Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Még nem elég!

Napl√≥Marci 5 √©ves lett. Annak idej√©n itthon sz√ľletett meg a kanap√©n, ahol most l√°zasan hever√©szik, mert h√°rom napja bel√°zasodott, a torka t√ľsz√Ķs gyullad√°sban van. Az√©rt lesz egy kis csal√°di √∂sszej√∂vetel, √ľnneps√©g √©s s√ľt√©s-f√Ķz√©s. Minden korszakv√°lt√°s valami kr√≠zissel t√°rsul √©s ez szimbolikusan utal arra vaj√ļd√≥ helyzetre, amelyet az id√Ķ megsz√ľlni igyekszik. K√©t tendencia versenyzik, tolakszik egym√°ssal. Az egyik siettet a m√°sik k√©sleltet. A mot√≠vumok harcolnak az ember√©g√©rt √©s az emberis√©g megment√©s√©√©rt. Ugyanis a c√©l az, hogy az emberis√©g EMBER szintre emelkedve l√°ssa √°t isteni mivolt√°t. A lelkek k√ľzdelme ez a lelkek√©rt, a m√ļlt megismer√©s√©√©rt √©s megtart√°s√°√©rt annak az √ļtnak, amelyen elind√≠tottak √Ķseink, akiket teremtettek, hogy a fejl√Ķd√©st a szabad akaratuk √©s a fels√Ķbb t√°mogat√°s parancsolatjai akad√°lyokkal teli √∂sv√©ny√©n val√≥s√≠thass√°k meg. Egyel√Ķre a k√≠s√©rlet egyik r√©szr√Ķl megbukott, de m√°sr√©szt vannak biztat√≥ eredm√©nyek, mert nem veszett oda minden mag. S√Ķt, az √©bred√Ķ vil√°g lelki t√°masz ut√°n ny√ļjt√≥zkodik! Ez a t√°masz pedig mindig is ott volt, de elfedni igyekeztek a jelenleg vall√°soknak nevezett mesters√©ges √©s az eredetit√Ķl igencsak eltorzult, bev√©sni sz√°nt k√≥dokkal, d®ogm√°kkal. R√°j√∂ttem, hogy am√≠g az ember arra t√∂rekszik, hogy valakihez, valamihez csatlakozhasson, addig csalatkoznia kell! Amint t√∂rekv√©se f√ľggetlenedig a k√ľls√Ķ, fizikai vil√°g ny√ļjtotta „re√°lis” lehet√Ķs√©gekt√Ķl √©s f√©lelmeit a szeretet b√°tors√°g√°val, az igazs√°g –keres√©ssel √©s a val√≥s√°g teljess√©g√©nek felt√°r√°s√°val t√∂lti ki, akkor l√©pett r√° az egyed√ľl j√°rhat√≥ √©s √ľdv√∂z√≠t√Ķ sug√°r√ļtra, a kozmikus sztr√°d√°ra. Tal√°n nem v√©letlen, hogy a felp√∂rgetett t√∂rt√©nelemism√©tl√©s r√∂vid k√©pekben j√°tszatja √ļjra a politikai p√°rtok, szervezetek, a nem a teljess√©get √≥hajt√≥ √©s nem az igazs√°g √ļtj√°n j√°r√≥ szervezetek, szem√©lyek l√°tszat-felemelked√©s√©t √©s m√°r a kezdetekkor predesztin√°lt t√∂rv√©nyszer√Ľ buk√°s√°t. A kollekt√≠v felemelked√©s csak a szem√©lyesen megval√≥s√≠tott bels√Ķ lelki √©s szellemi eredm√©nyek kiterjeszt√©s√©n kereszt√ľl val√≥sulhat meg, az egy√©ni d√∂nt√©sek sorsv√°llal√°sa √°ltal. Emberi b√Ķrbe b√ļjva a Terr√°n ez nem k√∂nny√Ľ, viszont nem is lehetetlen, mert most olyan k√∂zeg alakult, amelyben a j√≥ messzir√Ķl kivil√°glik, hisz annak hi√°nya szomj√ļs√°got okozott m√©g az agyt√∂rzsi szintre reduk√°l√≥dott ember-szer√Ľ fajok k√∂z√∂tt is.

Tegnap a nagy nemzeti √ľnnepen a m√©dia hozta a szok√°sos form√°j√°t. Volt itt 101 kiskutya (zsid√≥ szerepl√Ķk), Made in Hung√°ria (zsid√≥ szerepl√Ķk), Csak szex √©s m√°s semmi (zsid√≥ szerepl√Ķk) √©s Peace-bakker (zsid√≥ szerepl√Ķk, viszont orosz haza√°rul√≥ zsid√≥ t√°bornok √°ltal ellopott atomt√∂ltetek √©s egy v√©tlenek t√∂meg√©t megsemmis√≠t√Ķ atomrobbant√°s (terrorakci√≥!!!) volt a t√∂rt√©nete) √©s m√©g ezzel meg sem adt√°k a m√©lt√≥s√°got az √ľnnepnek.

„Kedves Imre, nem gy√Ķz√∂m leplezni felh√°borod√°somat, hogy a Szent Istv√°n napi √ľnnepi szentmis√©re megh√≠vt√°k Fouad Twal jeruzs√°lemi latin p√°tri√°rk√°t. Ez m√°r t√∂bb a sokn√°l.. mi√©rt pont a jeruzs√°lemi p√°tri√°rk√°t??? Mennyire sz√©p √ľnnep lett volna ha a holokauszttagad√≥ Richard Williamson √©rseket h√≠vt√°k volna meg..
√údv.” M√©g j√≥, hogy nem ajv√©kolt ott Feld-majom, az anumakik k√©pviselet√©ben, s legal√°bb az ortodoxok g√∂r√∂g-keleti k√©pvisel√Ķj√©t h√≠vt√°k oda, mi az√©rt m√©gsem felt√©tlen√ľl a ci√°nista v√©ressz√°j√ļ telavivi bag√°zst jelenti. Lehet, hogy t√©vedek, de nem ismerem szem√©lyesen ezt a megnevezett illet√Ķt.
Az √ľnnep f√©ny√©t emelte, hogy a s√ľn√∂k berohantak a Jobbik rendezv√©ny√©re √©s kiemelt√©k az √ļj √öj MGM, illetve az √ļj MNG √ļj vezet√Ķj√©t (m√°r magam sem tudom minek nevezzem), ami az√©rt nem sz√©p dolog, de h√°t be kell tan√≠tani a m√≥rest neki is. A baj nem kicsi √©s a f√©lelem az √ļr a politikai maffi√≥z√≥ k√∂r√∂kben. J√≥l van ez √≠gy. Nem tudom, hogy a g√©rdist√°k szerepeltet√©se a Kurult√°jon hogyan k√∂vetkezhetett be, mikor ott ny√≠lt fidesznyikes –MSZP-s (Lezs√°k, mint f√Ķv√©dn√∂k). A g√°rdist√°k, akik jelentkeztek a k√≥ser Kurult√°jra nem biztos, hogy tudt√°k, hogy ez csak szerz√Ķd√©ssel lehets√©ges, s valaki p√©nzt tehetett zsebre a rendezv√©ny biztos√≠t√°s√°√©rt. Vajon ki az √©s mennyit kapott? Az, hogy a felk√©r√©s megt√∂rt√©nt, eg√©szen biztos!

„Adjon az Isten!

Biztons√°gi Szolg√°lat


2010.aug.06. 7,00 √≥r√°t√≥l 2010.aug.08. 22√≥r√°ig Bugacon ker√ľl megrendez√©sre a KURULTAJ.
(Ez nem a Magyarok Szövetsége, Vukits) Biró Andrásék szervezik www.kurultaj.com
Felk√©rtek benn√ľnket MNG a rendezv√©ny biztos√≠t√°s√°ra. Kb. 100.000 embert v√°rhat√≥, rengeteg
k√ľlf√∂ldi lesz jelen. Nem politikai rendezv√©ny, ez√©rt nem kell a mi jelk√©peinket viseln√ľnk.
Kapunk rendez√Ķi pol√≥t. Bakancs, gyakorl√≥ + sapka az kell. Tiszt√°lkod√°si , √©tkez√©si lehet√Ķs√©g
2 fött étel és 3 hideg étkezést igértek. Bár én kérek mindenkit hozzon magával nem romlandó élelmiszert,
háló zsákot,sátrat, pokrocot, váltás ruhát, mosószert, kulacsot.
Most megmutathatjuk ország-világnak, kik vagyunk mi, mert azért azt mindenki tudni fogja, hogy gárdisták
vagyunk.
J√∂nnek Csend√Ķr√∂k, Nemzet√Ķr√∂k is.
Mutassuk meg, hogy a feladat ellátásában a gárdista az józan, fegyelmezett és kitartó.
24 √≥r√°s √Ķr ill. j√°r√Ķr szolg√°latot l√°tunk el.

Kérek mindenkit, aki érez magában elhivatottságot jelentkezzen.

S√ľrg√Ķs visszajelz√©st k√©rek.

Szórádi Tibor
orsz.vezet√Ķ helyettes biztons√°gi szolg√°lat vezet√Ķ


El√©rhet√Ķs√©gem:szoradii@t-online.hu
Tel:06/70-326-1752

Szebb j√∂v√Ķt!”

Nos ez a k√©rd√©s m√©g sok tiszt√°zand√≥ k√©rd√©st tartalmaz, mert ha Lezs√°k, akkor az MDF-es zsid√≥ bag√°zs, D√°vid Ibolyk√°val, F√©lher√©nyivel √©s a rendszernemv√°lt√≥ kezdeti Antalos haza√°rul√≥k marad√©k√°val. De hogy jobb h√≠rrel is szolg√°ljak, √ļgy t√Ľnik, hogy a S√©kel hivatalos fizet√Ķ-eszk√∂z lett az orsz√°gban:

„√Āld√°s!
Tegnap az egyik ismer√Ķs√∂m a kezembe nyomott egy p√©nz √©rm√©t,amit a benzink√ļtr√≥l kapott visszaj√°r√≥ p√©nzek k√∂z√∂tt,gondolom 5 forintos gyan√°nt! Mivel v√°lt√≥ p√©nzr√Ķl van sz√≥,√ļgy tudom,hogy izraeli p√©nzt nem v√°ltanak,√©s ha v√°ltanak,akkor apr√≥t vissza nem cser√©lnek. Teh√°t valaki,m√°r izraelb√Ķl j√∂tt haza,vagy az √ļj honfoglal√≥k hozt√°k magukkal. Ennek lehet,hogy t√ļl nagy jelent√Ķs√©ge nem biztos,hogy van,mert tudjuk,hogy itt vannak,esetleg azoknak,akik nem hiszik el. Lehet,hogy szoktat√°sk√©nt szorogatj√°k,√©s lehet,hogy az automat√°k is elfogadj√°k. M√©g nem pr√≥b√°ltam, de ki fogom. Mell√©kletben k√ľld√∂m a fot√≥kat!
Isten tartson:”

√Ėr√ľl√∂k, hogy r√©sen vagytok √©s m√°r azt is l√°tj√°k sokan, amit kell, vagy √©ppen meghallj√°tok, mert az√©rt k√ľrt√∂lik rendesen a v√©gsz√≥t. K√©sz√≠tik el√Ķ a Szentkorona Alkotm√°ny√°t, amelynek alap√©rtelmez√©se a f√∂ld elidegen√≠thetetlens√©g√©ben rejlik, s ez azt jelenti, hogy j√∂v√Ķre ezzel akarj√°k az eltulajdon√≠tott k√∂zvagyont, orsz√°got v√©gleg, jogi √©rtelemben is „r√∂gh√∂z k√∂tni”:

„K√≥sa Lajos kijelent√©se: " a jelenlegi alkotm√°ny nem m√©lt√≥ hozz√°nk", majd ezt k√∂vet√Ķen a Kossuth r√°di√≥ban
a mazsihisz √ľgyv√©dje 13.31 ut√°n elmondja, hogy "szemet csillogtat√≥ a 3000 √©ves alkotm√°nyuk, miszerint a l√©lek a l√©lek√©rt, szemet-szem√©rt, fogat-fog√©rt v√©rbossz√ļ elve ma is √©l". Felh√≠vja a figyelm√©t a jelenlegi Magyarok Bizonyos R√©teg√©nek ( kifejezetten fenyeget√Ķ jelleggel), miszerint ezt
vegy√ľk egy nagyon pozit√≠v √©rtelmez√©snek.
Ezek ut√°n k√∂vetkezik a "Gy√∂ny√∂r√Ľ vagy Magyarorsz√°g" c. dal.
√Črdemes a honlapr√≥l lementeni az eg√©sz gyomorforgat√≥ √ľnnepi megjelen√©s√ľket.

√údv√∂zlettel √©s Isten √Āld√°s√°val”

Szerintem ezt már nem kell, hogy megérjék, de majd meglátjuk, mire lesz elég az emberi hit és a bátorságunk!

HozzŠszůlŠsok

# | gyalu gyalu - 2010 08 21 ¦ 16:09:38
Imre!

Isten éltesse a Marcit!
Valamint jobbulást kívánunk neki!

Gyalu;)
# | keepfargo keepfargo - 2010 08 21 ¦ 16:22:06
A gyerekek a jövö. Isten áldja Posta Marcit, kivánok neki gyors gyógyulást.
Alakulnak a dolgok? Ha a bölcs hercegnek igaza volt: az ember legföbb (és legközösebb ) jellemzöje hogy boldog akar lenni (és ezt elfogadjuk - miért is ne?), akkor boritékolható, hogy a sokat emlegetett bili M.O.-on elöbb-utóbb kiborul. Ez a felállás, ami ma van, és ami szemmelláthatólag minden nap rosszabb lesz, hány embert boldogit a jelen pillanatban, és hányat fog a közeli és távoli jövöben ?
Magyarul, az el√©gedetlens√©g magva nem hogy el van hintve, hanem komb√°jnr√≥l, vet√∂g√©pr√∂l (vagy Chemtrail-g√©pr√∂l!) sz√≥rj√°k, t√∂bb m√ľszakban.
Egy kis t√ľzij√°t√©k persze csod√°kat tesz: ameddig tart , addig nem √©hezik a n√©z√∂ (ill. √©hezik, de megfeledkezik r√≥la egy kis id√∂re).
Ezeknek a zors√≥s√©knak az√©rt nem lesz k√∂nny√ľ a dolguk ( f√∂leg ha a lak√≥parkok megtelnek √©s a zsizsikek kezdik villogtatni a p√©nzeiket mindenfele.) Legyen k√∂nny√ľ nekik a f√∂ld...
Ezek a magyaros szervez√∂d√©sek meg ki kell n√∂j√©k gyerekbetegs√©geiket, √©s be kell soroljanak a MNA-soraiba, addig semmi komolyat nem fognak el√©rni. Kurult√°j, vagy Turul-h√°j, nyilazunk, vagy bogr√°csozunk - a v√©ge, √ļgy n√©z ki, nem √∂st√∂rt√©neti show lesz! Ez a show nem az a s√≥, amit√∂l a mi leves√ľnk ehet√∂ lesz...

T.B.Sz.
# | vivo vivo - 2010 08 21 ¦ 16:45:02
Imre!

Marci √∂bl√∂gessen Kolloid√°lis ez√ľsttel!

Jobbul√°st!

√Āld√°s!
# | A Hun A Hun - 2010 08 21 ¦ 17:56:26
Erot, egeszseget,es mielobbi gyogyulast kivanok a Marcinak!:)
# | parlagfu parlagfu - 2010 08 21 ¦ 18:04:47
Marci igyon m√©zes kamilla, kakukkf√ľte√°t, √©s gy√≥gyuljon meg! Ez a dolga.
Az emberek milli√≥i megy ki √©vente a szerint√ľk potya szemf√©nyveszt√©sre, (t√ľzij√°t√©k) vagy egy bibsi bag√°zs √°ltal szervezett ingyenesnek hazudott koncertre, de a sors√°t ford√≠tand√≥ j√≥ ha p√°r ezer k√©pes kimenni az utc√°ra. B√°r m√°r annak sincs semmi √©rtelme.
# | aragorn aragorn - 2010 08 21 ¦ 18:05:37
Boldog sz√ľlinapot a nagyfi√ļnak!!!
Az eg√©sz k√∂rny√©k ebben a k√≥rs√°gban szenved. Miel√Ķbbi gy√≥gyul√°st k√≠v√°nunk!
# | Tibor Tibor - 2010 08 21 ¦ 18:11:01
Szia Imre! Marci kis tork√°t enyhe melegvizes borogat√°ssal kezelni.Azonkiv√ľl nagyon jot tesz a m√©zes tea,vagy jo hazai toj√°s s√°rg√°ja cukorral kikeverve.kis k√°v√©skan√°l h√°zi vajat olvasszon a kis sz√°j√°ban ,√©s ezt engedje a kis tork√°ra nagyon jo hurut oldo! Vagy papsajt m√°lyva lev√©l hidegen √°ztatva √©s ezzel gargaliz√°lva gyogyit! Miel√∂bbi gyogyul√°st kiv√°nok neki!
# | Hegel Hegel - 2010 08 21 ¦ 18:13:58
ugy tele van a t√∂k√∂m hogy mindenbe beleronditana a "zserepl√Ķk"! MINDENBE! Hogy d√∂g√∂lne ki az ut√≥ls√≥ fajt√°juk a csir√°juk is ki!
Egy rohadt filmet sem lehet 15 percenk√©nti rekl√°m n√©lk√ľl megn√©zni.
Mert az √úZLET a vil√°g legfontosabb dolga nekik!

Hogy rohadjanak bele a bankszámlájukba a pénzeszsákukba de most rögtön!
# | Csiza Csaba Csiza Csaba - 2010 08 21 ¦ 18:19:03
Isten √©ltesse Marcit, √©s miel√Ķbbi gy√≥gyul√°st k√≠v√°nok Neki!
# | LOVAGINA LOVAGINA - 2010 08 21 ¦ 18:30:20
http://www.youtub...re=related

Marci apunak-Marci anyunak.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 1.03 mŠsodperc
83,602,988 egyedi lŠtogatů