Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Sakk-maty!

NaplóNa jó, még ma kiteszem a híreket, bár nem akartam, de rájöttem, hogy holnap nem érek rá írni! Mit akartok tudni? Tegnap Netanjahu helyettese tényleg Izrael totális szociális és gazdasági csõdjérõl beszélt. Vagy az a fontosabb, hogy Erdogán és Ahmadinedjad öt éves sokmilliárdos kereskedelmi együttmûködést írtak alá, miközben tesznek az embargóra? Ja, majd elfelejtettem! Nem dollárban számolnak el, hanem Euróban, vagy valami másban. Hogy miért fontos ez? Hamarosan kiderül. Pár napja írtam, hogy Pan Ki Mun kinyilatkoztatta, hogy az ENSZ nem képes már mindenhol ott lenni és békafenntartani. A hír most vált értelmezhetõvé- legalábbis számomra. Medvegyev aláírta Egyiptommal a vízum-könnyítésrõl szóló államközi szerzõdést. Ugyan mi lehet ilyen sürgõs?

Ha csak az nem, hogy Izrael bejelentette, hogy az orosz felajánlotta a segítségét a számukra, hogy rendezik a Közel-Kelet biztonságpolitikáját. Ezt örömmel veszik, ha jól látom! Természetesen ENSZ csapatokat vonultatnának a térségbe (1979 óta a térségbe nem küldtek csapatokat), ha jól értelmezem a felajánlást, s feltételezem, hogy orosz ENSZ erõkrõl lehet nagyban szó! Nem is értem, miért rettegnek itt olyan sokan egy esetleges magyarországi zsidó-lázadástól, mikor szívesen bevonul ide is a maci, sõt talán még brummant is kettõt, hogy még a süket zsidaj is meghallja! Most úgy is benne van, mert a japánok látszólagos ellenkezése dacára a Kurill szigetekre is küldenek pár Katyúsát. No nem Nippon miatt, hanem az okinavai USA bázis okán, hogy az amcsik nehogy elszúrjanak valamit- legalábbis ez lenne a logikus következtetés. Az idõt másképpen kezdik mérni és lassan Izrael is megérti, hogy Kadima és Likud egyre megy, mert a Kmesszet is csak egy gombnyomásnyi távolságban van, bármely közelben tartózkodó S300-400-500-as számára. Szerintem a kulcsot a ratifikált START3 adta meg, ahol lehetett záradék a HAARP-al kapcsolatosan is, mert nem véletlen, hogy már szenátor is foglalkozik az eddigi „paranoiánkkal”, persze csak falból, hogy mentsék, ami még menthetõ Alaszkán is. De, hogy kerek legyen a történet, most ratifikálták Belorusziával is a kölcsönös katonai segítségnyújtásról szóló egyezséget, ami már az ukránokkal ugye egy éve folyamatban is van. Olstein és egyre bõvülõ héber csapata helyében kezdeném már komolyan venni a „coreszt”. De mivel ma még olvasni akarok, ezért a csattanóval be is fejezem! Most kaptam az

„MTI”-tõl a híreket, amit mindenki a maga szájíze szerint értékel. Engem kellõképpen felcsigázott és az eddig leírtakra feltette a koronát.

„Tegnap = Orosz + Kína kormánydöntés. Folyamat véget ért – új világpénz megszületett – új Rubel + Yüan. Kína szabaddá tette tõkepiacárt – 1000 milliárd Eurós tõkebevonást ajánl a világpiacnak! – ezért emeli a kamatokat! Oroszok a Mistralon keresztül szabadulnak a vaj dollártól – ez régi ügy + mindent vesznek, csak fogyjon! – titokban. Elszámolás csak az Új pénzekben! Obamát megütötte a guta + zsidóit! Ezzel a lépéssel végleg kihúzzák a szõnyeget a zsidó+ angolszász tõzsdevilág alól = két ország felszívja a világ mûködõ tökeerejét. New Yor + Down Jones még „vartyog” egy darabig, bár papírjaik, jelentéseik már ma sem többek seggtörlõnél. New york tõzsde teljes csõd várható kb. májusig. „Öreg sakkozó” - te lépsz Obama elvtárs! Sakk-Matt ? Kalapod a fogason!”


Hozzszlsok

# | elsolajos elsolajos - 2011 02 09 ¦ 22:23:07
Ez a hír felér egy altató dallal.Sokkal jobban fogok tudni aludni.Had szopjon a mocskos kazár zsizsik.
# | hurkoa hurkoa - 2011 02 09 ¦ 22:30:45
[khmm]a! Beruházok egy régi orosz szótárra. Jól szól ha a kóser kobakon csattan.Grin
# | ssman ssman - 2011 02 09 ¦ 22:39:26
Ez jó hír, de ebben hol vagyunk mi érdekeltek! A nyomor marad, a nyakunkon együtt a zsidajsággal, cigánysággal, liberalista demokráciával egyetemben. És talán még mélyebbre rántanak minket!
# | Ösmagyar Ösmagyar - 2011 02 09 ¦ 22:43:57
ssman! Elindult a folyamat, a dollár becsõdölése következik, majd ez végiggyûrûzik mindenen. Lehet fenni a kaszát!
# | ssman ssman - 2011 02 09 ¦ 22:45:24
hurkoa! A nejem orosz ajkú. Ha kell az anyósomat átadom, úgyis utáljuk egymást.
# | ssman ssman - 2011 02 09 ¦ 22:49:32
Csak hangosan gondolkodok! Itt nagyon sok mindennek kell megtörténnie pillanatok alatt, hogy megnyerjük ezt a csatát! Gyorsan és hirtelen kell cselekednünk, elvágni a fejtõl a torz testet, hogy több kárt ne tehessen. Én készen állok immár 1 éve, és ezt a pillanatot várom! Remélem most azok is jönnek, akik a választások alatt a szarban hagytak!
# | gabesz gabesz - 2011 02 09 ¦ 22:56:00
Tehát elkezdõdött végre! Itt az idõ ahogy viktorkirály mondaná...szerintem is itt az idõ hogy lógjon a férgesepompom
# | 9323 9323 - 2011 02 09 ¦ 22:58:10
Egy ismerõsöm ajánlotta figyelmembe a következõ cikket az esztergomi kiadású Hídlap IX. évfolyamának 4. számából:

A globális szolidaritásról az önkéntesség évében

ESZTERGOM- A városi könyvtárban múlt csütörtökön nyílt kiállítás a globális szolidaritásról az unió által meghirdetett Önkéntesség évének civil, helyi nyitányaként. Január 27.-e az ENSZ Holokauszt világnapja annak emlékére, hogy 66 éve szabadították fel a szovjet csapatok az Auswitz-Birkenau haláltábort. A könyvtár kiállítását Kovátsné Várady Eszter igazgató nyitotta meg és elmondta, külön öröm, hogy ilyen rangos szervezetet, mint az ENSZ és ilyen szép eszmét, mint a globális szolidaritás népszerûsíthetnek. A kiállítás egyrészt a globális szolidaritás hordozóját és kifejezõjét az Egyesült Nemzetek Szervezetét népszerûsíti, másrészt fõhajtás a holokauszt emléke elõtt. A tárlat, amely teljes szélességében mutatja be a világszervezet történetét és mûködését, részletesen kitér a magyar részvételre is. Teljesen a civil önkéntesség szellemében készítette Szûcs Katalin, Flórián Mária és Marcali Marianna könyvtáros Schlett István András politológus anyagából, aki a Magyar ENSZ Társaság tagja és szintén önként részt vett a kiállítás megvalósításában.
Üdv: xxx
# | ssman ssman - 2011 02 09 ¦ 23:02:44
Ha kitakarítjuk az összes szemetet alig marad lakossága Magyarországnak! Grin Már szinte hallom elõre ezeket a szavakat: ne bántsanak, kényszerbõl cselekedtem!
# | gabesz gabesz - 2011 02 09 ¦ 23:05:48
Amúgy is el kellene már indulni,a mózi1-en sem kendõzik már a dolgokat.Egy az egybe belemondják a kamerába hogy szarba vagyunk,nincs búza mert ugye a "spekulánsok" eladták(hogy szoruljon beléjük a levegõ)és az egész világban éhséglázadások és népvándorlások várhatóak.A meghívott vendég meg valami egyetemi tanár volt de látszott rajta az indulat,a ribi idióta kérdései és értetlensége miatt majdnem ráborította az asztalt:)300e tonna búza behozatalára szorulunk,ilyen utóljára az 50-es években volt háború után.A világ egyik legjobb termõföldje,európa éléskamrája és tessék...ami mondjuk 50e el lett adva szeptemberben azt visszavásároljuk 80eért.Szégyen és gyalázat,persze felelõs egy darab sem,mindenki lapít bezzeg az oszlopon szépen feszíteni fognak mind egy száligCool

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.55 msodperc
83,602,030 egyedi ltogat