos tevékenységet folytat Pécstől Szekszárdig. "Az 1999-ben alapított Jobbik az egyetemi infrastruktúrát, helységeket, anyagi erőforrásokat, pénzeket használta fel és építette ki a későbbi párt alapját. Jogilag azonban a kérdés rendben volt, mert : "Az ELTE HÖK szervezeti és működési szabályzata 2003-ig , a Jobbik párttá alakulásáig tartalmazta, hogy a Jobbik használhatja a HÖK infrastruktúráját. Ez pedig feljebb vezet,mert a HÖOK gerincét tradicionálisan ELTE-sek adják."

Magyarán a helyzet az, hogy az ELTE-n létrejött Jobbik egy ugyanolyan "keltetőgép" volt, mint valamikor a Bibo szakkollégium(Fidesz). Összenő(előbb-utóbb) ami összetartozik.
A helyzet, hogy miért kellett a Jobbik és nem a MIÉP, az a 2002-es választási vereség után alakult ki. Egyrészt a MIÉP kiesett a választásokon. A Papolczy-Csurka kettős addigra már olyan szinten leamortizálta a saját pártját, hogy értelmes ember leírta őket. Azonban a választási vereség után az addig egyetemi szervezetként működő Jobbik két vezetője összedugta a fejét, volt egy mentoruk, aki a párttá alakulás körül sündörgött: STUMPF ISTVÁN
„ Stumpf István úgy véli a MIÉP helyét a Jobbik Magyarországért Mozgalom veheti át a jövőben, amely már most nagyon határozottan és keményen képvisel olyan ügyeket, amelyeket korábban Csurka István pártja is felvetett, de mindezt a MIÉP-et jellemző „durva felhangok nélkül” teszi.
-A Jobbik vezérkara jól képzett, jól kommunikál, világképe és értékelkötelezettsége alapján meg van a lehetősége, hogy elfoglalja a nemzeti jobboldal pozícióját- tette hozzá”.

Forrás: http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=11382

Ez persze megmaradhatott volna a feltételezések és pletykák szintjén, ha Orbán Viktor SZEMÉLYES meghívására Vona Gábor nem lép be a Szövetség a Nemzetért Polgári Körbe 2002-ben. 2002 szeptemberében még látványos hűségnyilatkozatot tettek Orbán Viktor mellett: „A Jobbik közleményében határozottak kiáll Orbán Viktor Bicskén elhangzott véleménye mellett. Kijelentik, hogy támogatnak minden olyan kezdeményezést, amely az úniós csatlakozás kapcsán a magyarság érdekeit veszi figyelembe.”

Forrás: http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=4226

2003-ban már minden készen állt, hogy megszülethessen az új „nemzeti radikális” párt. Hogy pl.: Az EU-val kapcsolatban eddig három gyökeresen eltérő politikát fogalmaztak meg???:

1. fázis: http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=4226
2. fázis: http://www.jobbik.hu/kurucvirtus
3. fázis: http://www.jobbik.hu/node/6219

A következő részben megnézzük mi történt Csurkáék „Magyar Út Körök Mozgalmával”, mi lett a sorsa az Orbán által megteremtett „ Polgári Körök Mozgalmával és hogyan függnek össze ezek a Jobbik által létrehozott Magyar Gárda Mozgalommal”
A kapitányi értekezletek, lemondás, visszahívás, stb. történések kronológiáját. Hogyan alkalmazta a Magyar Gárda esetében azt az évtizedes receptet Zazrivecz Úr, melyek a Magyar Út Körök tudatos elsorvasztása során megtörtént. A nyalóka visszanyalt, mert a mozgalom egy része (mint civil társadalom) most már ellenállt és védekezett. Megvizsgáljuk a Gárda alakításának körülményeit. Miért a Demokrata(Fidesz) udvarán készült fel az első 56 avatott?Dósa István és szerepe. Mi történt 2009. július 4.-én az Erzsébet Téren? Kiknek az érdeke volt? Mi történt a 3. utas pénzekkel? Mi köze ahhoz a volt elnöknek és elnökségi tagnak? Hogyan nyúlta le a Gárda pénzét a Jobbik? Hová tűnt Zazrivecz- Vona Gábor 2005 január és 2006 októbere között? A pártigazgató és az uniós képviselő közös vállalkozásának forrásai.A kuruc info. és a Jobbik pártfórumainak szerepe a Gárda lejáratásában, kivéreztetésében. Kiknek volt döntő befolyásuk a parlamenti Jobbik stáb kialakulásának folyamatára? Zsidók, volt MSZMP párttitkárok-párttagok, volt MSZP-sek, SzDSZ-esek, HIT gyülekezeti tagok, spiclik, zsarolók, maffiózók, szélhámosok a Jobbik frakcióban.stb.

Hozzászólások

# | zenefan zenefan - 2011 03 12 ¦ 01:24:13
Akkor egy valamit tisztázzunk:

Gábor nagypapája, aki Vona volt, harcolt Erdélyért és hősi halált halt.
Gábor nagymamája újból férjhez ment Zázrivecz Józsefhez, aki nevére vette Vona Gábor apját.
Tehát Vona Gábor vissza vette az eredeti család nevét.

Szóval nem metélt tészta Von a Jóbbik táljában... vagy mégis?
# | zenefan zenefan - 2011 03 13 ¦ 20:08:57
Van rá bizonyíték, hogy (nem) legenda?
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 03 13 ¦ 20:14:01
zenefan!

Ezzel csak az a baj, hogy Zázrivecz József is hősi halált halt a 2VH-ban!
Grin
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 03 13 ¦ 20:22:05
kepfeltoltes.hu/110313/vonaG_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/110313/z_zri_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

int
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 03 13 ¦ 20:40:19
Szégyellem is magamat de nagyon! Grin
Apropó! Mégvalami!
Amint az a képekből is kiderül az állítólagos Vona nagypapa az anyjától kapta a vezetéknevét, valószínüleg azért, mert nem tudni ki volt az apja!
Pont úgy mint a Csermanek csemete esetében!

int
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 03 13 ¦ 21:35:24
"Ha már lúd, legyen kövér!"

Vonó Gabcsi anyjának a leánykori neve: Petrinyecz Szerén (Hmm! Érdekes név!)

Szóval nézegettem egy kicsit ezt a Petrinyecz nevet!

Budapest főváros (1892-től székesfőváros) törvényhatósági bizottsága közgyűlési jegyzőkönyve - 1930
353 • 354 • 356 • 357 • 358 (149. oldal)
354. Tárgyaltatott a tanács 141.232/1929—I. számú előterjesztése Petrinyecz Orbán köztisztasági munkás kegydíja ügyében.
A közgyűlés a tanács javaslatára Petrinyec Orbán köztisztasági munkás részére a kormányhatósági jóváhagyást követő hó 1-től kezdődően életfogytiglan havi 135 pengő illetmény 40%-át, vagyis havi 54 pengőt, azaz Ötvennégy pengőt kegydíj címén megszavaz.
A felmerülő költségeket a közgyűlés a költségvetés I. fejezet V. címe (Nyugdíjasok) alatt felvett hitelösszeg terhére engedélyezi.
A közgyűlés ezt a határozatát felsőbb jóváhagyás végett a m. kir. belügyminiszterhez felterjeszti.


De mi az a kegydíj? Lássuk: kegyelemből engedélyezett napi, havi, évi díj, ellentétben a nyugdíjjal, amely törvényes igényen alapul.

Hogy mi van? Jól értem? Nem törvényes igényen alapuló díjazás? ÁÁÁÁÁÁÁ Megvan! SEGÍLY! :)
Életfogytig tartó SEGÍLY!

A Petrinyec név feltehetően (szóval feltevés) Petrovce (Garancspetrác) Szepes megyei településre utal. A család 1950-ben 5 felnőttből állt.
Családi ragadványnevük: Merinda
A név eredete és jelentése nincs megfejtve.

De itt a kegyelemdöfés, egyenesen az Országos Széchenyi Könyvtár adatbázisából!
http://www.epa.hu...12irod.pdf

"...A beszélgetés önéletrajzi visszapillantásából kiderül: Vona - kifordított utalónév a szefárd-
zsidó család valamelyik ősének nevére (Navon), amit saját családi neve (Mananya)
helyett tizennégy évesen (!) összeállított versgyűjteménye megjelentetésének céljaira talált
ki, majd végig kitartott mellette. A vagyonos, szellemi alkotóterületeken is jártas polgárcsalád
a multietnikus Balkán egyik legkülönösebb színfoltját képviseli (távolabbi rokonságban
Elias Canetti, ruszei születésű író családjával). Ősei mindkét szülői ágon Spanyolországból
több évszázada elűzött, végül Konstantinápolyon és Bulgárián keresztül Romániába vetődött szefárdok, akik még a 20. században is beszélik az ősi, spanyol eredetű idiómát...."


He-he-he-he-he!
Hát ez szar ügy!
int
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 03 13 ¦ 21:46:46
Kerecsen!

Köszönöm!
int
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 03 13 ¦ 21:56:38
Valaki szóljon már Zázri Gabcsinak!
A háborús keresőszolgálat keresi az állítólagos mostohanagyapjának aki meghalt a 2VH-ban a hozzátartozóit!
http://www.haboru...=zazrivecz

Grin
# | postaimre postaimre - 2011 03 13 ¦ 22:06:34
SZM, téged nem szabad adatbázis közelébe engedni, mert mindig kitúrsz valamit. Egyébként nem Zazrivecz József halt meg a háborúban, hanem Vona Gábor. Vagy lehet, hogy személyegyezés van, vagy valami hasonló?

"Másik meghatározó családi élményem a hazáért való önfeláldozással kapcsolatos. Mint akkoriban sokaknak, nekünk is volt második világháborús, hősi halottunk. Apai nagyapám, Vona Gábor Erdélyben esett el a szovjet csapatok elleni reménytelen harcok során. Édesapámat kétszer látta, mindkétszer csecsemőként. A családi legendárium szerint kedves, szerény és jó ember volt. Fiatalon megözvegyült nagyanyám évekkel később hozzáment Zázrivecz Józsefhez, aki nevére vette az édesapámat is, és felnevelte. Így születtem én Zázrivecz Gábor néven. Az érettségi megszerzése után régi vágyamat váltottam valóra, amikor visszavettem a vér szerinti nevemet hősi halott nagyapám emlékére."
# | postaimre postaimre - 2011 03 13 ¦ 22:12:06
Szül év, névváltoztatás, indoklás stimmel!

"Toroczkai László tulajdonképpen majdnem kétszer született. Először 1978. január 5-én éjjel akart megszületni, de az orvosok a szegedi klinikán hosszasan küzdöttek azért, hogy injekciókkal megállítsák a születést, mert veszélyes koraszülésnek minősítették az esetet. Mellesleg mindez a Szent Korona 33 esztendő utáni hazatérésével egy időben történt. Toroczkai László végül 1978. március 10-én látta meg a napvilágot, miután az orvosok mesterségesen megindították a szülést, január 5-e után ugyanis nem akart többé megszületni.
Tóth László néven látta meg a napvilágot, de újságírói és közéleti szerepvállalása miatt tizennyolc éves korában - édesanyja felmenői után - felvette a Toroczkai nevet. Édesapja családját a bácskai Hódságból telepítették ki a szerbek, de anyai nagyapja is a történelmi Bács-Bodrog vármegye területéről került Szegedre. Őseinek gyökerei azonban az erdélyi Torockóra és Kolozsvárra, valamint a felvidéki Túróc vármegye területére is vezetnek. Így talán nem csoda, hogy Toroczkai László már gyermekkorában a trianoni probléma iránt kezdett érdeklődni. Ősei között a történelemből és irodalomból is ismert személyek sorakoznak. Volt, akire Toroczkai László nem lehet büszke, de a legtöbben dicsőséget hoztak a család nevére, s a felmenők között egy aradi vértanú is szerepel: Nagysándor József."

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.10 másodperc
60,290,124 egyedi látogató