Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Dologidõ

NaplóArról van szó, hogy nem akarok kertelni. Télen ezt úgy sem lehet, csak az üvegházban megcselekedni. Mármint a kertelést. Van bennem egy megkerülhetetlen érzés amely egyelõre kérlelhetetlennek tûnik, azzal kapcsolatban, hogy mit is kell tennem, minek is van itt az ideje. Környékez már pár hete, de egyre erõsebben vallom, hogy feladatom más lesz, mint a napi „szellemi betévõ” összelapátolása a honlapon. No nem arról van szó, hogy nincs mirõl írnom, sõt csak most lenne igazán, hisz a katasztrófák sorát élhetjük át, kiterjesztve ezt a soha nem látott vihar és havazás által két olyan kontinensre, amely potenciális zsidó-szövetséges, hadanyag és haderõ forrás, miközben Ázsia is lappangó konfliktussal (bár most elsimulni látszik a koreai „affér”) és forrongó Afrikai rövidkanócos gyújtószerkezettel ellátott krízissel ordítja a világ felé, hogy BAJ VAN!

Igen, meg lehet zenésíteni az összeesküvés gyakorlatát, ahogy Izrael alól csúszik ki az USA és közben az EU cserélne vele helyet, de közben a helyzet sem egyértelmûen bilderbergas már. Kína és az oroszok „betörtek” a tõzsdére, s most kezdik látványosan átvenni Londonban is a vezetõ szerepet. Magyar-orrszágon a fidesz helyzetbe hozza a kis zsidó-pártot, a Jóbbikot, és paradox mondom azokat szerepelteti a stábjuk, akikrõl húzzuk le a vizes lepedõt. Hegedûsné megszólal, miközben arra utalok, hogy Lórinak is tele a hócipõje a párton belüli perverziókkal, amikrõl az asszonykáján keresztül azért igencsak sokat hallhat mostanság, de ott a „Tián ügy” is, Vagy Lenhard (Lénárd) a kis zsidó gyerek, palesztin sálkában, szépen rátelepítve a Hõsök Napjára. Tiánnal kapcsolatban gyûlik az információ, de a többek sem lehetnek nyugodtak, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mindez már nem sok vizet zavar, ugyanis az úthenger beindult és most tarol. Amit érzek, az egyfajta bizonyosság, másik részrõl pedig egy kétely. Kétlem, hogy amit sejtek a jövõvel kapcsolatban, meg kell osztanom a nagyobb nyilvánossággal is, mert ezek már taktikai lépések és akinek kicsit is van szeme, az össze tudja rakni a képletet a napi sajtó bogarászásán keresztül, az értõ olvasással is. Igen, a java még elõttünk van és az idõ csak annyiban számít, hogy lehetõleg ép ésszel és józanul értékelhessük és reagálhassuk le az elkövetkezõket. Mert következnek, nagy sebességgel és megdöbbentõ hatással. Tegnap Svájcból kaptam hírt, hogy a légós szirénákat próbálgatják (ezt biztosan meg kell tenni rendszeresen), de most olvasom, hogy magas szintû delegátus tárgyalt Schmittel is, minõ véletlenül, és ezt rendszeresen nem szokták megtenni). A „magyar” légvédelem is aktívan készül, bár nem is tudok róla, hogy létezik ilyen, de azt már tudom, hogy a helyettesítõ zsidó erõket és technikát arra készítik fel, hogy fél éven belül teljes készültségben lehessenek. A modellezõ szakkörük is felderítéseket végez most is az Ukrán határ mentén, kis felderítõ gépekkel. A hadkötelezettségre elõkészítõ riportok mennek a zsidóTV-ben, egyre észlelhetõbb propaganda szájízt hagyva maguk után. Nem csak az az érdekes, hogy megalakult a Ludovika Zászlóalj, amelyben talán még pár magyar fiatal tiszt-jelõlt is akad a sok zsidó mellett, hanem tegnap már Ifjú Kommandósokat mutogattak, akik legfiatalabbja 12 éves volt. A zsidó hadkötelezettség kezdete 14 év, de aki akarja, így is érti, hogy a cigányterror fokozása, a mossad háttérmunkája bizony nem jósol békés átmenetet.

Robotrepülõk

Szia Imre! Csak tájékoztatni akarlak, hogy … is dolgozom néha. …. A beszélgetés kapcsán kiderült, ez a kis játék az ukrán határnál lesz bevetve, felderítõként, annyit tud, hogy a rendszámot is lazán látja. Nos, éppen gondolkodtam rajta a legújabb írásodat olvasva. Lehet, hogy hasznodra lehettem, ha nem, akkor bocsi. Ja, a "hadsereg", az is csak röhej, ez egy mit mondjak: sport-modellezõ társaság? No a "hadsereg"-en belül. No, külön Kft, mit is mondjak, van itt kavarás dögivel. Igazodjunk ki, lassan, csak ne jobbra, vagy balra. Az embernek lehet, hogy ettõl van gerincferdülése. Csak egyenesen! Üdv:

De van itt más is! Kértek, hogy figyelmeztessem a betyársereget, hogy fel akarják õket használni a mosszadnyikok, de szerintem csak az információ-áramlást akarták ellenõrizni, hogy hol ereszt a csatornájuk. A betyárok között is biztos megvan a beépített, aki simán visszamondaná, hogy kitõl jött az infó is miképpen. Ezt már nem!

Áldás!


Van egy barátom, akinek nagyon jó kapcsolatai vannak mindenhol! Szó szerint mindenhol, de engem tájékoztat, mert nem akarja, hogy bajom essen!!!

A lényeg a következõ!

Orsós Vityáék a kulisszák mögött fel akarják térképezni a magyar radikálisokat, beleértve a mindenféle gárdákat, de ezt gondolom eddig is tudtad.... Azt kérdezték a barátomtól, hogy ismer e itt Nagykanizsán radikális csoportokat ill. ha tudja a vezetõk ill. a tagok nevét! Gondolom ez se új dolog neked, de ez idén történt és teljes elánnal tudni akar Vitya barátunk mindent, mindenkirõl!!!
A legfurcsább az, hogy a Betyárseregrõl akar tudni mindent!!!!! pl, kik a tagjai itt Kanizsán, gondolom, hogy országosan is....Sõt!!! Engem jó szándékkal figyelmeztetett, hogy vigyázzunk, mert elkezdõdött az adatgyûjtés, de nem úgy mint eddig, hanem sokkal jobban...szinte hisztérikusan...
Szóval: Ha van kapcsolatod Hatvannégy vármegyésekkel, ill Betyárokkal, tájékoztasd õket légyszíves szólj nekik!!!!!
Itt Nagykanizsán én értesítem akit kell, mert ismerem a itteni Vármegyést!!!!!!!
Légyszíves tájékoztass, ha sikerült értesíteni õket!!!!

Áldás!Lehet, hogy igazad van. Nem örülnék neki, ha be akarnák gyûjteni õket...
Az az igazság, hogy sok szervezetben átfedések vannak, tehát városonként lehet, hogy az olyan gárdista/itt minden gárda utódszervezetre gondolok/aki egyedül maradt, vagy kis létszámúak, de tenni akarnak valamit, beolvadnak, vagy beolvadtak akár a Betyárseregbe is...Nos ezért gondoltam, hogy szólni kéne valahogy....
Toró-ban nem bízom, mert valószínûleg áruló, de sok becsületes "betyár" sorsa miatt aggódom, mert lehet rájuk számítani!

Áldás!


Ölészet lesz és ölészetnek lennie kell. Vigyázó szemeitek Egyiptomra vessétek, ahol polgárháborút sikerült kirobbantaniuk, de nem is ez a lényeg. Az, hogy fel kell állnia mindenkinek a fotelbõl, teljesen világos! Ha ezt nem teszi, az sem számít, mert lesz aki megteszi helyette, de a végelszámolásnál már lesz jelentõsége, hogy ki, hol volt az adott pillanatban. Azt, hogy a zsidó balhét akar és polgárháborúnak álcázza a magyarok elleni háborúját, szintén tiszta sor, de a jelenlegi helyzetben már nem feltétlenül ura a folyamatoknak. Legalábbis nem az eredeti forgatókönyv szerint. Nem sejtek rosszat, sõt egyenesen jót, be ez a jó is elég keserédes kell legyen mindenki számára, hogy motivációval lássa el a tettekhez. Olstein megkapta a felkészítését, hogy ezt a jelenlegi helyzetet már nem tudja a szokott módon irányítani és a zsidó-kérdést nyilvánosságra kell hozni azzal egyidõben, hogy a Jóbbikot aktívvá teszik, hogy a még megvezethetõ magyarok élére állva mégiscsak sikerüljön a zsidajainak félre siklatni az irányt. A problémájuk igen nagy, mert a privatizációs sorozatos lebukásaik, Orbán maffiózóként való köztudatban egyre mélyebb gyökeret verõ imágója nem csak a zsidó-cigány kilétét, hanem bûnözõi habitusát is kiemeli. Mit kell még lelepleznünk és miért? Minden itt van már, amit tudni érdemes és ha a gondolataimat még tovább szövöm, akkor az ellenségnek segítenék azzal, ha elmondom, mire és hogyan számíthatnak. A keretek készen vannak, minden le van írva, amit tudni érdemes, a többi pedig egyelõre maradjon csak TITOK! Persze, megállni nehéz, hogy ne kombinálja, de most többet kell másra és másképpen koncentrálnom, a dolgok immár önállóan is mûködnek, a gyümölcs beérni látszik, ha kertelek, ha nem.
Egy példával dicsekedhetek is. Nagyobb fiam késõn érõ típus és nem a szorgalma miatt szeretem. A befektetett energia viszont most mégis megtérülni látszik. A gimnáziumba megírt központi felvételi vizsgája azt mutatja, hogy évfolyamelsõ lett az elért pontszámai alapján. Mi lett volna, ha még komolyabban készül is rá? Mivel nem tudom a felkészülésére, magolására fogni a dolgot, így a természetes intellektuális képességei megnyilvánulásaképpen fogom fel a történteket. Hiába rugózok ezen, mert aki önmagára találhat, az még akadályoztatása ellenére is képes átverekedni a nehézségeken, de aki bármilyen szorgalommal és támogatással is rendelkezve áll a „váratlan és bizonytalan” helyzet elõtt, annak nagyobb esélye van a sikertelenségre. Természetesen nagyon büszke vagyok rá, hisz az eszét az anyjától örökölte, de ez is egy bizonyosság számomra, hogy nem kell beavatkozni bizonyos helyzetekbe, amik önmaguktól is megoldódnak. A nagy egésszel is olybá vagyok, hogy az eddig leírtak igazolása csak azok számára szükséges, akik csak most érkeznek olvasgatni, s nem értik, hogy miért nem értik azt, amit már ösztönösen is tudnak. A zsidók bebuktatása nemzetközi szinten folyamatos, s ma már idehaza nem a fidesznyikes szemiták önleleplezõdése a kérdés, hanem a jobbikos kakukktojásos felfújt minél szélesebb körben történõ valódi zsidó-arculatának bemutatása.
Talán emlékeztek még Ildikóra, aki Morvait óvta, védte nem is oly régen. Ma már ilyen leveleket kapok tõle is. Úgy érzem, hogy a lényeglátásban sokan léptek nagyot elõre. Tõlük nagyobb aktivitást várok azokkal kapcsolatban, akik csak most érkeznek a körbe! Nekem mostanában több magántevékenységem adódik, amely komolyabb elmélyülést igényel.


2011. február 3. 3:34 Ildikó T. írta,

Kedves Jobbik!

Ez itt most már "Gáza"? Ez lett "új" nyugdíj program?
Hogy akit sikerül meggyilkolni, annak már nem kell nyugdíj????

Ha minden pénz kevés talán a várva-várt új "magyaroknak", akkor legyilkoltatjuk a népet szó szerint??? HAGYJÁTOK EZT???? .....HÁT, ...........ezt NEM LEHET !!!
TÖMEGES GYILKOSSÁGOK, HOGY ""TÖBB JUSSON"" AZ EGYÉBKÉNT IS GAZDAGÉKNAK???,
HIGGYÉTEK EL, EZT A JÓISTEN NEM NÉZHETI JÓ SZEMMEL EBBEN BIZTOSAK LEHETTEK, DE ÉN SEM...
EZ MÁR BÛNCSELEKMÉNY, ÚGY HÍVJÁK, BÛNPÁRTOLÁS...., ha elnézem, és nem teszek elégséges, vagy megfelelõ mértékben a gyilkosságok megszüntetése céljából !!! Aki nm tudja bizonyítani, hogy mindent elkövetett....az gyilkos, szintén....
Bûnpártolás ez a javából, EMBERISÉG ELLENI BÛNBEN!!!!!
1000 embert gyilkoltak le a cigányok Magyarországon.
Hát Ti meg akkor miért vagytok ott a Parlamentben ha még az EMBEREK ÉLETÉÉRT SEM ÁLLTOK KI???????????

Hát nem ezért!!!

- SEM MAGYAROK EZREI MELLETT???
- SEM BUDAHÁZY MELLETT???

Biztosan nem azért szavaztam Rátok, hogy csupán jó fizetésetek és jó melegedõtök legyen a Parlamentben !!!

EZ SZÉGYEN A KORMÁNYRA ÉS SZÉGYEN RÁTOK IS, HOGY MÉG AZT SEM TESZITEK meg AMIT LEHETNE!!!

BECSÜLETES MAGYAR EMBEREK, AKIK MIATT NEKED MOST JELENED LEHET, VÉGIG DOLGOZTA AZ EGÉSZ ÉLETÉT ÉS TE sem NEM VÉDED MEG AMIKOR AZ EMBER MEGÖREGSZIK???
Hanem azt várod, hogy majd MINDET VÉGIGGYILKOLJÁK, HOGY SZÁMOLSZ EL A LELKIISMERETEDDEL, HA MÁR SEM AZ ISTEN, SEM A NÉP NEM ÉRDEKEL???
HÁT MILYEN POLITIKUSOK AZOK, AKI HAGYJA EMBERTÁRSAIT LEGYILKOLNI,
LEGYILKOLTATNI???

Aki nem hülye, látja MENNYIRE ""LUDASAK VAGYTOK"" EBBEN TI IS !!! Nem lehet mindent már a zsidókra sem rákenni, mert azok léteznek... és mindennek az az oka, nehogy a sarkatokban legyenek mindenütt, és mindenkor.....???!!!

UGYANAZT CSINÁLJÁTOK, MINT A FIDESZ!!!! MIBEN VAGYTOK KÜLÖNBEK.....???
ENNYI IDÕ UTÁN KELL TÜNTETÉST SZERVEZNI???
JÓ HOGY NEM MÁJUS. 40-BEN gondoltátok ki ezt !!!!
Mi szerveztünk, senki nem támogatta, senki sehol nem hirdette meg....
Szép kis csapat... nagyon szomorú és elkeseredett vagyok a leírtak miatt.....

üdv. T. ILDIKÓ


Sneider Tamás: Az elmúlt 20 évben 1000 magyar embert gyilkoltak le cigány emberek

Lakossági fórumot szervez csütörtökön a Jobbik a Borsod megyei Lak településen, ahol múlt héten hétfõn találtak holtan egy idõs nõt, akinek megölésével négy helyi fiatalt gyanúsítanak - jelentette be Sneider Tamás szerdán a Jobbik frakcióülését követõen, Budapesten. A csütörtöki fórumon részt vesz Vona Gábor a Jobbik elnöke is.
Sneider Tamás hangsúlyozta: 2010-ben, az egy évvel korábbi adatokhoz képest 15 ezerrel több volt a lopás, 17 százalékkal nõtt a betöréses lopások száma, 382 százalékkal a vérfertõzések és 1412 százalékkal az uzsora-bûncselekmények száma. Véleménye szerint ezek azok a bûncselekmények, amelyeket "nagyrészt a cigány etnikumhoz kötõdõ személyek követnek el." Emellett Sneider Tamás úgy fogalmazott: "az elmúlt 20 évben 1000 magyar embert gyilkoltak le cigány emberek." Éppen ezért a Jobbik határozottan felszólítja a belügyminisztert, hogy tegyen határozott lépéseket annak érdekében, "hogy az idõs embereket ne gyilkolásszák halomra."
A Jobbik szerint ha szükséges kijárási tilalmat kell bevezetni éjszakánként egyes településeken és biztosítani kell a megfelelõ számú rendõri jelenlétet. Az ellenzéki párt emellett el is látogat Lakra és a szintén Borsod megyei Tornyosnémetire is és "megpróbálnak az ottani emberekbe lelket önteni és nem engedik, hogy elüldözzék õket lakhelyükrõl" - fogalmazott Sneider Tamás.
jobbik.hu

Adjon az Isten! Kedves Ildikó!

Köszönjük levelét.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen véleménye alakult ki a Jobbikról és képviselõinkrõl.
Megértem elkeseredettségét a Hazánkban kialakult helyzet miatt, de kérem, hogy ne azokra vetítse ki dühét, akik folyamatosan ennek a helyzetnek a megoldásán, javításán dolgoznak.

Szebb jövõt!

Bába Szilvia
Jobbik Országos Hivatala
H-1113 Budapest, Villányi út 20/A.
tel/fax: +36/1365-1488

No, zárszóképpen annyit javaslok, hogy a MARDUK-nak nézzetek utána!

Hozzszlsok

# | figyelo figyelo - 2011 02 03 ¦ 13:42:03
"ÉnKi" elsõszülött fia? http://hu.wikiped...iki/Marduk

"...az õ fõbb belsõ részei oroszlánok, kisebb belsõ részei kutyák, hátgerince cédrus, ujja nád, koponyája ezüst, magvának ömlése arany."

Beugrott, hogy a "zsici" keverék a leggyûlöltebb korcs mindkét "fajta" körében, így belõlük lesznek a legjobb ügynökök, mert mindkét közösség megvetését "élvezik". Így már érthetõbb (de megbocsáthatatlan) a soros-fiú vitya lelki aberrációja és hajlandósága a nemzetvesztésre...
# | Tom V Tom V - 2011 02 03 ¦ 13:43:45
Érdekes írás, magvas is és lelket kitáró is. A sok innen-onnan beérkezett és beollózott levélre most nem reagálok, hanem csak a fölvezetõ gondolataidra:
Bizony nagy változások vannak a levegõben és ebbõl kifolyólag meg más okok miatt is mindanyiunknak át kell gondolnunk hogy vajon hogyan tovább? Azzal is maximálisan egyetértek hogy nem szabad mindent kibeszélni ezeken a fórumokon, dehát szerintem ezzel eddig sem volt gond. Gyanítom hogy sok írásod észtbontóan áttételes, mûvésziesen absztrakt hangvétele mögött ez a szempont húzodott meg. Nyilvánvaló hogy a honlap is, és az itt folyó szellemi munka is, egy mindannyiunk által kívánt cél érdekében való fölkészítést szolgálja. Ennek nem szabad egy a végtelenségig elnyújtott elefántcsonttoronyban való elmélkedésé fajulnia, vagy egy öncélú L'art pour l'art müvészkedésé.
Bízom benne Imre, hogy Öregistenünk megvilágítja az utat neked is, nekünk is. Sokszor semmi mást nem kell tenni ehhez, mint elcsendesedni és önmagunkba fordulni hogy meghallgassuk a mindannyiunkban élõ belsõ hangot.
# | csizmilaci csizmilaci - 2011 02 03 ¦ 13:53:48
# | jano jano - 2011 02 03 ¦ 14:06:09
Talán passzol ide.
http://internetfi...k-okairol/
# | Varuna Varuna - 2011 02 03 ¦ 14:56:33
Az Angol-Szász Misszió: a Harmadik Világháború és az Új Világ öröklése (2010 Február)

A történelemírók azt mondják nekünk, hogy az "Angol-Szász Misszió" a kereszténység terjedésére utal, ami a 8-ik században történt. De majdnem ezer évvel késõbb, van egy sokkal vészjóslóbb jelentése ennek a kifejezésnek. Nemrégen eljutott hozzánk egy 11 oldalas leírás egy bennfentes informátortól, aki személyesen jelen volt egy magas rangú Szabadkõmûvesek találkozóján 2005-ben London városában. Megdöbbentõ volt az, amirõl ott beszéltek.

Videó: http://www.youtub...m9dSsKMgn8

Én (Bill) csináltam egy audiointerjút a forrásunkkal, egy Angol férfi akinek a hátterét és személyazonosságát ellenõriztük és alátámasztottuk. Õ is, mint sokan akikkel beszéltünk, nem tud továbbélni a lelkiismeret furdalástól, és így el kell mondania ezeket a titkokat.

Eredetileg közzé akartam tenni az interjú átiratát, mint ahogy máskor szoktuk. De ez az anyag annyira életbevágó - és számomra a hiányzó részletek amiket tartalmaz annyira fontosak - hogy megtettem azt a lépést, hogy bemutatom az információkat videón. A tanú hanganyag átirata, aki nincs a videón, itt található. ( http://projectava...pt_hu.html )

Ezt jelentette a forrásunk:

* Tervezve van egy Harmadik Világháború, ami nukleáris és biológiai is lesz. Az emberünk úgy gondolja, hogy ez a tervek szerint megy és a következõ 18-24 hónapban meg is valósul.
* A terv szerint Izrael fogja megtámadni Iránt. Vagy Iránból vagy Kínából kiprovokálnak egy nukleáris visszacsapást. Egy rövid nukleáris tûzváltás után, tûzszünet jön majd. Az egész világ félelembe és káoszba lesz majd taszítva - mindez kitervezetten.
* A feszültséget felhasználva, kemény szociális és katonai ellenõrzést iktatnak be az összes fejlett nyugati országokban. A tervek már léteznek.
* A nukleáris tûzszünetben, titokban biológiai fegyvereket engednek szabadon. Ezeket elsõsorban a Kínaiak ellen fogják bevetni. Ahogy a forrásunk mondta, "Kína náthát kap". A biológiai háború tovább fog terjedni nyugatra. Az infrastruktúra kritikusan meggyengül.
* Ezt csak kezdetnek szánják. Ez után, egy teljes nukleáris csapást idéznek elõ: az "igazi" háború, messze terjedõ megsemmisüléssel és emberi vesztességgel. Az emberünk azt mondja, hogy a tervezett népességcsökkenés elérheti az 50%-ot is. Ezt a számot hallotta a találkozón.

Ez a szörnyû forgatókönyv generációk óta készül. Az elsõ két világháború is része volt ennek a végsõ apokaliptikus víziónak - ugyanúgy, mint a végsõ pénzforrások központosítása is, amit a szintén megtervezett
2008 Októberi csõddel elkezdtek.

Mintha ez nem lenne elég, az informátorunk azon spekulál, hogy mindez egy eljövendõ "geofizikai esemény" hátterén van elhelyezve - hasonló azzal, amit az õseink egyszer már átéltek, körülbelül 11.500 évvel ezelõtt. Ha ez a katasztrófa megtörténik - nem kimondottan 2012-re várják, de valamikor az elkövetkezõ évtizedben - akkor az biztosan tönkreteszi a civilizációnkat, ahogy ismerjük, eltörpítve minden nukleáris katasztrófa nyomait.

Megkérdeztem a forrásunktól: Ha ez a várható katasztrófa megtörténik, miért kezdeményeznék a Harmadik Világháborút? A válasza, életemben elõször, szörnyen logikusnak tûnt.

(...)

Folytatás: http://projectava...on_hu.html
# | jano jano - 2011 02 03 ¦ 15:00:04
Bozkurt

Én nem ezt szûröm le belõle.
A tanár úr enyhén szólva is majdhogynem vezér publicistája volt a jobbiknak a kurucon.
Jól összeállított írásai voltak és ezeket összeszedetten publikálta is. De valami megváltozott.
Mondok valamit és ez pszihologiai szempontból releváns. Otthagyta a jobbikot és hallgatásba burkolózott. Ez az elsõ reakció.
Aztán még nem fog a jobbik ellen fordulni csak / mert hát sokáig a testvérei voltak/figyel. Ez a második fázis most megy nála döbbenet.
A harmadik a düh lesz. hallunk még róla.
# | balu998 balu998 - 2011 02 03 ¦ 16:13:04
Varuna,

ezzel csak az a baj, hogy egy "Angol-Szász Misszió"-t helyez a tervezett világkormány középpontjába. Ezzel szemben gyakorlatilag szín zsiráf a (úgy-ahogy látható) vezetõség. Ma már nem is nagyon van olyan, hogy "angolszász", a kereszténységet meg aztán végképp ne keverjük ide.

Szerintem ez is néphülyítés.
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2011 02 03 ¦ 17:07:43
Még csak most kezdõdik az igazi haddelhadd!

"Izraeli tömegoszlató eszközök Egyiptomban!"

A jelentések szerint három izraeli teherszállító repülõgép landolt szombaton a kairói Mina Nemzetközi Repülõtéren, ami nagyobb tömeget oszlató és elnyomó eszközöket hozott a Fáraók földjére.
http://szentkoron...gyiptomban

A CNN hírcsatorna napok óta közvetít élõben az eseményekrõl, aki tudja nézze, lásson, mert figyelemreméltó, és egyben példaértékû ami most ott történik!

Nem akarok a világért sem ünneprontó lenni, de már itthon is egyre többször lebegtetik az 500 Ft-os benzinárat - kihasználva az egyiptomi, és a Közel-keleti helyzetet - úgy spekulálva rá!
Ha ez bekövetkezik - na akkor kell megindulnunk!
# | Varuna Varuna - 2011 02 03 ¦ 17:53:41
balu998: az "Angol-Szász Misszió" a kódneve ennek az egésznek amirõl a filmben beszél Bill Ryan.

Én azért ezt nem egyszerûsíteném le a zsidóságra, bár tény hogy hatalmas náluk a szellemi sötétség és vastagon felhasználják az illuminátus háttérerõk õket is.
# | fapipa fapipa - 2011 02 03 ¦ 17:54:52
Hahóóó

valami biztos készül ellenünk, mert tegnap a családban található mobil és vezetékes telefonját bekötötték a lehallgató centrumba. Biztos kiváncsiak a véleményemre Smile
Abból vettük észre, hogy elõször a vezetékes telefon csörgött- felvétel, - bippel mint amikor foglalt. két perc mulva egyik mobil: csörgés -felvétel- ugyanaz a bippelés. két perc mulva másik mobil csörgés-felvét bippelés. A harmadik mobilról nem is tudott senki, csak a szük család, akik viszont nem hivtak , és egyébként is két hónapja van meg, és csak én meg a feleségem, meg a két gyerek tudta a számot .
Szummázva: alakul a molekula, és igazad van Imre, hogy nem valószinü, hogy sokáig kell még a bejegyzéseket ide irogatni, mert a virtuális létünk át kell hogy menjen reálba!

moszatkáim !! QQcs !!!!!JÁTSZÁTOK MÉG A BUJÓCSKÁT Ipi apacs te vagy a fogóóóóóó!!
Helló

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.44 msodperc
83,353,309 egyedi ltogat