Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Mindenkinek K√ĖTELEZ√ē OLVASM√ĀNY, nem jobbikos mag√°n√ľgy!

Szia Imre!
Szeretném segítséged kérni, az alábbi levelem nyilvánosságra hozatalához.
Sajnos a cenz√ļr√°zatlan „nemzeti” h√≠rport√°lok k√∂z√ľl senki sem hajland√≥ Jobbikot kellemetlen√ľl √©rint√Ķ cikket vagy b√°rmilyen m√°s inform√°ci√≥t lek√∂z√∂lni.
A Barrikad.hu-n k√≠v√ľl m√©g csak sz√≥ra sem m√©ltattak. A k√∂vetkez√Ķ port√°lokt√≥l k√©rtem seg√≠ts√©get: kuruc.info, hunhir.hu, szenkoronaradio.com, barikad.hu.
Ennyit az elfogulatlan „nemzeti” h√≠rport√°lokr√≥l.
Üdvözlet!
Szijj√°rt√≥ Tibor vagyok, Bertha Szilvia Jobbikos k√©pvisel√Ķ (volt?) f√©rje.

Nagyon sok√°ig hezit√°ltam, hogy meg√≠rjam-e ezt a levelet vagy sem, de v√©g√ľl is arra az elhat√°roz√°sra jutottam, hogy ami velem √©s csal√°dommal t√∂rt√©nt, az m√°r nem mag√°n√ľgy.
F√Ķleg ha olyan p√°rt vezet√Ķ szem√©lyis√©gei √©rintettek, akik fennen hangoztatj√°k a csal√°dszeretet√ľket √©s erk√∂lcsi tisztas√°gukat.

Úgy érzem, hogy a Jobbik párt nem az aminek mutatja és próbálja beállítani magát.
Megosztok n√©h√°ny megd√∂bbent√Ķ inform√°ci√≥t, amit a saj√°t b√Ķr√∂m√∂n megtapasztaltam √©s amikkel szembes√ľltem m√≠g belel√°ttam a frakci√≥ √©s a p√°rt bels√Ķ √ľgyeibe.

Döntsön mindenki saját belátása szerint.

Szegedi Csanád JOBBIK országos alelnök

Már a kampány ideje alatt pofátlanul, folyamatosan megpróbálta elcsábítani a feleségem (nem számított, hogy férjnél van és van 3 gyereke)
Elcs√≠ptem, ill. a feles√©gem megmutatta a levelez√©s√©t √©s a chattel√©seit, az SMS-ekr√Ķl is volt tudom√°som.
Csan√°d lebuk√°sa ut√°n, f√©lre√©rt√©sre hivatkozva h√°r√≠totta felel√Ķss√©g√©t.

Tián Pál JOBBIK elnöki tanácsadó
√ē az az ember aki az „ismeretlen” befektet√Ķi k√∂r√∂kkel tartja a kapcsolatot, akik finansz√≠rozt√°k a p√°rt p√©nz√ľgyi h√°tter√©t.
√Črdemes lenne megk√©rdezni t√Ķle, hogy mit √≠g√©rtek a p√©nz√ľgyi t√°mogat√°s√©rt cser√©be, √©s nem utols√≥ sorban kik is ezek a „n√©vtelen” befektet√Ķk. N√©h√°nyukr√≥l tudom, hogy nagy meglepet√©st okozn√°nak ha nyilv√°noss√°gra ker√ľlne a nev√ľk.

Szint√©n √Ķ az az ember aki a fels√©gem k√©pvisel√Ķi jel√∂l√©se el√Ķtt k√∂rnyezett-tanulm√°nyt folytatott. Olyan lelkes volt ez a Pali gyerek, hogy sokszor h√≠vta a volt p√°romat egy kis besz√©lget√©sre, lelkiz√©sre, k√°v√©z√°sra, stb.
Nem is volt ebben semmi kivetni val√≥ mindaddig, am√≠g egy v√©letlen alkalommal, el√Ķ nem ker√ľlt ennek a Pali gyereknek a chatel√©se a feles√©gem levelez√Ķ rendszer√©b√Ķl (beseg√≠tettem az √ľgyint√©z√©sben, ez√©rt Szilvi levelez√Ķ programj√°t √©n is haszn√°ltam), d√∂bbenetes volt l√°tni ahogyan nyomult √©s udvarolt a Szilvinek.

Miut√°n a feles√©gem tudom√°s√°ra hozta, hogy olvastam a levelez√©s√ľket √©rdekes m√≥don √Ķ is f√©lre√©rt√©sre hivatkozott √©s h√°tt√©rbe vonult.

Egy√©bk√©nt nagyon √©rdekes dolgokkal k√©rkedett, mint p√©ld√°ul azzal, hogy az √Ķ feladata az elt√©velyedett embereket j√≥ ir√°nyba terel√©se. P√©ldak√©nt Morvai Krisztin√°t √©s Gaudi-Nagy Tam√°st hozta fel. P√°l saj√°t bevall√°sa szerint azt a feladatot kapta, hogy t√°vol√≠tsa el Krisztin√°t Gaudi- Nagy-Tam√°st befoly√°sa al√≥l. ( Jobbikos berkekben ny√≠lt titok, hogy √Ķk nagyon „k√∂zel” √°lltak(?) egym√°shoz.

Val√≥sz√≠n√Ľleg hasonl√≥ megfontol√°sok miatt h√°l√≥zta be a feles√©gem is.

Tudom√°som szerint Szilvi vissza akarta adni a mand√°tum√°t, ekkor er√Ķs√≠tett bele ism√©t P√°l az udvarl√°sba.
Sajnos id√Ķk√∂zben nagyon megromlott a kapcsolatom a feles√©gemmel, Ti√°n P√°l √©s Szegedi Csan√°d pr√≥b√°lkoz√°sai miatt iszony√ļan f√©lt√©keny lettem, arra k√©rtem, hogy korl√°tozza a Pali gyerekkel az √°lland√≥ kapcsolattart√°st. Megpr√≥b√°lta, de nem siker√ľlt neki. Mindig √ļgy alakultak a dolgok (biztos v√©letlen), hogy a P√°l a k√∂zvetlen k√∂zel√©ben maradt, egy√ľtt j√°rtak k√ľlf√∂ldi utakra, stb.
Itt m√°r eld√Ķlt minden, elvesztettem a csat√°t, egy√ļttal a feles√©gem is.
Szilvi néhány hét leforgása alatt teljesen megváltozott, egy napon közölte, hogy kikészítettem idegileg és válni akar.
Azzal indokolta döntését, hogy már évek óta tönkre ment a kapcsolatunk.
√Črdekes m√≥don soha nem eml√≠tette, hogy v√°l√°si tervei vannak. (Halkan megjegyzem, tavaly febru√°rban m√©g a negyedik gyereket tervezt√ľk.)

Jelenleg válófélben vagyunk, és most már nyíltan is felvállalják eddig titkolt kapcsolatukat.

Heged√ľs Tam√°s JOBBIK frakci√≥vezet√Ķ-helyettese
Am√≠g belel√°ttam a frakci√≥ mindennapi dolgaiba, azzal szembes√ľltem, hogy √Ķ az aki minden radik√°lis fell√©p√©st √©s megmozdul√°st ellenez.

Sz√≥viv√Ķi poszt
Egy megbesz√©l√©sen der√ľlt ki, hogy D√ļr√≥ D√≥ra fizet√©st kapott a sz√≥viv√Ķi poszt miatt, addig mindenki √ļgy tudta, hogy a Jobbikban egy emberen k√≠v√ľl senki m√°s nem kap fizet√©st.

T√∂bb napos frakci√≥√ľl√©sek, csapat√©p√≠t√Ķ tr√©ningek
K√ľl√∂nb√∂z√Ķ t√°mogat√≥k √°ltal felaj√°nlott helyeken tartottak megbesz√©l√©seket.
Hajnalig tart√≥ buliz√°s, alkoholiz√°l√°s, volt olyan k√©pvisel√Ķ aki √∂r√∂m√©ben √°talak√≠totta a sz√°lloda berendez√©s√©t.

Kiv√©telezett emberek, csal√°dok nyaraltat√°sa bel- √©s k√ľlf√∂ld√∂n egyar√°nt. Mindenkinek titokban kellett tartani a nyaraltat√°s t√©ny√©t √©s helysz√≠n√©t. Nehogy s√©rt√Ķd√©s legyen bel√Ķle.

A Jobbikos k√©pvisel√Ķk nagy r√©sze csak bej√°r a parlamentbe, de nem hajland√≥ semmilyen √©rdemi munk√°t v√©gezni.
Ebb√Ķl kifoly√≥lag nagy fesz√ľlts√©g van (volt?) a l√≥g√≥sok √©s a dolgoz√≥k k√∂z√∂tt.

Sajnos ezen információkért nagyon nagy árat fizettem, akik ismernek tudják, hogy milyen szinten toltam a Jobbik szekerét. Hát meg is kaptam a hálát érte.

A Gárda miatt sorra veszítettem el az állásaimat.
A Jobbikra ráment a családom, az otthonom és az életem.

A Gyermekeimnek pedig Tián Pál vett és vesz ajándékot, mivel én jelenleg albérletben próbálok nem éhen halni.

Üdvözlettel: Szijjártó Tibor

HozzŠszůlŠsok

# | Arany Arany - 2011 01 23 ¦ 10:51:27
Szellemi t√°rs a kupiban??? :D:D:D
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 01 23 ¦ 11:00:57
Ty√Ľ√Ľ√Ľ√Ľ Aragorn!

Ez mindegy minek hat√°s√°ra d√Ķlt ki bel√Ķled!
E-)

√Čn m√©g egy emberrel sem tal√°lkoztam aki az√©rt ment volna kupiba mert szellemi t√°rsra v√°gyott!
De ugye nem azt akartad mondani, hogy a férfiak szellemileg [khmm]???
pompom
H√°t ez nem semmi volt!
pompom nem
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 01 23 ¦ 11:19:34
gyaur!

Csendben legyél el magaddal a chat-en mint eddig jó!
int
# | Nyilasfergeteg Nyilasfergeteg - 2011 01 23 ¦ 11:52:25
Szellemi t√°rs a kupiban???


Arany!

Persze hogy az! Mint például Kolompár Aranka a kocsisoron.:D
# | gabi gabi - 2011 01 23 ¦ 12:33:21
.......mert a kupiban mindig az √ľgyf√©lnek van igaza.........√©s ott annyit besz√©lhet, amennyit csak akar! M√©g sz√≥nokolhat is, nem vonj√°k meg t√Ķle a sz√≥t. Ett√Ķl lesz el√©gedett, mert ott mindent kiadhat mag√°b√≥l - egyszerreWink
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 01 23 ¦ 12:50:31
pompom
Ez igen Gabi!
int
# | Kor√© Kor√© - 2011 01 23 ¦ 12:57:43
A t√∂rt√©net val√≥j√°ban a p√°rt √©s a g√°rda viszony√°nak objekt√≠v bemutat√°sa, csak miniben! Kezdeteit√Ķl a folyamatokon √°t az el√©rt "cs√ļcs"-ig, a parlamentig!

A Hopi √°ltal megfogalmazott lehet√Ķs√©g
nyitva √°ll a lev√©l√≠r√≥ el√Ķtt. Sorsfordulat.
√Člhet vele.
# | aragorn aragorn - 2011 01 23 ¦ 13:06:37
Fiatalok!! Nem l√°tt√°tok a Velencei Kuriz√°n c. filmet? Abban az id√Ķben tilos volt a n√Ķknek tanulni, mert nem volt illend√Ķ. aki tanult azt leribizt√©k √©s ment a kupiba. Vagy eml√≠tsem a G√©s√°kat??(ott is addig megy az √ľgyf√©l am√≠g a p√©nzt√°rc√°ja engedi) Hmmm???? Pontosan ahogy Gabi mondja ott v√©gighallgatt√°k √Ķket. Mi t√∂bb, m√©g hozz√° is tudtak sz√≥lni.
Tov√°bbra sem vagyok hajland√≥ otthon h√≠mezgetni!!!! Most a szellemi t√°rsat ne ezot√©rikus √©rtelemben √©rts√©tek, hanem m√Ľvelts√©giben. Na persze ez a 20.sz.elej√©ig volt jellemz√Ķ. Most ezek a luxus n√©nik akik a saj√°t termel√Ķeszk√∂z√ľket adj√°k l√≠zingbe,h√©tv√©genk√©nt 1-1.5 mill√°√©rt. A t√∂bbi meg csak meg√©rt√Ķen hallgat...az √≥rad√≠jukban benne van gondolom. Mert aminek ki kell az ki is fog j√∂nni az biztos.Wink
# | Kor√© Kor√© - 2011 01 23 ¦ 13:09:25
Nem viccelek, Temiz.
Minden p√°rt, politikailag ambicion√°lt emberekb√Ķl √°ll. Ha ez √≠gy van, √©s √≠gy van, akkor befoly√°solja az abban r√©sztvev√Ķk tov√°bbi √©letvitel√©t, mor√°lis v√°laszt√°sait a folyamat minden t√∂rt√©n√©s√©ben.
L√©p√©sr√Ķl-l√©p√©sre halad√≥an.
Jellempróba.
# | gabi gabi - 2011 01 23 ¦ 13:13:20
M√©g egy gondolat: a kupiban √Ķ a legszebb √©s a legokosabb, r√°ad√°sul nem neki kell kiel√©g√≠tenie a v√°laszt√≥kat, hanem √Ķt el√©g√≠tik ki - micsoda k√ľl√∂nbs√©g!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.30 mŠsodperc
80,892,274 egyedi lŠtogatů