Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Van még mit tanulni

Napl√≥K√©t egyiptomi hadoszt√°lyt vez√©nyeltek a Sinai –f√©lszigetre az izraeli hat√°rhoz. Biztosan piknikezni akarnak a fi√ļk! L√°tv√°nyosan egym√°snak ment Lieberman √©s Netanjahu, mert nem √©rtettek egyet a CAHAL vezet√Ķj√©nek lev√°lt√°s√°ban, de v√©g√ľl Gabi Askenazi m√°r mint „civil” csak elmondhatta, hogy a zsid√≥k legyenek sokkal m√©rs√©keltebbek √©s √≥vatosabbak az arabokat illet√Ķen, mert az USA m√°r nem √°ll annyira Izrael m√∂g√∂tt, mint kor√°bban √©s az egyiptomi helyzet√©rt is √Ķ a felel√Ķs, mik√∂zben a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gokban is megvan a felt√©tele hasonl√≥ √°talakul√°snak.

Izrael bojkottba kezdett az USA zsid√≥-lobbi ter√ľlet√©n. Nem tudom mit jelent ez, azon t√ļl, hogy nemtetsz√©s√ľknek adnak hangot, s a neok√≥hn most nyeregben mutatja mag√°t. Soros erre bejelentette, hogy befektet izraeli c√©gekbe, mert s√ľrg√Ķsen olajat √©s g√°zt kell tal√°lni a ter√ľleten. Ez olyan kapkod√°sos j√≥v√°t√©teli h√ļz√°snak t√Ľnik, de legyen igazam. Malcolm Hoenlein, az USA zsid√≥s√°g√°nak legf√Ķbb k√©pvisel√Ķjek√©nt egy titkos t√°rgyal√°son vett r√©szt Sz√≠ri√°ban, melyr√Ķl a szembes√≠t√©sekor √ļgy nyilatkozott, hogy humanit√°rius szolg√°laton volt √©s szerinte a sz√≠rek szeretn√©k er√Ķs√≠teni a poz√≠ci√≥jukat Nyugat ir√°ny√°ba.

A NATO spec. K√©pvisel√Ķje most emlegette meg, hogy az orosz √©s a NATO l√©gv√©delmi rendszereknek egym√°st√≥l teljesen f√ľggetleneknek kell lenni√ľk, de k√∂z√∂s ellen√Ķrz√©s alatt kell √°llniuk. Mindezt a k√∂z√©p-√°zsiai √©s a kauk√°zusi ter√ľletekre vonatkoztatva eml√≠tette meg. A Kuril-szigetekre az orosz √©ppen ez√©rt l√©gv√©delmi rak√©ta-egys√©geket telep√≠t, mert ott most pont erre j√≥ az id√Ķ. Domodedov√≥n egy zsid√≥ n√Ķt (Izrael-USa √°llampolg√°r) tart√≥ztattak le, mert g√©pkarab√©ly-l√Ķszer-t√°r volt n√°la). N√°lam is mindig van ilyesmi, ha utazok a rep√ľl√Ķvel, mert ezek hasznos holmik. Teher√°nban volt egy kis „ellenz√©ki” zsid√≥ t√ľntet√©s, amit a korm√°nyer√Ķk sz√©tl√Ķttek, de csak egy halott van, sok sebes√ľlttel. √Čn kivez√©nyeln√©m Gyurcs√°nyt oda, √Ķ biztosan elvenn√© a kedv√©t a t√ľntet√Ķknek a randal√≠roz√°st√≥l. Biztos az√©rt vonultak az utc√°ra a n√©pek, mert Ahmadinedjad kijelentette, hogy az USA-nak √©s Izraelnek is v√©ge van a r√©gi√≥ban. Erre megijedt a sok Coca-Cola k√∂ly√∂k, hogy a liberalizmus is levonul a t√©rk√©pr√Ķl √©s a zsid√≥k kedv√©re csin√°ltak egy kis felhajt√°st, hogy ellen√Ķrizhess√©k a Forradalmi G√°rda harck√©sz√ľlts√©g√©t. Obama is nyirb√°lja a k√∂lts√©gvet√©s√©t rendesen, mert a probl√©ma, amir√Ķl m√°r kor√°bban sokat √≠rtunk, nem t√°volodik, hanem nyomul egyre k√∂zelebb.
Rossznyelvek azt besz√©lik, hogy k√©t gigantikus t√Ķzsd√©t kezdenek l√©trehozni. Az egyikben a marad√©k zsid√≥k j√°tszadoznak az Amero-jukkal, a m√°sikban pedig a Jen √©s Rubel elsz√°mol√°s lesz a m√©rt√©kegys√©g, de mindkett√Ķ tulajdons√°ga az lesz, hogy fedezet n√©lk√ľli, „lufip√©nzt” nem hozhat oda senki, a r√©szv√©nyek m√∂g√∂tti c√©g√©k val√≥s √©rt√©ket kell k√©pviseljenek. Van olyan f√©lelem, hogy a k√≠nai gazdas√°gi er√Ķ m√∂g√∂tt is a Rotschilgok.-Morganok—Rokefellerek √°llnak √©s ez a man√Ķver csak egy √ļjabb zsid√≥ taktikai l√©p√©s. Meglehet, mert Londolb√≥l sokan menek√≠tett√©k m√°r √°t a k√∂zpontjaikat √©s p√©nz√ľket Tajvani, vagy Bangkokbeli bankokba. A K√≠na √°ltal meghirdetett 1000 milli√°rdos befektet√©si lehet√Ķs√©g arra cs√°b√≠thatja a nagyobb USA √©s EU c√©geket, hogy a f√Ķv√°llalatot vigy√©k oda helybe, ne csak a termel√©s egyes f√°zisait. A k√≠nai munkaer√Ķ olcs√≥, s ha ott vannak a c√©gek, akkor a h√°bor√ļ val√≥sz√≠n√Ľs√©ge is kisebb, viszont az eleddig t√Ķkeer√Ķs zsid√≥ is fogva l√©szen. A vil√°g hatalmi √°trendez√Ķd√©se el√©g √∂sszetett folyamat √©s sokan att√≥l tartanak, hogy k√∂p√∂nyeget v√°ltanak csak a zsid√≥k, de minden marad a r√©giben. √ögy tudom, hogy az Audi is olyan szerz√Ķd√©st k√∂t√∂tt „Magyarorsz√°ggal”, hogy b√°rmikor l√©phet is tov√°bb, viszont erre most minden es√©lye megvan K√≠na ir√°ny√°ba. A k√©rd√©st az√©rt hagyom most nyitva, mert rengeteg v√°ltoz√≥ van, de amit √©n sejtek, az nem arr√≥l sz√≥l, hogy ebb√Ķl a helyzetb√Ķl a t√∂meggyilkos cionista zsid√≥ ker√ľlhet ki gy√Ķztesen. A v√°ltoz√°sokat sokkal magasabbr√≥l tervezt√©k el, mint ameddig emberi elm√©nk fel√©r √©s m√°r nem most kezd√Ķd√∂tt az el√Ķk√©sz√≠t√©se, viszont eszk√∂zk√©nt itt vagyunk mi, akik vagy megtessz√ľk, ami r√°nk ebb√Ķl ki van szabva, vagy nem. Nem a kincst√°ri optimizmus ok√°n, de mi√≥ta figyelemmel k√≠s√©rem az esem√©nyeket, r√°j√∂ttem, hogy nagyj√°b√≥l h√≥napokkal, √©vekkel az itt megjelent progn√≥zisok ut√°n az zajl√≥dik le, ami el√Ķre is l√°that√≥ volt, de m√°r a cionizmus hangs√ļlyeltol√≥d√°s√°val. Igen, a hazugs√°gfa ki fog d√Ķlni, nem a tervezett ir√°nyba. A j√°tszma nagyon √∂sszetett. Olvassatok bele az al√°bbi anyagba √©s a linken szerepl√Ķ t√∂bbibe is.

„Tov√°bbi "√©rdekess√©gek":

Evelyn Robert Rothschild a feleségével:

Ugyanez a csinos h√∂lgy megtal√°lhat√≥ p√©ld√°ul Sarah Palin egyik 2008as kamp√°nyrendezv√©ny√©n (feh√©r koszt√ľmben a vide√≥n): Link

Ha ugye Barack Obama helyett John McCain gy√∂z, akkor Sarah Palin lett volna az Egyes√ľlt √Āllamok aleln√∂ke.

De semmi baj, ha nem egy Republikánus gyöz. A Rothschildok jelen vannak a Demokrata oldalon is.

Ez k√ľl√∂n√∂sen a Clinton √©r√°ban volt jellemz√∂ (viszont Obama se f√ľggetlen t√∂l√ľk):

portfolio.com, 2007 okt. 5:

Interview Evelyn Robert Rothschild feleségével (Link)

"Két évvel azután, hogy Sir Evelyn elvált a korábbi feleségétöl, Victoria Schott-tól, három gyereke anyjától, Lynn Forester lett a harmadik felesége. Miután 2000 novemberében összeházasodtak egy londoni zsinagógában, a mézesheteiket a washingtoni Fehér Házban töltötték, Bill és Hillary Clinton vendéglátását élvezve."

Tov√°bbi titok m√©g, hogy sz√°mos orosz oligarcha, mint Hodorkovszkij v. Deripaska, val√≥j√°ban a Rothschildok kreat√ļr√°ja. Ezek az emberek f√∂k√©nt a Jelcin √©r√°ban "j√∂ttek l√©tre", Putin ugyanis m√°r nem kooper√°l annyira a Rothschildokkal (az√©rt is van annyit t√°madva a glob√°lis m√©di√°kban)

The Washington Times, 2003 november 2-√°n: Link

Arrested oil tycoon passed shares to banker

LONDON (Agence France-Presse) -- Control of Mikhail Khodorkovsky's shares in the Russian oil giant Yukos have passed to renowned banker Jacob Rothschild, under a deal they concluded prior to Mr. Khodorkovsky's arrest, the Sunday Times reported.

Voting rights to the shares passed to Mr. Rothschild, 67, under a "previously unknown arrangement" designed to take effect in the event that Mr. Khodorkovsky could no longer "act as a beneficiary" of the shares, it said.

Michail Hodorkovszkij, Putyin kegyvesztett olajmágnása Jacob Rothschildre (Nathaniel Rothschield apjára) iratta át az orosz olajipari óriásban, a Jukoszban levö hatalmas tulajdonrészét a letartóztatása elött, így akadályozva meg, hogy az orosz állam államosítsa azt.

√Črtsd: ingyen odaadta Rothschildnek a Jukosz egy nagy r√©sz√©t

Val√≥j√°ban itt arr√≥l volt sz√≥, hogy ebben az esetben m√°r k√©nytelen volt a dolgok val√≥di ir√°ny√≠t√≥ja is el√∂b√ļjni a "f√ľgg√∂ny m√∂g√ľl", m√°sk√ľl√∂nben el√ļszott volna a nem is olyan r√©g megszerzett vagyona Oroszorsz√°gban.”

http://forum.origo.hu/topik.jsp?id=382818&page=1&status=ok&status=ok

A Hodorkovszk√≠j-√ľgylet lehet sz√°munkra ak√°r √©rdekes is, de csak annyiban, hogy mit keres a csizma az asztalon? Nem vonok le messzemen√Ķ k√∂vetkeztet√©seket, de az biztos, hogy az √∂sszefon√≥d√°sok nagyon sok fejf√°j√°st okoznak m√°ra minden √©rintett f√©lnek, mert senki nem tud elszakadni a m√°sikt√≥l, m√©g ha azt szeretn√© is. R√≥kafogta csuka. V√©g√ľl mindenik rosszul j√°r. Mondottam, hogy a v√°ltoz√°soknak be kel k√∂vetkezni, m√©ghozz√° a tisztess√©g ir√°ny√°ba, vagy k√ľl√∂nben a F√∂ldnek annyi! Ezt tudnia kell azoknak a „kiv√°lasztottaknak”, akik azon szorgoskodnak, hogy a jelenlegi tarthatatlan zsid√≥-helyzet a lehet√Ķ legkevesebb f√°jdalom okoz√°sa mellett legyen √ļgy feloldva, hogy az arra m√©lt√≥aknak tal√°ltattak vehess√©k kezeik k√∂z√© a gyepl√Ķt. Azon nincs mit csod√°lkozni, hogy a folyamatok √©rtetlens√©get, arroganci√°t √©s √©rdektelens√©get v√°ltanak ki az √©rintett k√∂r√∂kb√Ķl. Nehezen √©rtik meg, hogy V√ČGE! V√©letlen√ľl l√°ttam a tegnapi parlamenti sz√≥sz√°ty√°rkod√°st, Vona besz√©d√©t √©s Olstein reag√°l√°s√°t. Ha nem lenne teljesen mindegy √©s nem tudn√°m, hogy cirkusz, m√©g √©lvezettel figyeltem volna a k√©psorokat, de ezzel az ismerettel a h√°tam m√∂g√∂tt azt mondom, hogy sz√°nalmas volt mindegyik f√©l. Olstein olyan retorik√°val dolgozik, mint egy rabbi, de sim√°n cs√Ķbe lehet h√ļzni, s m√©g √Ķr√ľlne is, mert rendk√≠v√ľl hi√ļ. Gondolom, mikor Anik√≥t veri, ak√∂zben is ilyen flegma. A szerep√©t v√©g√ľlis mindegyik frakci√≥vezet√Ķ remek√ľl elj√°tszotta, s feldobta a magas-labd√°t, amit sim√°n levert √ļgy, hogy k√∂zben lesen volt, de azt senki nem tette sz√≥v√°. T√∂bbet kellene n√©znem a k√∂zvet√≠t√©seket, mert t√©nyleg hasonlatos a sz√≠nj√°tsz√≥ k√∂rh√∂z, csak a maskara m√°s, de a zsid√≥ j√°tssza mindenkor a f√Ķ √©s a mell√©kszerepet, de m√©g a vend√©gsz√≠n√©sz is az, csak a n√©z√Ķk√∂z√∂ns√©g assziszt√°l √ļgy, hogy soraiban fogy√≥ anyagk√©nt magyar lelkek szeretn√©k √ļgy gondolni, hogy ez a val√≥s√°g. √Čs itt t√©vednek! Vona emlegette a cig√°nyszaporulatot (na csak tanult t√Ķlem valamit ez a fi√ļ), de v√°lasz helyett egy „kereszt√©nyi” gondolatot kapott, amely szerint egyetlen √©let sem sz√ľletik hi√°ba √©s v√©letlen√ľl a F√∂ldre. Nem is oly r√©gen a Lappok elszaporod√°s√°t drasztikus eszk√∂z√∂kkel akad√°lyozt√°k. A m√°sodik gyermek sz√ľlet√©se ut√°n elk√∂t√∂tt√©k a n√Ķ petef√©szk√©t √©s annyi volt. A nagy skandin√°v „demokr√°ci√°ba” belef√©rt ez a n√©pess√©gszab√°lyoz√≥ program, ahogy a sp√°rtaiakn√°l a Taigetosz. A k√∂zbiztons√°g t√©m√°ja, vagy az egys√©ges ad√≥ fizet√©scs√∂kkent√Ķ hat√°sa is laza viccel lett elint√©zve √©s Olstein h√°ta m√∂g√ľl L√°z√°r, a tipikus suny zsid√≥ fej√©vel pislogott kifel√©. A parlamentben megoldani ezeket a k√©rd√©seket az√©rt nem lehet, mert a zsid√≥k ott egy k√∂z√∂ss√©get k√©pviselnek, s a probl√©ma √Ķk maguk, teh√°t a megold√°s nem lehetnek saj√°t maguk baj√°ra, amely v√©g√ľl a befogad√≥ √°llam nemzetalkot√≥ n√©peinek kiirt√°s√°t eredm√©nyezi. A k√©rd√©sr√Ķl besz√©lni lehet, de a v√©g√©n a teljes komp√°ni√°t akaszt√°sos √©s egy√©b demonstrat√≠v hal√°llal kell s√ļjtsa a v√°lt√≥ hatalom. Err√Ķl jut eszembe, hogy a volt pakiszt√°ni eln√∂k√∂t is most viszik b√≠r√≥s√°g el√©, s ez mostan√°ban j√°rv√°ny-szer√Ľen terjed√Ķ jelens√©g. N√°lunk mikor lesz m√°r ez meg? – teszitek fel a k√©rd√©st. M√©g van egy kis verg√Ķdnival√≥, de nagyj√°b√≥l akkor esed√©kes, mikor a zsid√≥knak √°ltaluk tudottan is el van v√°gva az ut√°np√≥tl√°s-vonaluk √©s a magyarok meg az √©hes hasuk miatt lesznek k√©nytelenek gondolkozni √©s aki k√©pes lesz r√°, annak fegyvert fogva kell √©rv√©nyes√≠teni tudni alkotm√°nyos k√∂teless√©g√©t a haza v√©delme √©rdek√©ben. √Čbredeznek sz√©pen sorj√°ban az egyes emberek, de sokan gyorsan visszaalszanak √©s sajnos sok k√∂z√∂tt√ľnk m√©g a kakukkfi√≥ka. Ezeket az els√Ķ k√∂rben kell likvid√°lni, s a t√∂bbi m√°r mag√°t√≥l ad√≥dik! Nagyj√°b√≥l k√©tmilli√≥ zsid√≥ √©s m√°sf√©l milli√≥ cig√°ny „elsz√°ll√°sol√°s√°t” kell megoldania a k√∂vetkez√Ķ hatalomnak √ļgy, hogy ebben sem rasszista, sem bossz√ļ√°ll√≥ sz√°nd√©k ne t√Ľnj√∂n ki, csak a tiszta logika √©s a t√∂rv√©nyi k√∂telezetts√©g ok√°n kik√©nyszer√≠tett sz√ľks√©gszer√Ľ beavatkoz√°s. Ezt j√≥l csin√°lni szinte lehetetlen √©s v√©r√°ldozat n√©lk√ľl semmik√©ppen nem fog menni. A megszervez√©se hihetetlen j√≥ szervez√Ķk√©szs√©get √©s konspir√°ci√≥s tev√©kenys√©get felt√©telez, √©s csakis glob√°lis m√©rt√©kben lehet megval√≥s√≠tani, kicsiben semmik√©ppen nem.

HozzŠszůlŠsok

# | jano jano - 2011 02 15 ¦ 14:36:27
A kedvenc b√Ľn√∂m a hi√ļs√°g. K√Ķszikla az, lehet r√° √©p√≠teni.
# | talpi talpi - 2011 02 15 ¦ 17:25:00
Adjon az Isten!
Janó!
Maradj is az, amilyennek ismerlek, oly hi√ļ. :)
Szebbet! Isten tartson!
# | postaimre postaimre - 2011 02 15 ¦ 17:49:23
Kor√°bban t√∂bbsz√∂r f√∂lmer√ľlt m√°r a k√©rd√©s a G√°bor n√©v k√∂r√ľl. Most a Gabi Askenazi kapcs√°n jelzem, hogy k√∂zkedvelt √©s direkt jelzi is a kikicsod√°ban a hovatartoz√°s√°t.
# | Kor√© Kor√© - 2011 02 15 ¦ 18:04:55
√Āhhh, teh√°t party-k√©pes...
Sad
# | valahun valahun - 2011 02 15 ¦ 18:09:37
Imre, h√°t m√©g ha Em√Ķk√©t is l√°ttad volna ma d√©lut√°n Kaufer Vir√°ggal a h√°tt√©rben Pr√≥nayr√≥l √©rtekezni. Egy √©lm√©ny voltGrin
Csak tudnám miért nem ide igyekeznek a sátánfattyak? http://www.life.h...veget.html
Pinyó magyar hangját lejátszották az InfoRádióban http://hunhir.inf...p;id=37719Grin
# | jano jano - 2011 02 15 ¦ 18:11:54
Ha a pogromot partinak hívják, ám legyen.
# | balu998 balu998 - 2011 02 15 ¦ 18:19:34
Imi,

am√ļgy - a szint√©n kev√©sb√© g√≥j - Deripaska neve felmer√ľlt egy internetes (vagyis k√©ts√©gbevonhat√≥ megb√≠zhat√≥s√°g√ļ) √≠r√°sban is, mint esetleges f√Ķ-f√Ķ alum√≠nium-besz√°ll√≠t√≥ a chemtrailez√©shez. √ē ugyi a Basic Elements mammutc√©g vez√©re, aminek Ruszal nev√Ľ alc√©ge a vil√°g legnagyobb Al-termel√Ķje.

A Ruszal pedig egy Rt., aminek az egyik f√Ķ r√©szv√©nyese egy bizonyos Philip Lader nevezet√Ľ sz√ľrke eminenci√°s (CFR-tag, RAND Corp., Morgan-Stanley tan√°csad√≥, az USA angliai nagyk√∂vete, a WPP csoport egyik eln√∂ke... stb., el tudod k√©pzelni milyen kaliber√Ľ m√≥kus lehet). Namost Lader egyebek k√∂zt az Evergreen Aviation c√©gnek is egyik fejese, err√Ķl a c√©gr√Ķl pedig egy r√©szeg √©s kanos pil√≥ta kikotyogta egy ehm... sz√©ple√°nynak, hogy √Ķk (is) chemtraileznek √©s amilyen barom volt, m√©g azt is el√°rulta, hogy hol a b√°zisuk ([khmm]l Air Park, Marana, Arizona - GugliF√∂ld koordin√°t√°k: 32¬į30'42.83"N 111¬į18'52.10"W) . A le√°ny k√©pben volt, a dolog kitud√≥dott. (ergo: meg k√©ne n√©zni, hogy a k√∂rny√©ken merre parkoltatnak Evergreen-g√©peket...).

Az is egy √©rdekes mozzanat, hogy egy m√°sik chemtrailez√©sben √©rdekelt CFR-es t√≥tumfaktumot, John Wheeler III.-at (aki f√Ķleg mint a l√©gier√Ķk muftija tev√©kenykedett) Szilveszter k√∂rny√©k√©n tal√°lt√°k meg holtan egy szem√©ttelepen.

...érdekes dolgok ezek...
(infók többnyire innen: http://aircrap.or...top/33668/ )
# | postaimre postaimre - 2011 02 15 ¦ 18:33:42
ValaHun, √©n most olvasgatok Ist√≥zy-t, √©s nem csod√°lom, hogy a pof√°tlan zsidaj a sz√°j√°ra veszi sz√©pen sorj√°ban √Ķket, mert a CBJ ezt √≠gy √≠rja el√Ķ nekik. Em√Ķke, ugye mindenki tudja m√°r, hogy zsidaj, de Karcagon √©ppen ez√©rt kellett eml√©kkoszor√ļznia egy holokamu eml√©khelyet, b√°r a kuruc m√©g nem hozta a h√≠rt. Most l√°ttam, hogy s√©t√°ltak Zsiga-K√°rp√°t -szint√©n Angli√°ban is tanult (de nem fejezte be, ha j√≥l tudom)- "honaty√°val 12 km-rt √©s megeml√©keztek a kit√∂r√Ķ h√Ķs√∂kr√Ķl. √ćgy b√ļjnak magyar b√Ķrbe a zsidajok a magyarok tapsikol√°sa k√∂zepette. Az√©rt az m√°r nem baj, hogy mi tudjuk, amit kell.

Balu, fantasztikus (nem fantaszta) vagy. Mondtam √©n neked a t√ļr√°n, hogy a t√©m√°r√≥l nem szabad lesz√°llni, s√Ķt. Szerintem csak most kezd m√©g be√©lesedni √©s kider√ľlni a sok mocsok ott is. Ha belef√©r, tedd meg, hogy √∂sszelap√°tolod, amir√Ķl sz√≥ volt. Szerintem akad seg√≠ts√©ged is hozz√°. √Čn is ut√°nalapozok a t√©m√°nak, de ha j√≥l sejtem, hamarosan t√∂bb inf√≥ is kihullik majd a szekr√©nyekb√Ķl, ami ide pont passzolni fog.
# | Gutai Zub Gutai Zub - 2011 02 15 ¦ 20:09:39
Imre, remek összefoglaló,

√Čn is, mint a j√≥ sz√≠nh√°zat kedvel√Ķ ember, elsz√≥rakoztam vona √©s olstein alak√≠t√°s√°n. Most m√°r tudom, nem volt v√©letlen.
"kincst√°ri optimizmusod" bizony j√≥l j√∂n ezekben a "verg√Ķdni val√≥" id√Ķkben.
Van még mit tanulni......
# | zafir zafir - 2011 02 15 ¦ 21:11:39
ValaHun,

Em√Ķke szav√°ra egyetlen vev√Ķ van, Vir√°g.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.84 mŠsodperc
86,027,878 egyedi lŠtogatů