Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Kitelepülnek a betelepülõk?

NaplóVeselkedjünk neki még egyszer és még sokszor. Elõször Távol-Keleten kél fel a nap, s ennek eredményeképpen csodás megvilágosodás kezd derengeni a világgazdasági tendenciákon. Miközben Medvegyev a jordán vezetõket gyúrta, a kínai Hu elnök!
"Washingtoni látogatása elõestéjén sokak számára meglepõ (valójában már régóta egyértelmû) kijelentéssel köszönt be a Kínai Népköztársaság elnöke, Hu Csin-tao, amikor egyértelmûvé tette: a mai nemzetközi pénzügyi rendszer (nyilván az USA vezetésével és a dollárral) a múlt terméke. A Financial Times magyarázata szerint a szokatlanul kemény kijelentés egyértelmûen arra utal, hogy Kína újabb és újabb lépéseket tesz annak érdekében, hogy saját pénzét, a renminbit nemzetközi fizetõeszközzé tegye (a renminbi jelentése: népi pénz, egysége pedig a jüan).

Hu elnök tehát immár hivatalosan is bejelentette, hogy az 1945 óta fennálló, demokráciának és szabadversenyes kapitalizmusnak álcázott, valójában pedig diktatórikus-kizsákmányoló pénzügyi világrend ideje lejárt."
Link
Tehát, miközben az USA a harmadik helyre csúszott vissza gazdasági fölényét tekintve az elsõ helyen lévõ orosz-kínai kooperáció odavert a fenekükre! Nem Amero-ról szólt a nóta, mint Szöulban az Obama látogatása alatt, hanem RENMINBI-rõl, miközben az orosz éppen a Közel-Keletet szedi darabokra és szigeteli el Szaud-Arábiát Izraeltõl. Szerintem, van annyi pénz és ésszerûség, hogy a jordánok belássák, hogy nem szabad túlfeszíteni a húrt. A palesztin állam elismerésével egyidõben az USA is kitette a palesztin lobogót az éppen aktuális diplomáciai összejövetelükön, jelezve, hogy õk is támogatják a "kezdeményezést. Izrael bajban van, nagy a belsõ feszültség és ez arra utal, hogy az egyre sûrûbben észlelhetõ villongásai eszkalálódhatnak. Minden érintett kormány, amire befolyást tud gyakorolni az ÁU igyekszik megszabadulni a cionista beépített személyeitõl, vagy így, vagy úgy.

"Hello Imre!

Ujabb fejlemeny!
Medvegyev és Putyin elismerte független államnak 1967 határokkal Palesztinát
Link
Hoppá Hoppá!
Alakulnak harcvonalak:D

Kovetkezo lépés szerintem Kína lesz, na akkor b...-jak a pajeszosok az ujonnan talalt olajat a bitorolt orszaguk partjaiknal. Azaz bumm! Robban a III. Vilaghaboru!

Tudod mire volt valasz ez a bejelentes?!

Izraelnek es JUDA USA-nak fajt a foga az Irani olajra es foldgazra. Csakhogy az a terv hogy Izrael es Afganisztan felol beszoritjak oket nagyon nagyon megbukott. Kína meg lefoglalta az Irani olaj exportot az elkovetkezo 30 evre. Hoppa hoppa!
Kina megegyezik Oroszorszaggal hanyagolja a dollart es megszabadul valutatartalekaitol! Ezentul egymas fizetoeszkozeit hasznaljak kereskedelmuk egymas kozti lebonyolitasahoz... na ez lesz a Masodik Ribbentrop paktum a tortenelemben. Nemetorszag es Oroszorszag paktuma anno...

Kerdes ki az erosebb kutya... Kinai Orosz hideghaboru a harmadik vilageges utan.... ha meg lesz...aki a tortenelmet tovabb irja.

Hoppa Hoppa!
Link
Se Putyin se Medvegyev hulye lenne ha hagyna hogy belekopjenek az olaj es folgazbusinessbe.....
Deliaramlat onnan jott volna, hogy fuggetlenitse az unio magat az orosz oljatol es gaztol!
Hoppa Hoppa!
Erre az oroszok bejelentik, hogy Izraelnek l---szt a p---ba erre teruletre (Europara) Ok tartanak igenyt ne ugraljanak!
Nos amerika megbaratkozhat a brazil koolajjal, mert ezt elb--ta, csakhogy del-amerikaban sem rozsas a politikai helyzet a kizsakmanyolasuk miatt zugolodik a tomeg (CIA Mosad stb)!

Ha a pelsztin terseg robban abban a pillanatban lerazzak az amerikai babkormanyok hatalmat Del- Amerikaban!
Ez felhivas a keringore!

Áldás!"

Az íreknél is most köszönt el négy miniszter a választások elõtt két hónappal, de a japán kormány is addig formálódik, míg végre tényleg japán tud lenni. Elég nagy a kapkodás és a káosz felé terelés a közegben. Izrael Görögországot kérte fel, hogy hivatalosan is közvetítsen az EU felé, hogy javítson diplomáciai helyzetén, ám az Eu-nak Bilderbergéknek is megvan a maga tervük. Az izraeli volt fõrabbi magyarul beszélt Budapesten éppen akkor, amikor az orosz kint tárgyalt éppen velük. Több üzenete is van mindennek! Aki érteni akarja a ki nem mondott szavakat is, az azt látja, hogy a zsidók egyre megosztottabbak lesznek, ahogyan mi is. Egyik részrõl zajlik a betelepülésük, mert ezt ugye jól elõkészítette nekik az itteni kormányaik és ügynökeik, másik részrõl viszont megindult a kiáramlásuk is.
"Szia!
Lehet,hogy te már hallottál errõl, én még csak ma! Egy ukrán tiszt mondta, akinek itt is van egy nagy cége és ott kint még nagyobb, hogy itt Magyarországon már egyre csak jobb lesz! Azt mondta nagyon sok zsidó hagyta itt hazánkat, de mint a szél, a vagyonukat is ár alatt adták el, vagy el se adták, majd ha idejük lesz rá! Azt mondta jönnek is, de mennek is el!!
Ezen a paradoxonon sokat gondolkodtam hazafelé jövet, hogy zsidók mennek innen el nagy számban, mint a tûz, úgy hogy itt hagyják a vagyonukat, vagy ár alatt értékesítik és ráadásul sokan, miközben elvileg tömegével jönnek be? Hogy van ez? Aztán rájöttem, hogy miért van!!! :))) Egyes zsidók felébredtek, és megértették, hogy nem biztonságos nekik itt maradni!!!! :)))))) Ez azért jó hír mára nem?...
A másik érdekesség, hogy ez az erdélyi srác ...-en van a barátnõjénél. Eddig Magyarországon magyar igazolvánnyal az erdélyiek 90%os térítéssel utazhattak a volánbuszokon és talán a vonaton. Amióta van ez az állampolgárság, azóta ezt a nagy kedvezményt elvették. Tehát még nehezebben tudnak idejönni...de még õ mondta, hogy egyik kézzel adnak a másikkal elvesznek. És inkább elvesznek, mint adnak!!"

Ezzel szemben itt van a másik tendencia is.

"Szió!
Jövõre lesz hazánk az EU soros elnöke, és ehhez 40.000 ember fog érkezi au EU-ból hazánkba. Magyar busztársaság (pl. orangeways) nem volt jó a szállításukra, ezért EU-s pénzbõl egy bajor busztársaság fogja õket hozni vinni. Az egészet a külügy szervezi, a külügy honlapján talán van infó. Nem a magyar szállodák fogják õket elszállásolni, hanem Marina lakópark meg más lakópark, amelyek izraeli tõkébõl épültek!..."
Így van ez rendjén. Aki már felébredt közülünk is, egész másképpen látja a jövõt, mint az, aki csak ábrándozik tovább. De nézzük az a jövõt akkor. Az EU-s zsidók végre örülnek, hogy õk a másodikak és leelõzték az USA-t is és most szeretnék mindenképpen megvalósítani a tervüket. Nálunk lesz a végjáték vígjátéka, csupa mosoly, kacagás. Orbánt most ütik-vágják az EU-ban és Matolcsy-t is szétszedik darabokra a szájzár-törvénnyel kapcsolatban is, de ez csak arra lehet jó, hogy nyíltan magatehetetlennek, tehetségtelennek nyilváníthassák a kormányt és az EU elnökség azzal záródjon, hogy mire kész a nagy alkotmányozási lázban az új zsidó alkotmányunk, addigra akár fegyveres erõvel is képesek legyenek itt fenntartani azt a rendet, amire Olstein nem volt képes. Talán ezért megy a színház éppen. Mindenképpen hivatalosan (is) meg akarják szállni az országot, mielõtt azt megtenné más. Egyik forgatókönyv szerint nem kizárt, hogy ezt készítik éppen elõ.
Erre utaló jel az is, hogy tegnap a HírTv hozta le a TEMPO-sok feljelentése után megindított nyomozást a METRO kocsik ügyében. Érintve van már benne Tarlós is (aki elmulasztotta a feljelentést megtenni, továbbítani), de a rossz nyelvek szerint Orbán testvére is. A hír megjelenése után és a mellékelt bizonyítékok közlését követõen a TEMPO honlapját letiltották. Erre ma olvasom, hogy a svéd fõügyészség kiadná a Gripen aktát, de csak Poltnak (ugyan már, hisz nyakig benne van). Ez finom célzás arra Bilderberg részérõl , hogy az aktában tán nevesítve van Viktor is. A Gripen történet általam ismert verziója szerint személyesen is érintett, sõt, szinte csak õ, s rajta keresztül még pár kisebb halacska, stróman. A látszat ellenére nem Viktorról van szó, de rajta keresztül megy az erõdemonstráció. Annak idején Putyin elég érthetõen a tudtára adta, hogy reméli, hogy erõsen képviselni fogja az orosz érdekeket az EU-ban, mert ez lenne a számára járható út, de úgy tûnik, hogy nem ért oroszul, magyarul meg annyira sem. Ha megéritek a rendszer mûködését, akkor láthatjátok, hogy a "betápok" száma korlátozott, míg a "kimenetek" száma sokkal több lehet. Minden esetre, a magyarországi bûnügyi helyzet hamarosan mindenképpen indokolttá teszi, hogy odafönn kimondja valaki, hogy az ál-Pinyóé kormánya nem képes úrrá lenni a helyzeten és segítséget kell kérni az EU-tól. A rendõrök szerepe ebben az egész ügyben a gyenge pontom és egyre jobban fogom rugdosni õket, még ha ez nekem is fáj, mert nem lehet elbújni a felelõsségük elõl és azt mondani, hogy a "kisrendõr" nem tehet arról, hogy impotens és hülye, miközben nem kellene, hogy az legyen. Nem lehet csak arra hivatkozni, hogy a vezetõik szakmailag inkompetens zsidó szerencselovagok és azért mehet a szabadrablás, gyilkolászás az országban tovább, mert az ál-Pintér van hatalmon. Nem ellenük, hanem értünk haragszom, s ha kell akkor faronbillentésen túl is meg kell tenni, hogy a még embernek alkalmas rendõrök menthetõek legyenek, a többiért meg nem kár már most sem, mert régen árulói õ már vagy tudatosan, vagy ostoba módon a nemzetnek! Most olvastam, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ vezetõjét, Bolcsik Zoltán dandártábornokot, a Nemzeti Nyomozó Iroda egykori vezetõjét, aki a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitány volt elkezdték elõtérbe tolni! Bolcsik, Bolcsik, azt hiszem be kell indítani az adatgyûjtést vele kapcsolatban is, mert a korábbi RSZVSZ-es maffiózók sem tûntek el, csak átalakultak NVSZ-esekké. Olyan ez, mint az NBH-ÁVH transzformáció. A rendõrök zöme úgy is csak akkor ért majd a szóból, ha ahhoz egy nagyobb kaliber is társul, mert ez egy ilyen szakma. Aki meg már keni-vágja a csíziót, az meg régen nem rendõr és nem is akarja magát annak mutatni. Sok jó ember van ott, aki már magasról tesz a rendszerükre és alig várják, hogy a fõnökeik torkán ugrálhassanak, de még mindig kevesen vannak és ez nem jó. Nem lenne szerencsés, ha a kelleténél több áldozata lenne a rendszerváltásnak, de errõl még kénytelen leszek írni, mert nehogy megsértõdjön a sok félig agyas, vagy teljesen agyatlan bogár, hogy most milyen csúnyákat mondok, pedig õk aztán milyen remek emberek. Nem azok!
Az alkotmányozási folyamatban is folyamatosan meg a kavarás, de már tele a csukám vele, hogy a nem létezõ nemzeti oldal ennyire sötét legyen ebben a kérdésben is. Ahol Tõke, Drábik ott van, ott van a szabadulókõmûves brigád is. Jóra ne számítson senki.

"Salamon László cseles elszólással él, mindjárt az elején leszögezi: "...és a politikai osztály...", mintha volna talán külön társadalmi réteg a a politicus criminalis.
Az elvtikéknek nem volt elég a munkás-ság, a paraszt-ság, az értelmi-ség....itt az új osztály, a politikai, a politikus-ság.
A politikai osztály valamikor az 50-es évekbeni visszacsengése rémlik.
Ehhez egy cím is társul - Andrássy út 60.
Következik a fülkealkotmányozás?
Lám-lám a vér nem válik vízzé!
Kik is vezeti ma MAGYARORSZÁGot?!
Link
http://www.utolag.com/AlkotmanyEsSzentKorona.htm
Ettõl függetlenül mégis jó volt látni ezt az összeállítást,
hiszen nem a fentihez hasonló elszólások jellemzõk.
A film végének fejtegetése ugyanattól az egyedtõl egyértelmûvé teszi,
hogy ha akarjuk, ha nem, teljes mértékben elszántak a fehérgallérosok arra,
hogy a a magyarok torkán letuszkolják a csökkentett értelmû, mi több szakralitásától megfosztott jelképrendszert,
s mint újabb jogi képtelenséget új 1949/XX-ként fogják unokáink tanulni érettségi elõtt.
Elõre borítékolható a kérdésözön egy értelmes fiatal elmétõl, kik, mikor, hogyan, miért, és milyen érdekek mentén követtek el újabb nemzetgyalázó agressziót, amikor nem az eredeti Magyar Alkotmányt helyezték vissza jogfolytonosságába.
Nem lesz tanár, aki erre az egyszerû kérdésre épelméjû választ adjon majd fiainknak, unokáinknak.
Halljátok hát õrzõk és lélekkertészek!
Tiétek a tudás, ezzel együtt a felelõsség, hogy az igazat tanulják meg, és talán reményeink szerint egyszer érvényesítsék történelmi jussukat - naplopó politikai erõk helyett.
Egy nemzet, ha nem követi alapvetõ létérdekeit, korcs nemzedéket hagy örökül. Lelke, teste, jelleme pusztulásnak van kitéve/alávetve mindaddig, míg sorsa irányítását saját kezébe nem veszi. Ez a mostani hazugsághalmaz alapján el sem képzelhetõ.
Sajnos.
Adjon az Isten utódainknak szebb jövõt!
Ferencváros, 2011. január 17.
Lengyel Károly

No mindezt figyelmébe ajánlom azoknak, akik komolyan veszik a Szent Korona értékrendjét és az alkotmányozási kedvüket nem akarják mondjuk a zsidó-mentes jövõbe elhalasztani! Hallgassatok Salamonra! Bölcsen szól! Nem számít mit tesztek, úgy is az lesz, amit akarnak! Persze ez nem igaz, de a keze alá nem kellene játszani!

Kontra!

Meghívó

a Szent Korona Értékrendet
Továbbadó Szer Második napjára,

amelyet 2011. Jégbontó hava (február) 5.-én

Budapesten, IV. kerület (Újpest), Váci út 13. alatt az Andretti Nemzeti Kávézó különtermében tartunk.

A meghívás csak azoknak a magyar embereknek szól, akik a Szent Korona Értékrend alkalmazásának Tanítójaként, Nemzeti Egységet alkotva, alázattal akarják szolgálni a Szent Koronát és az egyetemes magyarságot, és nem megosztó formában (párt, szervezet, mozgalom) akar tevékenykedni.

Akik a Továbbadó Szer Elsõ napján eddig nem vettek részt, azok
2011. Fergeteg havának (január) 29. napján megismerkedhetnek a gondolkodási mód
gyakorlati alapjaival

Gyálon

(Szervezõ: Loga Ferenc, 06703366466@vodafone.hu, +06703366466).

A Szert dr. Halász József tartja

I. rész: A gondolkodási mód (paradigma) váltás alapjainak átismétlése

9-10 Az ideológiai gondolkodási mód (paradigma) váltás
(Család és korosztályok, Nevelés és oktatás, Egészségügy, Vallás, Nemzetiség, Kultúra és tudomány, Védelem)
10-11 A jogi gondolkodási mód (paradigma) váltás
(Alkotmányozás, Jog és közigazgatás)
11-12 A gazdasági gondolkodási mód (paradigma) váltás
(Mezõgazdaság és élelmiszeripar, Ipar, Szolgáltatás, Idegenforgalom, Kereskedelem, Szállítás és közlekedés)

II. rész: A mátrix-elmélet visszatér szülõhazájába: a köz emberközpontú gazdaságtanának alapjává válik, avagy mi a különbség a Szent Korona Értékrend Önigazgatási rendszere és Paul Samuelson, lényeg-torzító, Nobel-díjas mátrix-elmélete között

13-15 A települési törvény készítése az elöljárók és képviselõk kiválasztódásának alapja
15-16 A járási- és megyei jelölõgyûlések
16-17 Az irányító-ellenõrzõ és a végrehajtó intézmények
17-19 Közös értékelõ beszélgetés

A jelentkezéseket Perjés Andrea fogadja (info@nemzetiegyseg.com, +36203921139).

Részvételi díj 500.- Ft, Oktatási anyag: könyv + DVD 2.000.-Ft
____________________________________

Annak érdekében, hogy a Szeren elhangzottakat minél többen tudják saját településükhöz (budapesti kerületükhöz) kapcsolni, folyamatosan készítem el és a http://nemzetiegyseg.com honlapon hozom nyilvánosságra a Települési Törvények elõkészítõ anyagait.

Rekontra!

"Tudjál róla, mert itt ismét kiviláglik a hiéna szellem, és sajnos a háttérszél nagyon erõs. Ha közzéteszed, kérlek csak a Szöllõsi levelével tedd, tekintettel a levélváltásban szereplõ tiszta emberekre. Érdemes emlékezni halász jóska "metrendjére", és átfutni a cégéreket, pl. drábik, bene, tõke, stb.
Áldás,..."

To: Dr Szöllõsi József ; Dr Bándi Kund ; Bene Gabor ; Drábik János ; fetzer.janos@gmail.com ; jozsef.barath@gmail.com ; Jura Csaba ; Kardos Gábor ; kincsesne@t-online.hu ; Kránitz Ferenc ; Marek Tibor ; MKF ; Németh István Gyula ; Pácz Attila ; soossandor@windowslive.com ; Szalai Áron ; Takács András ; Tõke Péter ; v. Visky Sándor ; vggbela@gmail.com
Sent: Tuesday, January 18, 2011
Subject: Meghívó 2011. jan. 29-re, az Alkotmányos Jogfolytonosság Helyreállítását Elõkészítõ Nemzetgyûlésre

,,Bizalmam az õsi erényben"
ORSZÁGOS NEMZETI BIZOTTMÁNY
ALKOTMÁNYOS JOGFOLYTONOSSÁG HELYREÁLLÍTÁSÁT
ELÕKÉSZÍTÕ NEMZETGYÛLÉS

MEGHÍVÓ:

A Magyar Nemzeti Bizottmány, az Alkotmányos Jogfolytonosság Helyreállítását Elõkészítõ Nemzetgyûlés 2011. január 29. napján 11 órai kezdettel a Budapest, VIII. kerület Baross utca 61. szám alatti tanácskozó termében tartandó gyûlésére, melyre a Nemzetgyûlés tagjait, valamint a vendégeinket családtagjaival együtt szeretettel várjuk.

Történelmi idõket élünk!
Az Országgyûlés napirendre tûzte az alkotmányozást.
A nemzetünk sorsa függ attól, hogy vajon az ezer esztendõs történelmi Alkotmányunkat, vagy a Sztálin által ránk kényszerített ál-alkotmányt választja-e a jogfolytonosság forrásának!?
Meg tudunk-e szabadulni az elõzõ rendszertõl a hatalmat öröklõ nemzetellenes, elnyomó és új rendõrállamot szervezett bandától, vagy felépíthetjük a valódi jogállamot!?
Minden igaz magyarnak talpra kell állnia, és küzdenie kell a megmaradásunkért!

A regisztráció kezdete: 10 óra

NAPIREND:

1./ Beszámoló a szervezetünknek az Országgyûlésben folyó "alkotmányozás" során kifejtett tevékenységrõl. Ennek során kifejtett álláspontjáról. Elõadó: Dr. Szõllõsi József.
2./ A beszámoló megvitatása
3./ Új tagok eskütétele.
4./ Egyéb.

Kérjük, hogy a nemzetgyûlési képviselõk tartsák kötelezõnek a tanácskozáson történõ részvételüket.
A Szent Korona Eszméjéhez hû, meghívott vendégeinket kérjük, hogy álláspontjuk kifejtésével járuljanak hozzá ebben a történelmet formáló idõben a nemzet összefogása útján olyan alaptörvény meghozatalához, ami a Történelmi Alkotmánnyal a jogfolytonosságot megvalósítja.

Budapest, 2011. január 10.

AZ ALKOTMÁNYOS JOGFOLYTONOSSÁG HELYREÁLLÍTÁSÁT
ELÕKÉSZÍTÕ NEMZETGYÛLÉS ELNÖKSÉGE
Dr. Szõllõsi József elnök sk.

Mindez már paródia és méltatlan hozzánk, legalábbis szerintem! Nemzeti egység? Ja, lesz is, de azt hiszem, hogy abba sokan nem férnek majd bele éppen a fenti oktondiság miatt! Sajnálom.
Tõkésrõl is csak-csak kiderül, hogy õ is beépített, de had ne kelljen mindezt nekem tudatosítani már az itt is olvasgatókban! Na nem baj, had keringõzzenek és terelgessék a birkákat. Aki már rájött, hogy kik és miért teszik ezt, azokat már nem csalják lépre. Vagy mégis? Magyar konyhákon készül a kóser süti?
"Üdv Imre! Áldás rád és a családodra. Csak egy aprócska hírrel zargatlak.
A testvérem cukrász. Nemrég bent volt az iskolában ahol tanult, ahol az oktató elmesélte neki, hogy megváltozott a tanterv, és felsorolt neki jó néhányféle süteményt amikrõl a testvérem soha nem hallott. Majd az is kiderült, hogy ezek bizony a zsiráf kóser sütemények. Megy már az átállítás minden szinten..."

És záróakkordnak még a ráadás!

"Hello Imre!

FBI- nyugdíjazott-elnökének szenzációs vallomása a nemzeteket/népeket megrontó vegyi csíkozásáról":

Fontos bizonyíték az "idõjárás-manipuláció feljelentés ügyben" és e folyamatok leleplezés érdekében! - "Mert le fog leplezõdni a népirtás, népcsonkítás és ennek, a nép vagyonát elkobozására-szervezett, bûnelkövetése"!!!

Videó vallomás tett az Egyesült Államok volt Los Angeles FBI elnöke a világszerte vegyi-csíkozásáról:

Link

Ki is "Ted Gunderson": "Retired FBI Senior Special Agent In Charge / “former chief of the Los Angeles FBI.":

Link
Link

A jó és a világ teremtõ Istene Áldjon!

üdv..."

Még szerencse, hogy minden itt leírt téma, csak a mi fejünkben létezik és ez csak azokhoz jut el, akik elég érzékenyek rá. Ne háborgassátok az alvókat! Nekik jóccakát! Menjenek, szeretetrezegjenek, ahogy csak tudnak és szõjék az ábrándokat tovább.

Hozzszlsok

# | joekaponya joekaponya - 2011 01 20 ¦ 15:28:39
remelem igy lesz amerika a multe mi magyarok keletre tartozunk.gyumolcsozon a hun szkita es egyeb testveriseg
# | balu998 balu998 - 2011 01 20 ¦ 16:33:46
nemtom, volt az már úgy, hogy valami nyugdíjas volt CIA / FBI stb. ügynök "megszólalt", volt nagy ujjongás, hogy lámcsak ... oszt annyi. Ez a mókus se mond semmi érdemlegeset. Valahogy nem bízok igazán az ilyenekben, hogy az FBI/CIA kötelékében eltöltött eseménydús karrier után egyszercsak valaki vénségére úgy dönt, hogy most akkor õ "beszélni fog". Ne már, gyerekek... most a nemzetközi "chemtrail-közösségnek" megint megvan egy fél évre a mentális elemózsiája, amin csámcsoghat. Bocs a szkepticizmusért.

A cikk alkotmánnyal kapcsolatos részénél meg az jutott eszembe, hogy már szinte minden, nemrég még a "régi magyar hagyományok" újjáéledéséhez kapcsolható régi-új kifejezés devalválódik. A vakolók "szer"-t tartanak, meg Fergeteg/Jégbontó haváznak... Én már lassan ezzel is csak úgy vagyok, hogy ha már minden hazaáruló szarházi tarthat "szer"-t, mint ahogy már sok fogalom üresedett ki eddig is, egyre kevésbé hatnak meg a szavak. Lehet, hogy ennek a folyamatnak az az értelme, hogy tényleg csak a tettek maradjanak...

Ja még annyit, hogy - lehet, hogy hülyeség - de az az érzésem, hogy mostanában egyre többet fikázzák több szinten és csatornán mindannyiunk szeretett Soros Gyuri bácsiját... mintha szegény kis múmiának kezdene szûkülni a tere... Van másnak is hasonló érzése?
# | postaimre postaimre - 2011 01 20 ¦ 16:45:13
Elv-hõ, Kína a saját területén ruház be. Az ott már az övé.
balu a szavaknak vissza kell adni a tiszta jelentést, a tettekhez ez ad értelmet. Az alkotmányozáson az a szûk réteg rugózik, aki ezzel meg van bízva és akkor sem engedi el a koncot, ha már esetleg észlelte, hogy nem most és nem így kell megcselekedni, de jó a meglátásod.
Skeptikus barátaim azt mondták, hogy miért is ne alkotmányozhatna a zsidó. Sót, alkotmányozzon csak. Olyat még nem látott a világ, ami abból kisül és támogassuk csak, ne akadályozzuk, mert még véletlenül jól csinálja. Akkorát még nem röhögött az "európai fehér ember", mint ami a zsidó asztaláról lekerül alkotmány címszó alatt.
Igazuk lehet! Mi meg könyveljük el, hogy ezt a helyzetet "demokratikus" megoldani nem lehet, s ha lehetne sem hagynák! Az meg nagyjából felül ír mindent!
# | balu998 balu998 - 2011 01 20 ¦ 17:26:43
Imi,
persze, igazad van, de amikor én gondolok magamban a Szent Koronára meg amikor ezek a jóemberek mantrázgatják, az - számomra - nem ugyanaz. Csak sajnos még egy máz van lehullóban: nem attól lesz valaki jó magyar, hogy tudja betéve az összes régi hónapnevet és ezzel természetesen villog is rendesen, mert a balga nép még beveszi ezt a sódert.
Ez vált számomra külsõséggé.

Legközelebb majd megjelennek a 100%-ban hiteles bongyor fekete hajú, ványadt és szemüveges, kicsit selypítõ kicsit raccsoló pálosok is és ha õk bedobnak a maguk szerény ám határozott stílusukban egy "tartsunk Szert Szkíta Testvéreim"-et, na attól aztán nemzeti oldal hanyatt... De nem akarok átlendülni cinizmusba, inkább hagyom.

Ammeg igaz, amit írtál: eddig se volt legitim, amit bûvészkedtek kohnék, miért pont ez lenne. Már most is megvan a kellõ mennyiségû kompromittáló adat ahhoz, hogy a még meg se írt alkotmányukat semmisnek vegyük, mint ahogy a lisszaboni szerzõdés is az. Csak kár azért a sok papírért, mennyi tízórait lehetne belecsomagolni Wink
# | Pitkin Pitkin - 2011 01 20 ¦ 18:53:14
joekaponya!

Nem veled kötekedem, csak átfutott egy gondolat a fejemben.

"mi magyarok keletre tartozunk."
Mért kell nekünk mindig tartoznunk?
Bizonyított 35.000 év már kötelez bennünket a nem tartozáshoz. Üdvözlõ levelet nem kaptunk Kínától véletlenül, bizonyítékokkal alátámasztva a mondanivalóját?
# | jano jano - 2011 01 20 ¦ 19:01:02
Amíg nincs az alkotmányozóknak fegyveres erejük, amivel ha kell érvényesíteni tudják jogaikat addig csak egy gittegylet.
Nemzetgyûlés, botorság.
# | Alexandros Alexandros - 2011 01 20 ¦ 19:45:43
Beszélhetnénk hosszasan.
Gyorsulnak az események, feszül a légkör, nõ a kaotikus állapot, itt az idõ betörni a bakancsot!
Áldjon minket a Magyarok istene!
# | Kurszan Kurszan - 2011 01 20 ¦ 21:55:36
Dr. Szõllõsi József elnök? Ki ez az alkotmányozni akaró madár??? Ez a Tõke Péter féle metszett alkotmányozni akaró csapat??? Nemzetgyûlés? A Nemzet apraja-nagyja miért nem tud errõl? Ezek szerintem álmodozó öregurak....Bár csak ne lenne igazam...Szívtak ezek könnygázt?Hol voltak ezek 2006-tól napjainkig?

Áldás!
# | Kurszan Kurszan - 2011 01 21 ¦ 07:50:07
Viktor. A régi nemesi rendek, ill a nemesek önmagukat tették jogfosztottá! Tehát nem nemesek többé! Nem követték a Szent Korona hívását! Ám létezik egy új nemesi rend, akik nem is tudják, hogy nemesek lettek. Ezek azok az emberek, akik nyiltan felléptek 2006 óta, ill. akik nyiltan felléptek a kommunista rezsim alatt az "átkos" rendszerben.
Hûtlenség vádjával vádolok minden olyan rendészeti dolgozót, rendõrt, politikust, akik részt vettek ill. szemet hunytak, a tüntetõkel való kegyetlen eljárásokban. Hûtlenség vádjával vádolok minden bírót, akik elmarasztaló ítéletekkel büntették a hazafiakat! Milyen jogon? Õsi törvényeink jogán, ugyanis a lényeg a következõ: A Szent Korona törvényei érvényességi ideje a következõ: Érvényes, az idõk kezdetétõl, átfolyva a mai napon, az idõk végezetéig. Akik anno megváltoztatták ezt a háború után, törvénytelenül tették, mert a "Törvénysértés nem alkothat jogot". Így egy törvény se érvényes, és nem is lesz az, amíg vissza nem lesz állítva az õsi jog és törvény, ami az õsi szokásjog alapján lett leírva a Tripartitumban!

Áldás!

Kurszan
# | balu998 balu998 - 2011 01 21 ¦ 08:53:14
gróf Posta Imre, báró Budaházy... :D

Egyébként teljesen egyetértek veletek, gróf Kurszán és gróf Viktor Wink

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.91 msodperc
83,605,160 egyedi ltogat