Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Még egy nap?

Napl√≥√öj parancs √©rkezett! Ma reggel √©szleltem, hogy a rep√ľl√Ķg√©pek a m√°r megl√©v√Ķ felh√Ķs√°vok f√∂l√∂tt, illetve azok k√∂z√∂tt ter√≠tik a vegyi anyagjaikat. Amint elhagyj√°k a felh√Ķket, elz√°rj√°k a ki√∂nt√Ķ-csapokat, s amint megk√∂zel√≠tik azt, akkor nyitj√°k meg. A ma reggel megfigyelt 8 rep√ľl√Ķg√©p legal√°bbis √≠gy viselkedett. „kondenzcs√≠kot csak a felh√Ķs√°vban h√ļzott, s az meg is maradt, de ut√°na, a tiszta √©gbolton m√°r nem eresztette a m√©rget, s nyomtalanul h√ļzott tov√°bb az √©gbolton. T√°n sz√≥ltak a met√©ltek, hogy m√°r t√ļl felt√Ľn√Ķ amit m√Ľvelnek? Lehet, mert m√°r hivatalos k√∂zegekben is feszegetik az „anom√°li√°k” nem term√©szetes keletkez√©s√©nek k√∂r√ľlm√©nyeit. J√∂n itt m√©g kaz√°r kuty√°ra John Deer!
Hivatalos tudom√°nyos k√∂r√∂k komolyan feszegetik a k√©rd√©st, hogy az amerikai katonai machin√°ci√≥k okozhatj√°k az afrikai-jelleg√Ľ, tr√≥pusi forr√≥s√°got, amelyre eddig nem is volt p√©lda. A pakiszt√°ni m√©rhetetlen √∂z√∂nvizek m√∂g√∂tt is az afganiszt√°ni hadvisel√©s egyik nem szokv√°nyos m√≥dj√°t sejtik. Ny√≠ltan besz√©lnek az alaszkai HAARP-√°llom√°s ((62¬į23′30″N 145¬į09′03″W) alkalmaz√°s√°r√≥l is, melyet 1997-ben helyeztek √ľzembe √©s innen kezd√Ķdik a k√ľl√∂nleges felsorol√°s is:

-1997 - 1998- as években az El-Nino, amely számos városban okozott mintegy 20 milliárd dollárnyi kárt;
- 1999 –ban a t√∂r√∂korsz√°gi f√∂ldreng√©s, amelynek mintegy 20 ezer √°ldozata volt (7,6-os);
- 2003 –ben az eddig leger√Ķsebb, legpuszt√≠t√≥bb „Izabel” ciklon, amely t√∂bb ezer √°ldozatot k√∂vetelt;
- 2004- ben a 9-es erej√Ľ szum√°trai f√∂ldreng√©s, amelynek mintegy 300 ezer √°ldozata volt;
- 2005 –ben a pakiszt√°ni 7.6-os f√∂ldreng√©s, amely a leger√Ķsebb volt, amit D√©l-√Āzsi√°ban eddig m√©rtek. √Āldozatok sz√°ma t√∂bb mint 100 ezer f√Ķ;
- 2008 –ban a sok sz√°z √©ve alv√≥ cs√≠lei vulk√°n „√©bredt fel”;
- 2010 –ben az izlandi vulk√°n-kit√∂r√©s.
Az eddig soha nem tapasztalt h√Ķs√©g oka egy a K√∂z√©p-Eur√≥pa f√∂l√∂tt kavarg√≥ ciklon volt (ami minket √∂nt√∂tt kis √©s err√Ķl sokat cikkezt√ľnk, hisz ez bizony√≠tottan HAARP √©s Chemtrail tev√©kenys√©g eredm√©nye). Ilyen ciklonokat itt m√©g soha nem figyeltek meg.
http://www.meteoprog.ua/ru/news/16381/

Nyilv√°n a felsorol√°sb√≥l t√∂bb olyan esem√©ny is kimaradt, amit r√° lehet fogni az emberi beavatkoz√°sra √©s tudval√©v√Ķ, hogy ezek a manipul√°ci√≥k nem m√ļlhatnak el nyomtalanul, k√∂vetkezm√©nyek n√©lk√ľl. Ez egy √ļj fajta hadvisel√©s, amely most K√≠n√°ban is egyre t√∂bb fejf√°j√°st okoz, de nem maradhat ki Izrael sem a k√∂rb√Ķl. A f√∂ldreng√©sek tekintet√©ben, Magyarorsz√°got √©rint√Ķen k√©t h√≥napja el√Ķre jelezt√©k a kutat√≥k √©s itt meg is √≠rtam, hogy aug. 20-a k√∂r√ľl f√∂ldreng√©sek lesznek √©s vannak is. Mintegy 5-6 ilyen reng√©s volt az elm√ļlt k√©t napban, de m√©g nincs v√©ge, mert szerintem id√Ķz√≠tik az id√Ķj√°r√°st is, hogy a sok h√≠v√Ķ azt hihesse, hogy Isten munk√°l, pedig „csak” p√°r elmebeteg terrorista kaz√°r sz√≥rakozik megint. Nem lepne meg, ha a 20-i rendezv√©ny megint sz√©t lenne zavarva, mint 2006-ban, amit m√°r er√Ķs gyan√ļval illetek HAARP- √ľgyi beavatkoz√°s tekintet√©ben.
A gyan√ļ az√©rt √©l, mert a nemzetk√∂zi sajt√≥ azt √≠rja, hogy a Putyin √°ltal is meger√Ķs√≠tett d√°tum aug. 21-e, amikor is Ir√°nban beindul az atom-d√ļs√≠t√≥ √°llom√°s √©s erre a napra teszi egyes szak√©rt√Ķi csoport is az izraeli els√Ķ csap√°st. Nem vicc! The Jerusalem Post √©s
The Washington Times is napi szinten sz√°mol vissza, hogy mennyit is kell aludni a bomb√°z√°sig √©s sz√≥ szerint azt √≠rja, hogy P√ČNTEKEN M√ČR CSAP√ĀST IZRAEL IR√ĀNRA, de ezzel a t√©m√°val foglalkozik a Financial Times Deutschland √©s a The Guardian is. Mi√©rt nem lep meg, hogy n√°lunk, a betelep√≠t√©si c√©lpontnak sz√°nt orsz√°gban ezekr√Ķl a dolgokr√≥l m√©g egy nyikkot sem hallani? A k√©rd√©s pl√°t√≥i volt, mert ugye lap√≠t a m√©dia-zsidaja, nehogy m√°r a magyar paraszt b√°rmir√Ķl is idej√©ben √©rtes√ľlhessen, mert m√©g elkezd gondolkozni! Az hogy Putyin maga jelentette be az orosz t√°mogat√°ssal beind√≠tott programot, azt is jelenti, hogy az angolsz√°sz zsid√≥ horda nem Ir√°nnal √°ll szemben. V√©szj√≥sl√≥ id√Ķk j√∂nnek, de ilyen a pszichol√≥giai hadvisel√©s.
Mik√∂zben megy a tal√°lgat√°s, m√°r arr√≥l cikkeznek hogy aug. 21-√©n √©ri el a F√∂ld tartal√©kainak felhaszn√°l√°si cs√ļcspontj√°t, s innen kezdve m√°r hanyatlunk, mert pazarlunk √©s hal√°lra vagyunk √≠t√©lve. Ezt meger√Ķs√≠tend√Ķ, Bill Klington is kijelentette, hogy nem √©ri meg a j√∂v√Ķ tavaszt. T√°n tud m√°r valamit, vagy csak a betegs√©ge uralkodott el rajta, miut√°n a nem kicsit k√≥ser l√°ny√°t egy olyan kanzsid√≥hoz adta, aki mintha most l√©pett volna ki a Talmud lapjai k√∂z√ľl. De ezzel sincs v√©ge a h√≠rz√°pornak, mert le mert√©k √≠rni, hogy Izraelben az elhalt lakoss√°g t√∂bb mint egynegyede r√°kban pusztul el, nem a palesztinok rak√©t√°it√≥l, viszont a mintegy 40 ezer f√Ķs „vesztes√©g” a sz√≠v √©s √©rrendszeri √©s √∂ngyilkoss√°gi hal√°loz√°si r√°t√°ban sokkal jobban teljes√≠t, mint az √°ltaluk is lez√ľllesztett Nyugat-Eur√≥pa, ahol ezekben a k√≥rism√©kben hullanak mint a legyek, s k√∂zt√ľk is m√°r mi vagyunk az √©lmez√Ķny.
De csak a k√©tked√Ķk kedv√©√©rt megeml√≠tek egy m√°sik vonulatot is, amelyik nem agg√≥dik az ir√°ni helyzet miatt, mert meggy√Ķz√Ķd√©ssel vallja, hogy a h√°bor√ļ a D√©l-K√≠nai Tengeren fog kit√∂rni. B√°rmilyen furcsa de Vietn√°m m√©g partnere is ebben az USA-nak, mert annak idej√©n a vesztett h√°bor√ļ is val√≥j√°ban a D√©l-K√≠nai Tenger feletti uralomr√≥l is sz√≥lt.Itt az USA az, amelyik √©rdekelt a fenyegetetts√©g fenntart√°s√°ban √©s ezt a ter√ľletet „fogja”, de ez vonatkozik Afganiszt√°nra is, mert ott most azt a k√©rd√©st feszegetik, hogy nem is kellene kivonulniuk a megszabott hat√°rid√Ķre. Nos, a lebegtet√©st m√°r ismerj√ľk, s tudjuk, hogy Nap√≥leon sem volt kezd√Ķ, mikor megs√ļgta, hogy P√ČNZ x 3-al sz√ľks√©ges a h√°bor√ļhoz, viszont od√°ig jutott a helyzet, hogy ha nem lesz m√©g egy kis csata sem, akkor a jelenlegi patt-helyzetet nem lehet feloldani, ugyanis bizonyos ter√ľleteket fel kell sz√°molni, a piacot √°trendezni, k√∂zszerepl√Ķket lev√°ltani, likvid√°lni √©s nagyj√°b√≥l az eg√©sz t√©rk√©pet √°t kell rendezni ahhoz, hogy tov√°bb tudjon l√©pni az emberis√©g √©s a gazdas√°g, mind lelki, mint szellemi √©s fizikai s√≠kon is. A r√©git le kell z√°rni, hogy √ļj k√∂vetkezhessen √©s ez f√°jni fog de nagyon! F√©l√Ķ, hogy a zsid√≥TV rekl√°mjaiban aposztrof√°lt, k√ľlf√∂ldiekkel val√≥ b√°n√°sm√≥dot √©s befogad√°st hangs√ļlyoz√≥ istv√°ni int√©s Imre herceg sz√°m√°ra akkora bukt√°t tartalmaz a nemzeti √∂sszefog√°ssal kapcsolatban, amely megfekszi a gyomr√°t a kis talmudista, kabbalista embergy√Ľl√∂l√Ķknek. Ennek a mes√©nek hamarosan fel lesz olvasva az utols√≥ lapja is.

HozzŠszůlŠsok

# | nagyzsu nagyzsu - 2010 08 19 ¦ 20:55:24
Balu!
Lehet,hogy m√°r lemaradtam a sz√°mol√°sban. Az√©rt nem mondtam,hogy megnyugodtam.Telket meg 10-11 ezer Ft/nm-√©rt adnak ide√°t. De ahogy √≠gy mondod,"gy√©ren" sz√≥rt a ter√ľlet,√≠gy lehet hogy felmegy m√©g egy kicsit az √°r?
# | Csipi Csipi - 2010 08 19 ¦ 23:06:31
Pont ezt figyeltem ma az égbolton.
Szerintem m√°s anyag is van a dologban, mert r√∂videbb id√Ķ alatt is oszlik el a kipermetezett moty√≥, de szemmel l√°that√≥an veri a napf√©nyt, √©s nem term√©szetes a sz√≥r√°sa. √öjabb kondenzcs√≠kok.

Hat√°s√°ra viszont eg√©sz sz√©pen feketednek a felh√Ķk, √©s √ļgy √©p√ľlnek √∂ssze, mint valami puzzle. Fel√ľln√©zetb√Ķl, pont olyan lehet, mintha paint-ben maszatoln√°nk.
Figyelj√©tek t√°vcs√Ķvel a g√©peket (egy√©bk√©nt is alacsonyabban √©s lassabban sz√°llnak, mint √°ltal√°ban) egy darab azonos√≠t√≥ jelz√©st nem l√°ttok rajta, √©s olykor asszimetrikus m√≥don √°rasztj√°k a "hajt√≥m√Ľvek" a "hajt√≥g√°zt".

A hivatalos verzi√≥ szerint mindenki h√ľly√©nek van n√©zve.
# | gemini gemini - 2010 08 19 ¦ 23:18:45
Az Illuminatusok is iranyitva vannak. A Fold az egy harcter, minden felnek vannak ugynevezett kepviseloi. Itt meg sok olyan dolog all a hatterben, amirol a nyilvanossag elott nem szabad beszelni, vagy csak kodolva, mert egyreszt sci-finek fog tunni, masreszt AZOKNAK nem jo informaciokat ingyen csopogtetni.
Peldaul, az izraeli helikopter lezuhanasa, es "testverenek" a meghibasodasa egy uzenet volt a MASIK oldalrol, es ez csak a kezdet. Tobb ilyen is lesz majd, hogy megertsek, h a Foldon NEM a cionistak a kizarolagos urak. Csak ennek a latszatat akarjak kelteni, mert ha pszihikailag felelmet keltenek a lakossagban, akkor mar eleve ontudatlanul is felruhazzak az emberek oket hatalommal, ami csak kedvez nekik es elosegiti oket a tovabbi leigazasban.
Egy dolgot jo tudni: MI EGY KOZMIKUS CIVILIZACIOBAN elunk, es ez mar nem ad senkinek sem abszolut hatalmat a Foldon, CSAK LATSZOLAGOSAN.
# | gabi gabi - 2010 08 20 ¦ 01:33:17
Hadd mondjak valamit, a l√©nyeg az, hogy mi megfogjuk e egym√°s kez√©t, vagy sem. √Čs mivel fizikai s√≠kon zajlik a dolog, igenis fizikai s√≠kon kell megfognunk egym√°s kez√©t, vagyis tal√°lkoznunk kell egym√°ssal, mert a "dolgok" √°tad√≥dnak.
Ha elhissz√ľk azt, hogy virtu√°lisan, neten, telefonon, tv-n kereszt√ľl befoly√°solhatnak, akkor higgy√ľk el azt is, hogy a szem√©lyes kapcsolat hatv√°nyozottan hat ellene!
# | keepfargo keepfargo - 2010 08 20 ¦ 01:55:42
N√©zem ezt az anyahaj√≥t, meg a felette h√ļz√≥ g√©peket, s els√∂re ugye milyen f√©lemetesnek t√ľnnek? Azt√°n m√©gegyszer megn√©zem, √©s m√°r nem t√ľnnek annak. Mi√©rt is nem? Pont az√©rt, mert csak az els√∂ benyom√°ssal nem szabad be√©rnem, hiszen akkor ugyanolyan vagyok, mint egy amerikai mozin√©z√∂! Amit l√°t, arr√≥l elhiszi, amit l√°ttatni akarnak vele.
Vagyis: nem hadsereg ez, csak operettkatonas√°g. Nem vil√°gver√∂ "vil√°g rend√∂re", csak egy bl√∂ff, bomb√°stul, anyahaj√≥stul, szar zsoldos-katonas√°gostul, mindenest√ľl.
Hol nyertek √∂k valami nagyot ? II.VH. ? azt Iv√°n√©k nyert√©k meg nekik/helyett√ľk! D√©l-Korea? ugyan! VietN√°m? ott kikaptak! Irak, Afganiszt√°n ? Ugye-ugye? A vil√°g "legf√©lelmetesebb" hadserege!
Na meg az izraeli "h√∂s√∂k"! P√°nc√©laut√≥ m√∂g√ľl, goly√≥√°ll√≥ mell√©nyben, gumik√∂peny√ľ f√©mgoly√≥val (a leggonoszabb hazugs√°g/gyilkos t√∂lt√©ny) oda mernek p√∂rk√∂lni a v√©dtelen k√∂dob√°l√≥ palesztin sr√°coknak; na sz√©p kis hadsereg√ľk meg hadi etik√°juk lehet, nem mondom...ne is csod√°lkozzunk hogy √ļgy az amcsi mint a zsid√≥ katon√°nak pszich√©s zavarai t√°madnak, el√∂bb-ut√≥bb.
Csak maszatoljanak be Perzsi√°ba, sz..ba s f√ľbe fognak harapni, el√©g hamar. Mert a bombasz√≥r√°st√≥l nem lesz √∂v√©k sem a ter√ľlet, sem a lakoss√°g, sem az olaj...

T.B.Sz.
# | gabi gabi - 2010 08 20 ¦ 02:03:52
Vissza jöttem, mert közben ezt kaptam:
Az Internet f√ľggos√©g jelei
√Ę022 Mikor kim√©sz hajnali 3-kor a WC-re, elobb megn√©zed, hogy
√©rkezett-e √ļj e-mail. √ötban visszafel√© ism√©t
megnézed.
√Ę022 Van egy tetov√°l√°sod, amelyen az √°ll: "This body best viewed with
Netscape Navigator 4.1 or higher."
√Ę022 Gyerekeid nevei: Eudora, Mozilla √©s AltaVista
√Ę022 Kikapcsolod a modemedet √©s azonnal megsz√°ll egy sz√∂rnyu √ľres
érzés...
√Ę022 Rep√ľlog√©pen a fele utadat a laptopoddal az √∂ledben
töltöd, míg a gyereked a csomagtartóban van.
√Ę022 √ögy d√∂ntesz, hogy m√©g k√©t √©ven kereszt√ľl j√°rsz
foiskolára: az ingyenes Internet-hozzáférés miatt.
√Ę022 Kineveted azokat, akiknek 14,4-es modemj√ľk van.
√Ę022 A hagyom√°nyos postai leveleken is kezdesz smiley-t haszn√°lni.
√Ę022 A modemed bed√∂glik, √©s m√°r k√©t √≥r√°ja nem
töltötted le a leveleidet. Manuálisan hívod fel az ISP
szolg√°ltat√≥dat, √©s f√ľty√∂lve pr√≥b√°lsz
kommunik√°lni a szerverrel... √©s siker√ľl Smile
√Ę022 R√°j√∂ssz, hogy a sz√∂vegszerkesztoben minden mondatv√©gi pont
után automatikusan odaírod a "com"-ot.com
√Ę022 A szar√°st csak let√∂lt√©sk√©nt emlegeted.
√Ę022 Minden bar√°todnak "@" van a nev√©ben.
√Ę022 A macsk√°dnak saj√°t honlapja van.
√Ę022 Nem tudod felh√≠vni √©desany√°dat... nincs modemje.
√Ę022 A telefonsz√°ml√°dat egy nagy dobozban hozza ki a posta.
√Ę022 Felizgulsz, valah√°nyszor a t√°rhelyedrol besz√©lsz.
√Ę022 Nem tudod, hogy a h√°rom legjobb bar√°todnak mi a neme.
√Ę022 Mindig semleges neveken jelentkeznek be az IRC-n.
√Ę022 A taxiban a c√≠medet √≠gy mondod be a sofornek:
"http://marcius.15.ter/nagy_haz/vorostegla/zold_ajto.html"
# | Ata Istar Ata Istar - 2010 08 20 ¦ 03:08:16
√údv mindenkinek!

Fontosnak tartottam ideid√©zni a gondolataimat az Imre √°ltal szerkesztett jegyzet: " Az emberi szabads√°gnak v√©ge..." kapcs√°n! √ćme:

"2.A Messi√°s visszat√©r√©se.Irgalmatlan sz√°m√≠t√≥g√©pes-m√Ľholdas hologram- szimul√°ci√≥val- √©s a l√©gk√∂rben sokszorosan t√ľkr√∂z√Ķd√Ķ t√©rdimenz√≥s l√©nyekkel "beter√≠tve" az eg√©sz F√∂ldfelsz√≠nt, sz√°nd√©koznak majd megalkotni cca. 100 km magass√°gban J√©zus visszat√©rt√©t,s√Ķt a Buddh√°√©t,Krisn√°√©t,Mohamed-√©t is.A k√ľl√∂nb√∂z√Ķ nyelveken megsz√≥lal√≥ √©gi hangokat vall√°sos csoportok v√©lik majd a saj√°tjuk√©nak,ez√°ltal hatalmas konfliktusok alakulnak ki a F√∂ld√∂n(A hiteless√©g harca)
4.Sz√°nd√©kosan hagytam utolj√°ra a 3-ik sz√°lat,amir√Ķl √ļgy gondolom,hogy s√ļlyos √∂sszef√ľgg√©sei lehetnek a mai magyar val√≥ vil√°ggal,ez√©rt most a 4-ik k√∂vetkezik: Ugyancsak √©leth√Ľ szimul√°ci√≥s eszk√∂z√∂kkel elj√°tssz√°k a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek t√°mad√°s√°t bolyg√≥nk ellen.Tudnunk kell,hogy a Hollywoodi sci-fi nem csak sz√≥rakoztat, de tren√≠roz,edz is benn√ľnket egy beteljes√ľl√Ķ val√≥s√°gra,mert ebben a v√©gs√Ķ √∂sszecsap√°sban val√≥s√°ggal √°h√≠tani fogjuk majd a megment√Ķt,ha a nagy √°llamok √∂sszefog√°sa,ereje sem seg√≠t ,j√∂nni fog a nagy MEGMENT√ē,a sikeres,a h√°tt√©rhatalmi Vil√°gkorm√°ny.√Čs h√°l√°sak lesz√ľnk majd, modernkori √∂nbeh√≥dol√≥ rabszolg√°k..."

Ha visszan√©zitek az archivumos √≠r√°saimat, kider√ľl, hogy legal√°bb 2szer √≠rtam err√Ķl! M√°s forr√°sb√≥l b√°r, de t√∂k√©letesen meg tudom er√Ķs√≠teni az √ļr le√≠r√°s√°t!

B√°r ez √≥ri√°si mer√©nylet az emberis√©g ellen, de ne essetek k√©ts√©gbe!!! Nagyon sok, szinte tudom√°nyosan is "igazolhat√≥ tanulm√°ny, "tan√ļk" "t√©nyek" fognak l√©trej√∂nni arr√≥l, hogy "Krisztus elj√∂tt √ļjra!" De b√°rmi t√∂rt√©njen is, ne higyj√©tek el, mert Krisztusnak BENNETEK kell megval√≥sulnia, ISTEN BIRODALMA csakis bel√ľlr√Ķl √©rhet√Ķ el!!! Az emberis√©g nem lesz mag√°ra hagyva, mert ISTEN val√≥ban l√©tezik √©s ez az eg√©sz , hatalmas ill√ļzi√≥ le fog leplez√Ķdni. Id√Ķben.....

A r√©szletekr√Ķl tudtok t√°j√©koz√≥dni az archivumban az √≠r√°saim k√∂z√∂tt!

NYugodtak, √©berek √©s a bels√Ķt√∂kben meger√Ķs√Ķd√Ķ CSENDel √©l√Ķek legyetek! Ott lakik igazi lelketek, igazi haz√°tok, igazi b√©k√©tek √©s √∂r√∂m√∂t√∂k s alkot√≥k√©pess√©getek √©s mindenetek, KORL√ĀTLANUL!

Hagyj√°tok a sz√≠vetek tiszta f√©ny√©t im√°dkozni, h√≠v√≥ m√°gneses hull√°mokat kelteni!!! √ćgy juttok m√©g t√∂bb tiszta √©s leleplez√Ķ F√ČNYhez √∂nmagatokban √∂nmagatok sz√°m√°ra, de kisug√°rz√≥an is! Ne hallgassatok a f√©lelemkelt√Ķ hangokra! Hagyj√°tok a felsz√≠nt, mert a dolgok j√≥ alakul√°s√°hoz TI is nagyon nagyon ER√ēSEN hozz√° tudtok j√°rulni! Ne hagyj√°tok, hogy err√Ķl elterelje a figyelmeteket b√°rmi is! √Čbredjetek fel!!!!
# | √∂regzugi √∂regzugi - 2010 08 20 ¦ 08:23:04
√Āld√°s!
Ahogy ezeket a Norvég spirál tekercseket elnézem, még megváltót is tudnának az égre vetíteni a sok birkának! ;)
# | Klotild Klotild - 2010 08 20 ¦ 08:46:13
Nem is akartak az amik gy√Ķzni, √Ķk csak h√°bor√ļzni akartak, fegyverkezni, hogy a gazdas√°got szinten tarts√°k. Ebben van a biznisz. Viszont szerencs√©j√ľk volt, mert az USA hatalmas orsz√°g. Nincs olyan ellener√Ķ, amelyik be tudn√° venni ezt a nagy orsz√°got. Max. √∂sszefog√°ssal, ha..
# | Klotild Klotild - 2010 08 20 ¦ 08:55:51
Jobban tett√©k volna, ha folytatt√°k volna az √Ľrkutat√°st, mint hogy itt a F√∂ld√∂n k√≠s√©rleteznek.
Legal√°bb valami hasznosat csin√°ltak volna. Mert amit itt csin√°ltak, az csak rombol√°s.
A F√∂ld "√©l√Ķl√©ny", visszacsap, ha megpr√≥b√°lj√°k kizsigerelni. Nem szereti sem az √©rzelmi-, sem a fizikai v√°mp√≠rokat. Csak a visszav√°g√°sn√°l nem v√°logat. Nem lenne j√≥ ezt megv√°rni.
Az igazi ellens√©g ellen minden √©lni akar√≥ orsz√°gnak fel kell l√°zadni egy√ľttesen. Igen k√©zfog√°ssal fizikai m√≥don. Mint ahogy Gabi √≠rta.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 1.30 mŠsodperc
73,770,207 egyedi lŠtogatů