Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

"Lyukas bõr" szín-d-roma

NaplóNo, hol is kezdjem, hamarjában? Kezdem a rendõröknél, vagy sokkal inkább a kvázi-rendõröknél, mert mára olyan, hogy magyar rendõr nem létezik. Vagy magyar, vagy rendõr, de a kettõ együtt nem megy. Nem arról beszélek, hogy nem veheti fel az egyenruhát, hanem azzal, hogy aki tudatosította az igazságot és rájött arra, hogy kik a vezetõi és mi a zsidók elérni kívánt célja, az nem lehet tovább a szó jogi értelmében rendõr. A zsidók rendje, törvényei nem azonosak a magyar törvényekkel! Néhányan tudják már ezt és önvédelmi reflexbõl, még a kapitányok fenyegetéseinek terhe mellett is kerülik egyre-másra a konfrontációt a magyarokkal és nem szedik be a szolgálatonként kirótt 160-180 ezres fejpénz, bírságot. Szégyellik magukat és elbújnak, ha tehetik. A többi, aki rendõr, az meg nem magyar, hanem egyszerû megélhetési bohóc, akit csak ha jól pofán lesz verve a valósággal, akkor esik majd le neki a tantusz. Nincs ebben semmi rossz, csak nagyon kellemetlen. Tegnap a TMRSZ honlapon ment egy kis szóváltás, mert elhatároztam, hogy tesztelem a csapatot, milyen szinten vannak.

A teszt oka az, hogy úgy látom, a TMRSZ megrekedt, s egy rendõr barátom szerint "eddig tudtak jönni" státuszba került. Van más információm is, de azt még ellenõriznem kell, mielõtt írnék róla. A vizsgálat jól sikerült. Az önérzetében sértett kirohanások és értetlen kérdések arra utaltak, hogy a hozzászólóknak nem sok fogalma van arról, mi és miért zajlik s egy részüket leképezõ vélemény arra enged utalni, hogy a cigánysoron történõ "intézkedéshez" szükséges bátorságon túl nem jutott el még a tudata. A vizsgálat a kitiltásommal végzõdött, majd az összes hsz kiiktatásával. Mosolyra fakaszt a dolog, mert aztán megkaptam én is a f@szbookos TMRSZ-es meghívómat, hogy népszerûsítsük együtt ott a honlapot és a cikkeket. Nem tudom, feltûnt-e nektek, de mindenkit odaterelnek. Az iwiw arculatának megváltoztatása is -szerintem- azt a célt szolgálja, hogy hagyja ott, aki eddig fenn van és menjen a nyilvánvalóan ellenõrzött felületre. Minõ véletlen, ennek okán most nég valami Nobel-díjat is kapott a "közösségi" oldal feltalálójáról szóló film.
Link = http://hvg.hu/kultura/20110117_golden_globe_facebook_film

Á, nem zsidók, kicsit sem!
Rendezõ: David Fincher. Szereplõk: Jesse Eisenberg, Rooney Mara, Bryan Barter.
Jesse Eisenberg, a Facebookot megálmodó Mark Zuckerberg megformálója.

"Amikor Scott Rudin, a legnevesebb New York-i független producer felkérte Aaron Sorkint, hogy írja meg a Facebook keletkezésének történetét, az a félmilliárd nézõ lebegett lelki szemei elõtt, aki naponta órákat tölt a legnépszerûbb csevegõoldalon."
Link = http://www.nol.hu/kult/20101016-konyv_az_arcod__mark_zuckerberg

URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek
Jesse Adam Eisenberg (born October 5, 1983)

URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek

Mark Elliot Zuckerberg (1984. május 14.)
Az amerikai Forbes 400-as listáján a 36-ik, minden idõk legfiatalabb milliárdosa.
Link = http://www.mfor.hu/cikkek/Mark_Zuckerberg_minden_idok_legfiatalabb_milliardosa.html

No de nem akarom itt zsidókkal telepakolni az írást megint, legalábbis pár sor erejéig még nem. A rendõreink, kollektívában nem többek és nem is kevesebek, mint egy szokásos bégetõ birkanyáj. Csak egyéniben lehet rájuk és velük is számítani, de sajnos, zömének értetlensége, éretlensége és butasága miatt alapvetõen és potenciálisan nem partnerek, hanem adott polgárháborús helyzetben ellenséges erõnek számítanak. Remélem, addig még magához tér néhány, de erre semmi garancia nincs.

A TMRSZ oldalra a kialakult "vita" kapcsán azonnal becsatlakozott motyó is, mert ugye õ is TMRSZ tag, ugyanis regisztrálni csak úgy lehet. Végül az õ idiótaságai miatt kerültek törlésre az addigi hsz-ek is, azt hiszem. Ennek kapcsán az NBH-s Gój mocisok Mészáros Imréje jutott eszembe. Múltkor ígérte, hogy majd keres, de biztosan elfoglalt. A Gój mocisok elnevezés is megér egy misét, mert ki az, aki ezt a nevet adja önként egy társaságnak és NBH-sként áll az élére. A talmudisták szerint a gój nem csak nem zsidót, hanem állattal azonos szerzetet jelent. Önként a kolompot a nyakába így akasztja az, aki nem figyel. No, az, hogy az NBH teljes tüdõvel elmoszatosodott, az világos és az is, hogy motyót, emõkét és a fidsz-jobbikot koordinálja, de nem tudom mennyire lehet benne a TMRSZ-ben. A próba azt mutatja, hogy igen erõsen. Juditnak javasoltam a szûrést, de nem jött reakció erre. Most meg még figyelek, várok, mert a cél elõtt ki kell derüljön, hogy ki s mire képes.

A rendõrség egészével kapcsolatban a tapasztalati háttér azt sugallja, hogy a szervezet mindig hazudik. Tehát, ha éppen az egyre furcsább nevû és karakteresen nem magyar arcú rendõrségi szóvivõ nyilatkozik valamit, én automatikusan az állítás ellentettjét tételezem fel. Ez a nullhipotézis az ügyészséggel kapcsolatban is. Eddig nem csalódtam. A mostani gyilkossággal, "késeléssel" kapcsolatban is teljesen világos, hogy nem az igazat mondják. A zsidó-médiában a háttérhatalom kavar. Az ECHO-ban késelésrõl beszélnek, de az elsõ hírek is azok voltak, majd finomítottak rajta. Mára már bejelentették, hogy az ÁVH is rajta van az ügyön, mert itt minden egyértelmû volt, mint Malina Hedvig ügyben is, ahol mégiscsak a "titkos-szolgálat kavart". Szerintem gyilkosság történt, nincs mese!
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek
Az, hogy a rendõrök az eddigiekkel kapcsolatban mit hisznek és mit nem, már nem érdekel. Majd szembe néznek a Teremtõ elõtt a következményekkel. Az én türelmem a "kollektívával" kapcsolatban elfogyott, csak egyéni arcokat, lelkeket látok magam elõtt, s a kollektívát egy nagy "0"-val tartom helyettesíthetõnek, aki ebben a formában önmaga és a nemzet ellensége és még meg is magyarázza, hogy mindez rendben van, pedig azért tudja, hogy nincs. Meg kell tisztulniuk és meg is fognak, vagy így, vagy úgy!

A gyilkosság egyébként most a cigánygyilkolászás ellenoldala, mert mostanában csak magyarokat öldösnek cigányok egyre bátrabban és következmények nélkül. Ez nemcsak arra jó, hogy a lóra ráültetve a Jobbikot megnyergeljék és Olstein elõ állhasson a "megoldási javaslattal", hanem arra is, hogy terelje a zsidók kavarását közben, mert másról sem szólnak a hírek, csak errõl. Ha megfigyeltétek, a "választásosdi" óta a Devecsernél átszakított gát példáját követve érdemben a média csak ilyen "tragédiákon" csámcsog. Ezt hívják terelésnek! Ha felröppen a hír, hogy Schmitt Pali még a 60-as években felfüggesztette kapott, abba sem tud belekapaszkodni egyik médium sem (nem is akar), mert mindig van fontosabb lelki trauma, ami nem kell gondolkozni, csak érezni. Érzelmi terelés!

De, hogy valami jót is mondjak:

"Megemlékezés a budapesti gettó felszabadulásnak 66. évfordulóján
A Zsidó Hitközség és az Autonóm Ortodox Izraelita Hitközség a budapesti gettó felszabadításának 66. évfordulója alkalmából megemlékezést tart 2011. január 18-án, kedden délelõtt 10 órától a Herzl téren (A Dohány utcai zsinagóga mellett) -(Csak nem a Tivadar, a cionizmus anyja?-szerk.)

Beszédet mond:
Israel Meir Lau, Izrael Állam volt fõrabbija, Tel-Aviv vezetõ fõrabbija, a Yad Vashem Intézet elnöke.
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek
(Itt meg egy családi fotója! Nagy a család, sok szegény zsidó éhezik benne! Szerk.)
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek
Énekel:
Tóth Emil fõkántor
Közremûködik:
A Goldmark és a Dohány utcai zsinagóga egyesített férfikórusa.
Vezényel:
Somló Andor

Megjelenésére feltétlenül számítunk. Kérjük, kedves férfi vendégeinket, hogy fejfedõt szíveskedjenek magukkal hozni.
http://www.mazsike.hu/megemlekezes+a+budapesti+getto+felszabadulasnak+66+evfordulojan.html
Csak annyi kérdésem van, hogy lesznek ott nem zsidók is, mert õk azért nem keverednek, vagy azt szabad, hogy egy hazugság tömjénezését õk vezessék a sok balga "kereszténynek", miközben õk jól elvannak egymással a szó minden értelmében?

Ez egy kicsit korábbi hír, de ha már Slomo, akkor legyen Köves! Szakértõk õk az egészseggügyben is!
Orvosi etika a zsidó jogban
Oberlander Báruch és Köves Slomó rabbik elõadássorozata a modern orvostudományról a zsidó jog tükrében.
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek
A 10 részes elõadássorozatot az elõadók a SOTE kihelyezett kurzusaként tartották.
Link
http://zsido.com/cikkek/orvosi_etika_a_zsido_jogban/24/1588


Nem tudtam mi hiányzott, de úgy néz ki, hogy Judapest és Olstein elérte a zsidók nagykorúságát, így már ide gyûlik a világ "hordaléka" nyíltan ajvékolva. Persze tudtuk, hogy a végelszámolás úgy is itt kell legyen, ezért õket már örömmel fogadjuk. Ebbõl az apropóból rákerestem a neten Olstein-ra, hogy mennyire van benne a köztudatban. Elég szépen terjed, hiába mondta a leleplezõ Tõke, hogy nincs így! Béláim, itt van pár tipikus példa a keresztapasággal kapcsolatosan:

Olstein David Cohen
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek

Olstein rabbi
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek

Na jó, nem sokkollak tovább benneteket. Van más is! Én is készítettem pár képet, de az alábbiakat kaptam.

"...Csatolok néhány képet érdekességképpen.
Január 16-án a délutáni órákban készült Észak-Magyarország égboltján.
Az elsõ kép 15.45-kor készült nyugati irányban. Egyszerre 5 gép (ebbõl 3 látszik)
A következõ fél perccel késõbb déli irányban.
Majd pár perc múlva délnyugati irány
Az utolsó elõtti kép pedig a déli irányból haladó gép után lett fényképezve mintegy 10 perccel
Az utolsó pedig szintén délnyugati égbolton készült kb. negyed 5 körül

Amikor legelõször észrevettem a gépeket (kb. 15.35-kor), feltûnõen sokan voltak egy adott területen (nyugati irány), akkor 9 gépet számoltam...

Használd õket egészséggel!

Áldás!"

URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek


A szép az, hogy egyre több lesz a depressziós és öngyilkos is, nem csak az esõ, az elkeseredés, hanem a napsütés hiánya miatt is. Nagyban gondolkoznak és most havaznak csak igazán, ezért ténylag kösse fel mindenki a gatyáját és legyen észen!

A kínai témához is érkezett egy újabb adalék. Szaniszlo felmondja a leckét, ahogy kell, de ez lényeges, mert most Izraelben éppen dúl a kormányválság. Érdekes, de arról a környékrõl mostanában a médiában egyetlen hang sincs. Elcsitultak a tudósításokkal kapcsolatosan, de nem kicsit. Gondolom, oka van ennek is.

" a 'rosszfiúk' nem szeretik a szeretethiányos Izraelt" -Szaniszló (érdekes, hogy ezt hagyják, bár burkoltan fogalmaz)

A lényeges videó csak most került fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez is megy egy cikkbe!!
Link = http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=108&v_id=6016

tartalom: Egy elmélet szerint a kínai-magyar kapcsolatoknak mintegy 1800 éves múltja van. Milyen szerep jut ma Magyarországnak a kínai birodalmi politikában?

És most pénteken volt Törökországról egy hasonló beszélgetés! Ma 21.30-kor folytatják a sort....

Üdv,"

Zárszóképpen pedig egy kis összefoglaló abból, hogy milyen szinteken zajlik már a tudati felkészítés!

Kedves Imre!

"Csak egy gondolat... arról, hogy már nagyon közel a vihar.

Párom állami cégnél dolgozik. Ma vezérigazgatói utasítás érkezett a dolgozók katasztrófavédelmi, illetve honvédelmi kötelezettségeirõl (a honvédelmi rész többször is ki volt hangsúlyozva) .
Kérés esetén a cég valamennyi dolgozója köteles adatokat szolgáltatni, illetve a jármûparkjuk is rendelkezésre kell álljon. Állítólag mindezt kormányrendelet szabályozza.
Elõször, amikor mesélte, akaratlanul is azt hallottam ki az üzenetbõl, mintha behívókat küldtek volna háborúra "

Nos, a rendeletet én is szeretném látni, bár mindegy is. Tudjuk, hogy ami elkerülhetetlen, az nem megkerülhetõ!

Hozzszlsok

# | postaimre postaimre - 2011 01 18 ¦ 14:23:56
Pitkin, köszönöm! Kis képkeveredés is történt, de már itt a helyre került Slomó, ha a valóságban még mindig téblábol is.
# | Söveg Söveg - 2011 01 18 ¦ 14:28:41
Nálunk Észak-Nyugat Magyarországon 1-2 nap kihagyásokkal állandóan köd van, reggel délben meg este is! Pofátlanul megy a permet!Angry Kb 2 hete. mire kitisztulna az ég már huzzák a csíkokat, ráadásul az ismerõseim közül meg a családban is szinte mindenki beteg vagy volt!
# | postaimre postaimre - 2011 01 18 ¦ 14:33:23
gyaur, persze a zsidó csinálja itt már ezen túl is vagyunk, de közben szaporítja is és telepítgeti, migráltatja õket. Felhasználja a céljaira, miközben azért valahol, de tezsvírek ám. Minden második születõ gyerek az országban cigány, ezért ne vedd félvállról a helyzetet. Biológiai fegyver, amit semlegesíteni kell! Ez létkérdés, de az övé is, mert túlszaporodva úgy is pusztulniuk kell, csak a gazdáik kezétõl.
Söveg és õk látják, mi történik felettük?
# | deckterrorist deckterrorist - 2011 01 18 ¦ 14:48:59
A West-Balkános (Facebookos) 2. kép óriási FAKE, szintén késeléses bûncselekmény volt, de a WB-hez semmi köze. A TV2 kikockázott képe pedig egyértelmû :(
# | Magy1 Magy1 - 2011 01 18 ¦ 14:54:07
Tudtommal a West Balkánban 5-en haltak meg.
1 srác és 1 csaj késelés által, 2 csajt eltaposott a bepánikolt tömeg, 1 csajt pedig az emeletrõl esett/ugrott/löktek ki.
A 16 éves korhatárral hirdetett bulin rengeteg 13-14-15 éves is jelen volt, sõt az áldozatok között is van aki nem érte el a 16 éves korhatárt! Több szemtanú állítja, hogy fekete lábúak 5-6 fõs bandája volt az elkövetõ.A sebesültek nem voltakról pedig kiderült, hogy 56 embert vittek kórházba szúrt, vágott és végtag sérülésekkel.

A [khmm]búkos kis zsiráfka a kitüntetés és anyagi elismerést követõen állítólag épp március közepén szándékozni kihátrálni a "project" mögül.

A zsiráfos buli meghívó az az átlag emberre is vonatkozik? Mert ha csak annyi a kitétel, hogy tökfödõt kell viselni, akkor a köv. buliig készítek 1 nõi melltartóból kelléket és lehet én is benevezek ;)
# | postaimre postaimre - 2011 01 18 ¦ 14:54:46
Deck, köszönöm! Forrást kérek, hogy egyértelmûsítsük. Hol történt?

gyaur, a sors útjai kifürkészhetetlenek. Azt hiszem, hogy te már kezded érteni, hogy miért is bonyolult a politika. Pont így mûködik. Ha a cigánynak esze volna, akkor a zsidóknak menne a döntõ pillanatban. Persze ezt nem teszi meg magától. A vajdák között van azért, aki kezdi érteni a dolgot. Ezt nem ragozom, mert ha a zsizsik rájön, hogy kifarol mögüle a cigánymaffia, akkor elkezdni a polgárháború élesebb formáját, ami eddig nem jött össze neki. Ez sem volna baj, mert ezt már nemzetközi porondon is le lehet leplezni és hivatalosan vonulhatnak be esetleg olyan erõk, akik lefegyverezhetik õket. Nos, minden lehet pro és kontra, sõt rekontra is!
# | deckterrorist deckterrorist - 2011 01 18 ¦ 14:58:26
http://www.metrop...ikk/650975
itt látható u.a. a kép
# | deckterrorist deckterrorist - 2011 01 18 ¦ 15:03:28
http://sat24.com/hu
itt pedig "élõbe" lehet követni a felettünk zajló eseményeket (szépen látszik a keresztbe csíkozás)
# | postaimre postaimre - 2011 01 18 ¦ 15:07:35
deck, én is láttam több "hivatalos" helyen, ezért kértem forrást. Ekkora "bakit" talán nem követnének el.
# | deckterrorist deckterrorist - 2011 01 18 ¦ 15:32:32
Elsõ látásra hitelesnek tûnt, de 2 perc agyalás után rájöttem, hogy kamu. Valószínû ezzel a képpel meg hasonlókkal lenne minden média tele, ha tényleg ott történt volna.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.35 msodperc
83,349,011 egyedi ltogat