Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mindenkinek KÖTELEZŐ OLVASMÁNY, nem jobbikos magánügy!

Szia Imre!
Szeretném segítséged kérni, az alábbi levelem nyilvánosságra hozatalához.
Sajnos a cenzúrázatlan „nemzeti” hírportálok közül senki sem hajlandó Jobbikot kellemetlenül érintő cikket vagy bármilyen más információt leközölni.
A Barrikad.hu-n kívül még csak szóra sem méltattak. A következő portáloktól kértem segítséget: kuruc.info, hunhir.hu, szenkoronaradio.com, barikad.hu.
Ennyit az elfogulatlan „nemzeti” hírportálokról.
Üdvözlet!
Szijjártó Tibor vagyok, Bertha Szilvia Jobbikos képviselő (volt?) férje.

Nagyon sokáig hezitáltam, hogy megírjam-e ezt a levelet vagy sem, de végül is arra az elhatározásra jutottam, hogy ami velem és családommal történt, az már nem magánügy.
Főleg ha olyan párt vezető személyiségei érintettek, akik fennen hangoztatják a családszeretetüket és erkölcsi tisztaságukat.

Úgy érzem, hogy a Jobbik párt nem az aminek mutatja és próbálja beállítani magát.
Megosztok néhány megdöbbentő információt, amit a saját bőrömön megtapasztaltam és amikkel szembesültem míg beleláttam a frakció és a párt belső ügyeibe.

Döntsön mindenki saját belátása szerint.

Szegedi Csanád JOBBIK országos alelnök

Már a kampány ideje alatt pofátlanul, folyamatosan megpróbálta elcsábítani a feleségem (nem számított, hogy férjnél van és van 3 gyereke)
Elcsíptem, ill. a feleségem megmutatta a levelezését és a chatteléseit, az SMS-ekről is volt tudomásom.
Csanád lebukása után, félreértésre hivatkozva hárította felelősségét.

Tián Pál JOBBIK elnöki tanácsadó
Ő az az ember aki az „ismeretlen” befektetői körökkel tartja a kapcsolatot, akik finanszírozták a párt pénzügyi hátterét.
Érdemes lenne megkérdezni tőle, hogy mit ígértek a pénzügyi támogatásért cserébe, és nem utolsó sorban kik is ezek a „névtelen” befektetők. Néhányukról tudom, hogy nagy meglepetést okoznának ha nyilvánosságra kerülne a nevük.

Szintén ő az az ember aki a felségem képviselői jelölése előtt környezett-tanulmányt folytatott. Olyan lelkes volt ez a Pali gyerek, hogy sokszor hívta a volt páromat egy kis beszélgetésre, lelkizésre, kávézásra, stb.
Nem is volt ebben semmi kivetni való mindaddig, amíg egy véletlen alkalommal, elő nem került ennek a Pali gyereknek a chatelése a feleségem levelező rendszeréből (besegítettem az ügyintézésben, ezért Szilvi levelező programját én is használtam), döbbenetes volt látni ahogyan nyomult és udvarolt a Szilvinek.

Miután a feleségem tudomására hozta, hogy olvastam a levelezésüket érdekes módon ő is félreértésre hivatkozott és háttérbe vonult.

Egyébként nagyon érdekes dolgokkal kérkedett, mint például azzal, hogy az ő feladata az eltévelyedett embereket jó irányba terelése. Példaként Morvai Krisztinát és Gaudi-Nagy Tamást hozta fel. Pál saját bevallása szerint azt a feladatot kapta, hogy távolítsa el Krisztinát Gaudi- Nagy-Tamást befolyása alól. ( Jobbikos berkekben nyílt titok, hogy ők nagyon „közel” álltak(?) egymáshoz.

Valószínűleg hasonló megfontolások miatt hálózta be a feleségem is.

Tudomásom szerint Szilvi vissza akarta adni a mandátumát, ekkor erősített bele ismét Pál az udvarlásba.
Sajnos időközben nagyon megromlott a kapcsolatom a feleségemmel, Tián Pál és Szegedi Csanád próbálkozásai miatt iszonyúan féltékeny lettem, arra kértem, hogy korlátozza a Pali gyerekkel az állandó kapcsolattartást. Megpróbálta, de nem sikerült neki. Mindig úgy alakultak a dolgok (biztos véletlen), hogy a Pál a közvetlen közelében maradt, együtt jártak külföldi utakra, stb.
Itt már eldőlt minden, elvesztettem a csatát, egyúttal a feleségem is.
Szilvi néhány hét leforgása alatt teljesen megváltozott, egy napon közölte, hogy kikészítettem idegileg és válni akar.
Azzal indokolta döntését, hogy már évek óta tönkre ment a kapcsolatunk.
Érdekes módon soha nem említette, hogy válási tervei vannak. (Halkan megjegyzem, tavaly februárban még a negyedik gyereket terveztük.)

Jelenleg válófélben vagyunk, és most már nyíltan is felvállalják eddig titkolt kapcsolatukat.

Hegedüs Tamás JOBBIK frakcióvezető-helyettese
Amíg beleláttam a frakció mindennapi dolgaiba, azzal szembesültem, hogy ő az aki minden radikális fellépést és megmozdulást ellenez.

Szóvivői poszt
Egy megbeszélésen derült ki, hogy Dúró Dóra fizetést kapott a szóvivői poszt miatt, addig mindenki úgy tudta, hogy a Jobbikban egy emberen kívül senki más nem kap fizetést.

Több napos frakcióülések, csapatépítő tréningek
Különböző támogatók által felajánlott helyeken tartottak megbeszéléseket.
Hajnalig tartó bulizás, alkoholizálás, volt olyan képviselő aki örömében átalakította a szálloda berendezését.

Kivételezett emberek, családok nyaraltatása bel- és külföldön egyaránt. Mindenkinek titokban kellett tartani a nyaraltatás tényét és helyszínét. Nehogy sértődés legyen belőle.

A Jobbikos képviselők nagy része csak bejár a parlamentbe, de nem hajlandó semmilyen érdemi munkát végezni.
Ebből kifolyólag nagy feszültség van (volt?) a lógósok és a dolgozók között.

Sajnos ezen információkért nagyon nagy árat fizettem, akik ismernek tudják, hogy milyen szinten toltam a Jobbik szekerét. Hát meg is kaptam a hálát érte.

A Gárda miatt sorra veszítettem el az állásaimat.
A Jobbikra ráment a családom, az otthonom és az életem.

A Gyermekeimnek pedig Tián Pál vett és vesz ajándékot, mivel én jelenleg albérletben próbálok nem éhen halni.

Üdvözlettel: Szijjártó Tibor

Hozzászólások

# | pyro master pyro master - 2011 01 22 ¦ 15:17:26
Lassan lehull a lepel.
# | BERGMANS BERGMANS - 2011 01 22 ¦ 15:34:00
Adj isten! Én meg szeretném tudni A TATABÁNYAI VÁGÓ SEBESTYÉN -KÉpviselő és a városi elnök között miért törént ami megtörtént?Érdekes ezek a dolgokNem.
# | postaimre postaimre - 2011 01 22 ¦ 15:46:54
pyro, a képlet ettől sokkal összetettebb! beszéltem Tiborral és korábban két fórumot is tartottam velük és nekik.
Szilvinek akkor elmondtam, hogy mi a dolga a Jobbiknak és mit képvisel. Nagyon naivnak mutatkozott és ezek szerint ez is lett a "veszte".
Szegedi Kannácskán nem csodálkozom, mert ez már a sokadik ilyen eset, amiről tudni lehet, de ne feledjük Pogácsás Marian esetét Zazrival kapcsolatban.
Engem itt Tián Pali szerepe jobban foglalkoztat, mert ezek szerint ő van megbízva a "takarítással" és a pénz felhajtással. Sok anyag van már vele kapcsolatban is és úgy tűnik, hogy a moszad egyik kapcsolata.

Nos, a levél nem említi, de meg van emlékezve Balczó-ról, Murányiról is, akik azért a Gárda ügyében szépen közreműködtek, Pöszével egyetemben, csak csendesebben. A Morvai-Gaudi Nagy kapcsolat már sokadik megerősítést nyert újra.
# | joekaponya joekaponya - 2011 01 22 ¦ 16:31:57
ilyen kapcsolatoknak az az ertelme , hogy az ilyen gyerekeket majd mas adojabol fedezik.

amit szivembol utalok. ha valaki gyereket csinal akkor az tartsa is el. unom mar a sok ado fizetest mas karara
# | lica lica - 2011 01 22 ¦ 17:00:02
Ez szép,ez a párt sem más mint a többi,végig [khmm]uk egymás feleségeit,kül és belföldi utak alkalmával.Csapat építő tréning,Vona "gabi-gabi" partik itt is voltak , megkurvulásuk eredménye képen megérettek a bukásra, erkölcsileg és morálisan már megtették...
# | spartakusz spartakusz - 2011 01 22 ¦ 17:21:02
Szevasztok!

Csak röviden, ha erre gondoltál Imre erre az indító írásra:

Írásom - inkább Tibornak szólna, bizony aki közfeladatot lát el, az nem magány ügy, jó tetted, hogy kitártad, de első sorban és majd másod sorban csak röviden leírom, szomorúságom ÉS EGYÜTT ÉRZÉSEM VELED. Nem te vagy az egyetlen és nem is az utolsó , akik ezt a mérhetetlen kínt elkel szenvednie, számtalan esetet ismerek én is pl: környezetemben, konkrétan , a kétcsaládos anyát jól kihasználva - akkor persze nagy "szerelemben" voltak , ott hagyta, addig tartott, míg a férj elköltözött és elkezdődött a válóper, ez az az idő , amikor ledobva igazi arcát odébb áll keresve másik áldozatát. Nagyon sajnálom és szomorú vagyok azon magyar anyák iránt akik eldobják ilyenekért családjukat, illetve feláldozza családját azért, a pár nap vagy hónap PÁSZTOR ÓRÁÉRT! Bűnös lenne mind a két fél nem mondanám, mert a csábításnak pláne ha professzori szinten színészkedik nehéz észre venni, - ismeritek ennek leküzdésére egy régi írás is kitér, odakötöztette magát az árbochoz, hogy ne essen bűnbe, itt fordítva kellet volna, különben innen lesték el a módszert, a nőnek kellett és kell a jövőben lekötözni magát, pláne két-három családos anyák esetében...

Úgy hogy Tibor fel a fejjel, se te, se feleséged ebben nem bűnös, elfog jönni a feleségednél a pillanat amikor felismerés, szörnyű kínját kell elszenvednie, és okolja magát én barom, hogy tudtam én ilyen tökkelütött hülye lenni - miért nem éreztem"

és ez az, ÉRZÉSEINKRE JÁTSZANAK már....

szeretettel: spartakusz...

ui:ha igazán szereted a családodat, akkor figyeld őket - és dönts szíved szerint - jó lenne, ha ezen gondolataimat sok-sok magyar családos gyermekes anya olvasná...
Persze természetesen azt csinálsz amit te akarsz... +könnyű annak az észt osztani aki nem éli át" okán sem mondhatók mást...
# | valahun valahun - 2011 01 22 ¦ 17:24:01
Szívünk csücske Emőke a lobbikos ügyekről http://kuruc.info... Még a levegőt is úgy veszi, mint Vona, biztos ezt tanítják mostanság a Soros iskolában ö-zés helyett.
# | spartakusz spartakusz - 2011 01 22 ¦ 17:42:20
Szevasztok!

Másodjára: Látjátok friss példaként - Berlusconi vén kéjenc esetét, ott igaz nem sínyli a gyermek a családban, ott nem is az volt a cél. Megtanultuk és ti is tanuljátok meg, aki közfeladatot lát el példás életet kell élnie, ha nem tud akkor nem oda való. Akit semmivel sem tudnak megalkuvóvá tenni, ehhez nyúlnak ehhez a módszerhez, hiteltelenítik, csinált ügyekkel bírósági eljárással meghurcolják és megszabadulnak tőle, a nemkívánatosaiktól számukra... sok-nagyon sok esete van...

szeretettel: spartakusz...
# | jano jano - 2011 01 22 ¦ 17:43:39
Azt nem csodálom hogy egy hírportál sem jelentette meg. Ez így nagyon gagyi, úgy hat mint egy sértődött felszarvazott férj esete. Semmi konkrétum, beszélgetés kivonat, bizonyíték.?
Ez így csak vádaskodás és rágalom.
# | spartakusz spartakusz - 2011 01 22 ¦ 18:38:16
Szevasztok!

Kedves jano, ha abból indulsz ki, hogy valós amit ír Tibor, mint én, akkor tudnod kell, az ilyen állapotban az emberi reagálások különbözők, a gyilkosságokig mennek a fokozatok - emberi tulajdonság - zavarodottság - féltés - döntési képtelenség áll fenn - ezért szorul - megértésre,

szeretettel: spartakusz....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.83 másodperc
62,411,338 egyedi látogató