Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Nagy a riadalom

NaplóMa írok utoljára. Jó érzés. Nem fog hiányozni. Kiírtam magamból, amit kellett, s most más dolgom lesz, legalábbis a következõ három napban. Erdélybe vagyok hivatalos elõadásokat tartani, beszél-beszélni és hallgatni-hallgatni. Rám fér a csend és a környezetváltozás, s talán rátok is fér, mert ez idõ alatt nektek kell kézben tartani a „világ dolgait” és szorgosan összeszedni minden lényeges elemet, amirõl tudnunk kell. Tehát, Erdélyben leszek, s bár még el sem indultam, de már a fogadtatásom viharos. A meghirdetett Csíkszeredai elõadásomat az egyetemen a dékán és környezete politikainak minõsítette és kitiltott az épületbõl. Most keresnek más helyszínt. Horger Antal reinkarnálódott, vagy csak a MAZSIHISZ-tizett és ugye az egyetem is pénzbõl él, vagy legalábbis a rektor igen. No majd a terepen kiderül, de felvidámított a gondolat, hogy tõlem, a „senkitõl” az apolitikustól, a „mindenféle zagyvaságok” kiötölõjétõl ennyire összecsíkozták a gatyájukat azok, akiknek népet kellene oktatni az igazságra.

Nem is értem, miért nem jönnek el és tesznek fel nekem kellemetlen kérdéseket s hoznak kínos helyzetbe és bizonyítják be, hogy amit mondok, az badarság. A válasz nyilvánvalóan köztudott. Még jó, hogy demokrácia van, amolyan jujdejó módra.

No, de addig, míg elutazom összegzem gondolataim egy csokorba, hátha számít még ez valamit. Nekem biztosan. No nézzük sorjában! Újra az elõtérbe kerültek az atomfegyverek és ennek következtében talán most megkerülhetetlen lesz beszélni az izraelinek mondott és a Közel-Keleten szétszórt, a „csatlós” államokban is telepített srtatégiai és taktikai atomarzenálról. Valamiért úgy érzem, hogy ebben a kérdésben Bahrein és Jordánia, Szaúd-Arábia és talán még Egyiptom is érintett. Most az USA kezdte el „szorgalmazni” a tárgyalásokat a taktikai robbanófejek csökkentésérõl, miközben az Európa-szerte szétszórt mintegy 200 atomtöltetüktõl is egyre hangosabban kíván megszabadulni az érintettek zöme. Épp most került újra szóba az S-400-as és 500-as típusok csatarendbe állítása és a Moszkvát védõ lég – é ûrvédelmi rendszer modernizációja. Azt tudjuk, hogy az egyiptomi helyzetet mesterségesen idézték elõ, ahogy a többi viharos „forradalmakat” is. A szálak Tel-Avivba vezetnek most is. A Mubarak kómáját okozó hatás –úgy tûnik-, hogy a megdöntött tuniszi vezérre nézve is ragályos, mert a hírek szerint õ is bekómált! Most már komák mindketten. Ugyan ki követi még a komaságot? Talán a Cece-legyek ringatták álomba a cimborákat, ahogy a motyó-féle Novák Emõkés bértollnokok a nevemben azt megírták? Oda kell rájuk figyelnem, mert ezek tudnak valamit!

Tegnap összerántottak egy vészgyûlést a Kmesszetben és ott voltak a környezõ országok vezetõi is. Rossz nyelvek azt beszélik, hogy az újabb cionbarát vezérkart választották ki, de szerintem nem errõl van szó. Most kezd eljutni a zsidó „agyába”, hogy nem kicsit lett beleköpve a maceszba. Az infláció most a legmagasabb Izraelben és majd másfél millió kapkodva menekülne már onnan, mert feszült a légkör és az etióp zsidók is egyenjogúságot követelnek, miközben a Kadima és a Likud rendesen magánháborút folytatnak személyes piti ügyeiket intézve. Most már arról értekeznek, hogy az eddig „érinthetetlen” rabbikat is bíróság elé lehessen citálni. A rabbik csak nevetnek ezen. Én is! Minek? Bíróság nélkül nem lehet leszámolni velük? Nem nagy ügy, mert megszokhatták már ez velünk kapcsolatban. Egyébként most Tel-Aviv belvárosában is álla a bál és tüntetnek, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy Izrael nagyhírtelen bezárta teheráni nagykövetségét, s ezt tette még másik négy helyen, miközben Moszkvába külön delegátust küldtek, mert állítólag a nagykövetség munkatársai között megy a perpatvar. Én meg elhiszem. Az Iráni hadihajók egyelõre a Vörös-tengeren cirkulálnak, de ezt már szabadabban megtehetik, mert fura mód eddig nem volt rájuk mindez jellemzõ. Most, remélem az lesz, miután a mossad által szervezett demonstrációt szétlõtték és a kormány mellett csinálnak egy ellendemonstrációt. A mostani változás terveit már egy éve nyélbe üthették, de most érlelõdik komollyá a megvalósításuk.

Az, hogy nálunk egyre többet beszélnek, írnak a vezérkari körben is a zsidókról, azt mutatja, hogy megcsúsztak és iparkodni kell, de minél jobban erõlködnek, annál kevésbé megy feltûnés-mentesen eladnia magát magyarnak, zsidóként. Morvai szánalmas nyekergése az EU beavatkozására célozva a médiatörvény variálásáról is errõl szól, de érzem, hogy bajban van a Jóbbik zsidaj, mert ma már a motyó-féle „stigamtizáltak” az én nevemben küldözgetnek mindenféle nyakatekert írásokat a legkülönbözõbb címekre. Rendõrség, bíróság és a minden elérhetõ levélcímre megy a nevemre hivatkozva olyasmi, amit természetesen a zsidó bértollnokai írtak Nováknak. Mióta „véletlenül” megkoszorúzott egy holokamu emlékmûveletet Karcagon, azóta nagyon lényeges kérdés lett, hogy ez ki ne derüljön. Tényleg, a kuruc lehozta már? Nem? De azt sem hallottam még, hogy peckesen kiálltak volna a gyerekek után járó szavazati kedvezmény ellen, mert ugye most az van, hogy a melós, dolgozó réteg tartja el azt a sokgyermekes cigány és zsidó-putrit, akinek ezt meg akarják adni. Míg a dolgozónak jár egy (az is fölösleges), addig az általa eltartott élõsködõ (a zöme az, megemlítve hogy a statisztikai adatok szerint igen kevés MAGYAR nagycsaládos van és egyre kevesebb lesz) és folyamatosan betelepítendõnek megadnák ezt a kegyet! Nos, ha a helyzet normális volna, akkor a javaslatért is agyon kellene verni a felszólamlót, s a támogatóit sem kímélni, de mit várunk akkor, amikor a jóbbik az alkotmányozásban is részesként támogatja a fityiszt. Zsidó a zsidónak nem lehet ellensegge, oder? Még úgy látom nem eléggé van felrázva a nemzet, de alakul ez és aztán tényleg meg kell ejtenünk egy „végsõ megoldást” ezen galíciai kazár banda és cigány csatlósaival kapcsolatban.

Netanjahu szerint Izrael körül ellenséges gyûrû kezd egyre szorosabbá válni, de téved. Egyedüli ellenség õk maguk a cionista, szabadkõmûves, világuralmi törekvéseikkel, nemzet és népességpusztításukkal, aminek nem csak gátat kell szabni, hanem fel kell számolni, hogy írmagja se maradjon a talmudista szemléletmódnak. Véletlenek nincsenek! Most hirtelen talán Görögország is kezd kifarolni Izrael mögül, legalábbis errõl ajvékolt a Haarec. Medvegyev Berlusconival is tárgyalt és szerintem ott is változás lesz, nem csak Franciaországban. A pápa kérdése is jól illeszkedik ebbe a képbe, s ideje volt már, hogy segítõ két nyúljon felé, a középsõ ujját jól láthatóan megmutatva. Mondtam, hogy az eseményeknek Magyarország és a magyarok lesznek a középpontjában, s harci cselekmények nem hogy kizártak nálunk, de egyenesen elkerülhetetlenek a jelenlegi stációban. A NATO fõtitkár ezért be is jelentkezett az itteni csodarabbihoz, Rotschild unokához, hogy a Dohány utcai átokszórást követõen vagy feladja a kenetet a sátánfiaknak, s bejelentse, hogy „elkúrták”, vagy támogatásáról biztosítsa õket –ahogy Olstein is tette-, hogy ne aggódjanak. Bármit is mond, hazudik. A zsidó nálunk ellenség, népünk, nemzetünk ellensége, az emberiség ellensége amit képvisel az nem maradhat itt a Földön. Apropó, ha már a Föld, akkor a Hold!
Nagy örömmel néztem végig ezt itt!

A hold
Link = http://www.youtube.com/watch?v=SDk3sfB0Iyc

Azért kritikusan szemlélve a dolgot találtam pár bibit, illetve sok biboldót, amely a tartalmat hiteltelenítette, illetve a film megjelenését indokolttá tette. Nos, alapos okom van feltételezni, hogy a Holdon messze nincs akkora nyüzsgés, mint amit itt beállítanak, de természetesen létezik „idegen” civilizáció, csak annyiban más, hogy nem is annyira idegen az tõlünk. A film azért készült, hogy a hívõknek azt sugallja, hogy valakik jönnek és beavatkoznak, megoldják a helyzetet helyettünk, de stratégiai üzenete az volt, hogy az USA zsidó rendelkezik azokkal az „idegen” kapcsolatokkal és technológiákkal, amikkel mások nem. Ez a lópikula kategória. Hazudni tudnak, de a hazugság soha nem lesz igazság. Igen, vannak fura dolgok, jelenségek, amiket van okunk és képességünk érteni, értelmezni, vagy pedig nem, de amit most tesznek, az szemfényvesztés, Hollywood, semmi több. Az az „idegen” civilizáció az embernek nem nevezhetõ zsidó pénzsóvárság, anyagi létben gyökerezés, önzés elõl menekül, nehogy szövetséget köt vele, bár elhajlások, elfajzások lehetnek minden szinten, ezért nem kizárt, hogy ez onnani tajgetoszi kitagadott genetikai hulladék adja a tippet a talmudista korcslelkû parazitáknak ahhoz, hogyan pusztíthatják el a Földdel együtt önmagukat. Az anomáliák sorát gazdagítja egyre több jelenség.

100000 cápa Florida partjainál = Link

Igen, a mágneses pólusváltás zajlik és nincs még vége, de összeszõtték ezt jót ármánnyal, s nekünk önállóan kell kikaparnunk a hamu közül a gesztenyét, az Igazságot. Észleltek már a Naprendszer határában egy óriás gázbolygót? Ha jobban figyelnek, találhatnak még mást is, nem véletlenül említettem fel a Marduk nevet.
Most be is fejezem, de hogy jó kedvetek legyen, felteszek egy fótot, hogy gyönyörködhessetek!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Ilyet kértem Húsvétra a nyuszitól! Most keresi az erdõben, de már jelezte, hogy nem lesz gond vele, csak egyet nem tud hozni, mert a maci nagyon szereti, s ez az egyik kedvenc „játéka”. Megbeszéltük, hogy akkor jöjjön el a medve Húsvétra és hozza a többi játékszerét is, mert ki kellene párat próbálni a kütyükbõl. Nyuszika hí megígér valamit, akkor nem szeret csalódást okozni!

Hozzszlsok

# | kincses kincses - 2011 02 18 ¦ 19:08:30
pkovács, csak az elõítéletek tisztázása végett, felsorolnád a Posta Imrét hallgatók által összetört, használhatatlanná tett egyetemi aulák, mûvelõdési házak, éttermek névsorát és címét? vagy akkor bármi betiltható, mert "csak". Ez a diktatúrákra (volt?) jellemzõ...Cool
# | Tasi Tasi - 2011 02 18 ¦ 19:22:33
Imre bátyó!

Jó utat és vigyázz magadra!

Ha már ott járunk hogy mindenkinek van ellenzéke. Szóval a jobbiknak 44 milliós párt támogatást kap többet pár millióval mint a maszop. A képviselõkrõl ne is beszéljünk az EP-ben melegedõ balónéval és a stb.
Nos amikor egy gárdista bajtárs kérte a jobbikos képviselõt hogy nem tudja kifizetni amire megbüntették mert hogy viselte a gárdista ruhát. És azt mondta az a görény jobbikos képviselõ hogy nem fizetik ki! De volt már jó pár ígéretük meg mondatuk. El is árulom melyik jobbikos képviselõrõl van szó egyed zsoltnak hívják. De a többi sem jobb mert egy brancs.

Na szóval mirõl is beszélünk? Akkor mirõl beszélünk hogy Imrét utálják a jobbikos képviselõk ebbõl kifolyólag a híveik is.

Lesznek nagy pofán verések a jövõben és nem egy jobbikos képviselõ vagy jobbik rajongó fogja a vérzõ orrát a gipszes kezeivel törölgetni. Persze nem szívesen vágnám pofán még a hülyébb és pártoskodó nemzettestvéreimet de ha majd meg kell tenni akkor meg kell.

KITARTÁS!
# | Tasi Tasi - 2011 02 18 ¦ 19:35:37
Idefigyelj te buzigyerek!

Komáromban náthám volt ott voltam ez kicsit erõsebb volt de nem tudom te orvos vagy?
Laikusként is van különbség egy nátha és egy felsõ légúti fertõzés plusz hörgõgyulladás között. Egy nátha nem okoz majd 39 fokos lázat 5 napig.
Úgy hogy ez bukta...

De ne csak itt légy kemény ha gondolod találkozhatunk és megmutathatod mit tudsz.
# | ssman ssman - 2011 02 18 ¦ 19:45:46
Imre! Szerintem rosszul fogalmazódtál! Azt írtad, hogy ma írsz utoljára! Légyszíves ne tegyél semmi õrültséget! Szükségünk van rád!!!
# | Tasi Tasi - 2011 02 18 ¦ 19:47:54
A másik nem kell a nagyfiút játszani lehet te is elkapod. Bár lehet az nem kapja el aki burokban van de nálunk a cégnél eddig majdnem mindenkin átment ez a vírus. Valaki emberek között dolgozik és nem otthon és nem csak egy blog mögül semmit sem dolgozik csak a [khmm]át veri nap mint nap mert már a csak a jobbikos netkommandó már csak ilyen.
[khmm]verõ nagydumás csürhe.
# | Tasi Tasi - 2011 02 18 ¦ 19:53:42
És ez hogy jön a cikkhez a jobbikhoz és a nemzethez?
# | Tasi Tasi - 2011 02 18 ¦ 19:55:50
Nem ficánkoltam egyébként sokat. Néha egyébként is fel kell kellni nehogy tüdõgyulladás legyen belõle. A kórházban is mozgatják a betegeket ha valaki sokat fekszik felléphet tüdõgyulladás illetve felfekvés is mivel pangás keletkezik.
Tanulj elõször utána pofáz.
# | Tasi Tasi - 2011 02 18 ¦ 19:59:57
A másik van notebookom az ágyból is tudok netezni. Pfft
# | BERGMANS BERGMANS - 2011 02 18 ¦ 20:00:42
pkovacs-én ritkán szoktam be irogatni,de az érzésem sose csal,te nem idevaló vagy,nem közénk,idegesit az idiota beirásod!--A többieknek áldás!
# | dengizin dengizin - 2011 02 18 ¦ 20:04:55
Érdekes, hogy mindig az újak fikázzák Imre honlapját. Ha nekem valami felkelti a figyelmemet megnézem, elolvasom. Ha mégsem tetszik, vagy más a véleményem, nem foglalkozom vele tovább. Itt viszont rendszeresen megjelennek ilyen szerencsétlen p-csa gyümölcsei, mint ez a pkovacs, és elkezdik bomlasztani a népet. Macska Jancsi, vedd már észre, ez itt nem jön be. Nagy a lemorzsolódás, de azért van egy kemény mag akirõl lepereg a mocskolódás. Ha ezért kapod a fizetésed, inkább lõd fõbe magad a szolgálati fegyvereddel. Vagy inkább mégse, drága lõszer, kár lenne érte! A kötél környezetbarát megoldás! Húzz el a halál f@szára!

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.68 msodperc
83,351,885 egyedi ltogat