Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

√Ārgus szemet-szem√©rt

Napl√≥Tegnap kaptam h√≠reket Spanyolorsz√°gb√≥l, ahonnan √ļgy √©rz√Ķdik, hogy nagyon nem sz√≠vlelik a k√ľlf√∂ldieket √©s ha mennie kell a munkav√°llal√≥knak, akkor a k√ľlf√∂ldi „alacsonyabb rend√Ľeket” k√ľldik el el√Ķsz√∂r. Ez csak term√©szetes, nem. Ezt a h√≠rt Angli√°b√≥l is meger√Ķs√≠tett√©k. Bennfentesek szerint a spanyolokn√°l is hatalmas a gond, mert vannak baszkok, katal√°nok, m√≥rok (szerecsenek), cig√°nyok √©s zsid√≥k, akik √∂ssze-vissza keveredtek. A nacionalizmus mellett iszonyatos a s√∂t√©ts√©g ott is. Ahogy most a francia elk√ľldi a francba a rom√°n testv√©rei roma-cig√°ny-b√Ľn√∂z√Ķ √©l√Ķsk√∂d√Ķit, √ļgy √©rthet√Ķ, hogy itt m√°r nem babra megy a ulti. Etnikai fesz√ľlts√©g, azt√°n meg tisztogat√°s, azt√°n meg √ļjabb fesz√ľlts√©g? Micsoda rasszista ez a francia-„magyar”-zsid√≥-cig√°ny Szark√∂zy, csak csod√°lkozni b√≠rok. N√°lunk is √©rik a cukkini, mert az APEH szabad kezet kap majd az internetes titkok turk√°l√°s√°ban, nem csak a Mossados-terror-gy√°ros szervez√Ķd√©sek? Engem meggy√Ķztek, mert olvastam a cion b√∂lcs√Ķd√©it, no meg a Lug√°n√≥i Tanulm√°nyt is √©s rendszeresen olvasom a hihetetlen h√≠reket, amik ezen a oldalon is megjelennek. A baj csak az, hogy lassan minden val√≥s√°gg√° √©rlel√Ķdik, amit kor√°bban fantazmag√≥ri√°nak v√©lt az √°tlagember. Tegnap elhangzott L√°nch√≠d r√°di√≥s riportban lett megeml√≠tve, hogy m√°r az XiX-ik sz√°zad v√©g√©n a b√©csi magyargy√Ľl√∂let√©r√Ķl h√≠res polg√°rmester Budapestet Judapestk√©nt emlegette √©s mi azon csod√°lkozunk, hogy ennek ellen√©re m√©g mindig vannak zsid√≥-fajv√©d√Ķ magyarok a honban. K√©sz csoda, hogy az√©rt borulgat az az √©jjeli ed√©ny √©s az√©rt kider√ľl az, aminek ki kell.
Eml√©keztek m√©g az Ez√ľsthaj√≥ Kft-re, amely a FIDESZ korm√°nyzati kommunik√°ci√≥j√°t m√©dia-anyagokkal volt hivatott megt√°mogatni. Nos, amint azt megtudtam, a t√°rsulat √ļgy nyerte meg a sok milli√°rdos p√°ly√°zatot, hogy egy kamer√°juk sem volt √©s a full-zsid√≥ t√°rsas√°g alv√°llalkoz√≥knak tolta sz√©t a megnyert tendert, s bus√°san – a piaci √°r 4-5-sz√Ķr√∂s√©t eml√≠tett√©k- meg lettek fizetve, de a forr√°s √ļgy v√©li, hogy kem√©ny visszaoszt√°s ment a korm√°nyzati k√∂r√∂kbe. Persze a c√©g tiszta, mert profik voltak, s arr√≥l meg ki tehet, ha egy szolg√°ltat√°s 1000 Ft-√©rt is megszerezhet√Ķ, de √Ķ sz√≠vj√≥s√°gb√≥l 5000 Ft-√©rt √©rt√©kelte, azt, ami annyit nem √©r. Amikor arr√≥l besz√©l√ľnk, hogy nincsenek p√°rtok, akkor csak arr√≥l van sz√≥, hogy a maffia a h√°tt√©rben az orsz√°got rabolja sz√©t, de azt is tudjuk, hogy a politika csak √°lc√°ja a zsid√≥ h√≥d√≠t√≥ orsz√°grabl√°snak. √Ėssze n√Ķ az, ami √∂sszetartozik. √Čpp most kaptam h√≠reket P√°szt√≥r√≥l is:

Téma: Jobbik-Mszp koalicíó lesz Pásztón?
„A p√°szt√≥i Jobbikos tagok D√∂ms√∂di √örnak gy√Ľjtik a kopogtat√≥t? Igaz most f√ľggetlenk√©nt indul, de k√∂ztudott, hogy mindig is az Mszp-hez k√∂t√Ķd√∂tt, nem? A p√°szt√≥i Jobbik h√°za t√°j√°n ilyen nagy az ellent√©t a tagok k√∂z√∂tt, vagy minden Jobbikos Neki kamp√°nyol?”
„Err√Ķl a d√∂bbenetr√Ķl m√°r √©n is halottam! Mi van itt? √ögy l√°tszik a jobbikosok m√°r saj√°t elveikhez sem tudnak h√Ľek maradni! T√≥th Tam√°s eln√∂k v√°llalja ez√©rt a felel√Ķss√©get? Vajon Pesten tudnak err√Ķl?”

http://jobbpaszto.extra.hu/index.php?topic=422.0

De ne maradjon ki Nagykanizsa sem, ahonnan ezt a híreket kaptam:

„Szia!
Ujj h√≠r, hogy az apja a nagykanizsai jobbikos polg√°rmesterjel√∂ltnek val√≥ban CIG√ĀNY!
A kanizsai M.√Ā.V.-n√°l nyomult az M.SZ.M.P.-be a judo-sokhoz volt k√∂ze, √©s eladta a judo-sz√Ķnyegeket a rendszerv√°lt√°skor-m√≥dszerv√°lt√°skor, √©s a sz√Ķnyegek √°ra "v√©letlen√ľl " n√°la maradt..../akkor m√©g √ļgy l√°tszik nem vas-ba utaztak/.
Ha lesz √ļj inf√≥ √≠rok. …Nos az el√Ķbb √≠rtakhoz, m√©g annyit, hogy ez a cig√°ny apuka volt a judo edz√Ķ, √©s szakoszt√°lyvezet√Ķ.”
Sz√≠vesen olvasn√©k m√°r valami sz√≠vder√≠t√Ķt is! Itt Szigetszentmikl√≥son a k√∂vetkez√Ķ kamp√°ny zajlik: Horv√°th Istv√°n F√úGGETLEN POLG√ĀRMESTER-JEL√ĖLT , A Civil Kontrol Orsz√°gos Egyes√ľlet √©s a Gy√∂ny√∂r√Ľ Szigetszentmikl√≥s√©rt K√∂zhaszn√ļ Alap√≠tv√°ny t√°mogat√°s√°val. Nos, A rossznyelvek szerint a h√°tt√©rben Varj√ļ √°ll, aki m√∂g√∂tt meg Gyurcs√°ny.
Nos, a választások, mint olyan, akkora humbuk, hogy ha valaki még hiszi, hogy a régi nomenklaviaturában lehet tisztesség, az menthetetlen tökfilkó.
√Ām k√∂zben l√°ssuk a medv√©t is, mert legnagyobb d√∂bbenetemre tegnapra id√Ķz√≠tette Putyin a moszkvai Metro-robbant√°sok m√∂g√∂tt √°ll√≥k likvid√°l√°s√°t, mintegy jelk√©nt az ir√°ni atomd√ļs√≠t√≥ megind√≠t√°s√°ra is c√©lozva ezzel. A h√≠reket leadta a m√≥zes 1 is √©s megsp√©kelte m√©g egy√©b orosz vonatkoz√°s√ļ h√≠rrel is. K√∂zben a megy a k√∂zel-keleti nagy m√Ľbalh√©. Obama s√ľrgeti a palesztin helyzet rendez√©s√©t √©s m√°r Merkelt is bevont√°k a sz√≠nj√°t√©kba, mintha megegyezni akarn√°nak. A franci√°k meg a sz√≠rek √©s izraelit√°k k√∂z√∂tt k√∂zvet√≠tene sz√≠v√©lyesen, mik√∂zben Ir√°n egy „szuper-rak√©t√°t pr√≥b√°lt ki, amely a titokzatos Qiam nevet viseli (felt√°mad√°s) √©s f√∂ld-f√∂ld t√≠pus√ļ hadvisel√©sre tervezt√©k. Az amerikaiak s√ľrgetik a L√≠bi√°val val√≥ t√°rgyal√°sokat is, mik√∂zben az√©rt az iraki hadtestet m√©gsem vont√°k –a sz√≥ szoros √©rtelm√©ben – ki a k√∂rzetb√Ķl.
„Imre, ha ez √≠gy megy tov√°bb, azt hiszem, hogy a helyzeti v√°ltoz√°sunk felgyorsul!

Izrael s√ľrgeti az Amerik√°t a t√°mad√°sra

A Die Zeit n√©met hetilapban √©rdekes √∂sszef√ľgg√©seket lehetett olvasni. H√©t √©v h√°bor√ļ, 4.400 elesett amerikai katona √©s egy a k√Ķkorszakba visszabomb√°zott orsz√°g, amit maguk ut√°n hagynak az amerikaiak Irakban. Na de a vil√°g fell√©legezhet mondv√°n az amerikaiak kivon√°s√°val, egy h√°bor√ļval kevesebb, ez igaz is de kezd√Ķdik egy m√°sik.
Titokzatosan √©s gyan√ļsan Irakb√≥l az amerikaiak k√∂zel 14.000 katon√°t egyszer√Ľen felt√Ľn√©s n√©lk√ľl kivontak, an√©lk√ľl hogy rep√ľl√Ķt vagy helikoptert haszn√°ltak volna. A riportereket feleskett√©k, hogy nem sz√°molhatnak be az esem√©nyekr√Ķl. A hivatalos ok: hogy a csapatok kivon√°s√°t ne vesz√©lyeztess√©k. Tal√°n m√©g is, az hogy senki tudom√°s√°ra ne jusson hogy a katon√°k az egyik h√°bor√ļb√≥l a m√°sikba vonulnak egy k√∂zbens√Ķ √°llom√°son kereszt√ľl, Kuvait. A jelek mindenk√©ppen erre hagynak k√∂vetkeztetni. Ami viszont meglep√Ķ, hogy a csapatkivon√°s k√©t h√©ttel kor√°bban megkezd√Ķd√∂tt, mint ahogyan ezt tervezt√©k. Megfigyelhet√Ķ, az, hogy, ahogy felgyorsultak a csapatmozg√°sok, p√°rhuzamosan beindult a nagy fok√ļ propaganda g√©pezet √ļgy az amerikai √©s izraeli valamint az ir√°nii oldalr√≥l. A leg√ļjabb √©s a legelterjedtebb izraeli Slogen>elrettenteni √©s nem t√°rgyalni< √©s felsz√≥l√≠tja Amerik√°t egy katonai bevet√©sre az ir√°ni atomreaktorok ellen. A t√°rgyal√°son azok tegnap voltak, ma csak egy, ami sz√°mit az er√Ķs k√©z. √ögy n√©z ki hogy Izrael eld√∂nt√∂tte hogy minden erej√©vel megakad√°lyozza egy esetleges ir√°ni atombomba el√Ķ√°ll√≠t√°s√°t, ehhez viszont sz√ľks√©ge van az USA ra. Az amerikaiak nem nagyon sok√°ig k√©rett√©k magukat melyet a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k Barack Obama szem√©lyesen meg is, er√Ķs√≠tette, hogy a lehets√©ges ir√°ni t√°mad√°s m√©g nincs a napirendr√Ķl lev√©ve. Egy √©rtelmileg fogalmazta ezt, John Bolton az ENSZ amerikai nagyk√∂vete. Izraelnek minden nem√Ľ k√∂vetkezm√©ny n√©lk√ľl augusztus 25 ig. van lehet√Ķs√©ge Ir√°nt megt√°madni, mert ez ut√°n az els√Ķ atomreaktor Teher√°nban √ľzembe helyez√©sre ker√ľl √©s m√°r semmi, sem tudja megakad√°lyozni az els√Ķ atombomba elk√©sz√≠t√©s√©t. Ez ut√°n a reaktor bomb√°z√°sa egy nagyfok√ļ radioakt√≠v szennyez√Ķd√©ssel j√°rna a k√∂zel keleten mely mag√°t Izraelt is, vesz√©lyeztetn√©.
A legnagyobb fejf√°j√°st okoz az amerikaiaknak Oroszorsz√°g. Ir√°n √©s Oroszorsz√°g m√°r t√∂bb √©ve dolgoznak egy√ľtt a civil atomkutat√°sban √©s pont most ker√ľlt az els√Ķ reaktor Teher√°nban felavat√°sra. Moszkva augusztus 21√©n akarja el az els√Ķ √©g√©si elemeket a reaktorban behelyezni.
S itt ker√ľl √ļjb√≥l k√©pbe az amerikai John Bolton kijelent√©se, aki az Izraelieket egy augusztus 25 ig. val√≥ megt√°mad√°sra s√ľrgette.
Aramis”
Nos, a helyzet egyre bonyolultabb, mert k√∂zben Izrael s√ľrgeti az USA-t, hogy kezdj√©k m√°r el a csap√°s-sorozatot, majd √Ķk csatlakoznak hozz√°, mik√∂zben a hivatalos USA forr√°sok szerint egy esztend√Ķt eltolt√°k a v√©gkifejlet katonai kivitelez√©s√©t √©s helyette l√°tsz√≥lag egy m√°sodik t√°rgyal√°s-sorozatot kezdenek el szeptember elej√©n Izraellel. Mik√∂zben az oroszok teljes mellsz√©less√©ggel ki√°lltak az ir√°ni atomprogram mellett, Bahrein kijelentette, hogy az USA nem haszn√°lhatja a NATO katonai b√°zis√°t a Perzsa-√∂b√∂lben a perzs√°k elleni csap√°s c√©lj√°ra.

HozzŠszůlŠsok

# | Format C: Format C: - 2010 08 22 ¦ 14:16:57
Imi

Izraelnek m√°r √ļgyis mindegy:

"Bevonul√°s ut√°n minden izraeli katon√°t√≥l sperm√°t vesznek √©s lefagyasztj√°k. Ugyanis a vizsg√°latok szerint az elm√ļlt 10 √©vben az izraeli sperma koncentr√°ci√≥ 40 sz√°zal√©kot esett vissza, ami vesz√©lyesen gyors folyamat. A v√©lem√©nyek k√ľl√∂nb√∂znek, de az izraelieknek j√≥csk√°n kijut a medd√Ķ ur√°nb√≥l. Egyfel√Ķl a saj√°t csatamez√Ķin kil√Ķtt l√∂ved√©kekb√Ķl, m√°sfel√Ķl pedig egy olasz maffia j√≥volt√°b√≥l."

Ezek ut√°n m√©g egy r√°dioakt√≠v felh√Ķ m√°r nem oszt, nem szoroz. :) Max m√©g vil√°g√≠tani is fognak s√∂t√©tben.

Ez az augusztusi hat√°rid√Ķ Ir√°n megt√°mad√°s√°ra akkora baroms√°g, hogy a fal adja a m√°sikat. Moszkva m√°r f√©l √©ve lesz√°ll√≠totta a f√Ľt√Ķelemeket, √≠gy t√∂k√©letesen mindegy, hogy azokat m√°r be√©p√≠tett √°llapotban bomb√°zz√°k le, vagy m√©g a kont√©nerekben. Azt hiszem az eredm√©ny ugyanaz.

Szal felejt√Ķs az augusztusi h√°bor√ļ kezdete, csup√°n n√©ph√ľly√≠t√©s.
Amerika most nem akar √ļjabb h√°bor√ļt. Noha Obama tok√°nak nekiszor√≠tott√°k a k√©st, egyel√Ķre √ļgy t√Ľnik az izraeli lobby kev√©snek bizonyul.

Net√°n-nya√ļ m√°r be is lejelentette, hogy meglepi lesz az Izraeli Palesztin b√©ket√°rgyal√°sok fel√ļj√≠t√°sakor. Hopp√°.

Imre tudod min csod√°lkozom? Hogy N√©metorsz√°got mi√©rt nem emlegeted, mint zsid√≥ c√©lorsz√°got? L√°ssuk be, mai eur√≥p√°ban sehol sincs jobb hely√ľk a zsir√°foknak, mint N√©metorsz√°gban. Az orosz zsid√≥ t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge is ott tal√°lt oltalmaz√≥ mened√©ket. Komolyan azt gondolod, hogy ide j√∂nne az √∂sszes zsir√°f, ha Izraelben g√°z lesz? Van itt m√°r el√©g most is, nemde?

Jobbik + Mszp :D szép párosítás. Tuti igaza volt a Fidesznek, tényleg az Mszp kreálmánya a Jobbik. Hihi :)
# | gabi gabi - 2010 08 22 ¦ 16:22:46
L√°tta m√°r valaki Merkelt szokny√°ban?
Mi√©rt van az, ha keleten egy n√Ķ politikus lesz (mert sz√ľlet√©sileg azz√° v√°lik, hiszen uralkod√≥ csal√°dban l√°tta meg a napvil√°got, √©s e szerint nevelt√©k), az n√Ķnek is n√©z ki, m√≠g nyugaton egy n√Ķi politikus √°talakul, mondhatni hermofrodita lesz. (B√°r itt is van kiv√©tel, mert Morvai Krisztina csak addig volt f√©rfias, m√≠g a buzikat √©s leszbiket v√©dte, amint szerepet v√°ltott √©s √Ķ lett a magyarok nagyasszonya, az√≥ta nagyon n√Ķies) Ennyi identit√°s zavarral k√Ľzd√Ķ politikust m√©g nem hordott a h√°t√°n a F√∂ld. Rem√©lem hamarosan ledobja mag√°r√≥l! (Az elnyeli nem lenne j√≥, mert ezek m√©g holtukban is szaporodnak.)
# | STALKER STALKER - 2010 08 22 ¦ 16:43:09
gabi - 2010 08 22 &#166; 14:22:46

Szerinted? A j√∂v√Ķ a s√°t√°nizmus√©rt ami t√°mogatja a hom√°rokat √©s a leszbikusokat. A n√Ķk m√°r r√©ges r√©g elvesztett√©k azt a szerepk√∂r√ľket ami√©rt a Mindenhat√≥ megalkotta √Ķket.
# | kincses kincses - 2010 08 22 ¦ 16:57:54
valaki tudja pontosan, hogy a Mindenhat√≥ MI√ČRT teremtette a n√Ķket??? elmondj√°tok mindenkinek? engem is √©rdekel!!
# | Format C: Format C: - 2010 08 22 ¦ 17:11:46
Azé' Kincses, hogy a pasiknak csak 10%-a legyen homokos, és ne az összes. :D
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2010 08 22 ¦ 17:30:29
Sziasztok!
A t√©m√°t√≥l elt√©r√ľnk ugyan, de meg kell jegyeznem valamit, amit STALKER mondott.
Szent √©g, hova lettek a gy√∂ny√∂r√Ľ magyar n√Ķk, akik ny√°ri id√Ķben, ny√°ri ruh√°t viseltek? Sz√°momra nincs szebb, mikor egy n√Ķt ny√°ri ruh√°ban l√°tok! M√°r a szoknya viselete is ritka, nadr√°g, nadr√°g, nadr√°g.
# | Varuna Varuna - 2010 08 22 ¦ 17:38:13
Imre fentebb az Ez√ľsthaj√≥ Kft kapcs√°n a maffi√°t emlegette. T√©ny √©s val√≥ hogy hasonl√≥ korrupci√≥s csatorn√°kon kereszt√ľl milli√°rdok t√Ľnnek el.

VISZONT ezek "kisp√°ly√°sok" az orsz√°gunkat kifoszt√≥ "h√°tt√©rhatalomhoz", a Nagytestv√©rhez k√©pest amely eset√©ben 1000 milli√°rdokban lehet m√©rni a p√©nzszivatty√ļ "hat√©konys√°g√°t". A MAFFIA is mint b√Ľnsz√∂vetkezet egyik Illumin√°tus taguk Giuseppe Mazzini agy√°b√≥l pattant ki az 1830-as √©vekben. (Mazzini autorizza furti, incendi, e attentati. - Mazzini enged√©lyezi a rabl√°st, a gy√ļjtogat√°st, √©s a mer√©nyleteket.)

* L√©nyeg√©ben egy demokr√°ci√°nak √°lc√°zott, modern rabszolgatart√≥ rendszerben √©l√ľnk , ahol 3 h√≥napot minden magyar √°llampolg√°r nekik robotol √©s m√©g csak nem is tudunk r√≥la.

* Elt√ľntett√©k a hazai (az√≥ta milli√°rdos "v√°llalkoz√≥" ) str√≥manjaikon kereszt√ľl a magyar nemzeti vagyon m√Ľk√∂d√Ķ r√©sz√©t a "privatiz√°ci√≥nak" nevezett szabadrabl√°s sor√°n. (Nem √°rt az ism√©tl√©s, r√©szletesen: H√ĀBOR√ö A NEMZET ELLEN - Az elrabolt nemzeti vagyon - http://docler.hu/... - T√°gra z√°rt f√ľlek, avagy arculcsapt√°k a j√∂v√Ķnket - Az MSZMP √°ltal megtervezett magyar "rendszerv√°lt√°s" k√∂zel 20 √©ves t√∂rt√©nete. Dr. K√Ķr√∂si Imre - http://docler.hu/... )

* R√°tett√©k a kez√ľket nemr√©g a nem m√Ľk√∂d√Ķ vagyonra is az IMF-"hitel" kapcs√°n, amely szint√©n √°tver√©s volt a 10 a 23-dikon.

* A demokratikusan v√°lasztott parlament egy politikai muppet show csup√°n. √Črdemi dolgokba nincs belesz√≥l√°sa. Elvont√°k titokban a monet√°ris jogok j√≥r√©sz√©t, melyeket a "f√ľggetlen" "Magyar" "Nemzeti" "Bank" a Rothschildok hazai helytart√≥ja gyakorol, √≠gy fosztva ki p√©nz√ľgyi-tr√ľkk√∂kkel napr√≥l-napra az embereket...

Sok el√Ķad√°st belinkeltem m√°r, most is ezt teszem. Vagy b√Ķ 10 √©ve k√∂vetem Dr√°bik J√°nos gondolatait, de ez az eddigi leg√∂sszeszedettebb v√©lem√©nyem szerint.

Fontos k√©rd√©sek ker√ľlnek ter√≠t√©kre √©s t√∂m√∂ren, √©rthet√Ķen fogalmazza meg a v√°laszokat. √Črdemes megn√©zni!

Dr. Dr√°bik J√°nos: Hogyan szerezz√ľk vissza a nemzeti vagyont? 2/1.
(2010. m√°jus 5., Balmaz√ļjv√°ros - MAG)
http://docler.hu/...

2.rész: http://docler.hu/...
# | kanrob2 kanrob2 - 2010 08 22 ¦ 17:47:00
Abb√≥l az igen helyes elvb&#245;l indultak ki, hogy min√©l nagyobb a hazugs√°g, ann√°l k√∂nnyebb azt az emberekkel elhitetni, mert a n√©p sz√©les r√©tegei sz√≠v√ľk m√©ly√©n ink√°bb csak romlottak, semmint sz√°nd√©kosan √©s tudatosan rosszak, √©s √≠gy kezdetleges gondolkod√°sm√≥djuk mellett k√∂nnyebben esnek √°ldozatul a nagy gazs√°goknak, mint a kicsinyeknek. Mert n√©ha &#245;k maguk is szoktak √ļgy gondolkozni, viszont nagy hazugs√°gokra nem k√©pesek. Ily val√≥tlans√°g esz√ľkbe sem jut, √©s √©ppen ez√©rt a val√≥ t√©nyek ily nemtelen elferd√≠t√©s√©t, az ilyen szemtelens√©get m√°sokr√≥l sem t√©telezik fel, s&#245;t, ha efel&#245;l felvil√°gos√≠tan√°k &#245;ket, m√©g akkor is sok√°ig k√©telkedn√©nek √©s ingadozn√°nak, √©s egyik-m√°sik indokr√≥l azt hinn√©k, hogy val√≥. Ennek a k√∂vetkezm√©nye, hogy m√©g a legpimaszabb r√°galomb√≥l is √°tmegy v√©gt√©re valami a k√∂ztudatba.
# | gabi gabi - 2010 08 22 ¦ 17:57:32
Nem hinn√©m, hogy elt√©rt√ľnk a t√©m√°t√≥l. A n√Ķ, legyen n√Ķ, √©s ak√©nt vezessen, ha erre a szerepre jutott. Amikor f√©rfik√©nt pr√≥b√°l ir√°ny√≠tani egy n√©pet, pedig n√Ķ, akkor van baj!
A nadr√°g nagyon k√©nyelmes viselet √©s sok n√Ķ az√©rt hordja, hogy megmutassa mije van! Nem biztos, hogy ezt mindig meg kellene mutatnia, mert id√Ķk√©nt lehangol√≥. A ruha eltakar √©s megmozgatja a f√©rfi fant√°zi√°t. Mivel felgyorsult id√Ķben √©l√ľnk, a fant√°zia mell√Ķzve: kellek, nem kellek - ez itt a k√©rd√©s!
# | anzelm anzelm - 2010 08 22 ¦ 18:29:51
M√Ľk√∂d√Ķ Matriarhatusok, √©rdemes megn√©zni, 3 hely a vil√°gon ahol a n√Ķk parancsolnak : Kh√°szik, Minangok,Mosuo

√ēk gondoskodnak a csal√°dr√≥l, √Ķk felelnek a f√©rj√ľk √©s gyerekeik j√≥l√©t√©r√Ķl, a t√∂rzs asszonyai a gazdas√°g, oktat√°s √©s politika ter√©n is sikeresek!;)

https://docs.goog...&pli=1

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 1.33 mŠsodperc
83,603,680 egyedi lŠtogatů