Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Szeretetlegesség

Napl√≥Nos a tegnapi el√Ķad√°s egy kicsit m√°sk√©ppen alakult, mert a nagy szeretetben egyes√ľlhettem isteni szent lelkemmel √©s megemeltem a szeretetrezg√©ssz√°mom, mik√∂zben √∂sszes karmikus k√∂t√©sem megsz√ľntettem √©s most tiszta vagyok megint, mint a ma sz√ľletett b√°r√°ny. Az√©rt annyit siker√ľlt gondolatk√©nt, √ľzenetk√©nt k√∂zvet√≠teni, hogy a jelenlegi magyarorsz√°gi √©s vil√°g-helyzetet a szellem erej√©vel, de t√Ľzzel √©s vassal –mint eszk√∂z√∂k – lehet feloldani az eddigi b√Ľneib√Ķl, ez√©rt aki teheti, im√°dkozzon √©s tisztuljon, de k√∂zben tanuljon v√≠vni √©s ne riadjon vissza a gondolatt√≥l, hogy a nagy tervben szerepe a harc, s a harc √°ltali hal√°l, illetve az ellens√©gre kimondott hal√°los √≠t√©let v√©grehajt√°sa. Egyel√Ķre maradjunk annyiban, hogy a kegyelmi id√Ķ r√°j√°tsz√°s id√Ķszak√°ban a 25. √≥r√°ban vagyunk √©s csakis az igazs√°g √°ltal, az val√≥s√°g felt√°r√°sa √©s kimond√°sa, hirdet√©se √©s annak v√©delme, √©rv√©nyre juttat√°sa k√∂zben t√∂rt√©nhet √ľdv√∂z√ľl√©s karddal – √©s kinek-kinek k√ľldet√©se √©s k√©pess√©gei szerint – az igazak harc√°nak akt√≠v t√°mogat√°s√°ra alkalmas eszk√∂z√∂kkel v√©grehajtott jogos √∂nv√©delm√ľnk, √∂r√∂ks√©g√ľnk, tud√°sunk √©s k√∂z√∂ss√©g√ľnk v√©delm√©nek √©rdek√©ben. Legyen kimondva, de a szeretetrezg√©s eredm√©nye a s√°t√°n-fajzatok b√°rmilyen eszk√∂zzel val√≥, minden szinten t√∂rt√©n√Ķ ritk√≠t√°s√°t, s hatalm√°nak megd√∂nt√©s√©t, szellem√©nek ellen√Ķrz√©s√©t √©s fizikai test√©nek porr√°-z√ļz√°s√°t kell, hogy jelentse. M√°r nincs el√©g k√°poszta √©s t√ļl sok az "eszkim√≥" ahhoz, hogy ezt a t√©zist b√°rki, aki gondolkodni, √©rezni b√≠r, f√©lre√©rthesse. V√©r lesz, nem kev√©s √©s nem t√ļl sok√°, mert elj√∂nni l√°tszik a lesz√°mol√°s ideje.

M√°r √≠rtam egyszer√Ľbben is, de m√©g egyszer: A szeretet= igazs√°g! Ami hamis, √°lnok, gonosz √©s nem teljesen igaz, ott nincs √©s nem is lehet szeretet, mert a hamiss√°g f√©lelmet sz√ľl, amely a szeretettel inkompatibilis. Ahol f√©lelem van, ott a szeretet nem f√©r meg! A szeretet harc az igazs√°g√©rt, s mikor meglelted, gy√Ķzt√©l, akkor hozza el a b√©k√©t minden szinten, mert a harc is t√∂bb fokozatban zajlik, k√≠v√ľl, bel√ľl, alul √©s fel√ľl. Ahol a f√©lelem uralkodik, ott k√°r a szeretetr√Ķl papolni, s ahol a tudatlans√°g az √ļr, ott sem tud l√°bat vetni. A teljess√©g teljes embert, teljes lelket √©s √©p szellemet k√∂vetel meg, s b√°rmelyik hi√°nyzik, a csorba akad√°lya a megval√≥sult t√∂k√©letes tettnek, amely v√©gs√Ķ soron mindig k√ľzd - elem, mint a szer-elem, de ha f√©l-elem vez√©rli, akkor elbukt√°l! A teljess√©ggel megcselekedett tett, jelenti, hogy a Teremt√Ķ szeret, mert hagyod, hogy vezet.
A vil√°g is √≠gy m√Ľk√∂dik, s a f√©lelem f√©kezi, elfedi, nyomor√≠tja √©s a teljess√©g szeretete = IGAZS√ĀG szabad√≠thatja fel! Nincs m√°s √ļt! Mivel egy olyan h√°bor√ļ kell√Ķs k√∂zep√©n tartunk most, amelyet m√°r r√©g √≥ta v√≠v az elanyagiasodott √©s lez√ľll√∂tt, √©rt√©krendszert t√©vesztett √©s elbut√≠tott emberis√©g az √©letben marad√°s√©rt, de felvet√Ķdik a k√©rd√©s! Mi az √©let √©rtelme, c√©lja? √Črdemes-e az eddigi megtapasztalt hazugs√°g√©rt b√°rmilyen tov√°bbi √°ldozatot hozni, vagy v√©gre b√°tor √©s √∂nzetlen ki√°ll√°ssal v√°llalni a val√≥di √©rt√©keket √©s kiemelkedni ebb√Ķl a l√°tszatl√©tez√©sb√Ķl, hogy val√≥ban l√©tezhess√ľnk? A k√©rd√©s a d√∂nt√©s! Csak egy√©ni s√ļlyoz√°ssal hozhat√≥ meg egyetlen egyszer, √©s nincs t√∂bb v√°laszt√°sunk ebben a ciklusban. Kem√©ny meccs ez √©s a szabad akarat nem csak fikci√≥, hanem maga a pr√≥ba! Lehet err√Ķl vit√°t nyitni, de val√≥j√°ban √∂nmagunkra vagyunk utalva, am√≠g √∂nmagunkat csak √∂nmagunkkal azonos√≠tjuk, de a mindens√©g seg√≠ts√©ge ott √°ll lehet√Ķs√©gk√©nt, aj√°nl√°sk√©nt, amit v√°llalva egy olyan terv r√©szesei vagyunk, amihez k√©pest a f√∂ldi hatalmak val√≥j√°ban nem igaz√°n tudnak mit kony√≠tani, mert √Ķk is tudj√°k, hogy a Terra csak a kamaraterem, de a nagysz√≠npad eg√©szen m√°shol √©s m√°sk√©ppen van berendezve. Lehet ezt m√°r sejteni, mert nem √ļgy mennek a dolgok, ahogyan azt az ember, vagy az annak l√°tsz√≥ p√©nzpiaci szerepl√Ķk eltervezt√©k. A vil√°gi hatalmak most olyan szum√≥t mutatnak be nek√ľnk, hogy √∂r√∂m n√©zni. Izrael b√°rkit megt√°madna m√°r, de egyel√Ķre a pof√°ja alap√°ll√°sba van helyezve. Kicsit megk√°nikul√°zt√°k √©s most meg is f√∂ldreng√©sezt√©k a cs√ľrh√©t, amib√Ķl kapott a cionista partner, G√∂r√∂gorsz√°g is. Azt hiszem, hogy ha most Izraelt m√©g siker√ľl lef√©kezni, nehogy a kurdokat teljesen felcukkolj√°k a t√∂r√∂k√∂k ellen, akkor az a hadsz√≠nt√©r lassan kifullad, mert ugyan az angolsz√°sz zsid√≥ bag√°zsnak is √ļgy kell a h√°bor√ļ, mint egy falat keny√©r. A napokban kaptam egy c√©lz√°s arra, milyen bonyolult is a val√≥di helyzet, s mi√©rt nem lehet egyszer√Ľbben rendezni.

„Szia Imre!
K√©t √ļj info!

Erdogan teljes mértékben uralja a gyémántkereskedelmet Törökországban. Maffia-metódus.
Kor√°bban l√©tezett egy terv ami lehet, hogy m√©g ma is latban van. M√©gpedig, hogy T√∂r√∂korsz√°g ter√ľletet ad Izraelnek a Kurd vid√©kr√∂l √©s ezzel megoldva a Kurd k√©rd√©st elfoglalja az √Čszak-Iraki Kurd olajmez√∂ket!

√údv,…”


Term√©szetesen semmi nem biztos, de az igen, hogy a buli a r√©gi m√≥don m√°r nem mehet √≠gy tov√°bb. T√ļl sokan √©s a magasabb k√∂r√∂kben is r√°√©brednek arra, hogy itt v√°ltoztatni kell √©s nem is kicsit. Nem el√©g koncepci√≥t v√°ltani, hanem a mentalit√°son √©s a gondolkod√°s min√Ķs√©g√©ben is tudni kell valami eg√©szen m√°s eredm√©nyt mutatni.
„Azon √∂sszef√ľgg√Ķ jelens√©geket, amit az √Ķslakosokra er√Ķszakkal r√°telep√ľl√Ķ idegen s√∂pred√©k provok√°l, t√°mad √©s rombol, ezt nevezik TERRORIZMUSNAK. A terrorista idegen cs√Ķcsel√©k csak addig tudja fenntartani r√∂pke hatalm√°t az √Ķslakos nemzetek felett, am√≠g a m√©di√°juk √°ltal siker√ľl folyamatosan fenntartani azt a l√°tszatot, mintha az √Ķshonos nemzetek hazav√©delme lenne a terrorizmus √©s a HAZ√ĀJUKAT V√ČD√ē hazafiak lenn√©nek a terrorist√°k. Abban a pillanatban, amikor t√ľkr√∂t tartunk a v√°dl√≥k (s√°t√°nfattyak) el√©, azaz szembes√≠tj√ľk √Ķket az IGAZS√ĀGGAL, r√∂gt√∂n megsz√Ľnik a virtu√°lis hatalmuk .”

Nos valami ilyesmir√Ķl van sz√≥. B√°tran kimondani √©s tenni azt, ami m√°r sokaknak nyilv√°nval√≥, csak m√©g nem mert√©k megfogalmazni, kinyilv√°n√≠tani.


„Szia Imre!

Augusztus 20-√°n este Debrecen k√∂rny√©k√©n a rep√ľl√Ķk, ahogy az orsz√°g l√©gter√©be √©rtek azonnal el kezdtek permetezni!
Naplemente k√∂rny√©k√©n (Debrecenb√Ķl n√©zve) Miskolc ir√°ny√°ban a felh√Ķk k√∂z√∂tt sziv√°rv√°nyt l√°ttam, aminek akkor nem tulajdon√≠tottam jelent√Ķs√©get, mindenesetre el√©gg√© furcsa volt, mert nem esett az es√Ķ √©s nem is jelezt√©k, hogy es√Ķ lett volna v√°rhat√≥.
Másnap viszont a hírekben hallottam, hogy földrengés volt Miskolc környékén aznap reggel!
Kor√°bban a Haiti-i f√∂ldreng√©s el√Ķtt is l√°ttak hasonl√≥ jelens√©get az √©gbolton!
√ögy v√©lem ez a sok f√∂ldreng√©s haz√°nkban, ahogy el√Ķre jelezted kor√°bban, m√°r t√©nyleg nem a v√©letlen m√Ľve!

√údv.:”


Az√©rt nem lesz egyszer√Ľ az eligazod√°s, mert minden hazugs√°gr√≥l ki kell der√ľlj√∂n, hogy mit volt hivatott takargatni. Olstein√©k most az alkotm√°nnyal kavarnak √©s a szentfaz√©k zsid√≥k hamarosan kijelentik azt, amit az MFNK oldal√°n is fenn van, s amit a h√°gai feljelent√©s√ľnkbe is belefoglaltunk. Bizony √©rv√©nytelen a jelenlegi t√°kolm√°ny √©s Olstein √©s zsid√≥ haveri-√ľzletk√∂re, Netanjahuval √©s Sorossal hi√°ba veri mag√°t mert egyetlen tollvon√°s sem kell ahhoz, hogy akaszt√≥f√°ra ker√ľljenek, mint haza√°rul√≥k a teljes nomenkalviat√ļr√°val. √Črtem √©n, hogy ez kellemetlen nekik, de h√°t b√Ľn√∂z√Ķ gazembereknek ez j√°r ki. A helyzet azon t√ļl a nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©seket is √©rinti, s mondhatn√°m, hogy a teljes emberi vil√°gra kiterjed√Ķ hat√°ssal b√≠r. Err√Ķl majd k√©s√Ķbb, de k√∂zben figyelj√©tek meg a cig√°nygyilkol√°sz√°sos t√∂rt√©netet, amiben a nyomravezet√Ķi d√≠j√©rt is bejelentkeztem, de a nyomor√©k NNI elutas√≠tott, pedig h√°t m√°r az is kider√ľlt, hogy az egyharmad NBH √©s most a KBH-t√≥l is minimum 53 szem√©lyt zavartak el ezek miatt a Mossados √ľgyek miatt √©s most azt is feszegetik, hogy nagy baj lesz, ha kider√ľl, hogy az √°llam tudott r√≥la. Persze, hogy tudott, hiszen az NBH-nak megk√ľld√∂tt bejelent√©sem megk√ľldtem Bajnainak √©s Olsteinnak, meg S√≥lyomnak is, de ha azt vessz√ľk, hogy m√°r j√≥val kor√°bban arr√≥l besz√©ltem, √≠rtam, hogy mindezt a kaz√°r-zsid√≥k gener√°lj√°k, akkor m√°r √©ppen el√©g ok, hogy most v√©gre hulljanak a fejek, ha m√°r a 100 mill√°t nem akarj√°k a tet√Ľhint√°sok ideadni!
√úgy hallom, Sv√°jcban is megy a nyomoz√°s a konzuln√Ķ √©s a b√Ľn√∂z√Ķ magyar maffi√≥z√≥ √ľgy√©ben, amit m√°r egy √©vvel ezel√Ķtt itt megpengett√ľnk. M√°r a bulv√°r is kezd r√°hajtani, de er√Ķlk√∂dik a titkosszolg√°lat is, pedig nem kellene, hiszen m√ļlt √©v m√°jus√°ban szem√©lyesen mondtam el az esetet az egyik ottani tisztnek, s a mieink meg m√©g kor√°bbr√≥l tudhatnak r√≥la.
J√≥ h√≠rem is van. Most jelentkezett egy Jobbik-kzeli ismer√Ķs√∂m, aki m√°r k√∂nyvet akar √≠rni a Jobbikr√≥l. El√©gg√© fel van paprik√°zva. Megl√°tjuk, hogy mi alakul ki bel√Ķle, de ha √≠rni kell, akkor egy p√°r nap alatt √∂sszehozok egy el√©g t√°rgyilagos anyagot abb√≥l amit m√°r √©n is tudok, s ha van t√Ķke, akkor mehet a nyomd√°ba, amit moment√°n az APEH-al a kis „honfoglal√≥ zsid√≥ bar√°taim” t√∂nkre tettek. Nos, mivel hamarosan √©s demokratikus keretek k√∂z√∂tt a hat√°lyos t√∂rv√©nyek betart√°s√°val, macs√©t√°val lesz egy p√°r barom agyonv√°gva √©s meglincselve (APEH-os, rend√Ķr, b√≠r√≥, √ľgy√©sz , politikus-maffia √©s m√©g van v√°laszt√©k), ez√©rt megreszk√≠rozhatjuk, hogy beleny√ļlunk a Jobbik-Fidesz-MSZP-SZDSZ-MDF-LMP full-zsid√≥ bag√°zs√°nak a zseb√©be √©s a Mossadt√≥l k√©r√ľnk k√∂lcs√∂n, hogy t√°mogassa meg az Alexandra-Libri zsid√≥-h√°l√≥zatokban val√≥ terjeszt√©s√©t annak, amit csak kevesen tudhattak meg id√°ig. Mivel Jobbikos az illet√Ķ, ez√©rt sok t√∂rt√©nete van, de lassan a R√©vay-t is kiadhatn√°nk mindarr√≥l, amit √©rdemes lesz olvasni a magyarnak, hogy meg tudja k√ľl√∂nb√∂ztetni √∂nmag√°t a liber√°l-buzi izraelita szemf√©nyveszt√©st√Ķl. Hajr√° SZERETET! Ja, meghalt egy MAGYAR (nem zsid√≥!) katona Afganiszt√°nban, mert ugye megt√°madt√°k a terrorist√°k! Hamarosan t√∂bb is fog, ahogy a rend√Ķr√∂k k√∂z√ľl is. Ez egy ilyen √Ķsz lesz!

HozzŠszůlŠsok

# | fsavanyu fsavanyu - 2010 08 23 ¦ 15:07:04
IMRE! Legyen minden √ļgy, ahogy le√≠rtad. Ne t√Ľrj√ľk, tov√°bb a kifoszt√°st, h√ľlyit√©st, a rabszolgas√°got.
# | bibor1 bibor1 - 2010 08 23 ¦ 15:52:42
Ezek ellen kell fell√©pn√ľnk .... http://www.youtub...7saol9YJ-s gondolkozzatok el semmi nem az aminek l√°tszik http://www.youtub...re=related ...ezek √≠r√°ny√≠tanak ... Istenem segitsd a l√°t√°sunkat... egyre tiszt√°bban kell l√°ssunk ,nincs mese !!

" A h√ľll√∂szem effektus is lehet ilyen, hiszen a k√©pfriss√≠t√©st √©s a t√∂m√∂r√≠t√©st tekintve a legk√ľl√∂nlegesebb hely a retina √©s k√∂rny√©ke. A pislog√°s nagyon gyors, gyorsabb mint b√°rmely m√°s testmozg√°s, √≠gy a t√∂m√∂r√≠t√©si hib√°k a szem k√∂rny√©k√©n j√∂nnek el√Ķ legel√Ķsz√∂r.
A szembogár pedig a legsötétebb helye a képnek..."
# | kincses kincses - 2010 08 23 ¦ 15:53:11
Imre, izgalmas lehetett az a tegnapi el√Ķad√°s, de h√°t nem lehet (nekik) minden pofon mell√© forgalmi rend√Ķrt √°ll√≠tani. mivel nekem is vannak jobbikos bar√°taim, el√Ķgyezn√©m azt a k√∂nyvet, ha lehet.
P.S. mi√©rt hat a meglepet√©s erej√©vel √ļjra meg √ļjra az a t√©ny, hogy a cselekv√Ķ szeretetet szigor√ļ, igazs√°gos √©s k√≠m√©letlen, de sohasem bossz√ļ√°ll√≥, hanem irgalmas √©s kegyelmes azokkal, akik m√©lt√≥v√° v√°lnak r√°(lemondanak az √ļjabb igazs√°gtalans√°g elk√∂vet√©s√©r√Ķl √∂r√∂kre). a h√©tfej√Ľnek NEM maradhat meg egyetlen feje sem. S√ľs√ľ bar√°t, nem s√°rk√°ny. neki maradhat az az egy. ezt minden √ďvod√°s tudja m√°r.:)
# | Miksakuty√≥ Miksakuty√≥ - 2010 08 23 ¦ 15:56:58
Kutyaként nem tudtam regisztrálni.)
Kedves Imre! M√°r nagysz√ľl√Ķk√©nt is "√∂regecsked√Ķben", kicsit szkeptikusan olvasom soraidat v√©rr√Ķl, lincsel√©sr√Ķl. Arra lenn√©k k√≠v√°ncsi, hogy mindezt ki fogja v√©grehajtani, mert k√©ts√©gem sincs afel√Ķl, hogy m√°s m√≥don nem lehet a "rendszerv√°lt√°st" v√©grehajtani, a honfoglal√≥kat el√Ľzni!
Term√©szetesen nem neveket szeretn√©k itt olvasni:), csak azon gondolkodtam el, hogy 56-ban, amikor az orsz√°g m√©g nem volt erk√∂lcsileg ennyire lepuszt√≠tva, amikor az emberekben m√©g √©lt az √∂sszefog√°s √©rt√©k√©nek becs√ľlete, akkor sem lehetett sikerre vinni egy forradalmat! Most hol van olyan erk√∂lcsileg elk√∂telezett, felfegyverzett t√∂meg, amely sikerre vihetn√© ezeket az √°lmokat? K√∂r√ľln√©zek sz√Ľkebb √©s t√°gabb k√∂rnyezetemben √©s egyetlen embert nem l√°tok, aki tudn√°, hogy mi t√∂rt√©nik a haz√°j√°val, azon bel√ľl vele, aki k√©pes lenne fel√°ldozni a k√©nyelm√©t, ak√°r az √©let√©t, hogy kiebrudalja ezt a haza√°rul√≥ cs√Ķcsel√©ket!
Alexandr√°shoz csak annyit f√Ľzn√©k inform√°ci√≥ b√Ķv√≠t√©s gyan√°nt, hogy a gengszterv√°lt√°s k√∂r√ľli √©vekben utcai k√∂nyv√°rusk√©nt kezdte, a v√°rosban t√∂bb b√°dogkasztnib√≥l √°rult√°k a k√∂nyveit, melyeket rendszeresen felt√∂rtek (m√°r akkor is kult√ļr√°ra szomjazott a n√©p gyermeke) √©s hatalmas k√°rt√©r√≠t√©si √∂sszegeket zsebelt be a biztos√≠t√≥t√≥l, rendszeresen.Innen indult ez a senkih√°zi...
# | LOVAGINA LOVAGINA - 2010 08 23 ¦ 16:31:22
Olvassuk csak el,Miksakutyó legutolsó mondatát!
-Nem ugrik be?-"Az örök zsidó"c. film!
# | p√°los1200 p√°los1200 - 2010 08 23 ¦ 16:41:03
Kedves Miksakutyó!

Nyugodj meg, hogy vannak emberek, akik a hazájukért sokmindenre képesek.
# | Csipi Csipi - 2010 08 23 ¦ 17:43:58
Bent már készen vagyunk.
√Čn √ļgy v√©lem felfedezni, kezdenek fel√©bredni a megvezetettek. No nem el√©gg√©, de m√°r l√°that√≥an.

Csak egy dolgot nem vesznek figyelembe: akinek m√°r kiny√≠lt a szeme, az√©t m√°r √©let√©ben nem csukj√°k le. (mondjuk a probl√©ma egy√©b √ļton is megoldhat√≥, mert a szem m√°shogyan is lecsukhat√≥, a pofa m√°shogyan is befogtathat√≥, de ez m√°r az √Ķ j√°tsz√≥ter√ľk)

A ki velej√©ig fert√Ķz√∂tt (maga is fert√Ķztet), az egy kalap al√° vehet√Ķ a zsarnoks√°ggal.

Szép szavak Imre.

B√≠bor:R√©g sejtettem m√°r, hogy oka van a Gordonka s√Ľr√Ľ pislog√°s√°nak is!
# | Nyilas Nyilas - 2010 08 23 ¦ 18:34:18
felvet√Ķdik a k√©rd√©s! Mi az √©let √©rtelme, c√©lja? √Črdemes-e az eddigi megtapasztalt hazugs√°g√©rt b√°rmilyen tov√°bbi √°ldozatot hozni, vagy v√©gre b√°tor √©s √∂nzetlen ki√°ll√°ssal v√°llalni a val√≥di √©rt√©keket √©s kiemelkedni ebb√Ķl a l√°tszatl√©tez√©sb√Ķl, hogy val√≥ban l√©tezhess√ľnk?

- Feltehetj√ľk a k√©rd√©st √ļgy is, √©rdemes-e √©letr√Ķl-√©letre v√°llalni a l√©tez√©st, mik√∂zben √©letr√Ķl-√©letre tapasztaljuk, hogy az "istentelens√©g" ellen semmit nem tett√ľnk el√Ķz√Ķ √©let√ľnkben, tapasztaljuk hogy √ļjult rem√©nyekkel √ļjra √©s √ļjra testet √∂lt√ľnk, b√≠zva abban, hogy majd most m√°sk√©ppen mint eddig, tesz√ľnk is valamit a gonoszs√°g ellen, mik√∂zben sejtjeink s√ļgj√°k, hogy menek√ľlni kellene ebb√Ķl a gonosz vil√°gb√≥l, aminek k√∂z√∂ny√∂s vagy szenved√Ķ t√©gl√°j√°v√° v√°ltunk, mik√∂zben azt is tudjuk, hogy dolgunkv√©gezetlen nem mehet√ľnk el ebb√Ķl a vil√°gb√≥l. Felmer√ľl a k√©rd√©s, van-e lehet√Ķs√©g a szabadul√°sra a l√©tez√©s √∂r√∂k k√∂rforg√°s√°b√≥l, amikor nemhogy t√∂rleszten√©nk eddigi karmikus ad√≥ss√°gainkat, hanem m√©g szapor√≠tjuk is azokat. Felmer√ľl a k√©rd√©s, szabadulhatunk-e a testet√∂lt√©sek m√≥kuskerek√©b√Ķl, ha csak tapossuk a ped√°lt, de semmit nem igaz√≠tunk a "korm√°nyon"? Van-e √©rtelme l√©tez√©s√ľnknek, ha a vil√°g sors√°nak jobb√≠t√°s√°ra egy hozz√°sz√≥l√°son k√≠v√ľl nincs sz√°munkra hely? Mehet-e √ļgy tov√°bb, eddigi √ļtj√°n a vil√°g, ha √©n is, te is, √Ķk is kezd√ľnk elhat√°rol√≥dni? V√°ltozatlan marad-e a vil√°g, ha fel√©bred√ľnk k√°bults√°gunkb√≥l √©s felismerve rabszolga helyzet√ľnket, megkeress√ľk √©s haszn√°ljuk a szabadul√°s megmaradt lehet√Ķs√©geit? Ugye tudjuk, hogy √©n, te, mi, ti √©s √Ķk tessz√ľk lehet√Ķv√©, hogy kihaszn√°ljanak benn√ľnket, rabszolg√°nak tartsanak? A t√Ķl√ľnk elvont j√∂vedelemb√Ķl p√©nzelik a megfigyel√©s√ľnkre haszn√°lt eszk√∂z√∂k fejleszt√©s√©t, a fegyverek gy√°rt√°s√°t, a kiirt√°sunkra sz√°nt vakcin√°k el√Ķ√°ll√≠t√°s√°t, az √©h√≠ns√©get kiv√°lt√≥ term√©szeti csap√°sok el√Ķid√©z√©s√©t. Kell a fegyver is, de a leghat√©konyabb eszk√∂z kisemmiz√©s√ľnk ellen az √∂n√°ll√≥s√°gra t√∂rekv√©s √©s megval√≥s√≠t√°sa. Ez nem megy m√°r√≥l holnapra, mert az ide√ļt is √©vsz√°zadok-√©vezredek √≥ta tart. A leig√°z√°sunk szellemi t√©ren vette kezdet√©t, ez√©rt a szabadul√°sunk sem n√©lk√ľl√∂zheti a szellemi megalapoz√°st √©s √∂ntudatunk √°lland√≥ fejleszt√©s√©t. Lehet, h√°bor√ļ lesz, fegyveres √∂sszecsap√°sok, bels√Ķ villong√°sok. De amit mindig szem el√Ķtt kell tartanunk nek√ľnk √©s ut√≥dainknak, a k√∂vetkez√Ķ:

- 1.) - Nemzeti vall√°s, amely a magyars√°gnak, a MAG n√©p√©nek √ľdvt√∂rt√©neti szerep√©n √©s a vil√°gegyetem m√Ľk√∂d√©s√©nek lehet√Ķ legt√∂k√©letesebb le√≠r√°s√°n alapul. Ez a "vall√°s" a HIT erej√©vel k√©pes lesz nemzetcsal√°dunk tagjai sz√°m√°ra term√©szettudom√°nyos m√Ľvelts√©get adni, amely seg√≠ts√©g√©vel a term√©szeti er√Ķket √©s t√°rsadalmi t√∂rv√©nyeket alkot√≥ m√≥don alkalmazni lesz k√©pes akkor is, amikor az ismeretek m√°r nem lesznek levezethet√Ķek laborat√≥riumi k√≠s√©rletek alapj√°n. A tud√°snak a HIT-en kell alapulnia, mert nem lesz mindig lehet√Ķs√©g a bizony√≠t√°sra. Az ismeretek √©rv√©nyess√©g√©nek igazol√°s√°ra elegend√Ķ a m√Ľk√∂d√©s helyess√©g√©nek meg√°llap√≠t√°sa. Az √ľdvt√∂rt√©neti szerep a magyars√°g elhivatotts√°g√°nak tudatos√≠t√°s√°ra szolg√°l, ennek r√©v√©n alkalmas a nemzeti √∂ntudat fel√©p√≠t√©s√©re √©s a m√°s nemzetekt√Ķl val√≥ megk√ľl√∂nb√∂ztet√©sre.

- 2.) - A HIT-nek egy√©ni szinten szabads√°got kell biztos√≠tani, mert szabad emberek k√∂z√∂ss√©ge k√©pes csak szabads√°got biztos√≠t√≥ t√°rsadalmi rendet l√©tes√≠teni. Isten benn√ľnk van. Mindannyiunk teremt√Ķje a VIL√ĀGEGYETEM URA, mindenkiben k√©pviselteti mag√°t, mindenkihez szellemi-lelki √©retts√©g√©nek megfelel√Ķ m√≥don √©p√≠t kapcsolatot. Embernek Istennel val√≥ egy√©ni kapcsolat√°t t√°mogatni sz√ľks√©ges, de uniformiz√°lni k√°ros. A nemzeti vall√°snak a VIL√ĀGEGYETEM URA fel√© kell mutatnia, de a term√©szettudom√°nyos t√©nyeken k√≠v√ľl mindenki √©retts√©g√©nek megfelel√Ķ m√©rt√©kben fogja fel l√©tez√©s√©t.

- 3.) - A TERM√ČSZET-ben val√≥ l√©tez√©s alkalmat ad arra, hogy ISTENNEL mint a VILGEGYETEM UR√ĀVAL val√≥ harm√≥ni√°t mindenki saj√°t √©let√©ben k√©pes legyen megval√≥s√≠tani.

- 4.) - A TEREMT√ČS-ben mindenki egyenl√Ķ. Ez a t√©tel pedig azt jelenti, hogy ISTENNEL mint a VIL√Č√ĀGEGYETEM UR√Ā-val val√≥ harm√≥ni√°t egyetlen teremtm√©ny sem korl√°tozhatja.

- 5.) - √Ėnell√°t√°sa a kisebb k√∂z√∂ss√©geknek, amely √∂n√°ll√≥s√°guk √©s szabads√°guk alapja kell legyen.

- 6.) - A v√°gyaknak, mint a k√≠s√©rt√©s megnyilv√°nul√°sainak √©sszer√Ľ korl√°toz√°sa sz√ľks√©ges. K√∂nnyen bel√°that√≥, hogy jelenlegi, al√°vetett helyzet√ľnket magunk okoztuk azzal, hogy a benn√ľnk √©bresztett v√°gyak megval√≥s√≠t√°s√°nak h√≠v√°s√°t k√∂vett√ľk. Az √∂nkorl√°toz√°s nem csak er√©ny, de sz√ľks√©gess√©g is, hogy √∂n√°ll√≥s√°gunk el√©bb szellemi, k√©s√Ķbb anyagi szinten is meg√Ķrizhess√ľk.
# | Miksakuty√≥ Miksakuty√≥ - 2010 08 23 ¦ 19:28:10
Kedves Lovagina!
√Čn nem l√°ttam a filmet, csak rem√©nykedem DVD-n val√≥ kiad√°s√°ban. ( Jud S√ľss is n√©mi betekint√©st enged...)

Kedves p√°los1200!
Sajnos √©n m√°r p√°r h√≥napja nyugodt vagyok, de ez a tehetetlens√©gb√Ķl ad√≥d√≥ k√©nyszernyugalom. Tudom, hogy vannak sokan, akik a haz√°juk√©rt sok mindenre k√©pesek, az √©let√ľk fel√°ldoz√°s√°val is. Aggodalmam √©rt√ľk van. Hiszen tudjuk, a t√∂r√∂k kb. 150 √©vig, a szovjet is kb. 50 √©vig √©lt a nyakunkon.
# | livia livia - 2010 08 23 ¦ 20:11:08
Afganiszt√°nban b√Ľzlik valami, sokkal t√∂bb a magyar √°ldozat, csak elhallgatj√°k! Mi a fen√©t keres ott a magyar? Csak suttogva, de m√°r n√©gysz√°z k√∂zel van az √°ldozatok sz√°ma. No, ennyit √©r egy magyar √©lete! Ha a tizede igaz, az is sok! Van itthon is el√©g tenni val√≥! Katona-k√∂zeli vette suttog√≥ra a dolgot, nem a kisujjamb√≥l szoptam! Off! M√ļlt h√©t √≥ta legal√°bb hatszor t√°madt√°k a g√©pemet, most is pr√≥b√°lkoznak, mert kegyetlen√ľl hull√°mzik, vibr√°l a k√©perny√Ķ. Egyel√Ķre ki√≠rja: Tr√≥ja...etc, √©s berakja a karant√©nba, de ez m√°r sok, janu√°r √≥ta nem volt probl√©m√°m.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 20% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 20% [1 szavazat]
Jů 20% [1 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 20% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 20% [1 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 1.84 mŠsodperc
83,041,607 egyedi lŠtogatů