Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Nagy a riadalom

Napl√≥Ma √≠rok utolj√°ra. J√≥ √©rz√©s. Nem fog hi√°nyozni. Ki√≠rtam magamb√≥l, amit kellett, s most m√°s dolgom lesz, legal√°bbis a k√∂vetkez√Ķ h√°rom napban. Erd√©lybe vagyok hivatalos el√Ķad√°sokat tartani, besz√©l-besz√©lni √©s hallgatni-hallgatni. R√°m f√©r a csend √©s a k√∂rnyezetv√°ltoz√°s, s tal√°n r√°tok is f√©r, mert ez id√Ķ alatt nektek kell k√©zben tartani a „vil√°g dolgait” √©s szorgosan √∂sszeszedni minden l√©nyeges elemet, amir√Ķl tudnunk kell. Teh√°t, Erd√©lyben leszek, s b√°r m√©g el sem indultam, de m√°r a fogadtat√°som viharos. A meghirdetett Cs√≠kszeredai el√Ķad√°somat az egyetemen a d√©k√°n √©s k√∂rnyezete politikainak min√Ķs√≠tette √©s kitiltott az √©p√ľletb√Ķl. Most keresnek m√°s helysz√≠nt. Horger Antal reinkarn√°l√≥dott, vagy csak a MAZSIHISZ-tizett √©s ugye az egyetem is p√©nzb√Ķl √©l, vagy legal√°bbis a rektor igen. No majd a terepen kider√ľl, de felvid√°m√≠tott a gondolat, hogy t√Ķlem, a „senkit√Ķl” az apolitikust√≥l, a „mindenf√©le zagyvas√°gok” ki√∂t√∂l√Ķj√©t√Ķl ennyire √∂sszecs√≠kozt√°k a gaty√°jukat azok, akiknek n√©pet kellene oktatni az igazs√°gra.

Nem is értem, miért nem jönnek el és tesznek fel nekem kellemetlen kérdéseket s hoznak kínos helyzetbe és bizonyítják be, hogy amit mondok, az badarság. A válasz nyilvánvalóan köztudott. Még jó, hogy demokrácia van, amolyan jujdejó módra.

No, de addig, m√≠g elutazom √∂sszegzem gondolataim egy csokorba, h√°tha sz√°m√≠t m√©g ez valamit. Nekem biztosan. No n√©zz√ľk sorj√°ban! √öjra az el√Ķt√©rbe ker√ľltek az atomfegyverek √©s ennek k√∂vetkezt√©ben tal√°n most megker√ľlhetetlen lesz besz√©lni az izraelinek mondott √©s a K√∂zel-Keleten sz√©tsz√≥rt, a „csatl√≥s” √°llamokban is telep√≠tett srtat√©giai √©s taktikai atomarzen√°lr√≥l. Valami√©rt √ļgy √©rzem, hogy ebben a k√©rd√©sben Bahrein √©s Jord√°nia, Sza√ļd-Ar√°bia √©s tal√°n m√©g Egyiptom is √©rintett. Most az USA kezdte el „szorgalmazni” a t√°rgyal√°sokat a taktikai robban√≥fejek cs√∂kkent√©s√©r√Ķl, mik√∂zben az Eur√≥pa-szerte sz√©tsz√≥rt mintegy 200 atomt√∂ltet√ľkt√Ķl is egyre hangosabban k√≠v√°n megszabadulni az √©rintettek z√∂me. √Čpp most ker√ľlt √ļjra sz√≥ba az S-400-as √©s 500-as t√≠pusok csatarendbe √°ll√≠t√°sa √©s a Moszkv√°t v√©d√Ķ l√©g – √© √Ľrv√©delmi rendszer moderniz√°ci√≥ja. Azt tudjuk, hogy az egyiptomi helyzetet mesters√©gesen id√©zt√©k el√Ķ, ahogy a t√∂bbi viharos „forradalmakat” is. A sz√°lak Tel-Avivba vezetnek most is. A Mubarak k√≥m√°j√°t okoz√≥ hat√°s –√ļgy t√Ľnik-, hogy a megd√∂nt√∂tt tuniszi vez√©rre n√©zve is rag√°lyos, mert a h√≠rek szerint √Ķ is bek√≥m√°lt! Most m√°r kom√°k mindketten. Ugyan ki k√∂veti m√©g a komas√°got? Tal√°n a Cece-legyek ringatt√°k √°lomba a cimbor√°kat, ahogy a moty√≥-f√©le Nov√°k Em√Ķk√©s b√©rtollnokok a nevemben azt meg√≠rt√°k? Oda kell r√°juk figyelnem, mert ezek tudnak valamit!

Tegnap √∂sszer√°ntottak egy v√©szgy√Ľl√©st a Kmesszetben √©s ott voltak a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gok vezet√Ķi is. Rossz nyelvek azt besz√©lik, hogy az √ļjabb cionbar√°t vez√©rkart v√°lasztott√°k ki, de szerintem nem err√Ķl van sz√≥. Most kezd eljutni a zsid√≥ „agy√°ba”, hogy nem kicsit lett belek√∂pve a maceszba. Az infl√°ci√≥ most a legmagasabb Izraelben √©s majd m√°sf√©l milli√≥ kapkodva menek√ľlne m√°r onnan, mert fesz√ľlt a l√©gk√∂r √©s az eti√≥p zsid√≥k is egyenjog√ļs√°got k√∂vetelnek, mik√∂zben a Kadima √©s a Likud rendesen mag√°nh√°bor√ļt folytatnak szem√©lyes piti √ľgyeiket int√©zve. Most m√°r arr√≥l √©rtekeznek, hogy az eddig „√©rinthetetlen” rabbikat is b√≠r√≥s√°g el√© lehessen cit√°lni. A rabbik csak nevetnek ezen. √Čn is! Minek? B√≠r√≥s√°g n√©lk√ľl nem lehet lesz√°molni vel√ľk? Nem nagy √ľgy, mert megszokhatt√°k m√°r ez vel√ľnk kapcsolatban. Egy√©bk√©nt most Tel-Aviv belv√°ros√°ban is √°lla a b√°l √©s t√ľntetnek, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy Izrael nagyh√≠rtelen bez√°rta teher√°ni nagyk√∂vets√©g√©t, s ezt tette m√©g m√°sik n√©gy helyen, mik√∂zben Moszkv√°ba k√ľl√∂n deleg√°tust k√ľldtek, mert √°ll√≠t√≥lag a nagyk√∂vets√©g munkat√°rsai k√∂z√∂tt megy a perpatvar. √Čn meg elhiszem. Az Ir√°ni hadihaj√≥k egyel√Ķre a V√∂r√∂s-tengeren cirkul√°lnak, de ezt m√°r szabadabban megtehetik, mert fura m√≥d eddig nem volt r√°juk mindez jellemz√Ķ. Most, rem√©lem az lesz, miut√°n a mossad √°ltal szervezett demonstr√°ci√≥t sz√©tl√Ķtt√©k √©s a korm√°ny mellett csin√°lnak egy ellendemonstr√°ci√≥t. A mostani v√°ltoz√°s terveit m√°r egy √©ve ny√©lbe √ľthett√©k, de most √©rlel√Ķdik komolly√° a megval√≥s√≠t√°suk.

Az, hogy n√°lunk egyre t√∂bbet besz√©lnek, √≠rnak a vez√©rkari k√∂rben is a zsid√≥kr√≥l, azt mutatja, hogy megcs√ļsztak √©s iparkodni kell, de min√©l jobban er√Ķlk√∂dnek, ann√°l kev√©sb√© megy felt√Ľn√©s-mentesen eladnia mag√°t magyarnak, zsid√≥k√©nt. Morvai sz√°nalmas nyekerg√©se az EU beavatkoz√°s√°ra c√©lozva a m√©diat√∂rv√©ny vari√°l√°s√°r√≥l is err√Ķl sz√≥l, de √©rzem, hogy bajban van a J√≥bbik zsidaj, mert ma m√°r a moty√≥-f√©le „stigamtiz√°ltak” az √©n nevemben k√ľld√∂zgetnek mindenf√©le nyakatekert √≠r√°sokat a legk√ľl√∂nb√∂z√Ķbb c√≠mekre. Rend√Ķrs√©g, b√≠r√≥s√°g √©s a minden el√©rhet√Ķ lev√©lc√≠mre megy a nevemre hivatkozva olyasmi, amit term√©szetesen a zsid√≥ b√©rtollnokai √≠rtak Nov√°knak. Mi√≥ta „v√©letlen√ľl” megkoszor√ļzott egy holokamu eml√©km√Ľveletet Karcagon, az√≥ta nagyon l√©nyeges k√©rd√©s lett, hogy ez ki ne der√ľlj√∂n. T√©nyleg, a kuruc lehozta m√°r? Nem? De azt sem hallottam m√©g, hogy peckesen ki√°lltak volna a gyerekek ut√°n j√°r√≥ szavazati kedvezm√©ny ellen, mert ugye most az van, hogy a mel√≥s, dolgoz√≥ r√©teg tartja el azt a sokgyermekes cig√°ny √©s zsid√≥-putrit, akinek ezt meg akarj√°k adni. M√≠g a dolgoz√≥nak j√°r egy (az is f√∂l√∂sleges), addig az √°ltala eltartott √©l√Ķsk√∂d√Ķ (a z√∂me az, megeml√≠tve hogy a statisztikai adatok szerint igen kev√©s MAGYAR nagycsal√°dos van √©s egyre kevesebb lesz) √©s folyamatosan betelep√≠tend√Ķnek megadn√°k ezt a kegyet! Nos, ha a helyzet norm√°lis volna, akkor a javaslat√©rt is agyon kellene verni a felsz√≥laml√≥t, s a t√°mogat√≥it sem k√≠m√©lni, de mit v√°runk akkor, amikor a j√≥bbik az alkotm√°nyoz√°sban is r√©szesk√©nt t√°mogatja a fityiszt. Zsid√≥ a zsid√≥nak nem lehet ellensegge, oder? M√©g √ļgy l√°tom nem el√©gg√© van felr√°zva a nemzet, de alakul ez √©s azt√°n t√©nyleg meg kell ejten√ľnk egy „v√©gs√Ķ megold√°st” ezen gal√≠ciai kaz√°r banda √©s cig√°ny csatl√≥saival kapcsolatban.

Netanjahu szerint Izrael k√∂r√ľl ellens√©ges gy√Ľr√Ľ kezd egyre szorosabb√° v√°lni, de t√©ved. Egyed√ľli ellens√©g √Ķk maguk a cionista, szabadk√Ķm√Ľves, vil√°guralmi t√∂rekv√©seikkel, nemzet √©s n√©pess√©gpuszt√≠t√°sukkal, aminek nem csak g√°tat kell szabni, hanem fel kell sz√°molni, hogy √≠rmagja se maradjon a talmudista szeml√©letm√≥dnak. V√©letlenek nincsenek! Most hirtelen tal√°n G√∂r√∂gorsz√°g is kezd kifarolni Izrael m√∂g√ľl, legal√°bbis err√Ķl ajv√©kolt a Haarec. Medvegyev Berlusconival is t√°rgyalt √©s szerintem ott is v√°ltoz√°s lesz, nem csak Franciaorsz√°gban. A p√°pa k√©rd√©se is j√≥l illeszkedik ebbe a k√©pbe, s ideje volt m√°r, hogy seg√≠t√Ķ k√©t ny√ļljon fel√©, a k√∂z√©ps√Ķ ujj√°t j√≥l l√°that√≥an megmutatva. Mondtam, hogy az esem√©nyeknek Magyarorsz√°g √©s a magyarok lesznek a k√∂z√©ppontj√°ban, s harci cselekm√©nyek nem hogy kiz√°rtak n√°lunk, de egyenesen elker√ľlhetetlenek a jelenlegi st√°ci√≥ban. A NATO f√Ķtitk√°r ez√©rt be is jelentkezett az itteni csodarabbihoz, Rotschild unok√°hoz, hogy a Doh√°ny utcai √°toksz√≥r√°st k√∂vet√Ķen vagy feladja a kenetet a s√°t√°nfiaknak, s bejelentse, hogy „elk√ļrt√°k”, vagy t√°mogat√°s√°r√≥l biztos√≠tsa √Ķket –ahogy Olstein is tette-, hogy ne agg√≥djanak. B√°rmit is mond, hazudik. A zsid√≥ n√°lunk ellens√©g, n√©p√ľnk, nemzet√ľnk ellens√©ge, az emberis√©g ellens√©ge amit k√©pvisel az nem maradhat itt a F√∂ld√∂n. Aprop√≥, ha m√°r a F√∂ld, akkor a Hold!
Nagy örömmel néztem végig ezt itt!

A hold
Link = http://www.youtube.com/watch?v=SDk3sfB0Iyc

Az√©rt kritikusan szeml√©lve a dolgot tal√°ltam p√°r bibit, illetve sok bibold√≥t, amely a tartalmat hiteltelen√≠tette, illetve a film megjelen√©s√©t indokoltt√° tette. Nos, alapos okom van felt√©telezni, hogy a Holdon messze nincs akkora ny√ľzsg√©s, mint amit itt be√°ll√≠tanak, de term√©szetesen l√©tezik „idegen” civiliz√°ci√≥, csak annyiban m√°s, hogy nem is annyira idegen az t√Ķl√ľnk. A film az√©rt k√©sz√ľlt, hogy a h√≠v√Ķknek azt sugallja, hogy valakik j√∂nnek √©s beavatkoznak, megoldj√°k a helyzetet helyett√ľnk, de strat√©giai √ľzenete az volt, hogy az USA zsid√≥ rendelkezik azokkal az „idegen” kapcsolatokkal √©s technol√≥gi√°kkal, amikkel m√°sok nem. Ez a l√≥pikula kateg√≥ria. Hazudni tudnak, de a hazugs√°g soha nem lesz igazs√°g. Igen, vannak fura dolgok, jelens√©gek, amiket van okunk √©s k√©pess√©g√ľnk √©rteni, √©rtelmezni, vagy pedig nem, de amit most tesznek, az szemf√©nyveszt√©s, Hollywood, semmi t√∂bb. Az az „idegen” civiliz√°ci√≥ az embernek nem nevezhet√Ķ zsid√≥ p√©nzs√≥v√°rs√°g, anyagi l√©tben gy√∂kerez√©s, √∂nz√©s el√Ķl menek√ľl, nehogy sz√∂vets√©get k√∂t vele, b√°r elhajl√°sok, elfajz√°sok lehetnek minden szinten, ez√©rt nem kiz√°rt, hogy ez onnani tajgetoszi kitagadott genetikai hullad√©k adja a tippet a talmudista korcslelk√Ľ parazit√°knak ahhoz, hogyan puszt√≠thatj√°k el a F√∂lddel egy√ľtt √∂nmagukat. Az anom√°li√°k sor√°t gazdag√≠tja egyre t√∂bb jelens√©g.

100000 c√°pa Florida partjain√°l = Link

Igen, a m√°gneses p√≥lusv√°lt√°s zajlik √©s nincs m√©g v√©ge, de √∂sszesz√Ķtt√©k ezt j√≥t √°rm√°nnyal, s nek√ľnk √∂n√°ll√≥an kell kikaparnunk a hamu k√∂z√ľl a geszteny√©t, az Igazs√°got. √Čszleltek m√°r a Naprendszer hat√°r√°ban egy √≥ri√°s g√°zbolyg√≥t? Ha jobban figyelnek, tal√°lhatnak m√©g m√°st is, nem v√©letlen√ľl eml√≠tettem fel a Marduk nevet.
Most be is fejezem, de hogy jó kedvetek legyen, felteszek egy fótot, hogy gyönyörködhessetek!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Ilyet k√©rtem H√ļsv√©tra a nyuszit√≥l! Most keresi az erd√Ķben, de m√°r jelezte, hogy nem lesz gond vele, csak egyet nem tud hozni, mert a maci nagyon szereti, s ez az egyik kedvenc „j√°t√©ka”. Megbesz√©lt√ľk, hogy akkor j√∂jj√∂n el a medve H√ļsv√©tra √©s hozza a t√∂bbi j√°t√©kszer√©t is, mert ki kellene p√°rat pr√≥b√°lni a k√ľty√ľkb√Ķl. Nyuszika h√≠ meg√≠g√©r valamit, akkor nem szeret csal√≥d√°st okozni!

HozzŠszůlŠsok

# | zafir zafir - 2011 02 19 ¦ 01:18:08
Kedves Imre,

Isten kis√©rjen v√©gig utadon! Biztosan nem k√∂nny√Ľ dologra v√°llalkozt√°l, de ez egy csodasz√©p, testhez√°ll√≥ feladat Neked.
Sok sikert és várunk vissza.
De azt√°n el ne menj Tibetig!

√údv. Zafir
# | g√°rdista09 g√°rdista09 - 2011 02 19 ¦ 11:55:28
Szerencs√©s utat, Imre. Isten vezessen! Erd√©ly igazi l√©lek-er√Ķs√≠t√Ķ a magyarnak.

M√°s. Egy kis n√©znival√≥, pontosabban: l√°tnival√≥. Egy kicsit sci-fi szag√ļ, de gondolom csak az√©rt, hogy az am√ļgy k√∂z√∂mb√∂s birk√°k is felkapj√°k r√° a fejecsk√©j√ľket.
Am√ļgy a film "f√Ķszerepl√Ķje" egy bizonyos Jesse Ventura (1999-2003-ig Minnesota korm√°nyz√≥ja). √Čdesapja a mai Szlov√°kia (sicc!) ter√ľlet√©r√Ķl sz√°rmazik, teh√°t gyan√≠that√≥, hogy magyar. (Az Amerik√°ba val√≥ kit√°ntorg√°s ut√°n a George William Janos nevet vette fel az apuka.) √ćme h√°t a film(ek) linkje:
http://www.youtub...GjOiM8L_kY
Kellemes id√Ķt√∂lt√©st!
# | Kujak Kujak - 2011 02 19 ¦ 12:20:29
Pet√Ķfi S√°ndor

A SZ√ČKELYEK

Nem mondom √©n: el√Ķre sz√©kelyek!
El√Ķre mentek √ļgyis, h√Ķs fi√ļk;
Ottan kiv√°n harcolni mindegyik,
Hol a csata legr√©mesebben z√ļg.
Csak nem fajult el még a székely vér!
Minden kis cseppje drágagyöngyöt ér.

Ugy mennek a hal√°l el√©be √Ķk,
Amint m√°s ember menyegz√Ķre m√©n;
Vir√°gokat t√Ľznek kalapjaik
Mellé, s dalolnak a harc mezején.
Csak nem fajult el még a székely vér!
Minden kis cseppje drágagyöngyöt ér.

Ki merne nékik ellenállani?
Ily bátorságot szívében ki hord?
Mennek, r√∂p√Ľlnek, mint a sz√©l, s √ľzik
Az ellenséget, mint a szél a port!
Csak nem fajult el még a székely vér!
Minden kis cseppje drágagyöngyöt ér.

Kar√°nsebes, 1849. (√°prilis 17.)

Az √Ėregisten √°ldjon utadon Imre!
Remélem sok embert tudsz felébreszteni vityaálmából Székelyföldön.
# | sasa sasa - 2011 02 19 ¦ 13:29:34
Sziasztok.Erdeklodni szeretnek hogy Erdelyben pontosan hol lesznek eloadasok es mikor ? Ha valaki tudna ebben segiteni nagyon orvendenek. koszonom
# | Barthezz Barthezz - 2011 02 19 ¦ 13:48:27
Üdvözletem Sasa!

F√∂nt az oldalon, a F√Ķoldal √©s T√°rsoldalak men√ľ alatt vannak az Esem√©nyek, ott 19-√©re, 20-√°ra √©s 21-√©re kattintson r√°. Viszont a mai el√Ķad√°st nem tudom, hogy hol tartj√°k meg, tal√°n a m√Ľvel√Ķd√©si h√°zban.

2011.02.20
Székelyudvarhely
El√Ķad√°s Sz√©kelyudvarhelyen

Reform√°tus templom (Varga Katalin u.2.)

2011. február 20., vasárnap, 17 óra (rövid istentisztelet után)

Csíkszereda
El√Ķad√°s

18 órakor a Millenniumi templomban
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2011 02 19 ¦ 15:36:27
Sziasztok!
Imre, kellemes utazást kívánok neked! Kell az okítás az ottani testvéreinknek is.
Nem tudom vezérem kire vagy mire akadt ki, megint volt valami provokátor?
Kedves bar√°taim, ha valaki ny√°ron utazik Erd√©lyorsz√°gba √©s lenne egy szabad hely sz√≠vesen elutazn√©k vel√ľk veletek. Besz√°lln√©k a k√∂lts√©gekbe term√©szetesen.
√Āld√°s!
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2011 02 19 ¦ 16:35:11
viktor!
A geszttus a fontos, k√ľl√∂nben tegnap dolgoztam ez√©rt nem reag√°ltam el√Ķbb.
Gondok m√°r most is vannak, tal√°n ny√°rra teljesednek ki. Viszont nem szeretn√©k √ļgy meghalni hogy ebben az √©letemben nem j√°rtam Erd√©ly hegyeiben. Nem tudom megmagyar√°zni mi√©rt, de elkel utaznom oda. Mint √≠rtam m√©g ebben az √©letemben, ez az √©rz√©s egyre fontosabb sz√°momra. A J√≥isten biztos tudna v√°laszt adni a k√©rd√©sre. √Čn csak valami hat√°rozott bels√Ķ k√©sztet√©st √©rzek!
# | gabi gabi - 2011 02 19 ¦ 16:35:20
viktor!
A terv, hogy megy√ľnk
B terv, hogy maradunk
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 02 19 ¦ 17:55:19
# | paraliz√°tor paraliz√°tor - 2011 02 19 ¦ 22:47:45
√Čn meg√©rtlek Jani Papa, √©n a Dr√©gelyv√°rhoz szoktam id√Ķnk√©nt fels√©t√°lni. Jobb helyet nem ismerek felt√∂lt√Ķd√©sre (lehet, hogy van, persze),
szinte érezni Szondi és az emberei jelenlétét.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.26 mŠsodperc
75,960,811 egyedi lŠtogatů