Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mindenkinek KÖTELEZŐ OLVASMÁNY, nem jobbikos magánügy!

Szia Imre!
Szeretném segítséged kérni, az alábbi levelem nyilvánosságra hozatalához.
Sajnos a cenzúrázatlan „nemzeti” hírportálok közül senki sem hajlandó Jobbikot kellemetlenül érintő cikket vagy bármilyen más információt leközölni.
A Barrikad.hu-n kívül még csak szóra sem méltattak. A következő portáloktól kértem segítséget: kuruc.info, hunhir.hu, szenkoronaradio.com, barikad.hu.
Ennyit az elfogulatlan „nemzeti” hírportálokról.
Üdvözlet!
Szijjártó Tibor vagyok, Bertha Szilvia Jobbikos képviselő (volt?) férje.

Nagyon sokáig hezitáltam, hogy megírjam-e ezt a levelet vagy sem, de végül is arra az elhatározásra jutottam, hogy ami velem és családommal történt, az már nem magánügy.
Főleg ha olyan párt vezető személyiségei érintettek, akik fennen hangoztatják a családszeretetüket és erkölcsi tisztaságukat.

Úgy érzem, hogy a Jobbik párt nem az aminek mutatja és próbálja beállítani magát.
Megosztok néhány megdöbbentő információt, amit a saját bőrömön megtapasztaltam és amikkel szembesültem míg beleláttam a frakció és a párt belső ügyeibe.

Döntsön mindenki saját belátása szerint.

Szegedi Csanád JOBBIK országos alelnök

Már a kampány ideje alatt pofátlanul, folyamatosan megpróbálta elcsábítani a feleségem (nem számított, hogy férjnél van és van 3 gyereke)
Elcsíptem, ill. a feleségem megmutatta a levelezését és a chatteléseit, az SMS-ekről is volt tudomásom.
Csanád lebukása után, félreértésre hivatkozva hárította felelősségét.

Tián Pál JOBBIK elnöki tanácsadó
Ő az az ember aki az „ismeretlen” befektetői körökkel tartja a kapcsolatot, akik finanszírozták a párt pénzügyi hátterét.
Érdemes lenne megkérdezni tőle, hogy mit ígértek a pénzügyi támogatásért cserébe, és nem utolsó sorban kik is ezek a „névtelen” befektetők. Néhányukról tudom, hogy nagy meglepetést okoznának ha nyilvánosságra kerülne a nevük.

Szintén ő az az ember aki a felségem képviselői jelölése előtt környezett-tanulmányt folytatott. Olyan lelkes volt ez a Pali gyerek, hogy sokszor hívta a volt páromat egy kis beszélgetésre, lelkizésre, kávézásra, stb.
Nem is volt ebben semmi kivetni való mindaddig, amíg egy véletlen alkalommal, elő nem került ennek a Pali gyereknek a chatelése a feleségem levelező rendszeréből (besegítettem az ügyintézésben, ezért Szilvi levelező programját én is használtam), döbbenetes volt látni ahogyan nyomult és udvarolt a Szilvinek.

Miután a feleségem tudomására hozta, hogy olvastam a levelezésüket érdekes módon ő is félreértésre hivatkozott és háttérbe vonult.

Egyébként nagyon érdekes dolgokkal kérkedett, mint például azzal, hogy az ő feladata az eltévelyedett embereket jó irányba terelése. Példaként Morvai Krisztinát és Gaudi-Nagy Tamást hozta fel. Pál saját bevallása szerint azt a feladatot kapta, hogy távolítsa el Krisztinát Gaudi- Nagy-Tamást befolyása alól. ( Jobbikos berkekben nyílt titok, hogy ők nagyon „közel” álltak(?) egymáshoz.

Valószínűleg hasonló megfontolások miatt hálózta be a feleségem is.

Tudomásom szerint Szilvi vissza akarta adni a mandátumát, ekkor erősített bele ismét Pál az udvarlásba.
Sajnos időközben nagyon megromlott a kapcsolatom a feleségemmel, Tián Pál és Szegedi Csanád próbálkozásai miatt iszonyúan féltékeny lettem, arra kértem, hogy korlátozza a Pali gyerekkel az állandó kapcsolattartást. Megpróbálta, de nem sikerült neki. Mindig úgy alakultak a dolgok (biztos véletlen), hogy a Pál a közvetlen közelében maradt, együtt jártak külföldi utakra, stb.
Itt már eldőlt minden, elvesztettem a csatát, egyúttal a feleségem is.
Szilvi néhány hét leforgása alatt teljesen megváltozott, egy napon közölte, hogy kikészítettem idegileg és válni akar.
Azzal indokolta döntését, hogy már évek óta tönkre ment a kapcsolatunk.
Érdekes módon soha nem említette, hogy válási tervei vannak. (Halkan megjegyzem, tavaly februárban még a negyedik gyereket terveztük.)

Jelenleg válófélben vagyunk, és most már nyíltan is felvállalják eddig titkolt kapcsolatukat.

Hegedüs Tamás JOBBIK frakcióvezető-helyettese
Amíg beleláttam a frakció mindennapi dolgaiba, azzal szembesültem, hogy ő az aki minden radikális fellépést és megmozdulást ellenez.

Szóvivői poszt
Egy megbeszélésen derült ki, hogy Dúró Dóra fizetést kapott a szóvivői poszt miatt, addig mindenki úgy tudta, hogy a Jobbikban egy emberen kívül senki más nem kap fizetést.

Több napos frakcióülések, csapatépítő tréningek
Különböző támogatók által felajánlott helyeken tartottak megbeszéléseket.
Hajnalig tartó bulizás, alkoholizálás, volt olyan képviselő aki örömében átalakította a szálloda berendezését.

Kivételezett emberek, családok nyaraltatása bel- és külföldön egyaránt. Mindenkinek titokban kellett tartani a nyaraltatás tényét és helyszínét. Nehogy sértődés legyen belőle.

A Jobbikos képviselők nagy része csak bejár a parlamentbe, de nem hajlandó semmilyen érdemi munkát végezni.
Ebből kifolyólag nagy feszültség van (volt?) a lógósok és a dolgozók között.

Sajnos ezen információkért nagyon nagy árat fizettem, akik ismernek tudják, hogy milyen szinten toltam a Jobbik szekerét. Hát meg is kaptam a hálát érte.

A Gárda miatt sorra veszítettem el az állásaimat.
A Jobbikra ráment a családom, az otthonom és az életem.

A Gyermekeimnek pedig Tián Pál vett és vesz ajándékot, mivel én jelenleg albérletben próbálok nem éhen halni.

Üdvözlettel: Szijjártó Tibor

Hozzászólások

# | Arany Arany - 2011 01 23 ¦ 10:51:27
Szellemi társ a kupiban??? :D:D:D
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 01 23 ¦ 11:00:57
Tyűűűű Aragorn!

Ez mindegy minek hatására dőlt ki belőled!
E-)

Én még egy emberrel sem találkoztam aki azért ment volna kupiba mert szellemi társra vágyott!
De ugye nem azt akartad mondani, hogy a férfiak szellemileg [khmm]???
pompom
Hát ez nem semmi volt!
pompom nem
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 01 23 ¦ 11:19:34
gyaur!

Csendben legyél el magaddal a chat-en mint eddig jó!
int
# | Nyilasfergeteg Nyilasfergeteg - 2011 01 23 ¦ 11:52:25
Szellemi társ a kupiban???


Arany!

Persze hogy az! Mint például Kolompár Aranka a kocsisoron.:D
# | gabi gabi - 2011 01 23 ¦ 12:33:21
.......mert a kupiban mindig az ügyfélnek van igaza.........és ott annyit beszélhet, amennyit csak akar! Még szónokolhat is, nem vonják meg tőle a szót. Ettől lesz elégedett, mert ott mindent kiadhat magából - egyszerreWink
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 01 23 ¦ 12:50:31
pompom
Ez igen Gabi!
int
# | Koré Koré - 2011 01 23 ¦ 12:57:43
A történet valójában a párt és a gárda viszonyának objektív bemutatása, csak miniben! Kezdeteitől a folyamatokon át az elért "csúcs"-ig, a parlamentig!

A Hopi által megfogalmazott lehetőség
nyitva áll a levélíró előtt. Sorsfordulat.
Élhet vele.
# | aragorn aragorn - 2011 01 23 ¦ 13:06:37
Fiatalok!! Nem láttátok a Velencei Kurizán c. filmet? Abban az időben tilos volt a nőknek tanulni, mert nem volt illendő. aki tanult azt leribizték és ment a kupiba. Vagy említsem a Gésákat??(ott is addig megy az ügyfél amíg a pénztárcája engedi) Hmmm???? Pontosan ahogy Gabi mondja ott végighallgatták őket. Mi több, még hozzá is tudtak szólni.
Továbbra sem vagyok hajlandó otthon hímezgetni!!!! Most a szellemi társat ne ezotérikus értelemben értsétek, hanem műveltségiben. Na persze ez a 20.sz.elejéig volt jellemző. Most ezek a luxus nénik akik a saját termelőeszközüket adják lízingbe,hétvégenként 1-1.5 milláért. A többi meg csak megértően hallgat...az óradíjukban benne van gondolom. Mert aminek ki kell az ki is fog jönni az biztos.Wink
# | Koré Koré - 2011 01 23 ¦ 13:09:25
Nem viccelek, Temiz.
Minden párt, politikailag ambicionált emberekből áll. Ha ez így van, és így van, akkor befolyásolja az abban résztvevők további életvitelét, morális választásait a folyamat minden történésében.
Lépésről-lépésre haladóan.
Jellempróba.
# | gabi gabi - 2011 01 23 ¦ 13:13:20
Még egy gondolat: a kupiban ő a legszebb és a legokosabb, ráadásul nem neki kell kielégítenie a választókat, hanem őt elégítik ki - micsoda különbség!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.06 másodperc
62,518,823 egyedi látogató