Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Cuba

Napl√≥K√∂zel√≠t! Angli√°ban a muzulm√°nok ellen csin√°ltak t√ľntet√©st a zsid√≥k, Belgr√°dban pedig a korm√°ny ellen demonstr√°ltak √©s √ļgy l√°tom, hogy itthon is alakulnak a dolgok. A J√≥bbikot egy√©rtelm√Ľen most k√≥serolj√°k a m√©di√°ban, minden napra juttatva egy-k√©t l√°tv√°nyos szerepl√©s√©t, mintha ellenz√©k lenne az egyre jobban lej√°rat√≥d√≥ fidesz-zsid√≥knak. A politikusok √©s p√°rtok meg√≠t√©l√©se folyamatosan romlik s egyre t√∂bben j√∂nnek r√° – mik√∂zben a bux-sz√°jukba n√©znek,, hogy becsapt√°k √Ķket. A buk√°s elker√ľlhetetlen, de a polg√°rh√°bor√ļs helyzet bevezet√©s√©ig m√©g a l√°tszatnak ki kell tartani az id√Ķt h√ļzni. M√°r a N√©pszabads√°g is hozza Vona vinnyog√°s√°t, aki polg√°rh√°bor√ļr√≥l besz√©l. K√©t √©ve erre figyelmeztetek, s nagyj√°b√≥l ekkora a t√°vols√°g a tudati szintjeink k√∂z√∂tt is azokkal, akik most m√©g mindig benyalj√°k azt a dum√°t, hogy az √°l-Piny√≥t majd a paraliz√°ltak h√°z√°ban egy „fing√≥-oroszl√°nosnak l√°tsz√≥ mell√©nyben” majd j√≥l sz√°monk√©rve annyira meg lehet ijeszteni, hogy lemondjon. Ha j√≥l sejtem, a tervek szerint le is fog mondani, hogy a J√≥bbik zsid√≥knak √≠gy adjon l√°tszathiteles√≠t√©st. Sz√°nalmas ez a tervezget√©s √©s a verg√Ķd√©s is, amit a „nemzeti h√≠rport√°lok” idiotizmusa √©s az √°ltaluk megvezetett sok-sok bugyuta, de j√≥ sz√°nd√©k√ļ h√ľlye k√©pvisel.

Tudj√°tok, a ny√≠ltan ellens√©ges zsid√≥val √©s cig√°nnyal k√∂nnyen fel lehet venni a harcot, de a „saj√°tjainkkal” a komplett idi√≥ta „magyarokkal” kem√©ny lesz a menet, mert el√Ķsz√∂r ezeket kell √©szhez t√©r√≠teni, mert m√©g k√©pesek janics√°rokk√©nt megakad√°lyozni az √Ķ √©rdek√ľkben kieszk√∂z√∂lt v√°ltoz√°sok bevezet√©s√©t, mert m√©g mindig nem fogt√°k fel, ki ez a Morvai-Vona-Gaudi-Toroczkai…√©s egy j√≥l id√Ķz√≠tett Budah√°zy kiszabad√≠t√°ssal ezeket a gy√∂kkett√Ķket m√©g mindig ki lehet birka m√≥dra terelni az utc√°ra. Nem toler√°lom azt a szellemi nihilt, amivel ez a „nemzeti” zsid√≥-bag√°zs oper√°l √©s bizony ki kell mondani, hogy a zsid√≥k k√∂z√ľl nem az az igaz√°n vesz√©lyes, aki kaft√°nban az √∂kl√©t r√°zza fel√©nk, hanem az, amelyik nemzeti p√°ntlik√°ban magyarnak mondva mag√°t √©desget √©s bar√°tkozik √©s terelget a v√°g√≥h√≠dra. Ide passzol a k√∂zismert mond√°s: A „bar√°taimt√≥l” ments meg Uram, az ellens√©geimmel magam is elb√°nok! No persze itt van a j√≥ sz√°nd√©k, amivel ugyi a pokolba vezet√Ķ √ļt is ki VAGYON k√∂vezve. Pokorni is tudja ezt. A J√≥bbik, HVIM, bety√°rok √©s egy√©b szellemi tekerg√Ķk, csavarg√≥k, elt√©velyedettek eg√©sz addig vesz√©lyesek, am√≠g nem k√©pesek felismerni a vezet√Ķikben a vagy a megvezetett idi√≥t√°kat, akik nem k√©pesek √∂n√°ll√≥ gondolatokra √©s cselekedetekre, vagy pedig a zsid√≥t, aki elj√°tssza, hogy magyar. Nem babra megy a „j√°t√©k” √©s Von√°√©kat az legels√Ķ k√∂rben kell hadit√∂rv√©nysz√©k el√© √°ll√≠tani, efel√Ķl ne legyen senkinek k√©ts√©ge √©s ezzel szimult√°n j√∂hetnek a „csatolt” r√©szek. Hogy √©rtse, aki nem akarja, itt egy szeml√©letes p√©lda arra a jelens√©gre, amit most felv√°zoltam. Ugye ismer√Ķs mindenkinek Szab√≥ Ervin neve, akir√Ķl a f√Ķv√°rosi f√Ķk√∂nyvt√°r is m√°ig √Ķrzi a zsid√≥ agymos√°s kiemelked√Ķ eredm√©ny√©t. J√°rjatok ut√°na, ki is volt ez az elmebeteg haz√°tlan, h√°l√°tlan, istentelen cionista zsidaj, akinek eredeti neve Schlesinger S√°muel √Ārmin volt. De ott van a t√∂bbi „h√Ķs” is, pl. Korvin (Klein) Otto, S√°gv√°ri (Spitzer) Endre…√©s soroljam m√©g? Vona (Zazrivecz), Morvai (Schwarzer), Torockai (T√≥th-Tutsek), Lenhardt (L√©n√°rd)…mert t√∂rt√©nelem megism√©tli mag√°t, s ha m√°r Csurka megy a b√∂rt√∂nbe, legal√°bb ne feledj√ľk el, hogy egyszer nem is olyan r√©gen meg√≠rta, hogy a J√≥bbik a „prolet√°r p√°rt” szerep√©t kapta meg. Az √∂reg √ľgyn√∂k csak tudja, mert kapcsolatai megvannak ahhoz, hogy ismerje a tervet.
Mivel k√∂zfelkapott lett mostan√°ban a vall√°s√ľgy, hitb√©li – f√Ķleg romkat – pedofil √ľgyek √©s erk√∂lcstelens√©g zsid√≥k √°ltali leleplez√©se, had tegyem ide azt az anekdot√°t, amit tal√°n m√©g itt kevesen ismertek. Nagyj√°b√≥l egy esztendeje t√∂rt√©nt, hogy Br√ľsszelben j√°rt egy j√≥bbikos deleg√°ci√≥. Erre k√ľl√∂n kerete van a zsidajnak, nem kell hozz√° Morvainak kinyitni Bal√≥ retik√ľlj√©t. A sokcsillagos sz√°ll√°shelyen √©jjel volt egy kis aff√©r, t√∂bb felvon√°sban el√Ķadva. Mik√∂zben a legt√∂bben pihentek volna, egy cs√∂vesnek l√°tsz√≥ ittas (inf√≥im szerint fek√°li√°s, h√°nyad√©kt√≥l szaglatos √∂lt√∂zet√Ľ szem√©ly) t√∂bbsz√∂r is lepattan a portaszolg√°latr√≥l, mert a bakter nem akarta elhinni, hogy a lumpennek √°lc√°zott f√©rfinak m√°r nem l√°tsz√≥ „teremtm√©ny” ott lakozik. Reggel der√ľlt ki, hogy t√©nyleg. Az illet√Ķben a J√≥bbik Egyh√°z√ľgyi Kabikinij√©n√©k f√Ķh√Ķs√©t Mirk√≥czki √Ād√°mot v√©lt√©k felfedezni. Lehet, hogy t√ļl j√≥l siker√ľlt az esti mise? Az eset szemtan√ļja √°ll√≠t√°s szerint el√©g nagy visszatetsz√©st sz√ľlt a dolog, de h√°t a s√©mi arcberendez√©s√Ľ, l√≥fej√Ľ kaz√°ri majmokt√≥l mit is v√°rhatunk, de legal√°bb tanuljuk meg felismerni a magyars√°g term√©szetes ellens√©geit.

Nem agg√≥dom a t√°rsas√°g miatt, mert az√©rt √Ķk is tudj√°k, hogy csak kirakatnak vannak ott. Itt van egy id√©zet az illet√Ķt√Ķl:
…√Čn nem hiszem. De egy √ļj ir√°nyhoz radik√°lis √©s nem √©ppen polkorrekt l√©p√©sek sz√ľks√©geltetn√©nek. √Ām egyben azt is sejtem, hogy ebben a ciklusban nem v√°r r√°nk √©rdemi v√°ltoz√°s. Mert hiszen a korm√°nyzatnak j√≥val nagyobbak a gondjai a mi piti√°ner probl√©m√°inkn√°l: most olvasom a h√≠rekben: Br√ľsszelben meg kellett √≠g√©rni az Eur√≥pai Zsid√≥ Kongresszus eln√∂k√©nek, hogy Magyarorsz√°g, mint az EU soros eln√∂ke „fell√©p az emberi m√©lt√≥s√°got, illetve a zsid√≥s√°got s√©rt√Ķ jelens√©gekkel szemben”! S am√≠g ezt a kis bejegyz√©st √≠rtam, majdnem egy forinttal emelkedett a sv√°jci frank….”

Link = http://szebbjovo.hu/node/6658

De l√°ssuk csak, ki is ezek a hirtelenmagyar „hazafiak”, akik m√°r k√©pesek polg√°rh√°bor√ļr√≥l is vizion√°lni, ha ezt utas√≠t√°sba kapj√°k. Egy lev√©lb√Ķl id√©zek, de az eg√©sz m√©g nem publikus, mert szeretn√©nk ut√°na j√°rni Ti√°n n√Ķ √©s p√©nz√ľgyeinek is, mert a J√≥bbik fal√≥ba j√≥l be lett mindez tolva.
„…Szab√≥ G√°bor seg√≠ts√©g√©vel a fideszes vonal f√©lre√°ll√≠tott benn√ľnket, P√Ķsze, Lenhardt, Gy√∂ngy√∂si, Heged√Ľs Tam√°s, Varga "Simor" Zolt√°n P√©ter, Koll√°r T√≠mea, Staudt, √©s m√©g van egy k√©t ember.
A Velem történt események több oldalt tehetnek ki.... (A Simor rokonról itt van egy friss cikk:

Link = http://hvg.hu/gazdasag/20110206_simor_kiadascsokkentes_reform

…Tudni kell, hogy akkoriban a Jobbik vezet√©se √ļgy √°llt a kabinetekhez, hogy nem kellenek ide programok, mert √ļgy is kisebbs√©gben lesz√ľnk a parlamentben (√©s nem √°lltak igaz√°n sz√≥ba a kabinetvezet√Ķvel) mert len√©zt√©k valami√©rt…Persze a r√©gebbi kabinetnek is voltak anyagai csak a vezet√©s nem foglalkozott vel√ľk.
…Mondanom sem kell beindult az √©let rendesen…Akkor t√©len november v√©ge fel√© tartottunk egy kabinet√ľl√©st, amire megh√≠vtuk Von√°t is, de Balcz√≥ Zoli j√∂tt el helyette √©s teljesen led√∂bbent, hogy akkor m√°r 8-9 f√Ķ dolgozott a kabinetben, ett√Ķl lehidalt a vezet√©s, mert azt hitt√©k 2-3 ember alkotja a kabinetet.
Besz√©lgett√ľnk dolgokr√≥l ezzel nem terheln√©lek, mert sok olyan koncepci√≥ volt a vezet√©s r√©sz√©r√Ķl ami k√©nyes t√©ma volt, mint a mag√°nnyugd√≠j-p√©nzt√°rak, √©s be voltak ijedve, ha kij√∂v√ľnk vele elvesz√≠tik a neml√©tez√Ķ nyugd√≠jas szavaz√≥b√°zist b√°zisunkat :) :)
Most ezzel kapcsolatban a Fidesz ny√ļjt be t√∂rv√©nyjavaslatokat (csak nem tudni, hogy hogy ker√ľlt hozz√°juk a mi anyagunk, ill. az√≥ta m√°r mi tudjuk, ugyanis van el√©g Jobbikba bek√ľld√∂tt ember√ľk).
…Az 2009 janu√°r v√©g√©n az E.p v√°laszt√°s el√Ķtt az akkori kabinetvezet√Ķ lemondott tiszt√©r√Ķl, mi nem tudtuk, hogy mi√©rt......
√ćgy nem volt vezet√Ķje a kabinetnek, de hallgat√≥lagosan a kabinetesek, … de nem ez a l√©nyeg, dolgoztunk tov√°bb, majd Vona megk√©rt, hogy … a kabinetbe Lenhardt (L√©n√°rd) Bal√°zst, pr√≥b√°ljuk ki stb., mert az √Ķ j√≥bar√°tja.
√Čn akkor megk√©rdeztem Von√°t, hogy mit √©s mennyit tud Lenhardt a gazdas√°gr√≥l? √ē azt mondta nem tudja, pr√≥b√°ljuk ki, √©s majd eld√Ķl, vegy√ľk fel pr√≥b√°ljuk ki.
Felvett√ľk ideiglenesen.
Mondanom sem kell egy szó nem sok annyit sem szólt hozzá semmihez, és nem is csinált semmit...
Lenhardt r√©v√©n elkezdett sziv√°rogni az inf√≥ kifel√© a fideszhez mert √Ķ kik√ľld√∂zgette a haverjainak Heged√Ľsnek √©s Gy√∂ngy√∂sinek az inf√≥kat akiket a miniszt√©riumb√≥l ismert, mert koll√©g√°k voltak, akik azonban tudom√°sunk szerint a Jobbik k√∂zel√©ben sem voltak addig, majd k√©s√Ķbb felvett√©k √Ķket a kabinetbe, √©s a Jobbikba, hogy neve legyen a gyereknek no meg ekkor ker√ľlt a k√©pbe P√Ķsze Lajos is mint Lenhardt√©k csal√°di bar√°tja, aki k√©s√Ķbb a Lenhardt gyermek√©nek a keresztapja lett.
√Čn akkor m√°r tudtam kik ezek √©s kit√∂rt n√©mi "vita" a vezet√©ssel is a KPMG az Ernst & Young, az OTP, a Gazdas√°gi Miniszt√©riumi, √©s a Minisztereln√∂ki Hivatali t√©nyked√©seik miatt, nem besz√©lve a volt Hitgy√ľlis tags√°gr√≥l (err√Ķl volt cikk is k√©s√Ķbb a kurucon) stb.
Az ellent√©teket rendezend√Ķ √∂sszeh√≠vtak egy kabinet√ľl√©st, amire Vona megint nem tudott elj√∂nni.....
… elmondtam, hogy az ott √ľl√Ķ √©s felvett tagokr√≥l tudok mindent, sz√°rmaz√°st (no nem magyar) t√©nyked√©st (amire neigaz√°n lehetnek b√ľszk√©k) stb..
Balcz√≥ k√∂z√∂lte mindenkivel, hogy √Ķt ez nem √©rdekli, m√©g √Ķ is √°tadn√° a hely√©t az E.P-ben sz√°rmaz√°st√≥l f√ľggetlen√ľl, ha az a valaki alkalmasabb mint √Ķ.
L√©nyeg a l√©nyeg kompromisszumot k√∂t√∂tt√ľnk.(m√©g b√≠ztam, hogy nem lehetnek ennyire.......)…”
Úgy látom, Lipuszt sem hagyja nyogodni a kérdés, és feszegeti a határait. Kezdi döngetni a kapukat! : Link

A hsz-ek között sok értékes gondolat van.

kendermag, on 2011/02/04 at 19:24 said:
Hát akkor írnék egy kis konkrétumot.
N√©h√°ny Jobbikos k√©pvisel√Ķnek az els√Ķ cselekedete volt m√°jusban, hogy az els√Ķ parlamenti sz√ľnnapon elballagjon egy aut√≥keresked√©sbe, hogy ott j√≥ nagy bmw-t vegyen mag√°nak.
Forr√°s: parlament.hu/vagyonnyilatkozatok
Azt√°n egy kicsit k√©s√Ķbb a kongresszuson el√Ķfordult az az eset, hogy Szegedi Csan√°d orsz√°gos jel√∂lts√©ge csak 18% volt, igen √°m, de 20% kellett ahhoz, hogy indulhasson! √ćgy Szab√≥ G√°bor gyorsan megszavaztatta azt, hogy 15%-osok is indulhassanak! Persze ekkor m√©g senki nem tudta, hogy Szegedi √∂csi csak 18%-ot kapott √©s erre ment ki az eg√©sz!
Forr√°s: kongresszus hivatalos jegyz√Ķk√∂nyve.
H√°t most √≠gy hirtelen ennyi, de ha akarod j√≥kom√°m akkor annyi simliss√©get, √©s mutyit √≠rok neked (amir√Ķl tudok) hogy magam se hinn√©m el.
Az baj, hogy ide jutottunk.

http://internetfigyelo.wordpress.com/?s=lipusz

„A beavatatlanok sz√°m√°ra ez√©rt tal√°n kiss√© meglep√Ķnek t√Ľnhet, hogy bizony van Veresn√©l gazdagabb honatya is a Ny√≠rs√©gben, olyannyira, hogy az √∂ssz-parlamenti √©lbolyba is bebocs√°ttat√°st nyer mag√°nvagyon√°nak √©rt√©ke r√©v√©n. S a kell√Ķen naivak sz√°m√°ra m√©g ink√°bb az √ļjdons√°g var√°zs√°val hathat, hogy a sz√≥ban forg√≥ szem√©ly a “szeg√©ny” Jobbik orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķje, Dr. Kiss S√°ndor. S bizony Veresen evil√°gi javak birtokl√°s√°ban t√ļltenni, valljuk be, nem kis teljes√≠tm√©ny. No, de besz√©ljenek a rideg, statisztikai t√©nyek. A jobbikos k√©pvisel√Ķ vagyonnyilatkozata a k√∂vetkez√Ķket tartalmazza:”

Itt pedig az impresszum a jelens√©g √ľzenet√©r√Ķl. Zsolt, ha m√°r tudod, amit kell, tal√°n k√©sz is vagy megtenni, amit kell!
Link

De most tegy√ľk f√©lre a zsid√≥ p√°rtokat √©s tekints√ľnk kicsit jobban a c√©l ir√°ny√°ba.

„Szia Imi,
p√©nteken egy r√©g l√°tott cimbor√°mmal elvoltunk Pozsonyban s√∂r√∂zni √©s egy sz√°momra ismeretlen cseh√≥ban is megfordultunk. Nos itt elt√°rsalogtam egy pozsonyi "t√Ķsgy√∂keres" zsid√≥ gyerekkel. A diskurzus folyam√°n a cs√°v√≥ eml√≠tette, hogy:
- a "hazai" ergo pozsonyi zsidó közösség elég kicsi
- ez a k√∂z√∂ss√©g azonban j√≥r√©szt tudat√°ban van, hogy betelep√ľl√©s k√©sz√ľl√Ķdik, ez a zsid√≥ gyerek kb. 3-4 √©ve tud m√°r ilyesmir√Ķl
- tudat√°ban van, hogy kinek √©p√ľlnek a helyi lak√≥parkok
- √ļgy vettem ki, hogy ezt √Ķ pozit√≠v fejlem√©nynek veszi.

Mivel a diskurzus hangneme ha tal√°n nem is korl√°tlanul bar√°ts√°gos, de korrekt √©s informat√≠v volt, siettem felh√≠vni a figyelm√©t, hogy vannak √°rnyalatnyi k√ľl√∂nbs√©gek a pozsonyi entellekt√ľell-zsid√≥ (√Ķ) √©s az izraeli 3 √©v katonai szolg√°latot leh√ļzott zsid√≥ k√∂z√∂tt. Ett√Ķl szemmel l√°that√≥lag meg volt lepve. Mindenesetre elgondolkodtattam, hogy √∂r√ľlnie kell-e...

Nem olyan nagy bing√≥ ez az inf√≥, de - legal√°bbis sz√°momra - k√ľls√Ķ forr√°sb√≥l egy√©rtelm√Ľen meger√Ķs√≠t√©st nyert a szlov√°kiai betelep√ľl√©s terve is, valamint, hogy a helyi zsid√≥k nagyonis k√©pben vannak.

√°ld√°som, Testv√©r,”

Az al√°bbi cikket egy olvasom „Ny√≠lt had√ľzenet” c√≠mmel aj√°nlotta figyelmembe!

Hende: a magyar zsidóság számíthat ránk
A magyar korm√°ny hat√°rozottan fell√©p √©s a j√∂v√Ķben is fel fog l√©pni minden antiszemita izgat√°s, megnyilv√°nul√°s ellen, "a zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g sz√°m√≠that r√°nk" - mondta vas√°rnap este Hende Csaba honv√©delmi miniszter a 11. Herclija biztons√°gpolitikai konferenci√°n Izraelben; a t√°rcavezet√Ķ besz√©d√©t a Honv√©delmi Miniszt√©rium juttatta el az MTI-hez.

Hende Csaba h√°romnapos nem hivatalos l√°togat√°son tart√≥zkodik Izraelben, ahol r√©szt vesz a 11. Herclija biztons√°gpolitikai konferenci√°n. A rendezv√©nyen Izrael √©s Eur√≥pa politikai, tudom√°nyos √©s technol√≥giai egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©nek lehet√Ķs√©geir√Ķl, biztons√°gpolitikai k√©rd√©sekr√Ķl, a glob√°lis terrorizmus vesz√©lyeir√Ķl folytatnak eszmecser√©t politikusok, kutat√≥k, megh√≠vott szakemberek. A HM k√∂zlem√©nye szerint a miniszter vas√°rnap esti felsz√≥lal√°s√°ban azt mondta: "elfogadhatatlan sz√°munkra, hogy Eur√≥p√°ban b√°rmely k√∂z√∂ss√©get, b√°rmely eur√≥pai polg√°rt emberi m√©lt√≥s√°g√°ban s√©rtsenek meg". Mint hozz√°tette, "ez√©rt a magyar korm√°ny hat√°rozottan fell√©p √©s a j√∂v√Ķben is fel fog l√©pni minden antiszemita izgat√°s, megnyilv√°nul√°s ellen is. Ebben az √ľgyben nem ismer√ľnk alkut: a zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g sz√°m√≠that r√°nk."
A t√°rca t√°j√©koztat√°sa szerint a miniszter besz√©d√©ben kit√©rt arra, hogy a magyar zsid√≥s√°g rendk√≠v√ľl sok √©rt√©ket tett hozz√° Magyarorsz√°g t√∂rt√©nelm√©hez, kult√ļr√°j√°nak legk√ľl√∂nb√∂z√Ķbb ter√ľleteihez, kezdve a kult√ļr√°t√≥l, az irodalomt√≥l, a zen√©t√Ķl, a filmm√Ľv√©szett√Ķl - a sporton √°t eg√©szen a h√©tk√∂znapi √©letig. Mint mondta, a k√∂z√∂ss√©g akt√≠van r√©szt vett 1848-ban a polg√°ri forradalom √©s szabads√°gharc idej√©n l√©trej√∂tt modern magyar hader√Ķ, a honv√©ds√©g megalap√≠t√°s√°n√°l, a magyarokkal egy√ľtt j√°rta meg a szabads√°gharc k√ľzdelmeit √©ppen √ļgy, mint az I. vil√°gh√°bor√ļ frontjait. A biztons√°gpolitikai kih√≠v√°sokr√≥l sz√≥lva a honv√©delmi miniszter a HM t√°j√©koztat√°sa szerint az energiabiztons√°g kih√≠v√°saira, a term√©szeti √©s ember √°ltal okozott katasztr√≥f√°kra, a kl√≠mav√°ltoz√°sra, vagy a kiberbiztons√°ggal kapcsolatos probl√©m√°kra h√≠vta fel a figyelmet. A miniszter szerint a nyugat-balk√°ni r√©gi√≥ instabilit√°sa tov√°bbra is biztons√°gi kock√°zatot jelent, ahol a kedvez√Ķ politikai folyamatok ellen√©re az etnikai fesz√ľlts√©gekb√Ķl ad√≥d√≥ helyi konfliktusokkal tov√°bbra is sz√°molni kell.
A HM k√∂z√∂lte: az egyiptomi esem√©nyekkel kapcsolatban a miniszter rem√©ny√©t fejezte ki, hogy a demokratikus kibontakoz√°s √©s a t√©rs√©g stabilit√°sa egyar√°nt √©rv√©nyes√ľlni fog.

Link

Mit is mondhatn√©k erre? A zsid√≥ be van rezelve, de jogosan, hisz a norm√°lis ember kezdi √ļgy m√©regetni, mint kiiktatand√≥ ellens√©get. Term√©szetese jelens√©g ez, ha megyek valahov√° √©s √©szlelek a k√∂zelemben egyet, √©rz√©kszerveim √©lesebben dolgoznak, s a bicsk√°m is er√Ķsebben markolom meg. Benne van a leveg√Ķben az √ēreg Kasz√°s √ľzenete nem csak a mag√°t zsid√≥nak mond√≥ √©s akk√©ppen cselekv√Ķ, hanem a haza√°rul√≥k ir√°ny√°ban is. Hende sokadj√°ra teheti le a h√Ľs√©gesk√ľj√©t tel-Avivban, ennek csak annyi jelent√Ķs√©ge van, hogy f√©lnek. Most arr√≥l lehet sz√≥, hogy meg kellene kezdeni√ľk a nyilv√°nval√≥bb be√∂z√∂nl√©st a kiszemelt ter√ľletekre, de ez kicsit bonyolultabb man√Ķver, mert it m√°r erre sokan teintenek rossz szemmel √©s bizonyk, az ellens√©gre csak √≠gy lehet tekinteni. Nem ismerek t√°rgyal√°sos √ļton megoldhat√≥ ilyen jelleg√Ľ konfliktust. Ebb√Ķl bizony nyilt √∂sszet√Ľz√©s lesz, aminek eredm√©nye –optim√°lis esetben -, a zsid√≥s√°g megtizedel√©se √©s az √°ltaluk fert√Ķz√∂tt r√©tegek likvid√°l√°sa. Nem lesz egy vid√°m menet, de h√°t ezt, aki r√©gebb √≥ta k√©pben van, megrtheti. Nincs m√°s teend√Ķ a nemzetv√©delem keret√©ben, mint b√°rmilyen eszk√∂zzel eltakar√≠tani a szemetet az orsz√°g k√∂zel√©b√Ķl is. Az es√©lyeink nem rosszak. Mi√≥ta az ukr√°n hat√°rom siker√ľlt megcs√≠pni egy ur√°nt sz√°ll√≠t√≥ kamiont, amelyet valamelyik zsidaj int√©zett ahhoz, hogy sok „piszkos bomb√°t” k√©sz√≠tve Kiev √©s k√∂rny√©ke sug√°rozhass√©k az „√∂r√∂mt√Ķl”, azt hiszem, hogy sz√°m√≠tani lehet arra, hogy a menet el√©g l√Ķporf√ľst√∂s lesz. R√©szemr√Ķl annyit mondhatok, hogy a tudatom tiszta, nincs bennem indulat √©s ha id√Ķ van, k√©ts√©gek √©s lelkiismeret-furdal√°s n√©lk√ľl teszem a dolgom. Az antiszemitizmust√≥l ne rettegjen a zsid√≥, mert ami itt t√∂rt√©nik, az csak a r√©sz√ľkr√Ķl gy√Ľl√∂let, a mi oldalunka a szeretet vez√©rli √©s rem√©lem, hogy minden l√∂v√©s a c√©lba fog tal√°lni!

„ Mese Magyarhonb√≥l….
A 2000-es √©vek eleje. A k√∂z√∂s v√≠z√≥r√°val felszerelt t√∂bblak√°sos, „j√≥ √°thall√°s√ļ” h√°zban a lak√≥k √©szreveszik, hallj√°k, hogy szinte minden √©jszak √©jszaka az egyik lak√≥ nagy mennyis√©g√Ľ v√≠zzel m√Ľk√∂dik a vizesblokkjai k√∂r√ľl, f√ľrd√Ķszob√°ban mintha intenz√≠ven mosna √≥r√°kon √°t szokatlan felszerel√©sekkel. A szomsz√©d k√ľlf√∂ldr√Ķl hazat√©rt magyarul besz√©l√Ķ korboncnok orvos, aki b√©rli csak a lak√°st, amiben lakik. A pihen√©st zavarja, a k√∂z√∂s v√≠zsz√°ml√°t gyarap√≠tja. Nosza, megl√≥dul a fant√°zia √©s … suttognak err√Ķl arr√≥l a lak√≥t√°rsak. addig-addig, hogy a szomsz√©d elk√∂lt√∂zik. Nem tett senki semmilyen feljelent√©st, bejelent√©st. J√≥ a v√©ge ha minden j√≥?
De itt a t√∂rt√©net nem √©r v√©get. A lak√≥k k√∂z√ľl az egyik „f√Ķszervez√Ķt” (aki egyed√ľl√°ll√≥ szem√©ly) a szomsz√©ds√°gban √©l√Ķ h√°ziorvosa gondnoks√°g al√° akarja helyeztetni mint agyal√°gyult, vesz√©lyes szem√©lyt. A h√°ziorvos √©s a „beteg agyal√°gyult” √©let√ľkben egyszer tal√°lkoztak, amikor is „agyal√°gyult” a betegk√°rty√°j√°t bizalma jel√©√ľl √°tadta a hirtelen, sz√≠vrohamban elhunyt, „r√©gi k√∂rzeti orvos” hely√©re √©rkez√Ķ √ļj orvosnak. M√©g m√Ľk√∂dik az √°llamigazgat√°s, siker√ľl megakad√°lyozni az „elz√°rat√°st”. A h√°ziorvost „agyal√°gyult” elhagyja. A h√°ziorvos marad a hely√©n, mint ha mi sem t√∂rt√©nt volna. Itt a v√©ge ennek a t√∂rt√©netnek. Ki volt, honn√©t j√∂tt √©s hova lett a rejt√©lyes szomsz√©d?”

Ami m√©g sz√ľletett optimizmusom t√°pl√°lja, az az, hogy Izraelben nagy a kapkod√°s. Ha elbukj√°k Suezt (Egyiptomot), akkor gyorsabban van v√©ge, mint gondolt√°k. A NATO zsid√≥ Rasmussenje is kapkod m√°r √©s nyilv√°nval√≥ vesz√©lyr√Ķl besz√©l, de m√°r Pan ki Mun is az ENSZ leterhelts√©g√©vel kapcsolatban a tehetetlens√©g√©t emlegeti. Mindek√∂zben a Kmeszetben a belharc uralkodik, megy a bruszt a CAHAL vez√©rkari f√Ķn√∂ki posztol√°s√°√©rt, de ek√∂zben m√°r a zsid√≥ f√Ķb√≠r√≥ h√°z√°nak kapuja mell√© valaki egy hurkolt k√∂telet k√©sz√≠tett el√Ķ, mert ugye ott is akasztani kellene m√°r a sok gazembert. Csak a tegnapi retek clubbos h√≠rad√≥b√≥l √°tj√∂n, hogy ellens√©gk√©pet rajzolnak m√°r itt is. Reagant √©ltett√©k, aki „sz√©tverte a Szovjetuni√≥t”, mert tarthatatlan fegyverkez√©si versenybe hajszolta az illumin√°tus Gorbacsovval sz√∂vetkezve. Itt kacagtam a riport hallat√°n. M√©g j√≥, hogy el√Ķtte √©ppen Schwarzeneger –el mutattak be egy mozih√Ķs√∂s filmet. √Črtem √©n mindezt, csak most a h√≠rek ford√≠tottja a val√≥sz√≠n√Ľ. Ja, megsz√≥laltatt√°k Luis STERN Hock Magyarorsz√°gon tanul√≥ „amerikai” di√°kot is, de volt itt superboll, Kasino (√ļj „magyar” filmsorozat) √©s Eisenkrammer K√°roly bring√°s k√∂z√©leti szem√©lyis√©gr√Ķl is. Nem hiszem, hogy sok√°ig kell m√°r v√°rnunk √©s k√©sz√ľl√Ķdn√ľnk az esem√©nyek kibontakoz√°s√°ra, de cs√ļnya, sok v√©r√°t√∂mleszt√©st ig√©nyl√Ķ esem√©ynre sz√°m√≠thatunk. Az ut√≥bbi id√Ķk filmjei, riportjai folyamatosan emlegetik a szervdonors√°g k√©rd√©s√©t is, √©s ez jellemz√Ķ volt a g√°zai esem√©nyek kapcs√°n, de a mostani √∂sszes h√°bor√ļnak egyik velej√°r√≥jak√©nt kezelend√Ķ k√©rd√©sk√©nt szerepel az √°ldozatok szerveinek felhaszn√°l√°sa.
A most lezajlott m√ľncheni biztons√°gi tan√°cskoz√°snak is az oroszok √©s a NATO, no meg Egyiptom √©s Izrael volt a t√©m√°ja. Teh√°t nem csoda, ha Hende ment most Tel-Avivba, mert a m√ļlt √©vben m√°r nagyj√°b√≥l minden vezet√Ķ k√©pbe lett helyezve, mikor, mi lesz a l√©p√©s.
Az egyiptomi zavarg√°sok kapcs√°n egy HAMAS vezet√Ķ kiszabadult a b√∂rt√∂nb√Ķl. Nagy lehetett ott a k√°osz. Az ir√°ni atomvesz√©lyt az oroszok lerendezt√©k azzal, hogy megakad√°lyozz√°k, hogy atomnagyhatalom lehessen, de ennek kapcs√°n k√©rik nem „beleugatni” a dolgaikba. Az USA be is fogta gyorsan. Ami m√©g egy l√©nyeges diplom√°ciai h√ļz√°s volt, az Afganiszt√°n k√©rd√©se. Az orosz v√©delmi miniszter felvetette, hogy nem kellene kivonultatni a NATO „b√©kefenntart√≥it” (ISAF) Afganiszt√°nb√≥l, mert √Ķket nem zavarja. M√°r t√©nyleg csak kuncogni tudok a huncuts√°gon √©s ilyenkor megfogadom, hogy nem mondom el, mire gondolok.
Berlusconinak is folyamatosan k√≠n√°lnak al√°. Teregetik a szex-szennyes√©t. Egy bizonyos SARA Tommasi (Tam√°s(i) S√ĀRA) az √Ķ Monika Lewinski-je lev√©n, a zsid√≥k j√≥l elkapt√°k a f@ark√°t.

Link

No, de hagyjuk is a bulv√°rt, hisz a forint √ļjra combosodik mert a gazdasegg d√ľb√∂r√∂g √©s a termel√©s fokoz√≥dik, hisz a term√©s is jobb, mint bal √©s a kil√°t√°saink remekebbek, mint valaha. Igaz, nyugd√≠jasok? Gyerekek, a h√°bor√ļ elker√ľlhetetlen, ezt a vegyifelh√Ķztet√Ķk is tudj√°k, s√Ķt most permeteznek igaz√°n √©s ha j√≥l v√©lem, akkor m√©g kapunk akkora havat, mint ide Lach√°za. Ha m√°r Vona (Zazri) is polg√°rh√°bor√ļt vizion√°l, azt jelenti, hogy nyugodtan h√°trad√Ķlhetek! Vagy nem?

HozzŠszůlŠsok

# | talpi talpi - 2011 02 07 ¦ 16:00:44
Adjon az Isten!
Nos, a [khmm] logik√°j√°t k√∂vetend√Ķ,- ki, mennyire reszket a f√©lelelemt√Ķl? , ki mennyire van beszarva?
Ma ugye lesz egy √©v√©rt√©kel√Ķ. term√©szetesen a toy-toy forradalom nagy gy√Ķztese fogja tartani. Mit sem kell benne k√©telkedni, minden a leg[khmm]√°bb, minden rendesen megy √©s-term√©szetesen, mindez az"√ē" √©rdeme/d√∂g√∂lne meg/
Teh√°t, ugye, miut√°n v√©letlen√ľl arrafel√© volt dolgom, h√°t bizony, k√∂rbe j√°rtam a leend√Ķ helysz√≠nt,-sz√©p lassan.
Na ugyan mi√©rt? nem parkol√≥ helyet keresve, nem, az√©rt, mert a nagy b√ľd√∂s"gy√Ķz√Ķ" oly m√©rt√©kben be van szarva, egy ellene ir√°nyul√≥ valami miatt, hogy a rend√Ķr√∂knek, egym√°sba √©r a cerk√°juk.
K√©t percenk√©nt, rend√Ķraut√≥, nem besz√©lve a civilnek l√°tsz√≥, "√∂nfeledt" s√©t√°lgat√≥kr√≥l.
Nem besz√©lve, az √∂nfeledt, euf√≥r√°ba ott s√©t√°lgat√≥, "persze els√Ķ sorban helyet keres√Ķ" fityisz fanok/vagy toy-toy tulajdonosok/ sereg√©r√Ķl.
Sz√≥val, van felfordul√°s,"√∂n√∂knek-az √Ėn√∂k p√©nz√©b√Ķl"
K√∂zben, tisztess√©ggel hallgatva arr√≥l, hogy holnapt√≥l, ahogyan m√°t√≥l a doh√°nyz√°s megtiltatott a BKV meg√°ll√≥kban-teh√°t holnapt√≥l," ak√°r le is l√Ķhetnek", ha √ļgy gondolj√°k, hogy k√∂zleked√©si eszk√∂z√∂n, vagy sa√°tnak v√©lt ter√ľleten, "√Ķket" t√°mad√°s, vagy annak l√°tsz√≥ atrocit√°s √©ri.
Na term√©szetesen, hende, aki nem √ļr, mert sosem lessz az, ezt meg√°llapodta tel-avivban.
Honfit√°rsak, mi is van itt,? mi nem v√©dhetj√ľk meg magunkat, de aki esetleg, t√°mad√°snak v√©l valamit, ak√°r, holnapt√≥l a villamsoson, vagy BKV buszon,.
- net√°n l√©gi j√°rm√Ľv√∂n, csak s√≠m√°n bel√©nk ereszt egyet? Na akkor ki a b√ľd√∂s anyj√°t szolg√°l ez a nyomoronc???
Ha a Magyar √©rdeke nem v√©dhet√Ķ, de a Magyar korl√°tlanul, ak√°r feltev√©s alapj√°n is gyilkolhat√≥?
Nos , Tata, fityesz gy√Ľl√©s" vityavicsolstein sz√°j√°b√≥l hangzott el""- ha esetleg valami gond van, majd az √ľgyv√©dek elint√©zik, oszt j√≥napot"".
Nem, Bajt√°rsak-Testv√©rek, nincs "oszt j√≥napot", nincs "√ľgyv√©dek", van-k√©t dolgos kez√ľnk, van Nemezettudatunk, van Hazaszeretet√ľnk- van Haz√°nk/m√©g/ akkor ezt semmif√©le politikai prostitu√°ltnak nem szabad a kez√©re adni.
Ugyanis, neki mindegy, hogy ki dugja, csak legyen benne valami.
Legy√ľnk annyira Magyarok, hogy tudjuk, kinek, kivel √©s mi√©rt feksz√ľnk le.
Szebbet! Isten tartson!
# | Cezarfi Cezarfi - 2011 02 07 ¦ 16:57:47
USA hadihajók indultak Egyiptomba. Vajon miért?
Baráti tisztelgö látogatás? (sajnos csak angolul találtam cikket róla)
http://tinyurl.co...
# | Hegel Hegel - 2011 02 07 ¦ 17:31:10
Cezarfi tessék ha nem is tud ragozni de érteni:)

[flash width=200 height=50]http://onlinefordito.micom.hu/fordito.php[/flash]
# | postaimre postaimre - 2011 02 07 ¦ 17:32:26
Cezafi, ez az√© lehet, mert ott ilyenkor is remek j√≥ szezon√°lis id√Ķ van √©s olcs√≥ a homok!

√ćrtam. ha Suez be√°ll, mint a rajzol√≥ sz√∂g, Gibralt√°r is v√©letlen√ľl bedugul, majd a Boszporuszon is csak orosz tengeralattj√°r√≥k kelhetnek, akkor ez valami olyasmi lehet a zsid√≥knak, mint amikor az eg√©r k√∂zelr√Ķl tal√°lkozik a Holddal, amir√Ķl kor√°bban azt hitte, hogy sajt.
# | spartakusz spartakusz - 2011 02 07 ¦ 17:59:44
Wajda János: Honárulókhoz (részletek)
"aki nem az,ne vegye mag√°ra"
"Mikor nyugosznak már békén,mikor
az ezer éves sírok szentjei?
Mikor nem b√°ntj√°k √Ķs√∂k √°lmait
Az unokák garázda vétkei?...
Oh!-az igaz magyar hazafinak
Nem csak életében kell lakolnia,
Gal√°d ut√≥dok b√Ľne miatt
Sírjában is meg kell fordulnia!"


"Ti,s√≠rokon √©l√Ķd√Ķ hi√©n√°k,
Ti koporsónak éhes férgei,
A szabadság futó vadjainak
Szivetlen √ľld√∂z√Ķ v√©rebei..
Nem könyörgök már nektek ezután,
A kérelem nem fog tirajtatok..
√Ātokra h√≠vom f√∂l any√°tokat
A haz√°t,kit ti-el√°rultatok!!!..."

"Tudj√°tok h√°t,hogy e hon tetsz halott,
Mert a méreg nem jól kevertetett;
Nem halt √Ķ meg,s fel fog t√°madni m√©g
Sírjában jól felismer titeket."

"Ti éhesen oda rohantok
Utolsó ékeit elorzani..
De jaj nektek! a gyalázat kevés..
MEGTORL√ĀSUL V√ČR FOG PATAGZANI!...."

(1848)


Sajnos aktu√°lis....
# | HUNrobi HUNrobi - 2011 02 07 ¦ 18:02:36
Tudom nem tartozik a cikkhez, de mindig jo utananezni hasznalhato infoknak, hogy ki kicsoda is?! Ki Kikkel is vannak?
Itt egy jo pelda...
A kivalszatottak, csak mindig bennfenntesekkel hazasodnak, es mindig az unokak foglaljak el a jo poziciokat, es ha barkinek ketsege tamadna arrol, hogy Olstein Viki Zsido(habar nem szamit ez mar semmit) itt egy kis bemutato link...
Mindig nezzunk utana ki honnan jott..

http://hu.wikiped...D%C3%A1vid
# | spartakusz spartakusz - 2011 02 07 ¦ 18:19:48
Meg áll az eszem, no nem azon hogy röhejesen fiatal 26 éves élettapasztalattal elvállalta a vezérigazgatói címet - ha nem azon akik kapcsán ez megtörténhetett , aki oda helyezték, legközelebb egy 14 éveset neveztessetek ki vezér akárkinek --

Ez azt√°n a cs√ļcs....
# | Varuna Varuna - 2011 02 07 ¦ 18:42:25
Valami megindult...?

"Mágneses pólus elmozdulás? 100.000 cápa Florida partjainál." - 2011. február 2. (egy nullával többet írtam most látom - elnézést: 100ezer...)

http://www.youtub..._O4wNR0cC0
http://www.dailym...aches.html
Helikopterb√Ķl n√©zve: http://www.youtub...x5vFtnYJFo

i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/02/02/article-1352758-0D01E092000005DC-994_468x568.jpg

M√°gneses p√≥lus elmozdul√°s: A tampai nemzetk√∂zi rep√ľl√Ķt√©r (Florida) f√Ķ lesz√°ll√≥p√°ly√°j√°t bez√°rt√°k
2011. janu√°r 7.
http://www.p3air....ry-runway/
http://www.google...hift+tampa

media.tbo.com/photos/trib/2007/oct/110107TIA.jpg


ALEX JONES COVERS THE POLE SHIFT! (Eng., 2011.02.08.)
http://www.youtub...juqcUxyYrg

Több ezer döglött hal Florida partjainál - CNN, 2011. Február 6.
http://edition.cn...=allsearch
# | HAL HAL - 2011 02 07 ¦ 23:06:08
√Črzem,hogy Egyiptomi hazafiak √ļgy j√°rnak,mint mi 56-ban √©s megy minden tov√°bb,mintha mi sem t√∂rt√©nt volna!
# | Cezarfi Cezarfi - 2011 02 07 ¦ 23:07:14
Imre, az biztos, hogy ott ilyenkor is remek j√≥ szezon√°lis id√Ķ van √©s olcs√≥ a homok, de tal√°n az is k√∂zbej√°tszott, hogy az egyiptomiak ma anti-USA tuntet√©st is szerveztek.
http://tinyurl.co...
Valószínuleg elöre megérezték a köszvényes csontjaikban.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.47 mŠsodperc
83,602,540 egyedi lŠtogatů