Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Ha jönnek, leszenk, ha hoznak, esznek!

Napl√≥Karzai Moszkv√°ban j√°rt √©s orosz fegyvereket k√©rt Afganiszt√°n sz√°m√°ra, mert ott tudval√©v√Ķ, hogy kev√©s van bel√Ķle. Gondolom, hogy a fegyverek mell√© kezel√Ķszem√©lyzet is duk√°l, hogy betan√≠tsa a hazai csapatokat, hogyan kell pontosan c√©lozni √©s kikre! √Āll a b√°l m√°r Tun√©zi√°ban, Libanonban, Jemenben, Jord√°ni√°ban, de Tel-avivban is, √©s lassan terjed √°t a Balk√°nra √©s bizony Kijevben is vannak zavarg√°sok, m√≠g az √≠rek korm√°nyv√°ls√°ga √©s a belg√°k balgas√°ga is gy√Ľr√Ľzget tov√°bb. Egyszer majd csak √∂ssze√°ll m√°r a kerek eg√©sz! Kijev bejelentette, hogy m√©giscsak EU –tag k√≠v√°n lenni, a t√∂r√∂k gazdas√°g meg zakatol tov√°bb, K√≠na pedig majd 10% GDP n√∂veked√©ssel sz√°mol id√©n, de a k√©t Korea is t√°rgyal ser√©nyen. Az er√Ķszakkal kieszk√∂z√∂lt korm√°ny√°talak√≠t√°sok m√∂g√∂tt hatalmi √©rdekek dikt√°lnak, s ha j√≥l megy a tisztogat√°s, a v√©g√©n mindenhol zsid√≥-ellenes korm√°ny alakulhat, mik√∂zben siker√ľl megtisztulniuk a be√©p√≠tett moszadk√°ikt√≥l.

Ez a folyamat kicsit id√Ķ √©s v√©rig√©nyes lehet, de el√Ķre vet√≠ti a magyarorsz√°gi fejlem√©nyeket is. Olstein 4!!! napra a t√°vozott a st√°bj√°val a K√∂zel-Keletre, illetve Egyiptomba, de h√°t tudjuk, hogy ha m√°r ott van, akkor Tel-Avivba is ell√°togat a f√Ķn√∂keihez. √Āll√≠t√≥lag √ľzletelni h√≠vt√°k Mubarack√©k, s ennek nagyon √∂r√ľl√∂k, mert b√°rmilyen megk√∂t√∂tt √ľzlete m√°r nem neki sz√≥l, m√©g ha ezt √Ķ nem is tudja. Meg√≠t√©l√©sem szerint, el√©g j√≥l √°llunk √©s ami zajlik, sz√°momra is logikus k√∂vetkezm√©nye annak, hogy az orosz √°tvette a vil√°g vezet√Ķj√©nek staf√©tabotj√°t. Most kell lefutni ehhez a sz√ľks√©ges tiszteletk√∂r√∂ket a diplom√°ci√°ban. Ami kellemetlen r√©sze a dolognak, az a t√∂megek „visszat√©r√≠t√©se” rovat, fejezet, cikkely. Ehhez sajnos j√∂nni kell annak a kilakoltat√°si, ellehetetlen√≠t√©si, √ľld√∂ztet√©sese, etnikai szint√Ľ √∂sszeugraszt√°sos, el√°raszt√°sos √©s √©heztet√©ses fejezetnek, ami n√©lk√ľl a lomha, lusta √©s buta t√∂meg nem mozdulna meg.

√Čpp ma mondt√°k, hogy az arany √°ra grammonk√©nt 8800 Ft,az ez√ľst pedig kb. a fele. Rak√©ta sebess√©ggel emelkedik, k√ļszik fel sz√©pen, de mi van ha elmarad a h√°bor√ļ √©s az √ļj korszakban a p√©nz √©rt√©km√©r√Ķje nem az arany lesz?
Az izg√©s-mozg√°s is folyamatos, s ahhoz k√©pest, hogy „senkik” nem vagyunk, el√©gg√© a figyelem k√∂z√©ppontj√°ba ker√ľlt az itt is elmondottak java r√©sze, b√°r hivatalosan hallgatnak r√≥la m√©g.

A rend√Ķrs√©g hovatartoz√°sa is feszegetett k√©rd√©s lett, s √©pp most kaptam egy k√©rd√©st ezzel kapcsolatban, mert bizonyos forr√°sok szerint a febru√°r 12-√©n az MNA szervez√©s√©ben megtartand√≥ Becs√ľlet Napja rendezv√©nyt a rend√Ķr√∂kkel meg akarj√°k zavartatni, konkr√©tan „sz√©t akarj√°k veretni”. K√©rd√©s az, hogy igaz lehet-e ez a „pletyka”. Mivel mindenkit invit√°lok tov√°bbra is a rendezv√©nyre √©s saj√°t felel√Ķss√©ge tudat√°ban ezen a partvonalon j√°r√≥k m√°r tudj√°k, hogy itt semmi nem tr√©fa √©s b√°rmi kikerekedhet a t√∂rt√©netb√Ķl, azt mondom erre, hogy ett√Ķl jobbat nem is tehetn√©nek vel√ľnk! Ingyen rekl√°m, s gondoskodni kell a m√©di√°r√≥l is csapaton bel√ľl, hogy min√©l t√∂bben l√°thass√°k az esem√©nyt. Ha nemzeti h√Ķs√∂ket akarnak mutogatni, akkor rajta! Teh√°t, ha van olyan terv, hogy a rend√Ķr√∂k provok√°lnak √©s beavatkoznak a rendezv√©ny menet√©be √©s m√©g er√Ķszakot is tesznek rajta, annak kifejezetten √∂r√ľln√©k! M√°r ann√°l is ink√°bb, mert nemzetk√∂zi lesz a rendezv√©ny, s √≠gy az atrocit√°s is nemzetk√∂zi lehetne! A rend√Ķrs√©gnek is j√≥t tenne ez a purparl√©, mert ma m√°r sok ember van k√∂zt√ľk is, aki list√°z √©s sz√Ľri az √°llom√°nyt, hogy ki az, aki zsid√≥b√©renc ostoba √°llat, aki√©rt nem lesz k√°r, ha elj√∂n az ideje. Mutassanak csak be min√©l t√∂bb NBH-s Mossados fizimisk√°t, ezzel is seg√≠tik a munk√°nkat. No persze senkinek nem hi√°nyzik az, hogy fegyvertelen emberk√©nt sok -mag√°t s√ľn-droidnak √°lc√°z√≥- hepci√°skodjon vele, de ha csak magamb√≥l indulok, ki, a harci kedven fokozhatn√° ez az adrenalin spricc. Csontom am√ļgy sincs m√°r √©p, ez√©rt sz√≠vesen j√°tszan√°m el a „letepert” hazafi szerepk√∂r√©t! Az√©rt arra k√©rlek benneteket moszadk√°k, hogy legyen realista a t√°mad√°s ellen√ľnk, semmi sum√°kol√°s √©s egy√©b!!! A m√°sik verzi√≥ az, hogy mindez csak a pszichol√≥giai hadvisel√©s r√©sze, hogy ne legyenek ott sokan, teh√°t elriassz√°k a megeml√©kez√Ķket! Ha √≠gy van, azt meg m√°r ismerj√ľk √©s spongy√°t r√°! Ma m√°r √©rtelmes magyar rend√Ķr (aki az√©rt van, csak a vezet√Ķ beoszt√°sb√≥l koptak ki), nem mern√© kock√°ztatni az ilyen konfront√°ci√≥t azokkal, akik √©ppen az √Ķ t√ļl√©l√©si es√©ly√©t biztos√≠thatj√°k. Sz√≥val, ha t√°madnak az sem sz√°m√≠t, s ha nem, az sem! R√°k n√©zve egyik sincs negat√≠v hat√°ssal, s√Ķt ink√°bb pozit√≠vval, mert mindkett√Ķ a gyenges√©g√ľk jele, de a t√°mad√°s m√°r a f√©lelm√ľket is kifejezi, ugyanis ennek h√°ttere nem lehet az, hogy egy politikailag nemzetinek kiki√°ltott – √©s leleplez√Ķd√∂tt- Jobbik ugr√≥deszk√°j√°t (G√°rda) kell felsz√°molni, hanem egy politikailag f√ľggetlen szervez√Ķd√©s megeml√©kez√©s√©nek l√°tv√°nyos provok√°l√°s√°t kellene v√©grehajtani. Eg√©szen m√°s az √ľzenete! No, akkor lapozzunk tov√°bb!

A nemzetk√∂zi helyzet el√©g √∂sszetett √©s √ļgy t√Ľnik sz√°momra, hogy egy √ļj √©rtelmis√©g √©s hatalmi √∂sszpontosul√°s van kialakul√≥ban. Egyre t√∂bb h√≠r √©rkezik a nemzetk√∂zi ilyen-olyan maffia-lef√ľlel√©sekr√Ķl, de most szell√Ķztett√©k meg az orosz korrupc√≥-ellenes harc kudarca mellett azt, hogy egy moszkvai oligarch√°t, csal√°dost√≥l koncoltak fel, ahogy egy √©vvel ezel√Ķtt egy m√°sikat is. K√∂zben pedig j√≥l elint√©ztek egy politikust, aki v√©lhet√Ķen ennek az oligarch√°nak volt a „spanja”. Orsz√°gonk√©nt v√°ltoznak a m√≥dszerek, de f√©l√Ķ, hogy n√°lunk is az orosz m√≥dszer lesz „k√∂zkedvelt”, s ezt minden okom megvan felt√©telezni, ugyanis az er√Ķviszonyok ebbe az ir√°nyba mutatnak. Bizony √ļgy t√Ľnik, hogy a vezet√Ķ hatalmaknak a vezet√Ķ elitje szorosabbra vonja a gyepl√Ķt √©s igyekszik k√∂zpontos√≠tani a hatalmat √©s a liber√°lis h√Ķz√∂ng√©seket egyre kev√©sb√© engedi meg. Nagy er√Ķk fesz√ľlnek egym√°snak.

Amit z√°r√≥gondolatk√©nt m√°ra el k√≠v√°nok mondani, az egy aj√°nl√°s. Tormay Cecile Bujdos√≥k√∂nyv, mint m√°r kor√°bban eml√≠tettem! K√∂telez√Ķ olvasm√°ny. Aki meg√©rti a benne foglaltakat, az r√°j√∂n, hogy a szerepl√Ķ gal√≠ciaiak, a „korm√°ny” a haza√°rul√≥k, szabadk√Ķm√Ľvesek nem lettek csak m√°ra kicser√©lve. 1918-19 esem√©nyeivel kapcsolatban egy nagy h√°bor√ļ v√©g√©n a kiszabad√≠tott zsid√≥-patk√°nyl√°zad√°s c√≠msz√≥val illetett kommunista szint√©n szabadk√Ķm√Ľves zsid√≥k √°ltal degener√°lt eszmeis√©g √©s vil√°gforradalom jelszav√°val szedett√©k sz√©t haz√°nkat √©s gyilkolt√°k √©s gyilkoltatt√°k le halomra a honfit√°rsainkat √©s a polg√°ri elitet, akik ugyan sokan megt√©vedtek, mint a maiak, de legal√°bb nem voltak zsid√≥k. Sok anal√≥gi√°t fedeztek fel a k√∂nyvben. K√≥hn B√©la alkotm√°nyoz a parlamentben a zsid√≥ival, megengedi a kis√ľsti f√Ķz√©s√©t otthon (Nem vicc, err√Ķl akkor is t√∂rv√©ny sz√ľletett, mint most – mintegy v√©letlen√ľl!), de √ļj p√©nzt is nyomtattak, ami semmit nem √©rt √©s volt √©hs√©g √©s beszolg√°ltat√°sok √©s minden, ami itt m√©g el√Ķtt√ľnk √°ll! Egy olyan sz√°la is van a t√∂rt√©netnek, amit k√©retik egyel√Ķre csendben kezelni! Tal√°n a m√©lyebben gondolkod√≥k ennek is veszik az √©rtelm√©t! K√≥hn B√©l√°t K√°rolyi a b√∂rt√∂nb√Ķl hozatta ki lemond√°sa alkalm√°val √©s igaz√°b√≥l innen dat√°l√≥dik a „v√∂r√∂s terror”. Amint olvastam, feltettem magamban a k√©rd√©st, hogy ugyan Budah√°zynak milyen szerepe van m√©g, amit itt sokan k√©rdezgetnek, mert hogy sz√°ntak neki az biztos, √©s nem az√©rt √ľl, amir√Ķl tudunk, az is bizonys√°got nyer m√°r el√Ķttem, mert sok rend√Ķr az√©rt m√©gsem t√©vedhet. Gyurit egyel√Ķre megtartott√°k biztons√°gi szelepnek, hogy ha √ļgy fordul a kocka, m√©g be tudj√°k dobni Jolly Joker-nek. Nem vagyok benne biztos, hogy egyfajta T√°ncsics szerepet sz√°ntak-e neki, vagy valami m√°st, de az anal√≥gia az akkori √©s a mostani helyzettel kapcsolatban f√©lelmetesen azonos.

HozzŠszůlŠsok

# | Varuna Varuna - 2011 01 24 ¦ 14:01:30
Tormay Cecile: Bujdosókönyv
Let√∂lthet√Ķ innen (PDF): http://konyv-e.hu..._konyv.pdf
# | jano jano - 2011 01 24 ¦ 14:26:04
Szerintem nem kell félni attól hogy szét lesz verve a rendezvény. Szerintetek bejönnek a budai hegyekbe robotzsaru ruhába? Nem biztos hogy menni fog.
Egy a l√©nyeg senki ne hozzon mag√°val semmit ami okot adhat az int√©zked√©sre. Ak√°r milyen provokat√≠v dolgot k√©rnek a rend√Ķr√∂k fapof√°val megtenni nem visszadum√°lni.
√Čn ha kell levetk√Ķz√∂k gaty√°ra √°tvizsg√°lhatnak ha kell fapof√°val a gaty√°m is letolom azt a p√°r percet mindenkinek ki kell b√≠rni, de ut√°na uccu neki a nagy kopaszra ott, vagy a kit√∂r√©s utols√≥ gy√ľlekez√Ķpontj√°n ahol vannak a katonas√≠rok .
Tavaly is vagy 6-8 km-ert kellett megtenni nagy h√≥ban a gy√ľlekez√Ķig a kutya sem tolta oda az orr√°t.
# | tillati tillati - 2011 01 24 ¦ 14:34:33
Kiv√©ve egyet...a mai j√∂v√Ķ "elit" fel van szerelve modern fejl√°mp√°val, √©s ahova n√©z ott l√°t is, √©s a s√∂t√©t t√∂meg elindul pillanatokon bel√ľl ut√°nuk a f√©nyre, ami biztos, hogy nincs az f√©ny√©vre ...Tormay ide vagy Cecile odaCool
# | kincses kincses - 2011 01 24 ¦ 14:40:09
Varuna!meghajol
# | postaimre postaimre - 2011 01 24 ¦ 14:50:00
√Čn sem hiszem, hogy menne a bizgenty√Ľ, no de ez egy ilyen √°llapot, ha m√°r valaki elkezdett gondolkodni, akkor k√∂rbej√°rja a helyzetet. Persze, senki nem vigyen semmilyen k√∂zbiztons√°g meg√≥v√°s√°ra alkalmas eszk√∂zt, csak √©lemet √©s vizet, meg amit m√©g akar az √ļtra!
Tillati, sok inf√≥ kellett ahhoz, hogy mindezt, amit m√°ra tudunk, meg√©rts√ľk, s lehet, hogy az a f√©ny√©v m√°r m√∂g√∂tt√ľnk van?
# | jano jano - 2011 01 24 ¦ 17:14:37
Nah√°t-nah√°t.
http://kuruc.info...
# | postaimre postaimre - 2011 01 24 ¦ 17:18:26
A Jobbik ki akar törni? Milyen vidámság lesz itt!
# | river_wye river_wye - 2011 01 24 ¦ 17:29:52
Nagyot szólt Domodedevó-ban...

http://news.bbc.c...372022.stm

Nemcsak Karzai j√°rt Moszkv√°ban?
# | postaimre postaimre - 2011 01 24 ¦ 17:37:46
Akkor már ez is! Karzai itt is célpont! Úgy látszik, hogy a CIA-Mossad rádolgozik a kapcsolatra!
http://postaimre....6#comments
# | river_wye river_wye - 2011 01 24 ¦ 17:52:43
Igen, olvastam a kor√°bbi cikkedet is, de h√°t ilyen gyorsan..ki gondolta volna.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.28 mŠsodperc
83,601,553 egyedi lŠtogatů