Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Izraeli kormány-gubanc és egyebek

Napl√≥Ma ilyen vegyesfelv√°gott lesz t√°lalva, de kicsit id√Ķzavarban vagyok. √ögy d√∂nt√∂ttem, hogy egy a TMRSZ oldal√°n is beind√≠tom a motorokat, de majd ezt is olvashatj√°tok. F√Ķ h√≠rk√©nt tal√°n csak annyit, hogy tudom√°som szerint Medvegyev √©ppen holnap megy t√°rgyalni a palesztinokkal √©s a jord√°nokkal, mik√∂zben az izraeli √ļtja ugye le lett f√ļjva! Nem gy√Ķz√∂m hangs√ļlyozni a k√©rd√©s jelent√Ķs√©g√©t! Erre ma olvasom, hogy:
Ehud Barak kilép: veszélyben Netanjahu kormánya?
A h√≠rek szerint a v√©delmi miniszter √©s n√©gy munkap√°rti politikus √ļj p√°rtot hozn√°nak l√©tre.

Az izraeli √°llami m√©dia h√©tf√Ķi jelent√©se szerint kil√©p az izraeli koal√≠ci√≥s korm√°nyb√≥l a kabinet egyik kulcsfontoss√°g√ļ tagja, Ehud Barak. A jelent√©s szerint a v√©delmi miniszter √©s n√©gy tov√°bbi munkap√°rti politikus "F√ľggetlens√©g" n√©ven √ļj p√°rtot hoz l√©tre.

A m√©dia k√∂zl√©se szerint t√°vozik a koal√≠ci√≥s korm√°nyb√≥l √©s csatlakozik Barak √ļj p√°rtj√°hoz Shalom Simchon agr√°rminiszter, a v√©delmiminiszter-helyettes, Matan Vilnai valamint tov√°bbi k√©t munkap√°rti parlamenti k√©pvisel√Ķ.

Link = http://atv.hu/cikk/20110117_ehud_barak_kilep_veszelyben_netanjahu_kormanya

Sz√≥t se vesztegess√ľnk r√°, igaz?

A forrongás nem véletlen!

„Szia Imre,
Porognek az esemenyek. A link amelyet kuldok, a Tunez elnok felesege elmenekuleserol szol, napokkal az osszeomlas elott. Francia Titkos Ugynokok szerint, 1.5 tonna arany rudakkal tavoztott Dubaiba. Ott a banknal letette mielott Jeddah, Szaudi Arabaiba repult. Erterkuk 45 millio euro.
(http://www.presstv.ir/detail/160537.html)

Tal√°n az sem v√©letlen, hogy az orosz politika m√°r Iraelt Tunisszal hasonl√≠tja √∂ssze √©s Liebermant „tr√≥jai fal√≥nak” nevezik a zsid√≥ Kmeszetben. √ögy l√°tom, hogy a legjobb ir√°nyban haladnak a dolgok. Be is jelentett√©k, hogy a 2010-es fegyverexport rekord ut√°n ez √©vben m√°r cs√∂kken√©s v√°rhat√≥. Teh√°t mindenki felszerelkezett √©s l√©nyeg√©ben a h√°bor√ļ menete eld√Ķlt. Feles√©gem a r√°di√≥ban hallgatott egy riportot √©s lelkesen meslte, hogy a Lukoil megd√∂ngette az Agipot, s k√∂zben azt is mondj√°k, hogy az Agip az USA hadsereg egyik f√Ķ besz√°ll√≠t√≥ja (n√©zzetek ut√°na pontosan, mert a BP vesztes√©ge m√°r el√©g nagy), √≠gy l√©nyeg√©ben a Lukoil lesz az „udvari K und K transzportere a USArmy-nak! Ez j√∂tt le a riportb√≥l √©s nagyon „viccesen” hatott.

„T. Posta √ör Zavarni sz√°nd√©kozom.

Mivel a t√©nyfelt√°r√°s √©s bizonyos dolgok felsz√≠nre hoz√°sa olyan er√Ķket mozgatott meg az ut√≥bbi id√Ķkben, ami nem megengedett a demokr√°ci√°nak nevezett politikai rendszerekben, ez√©rt k√©rem, √≥vakodjon.
Amit a m√©diumok sz√≥v√° tesznek, az sz√≥besz√©d t√°rgy√°t k√©pezi. Elterel√Ķ m√Ľvelet.
A Tisza szabályozás lényege az volt, hogy minél több ember megélhetését elvegyék, ha lehet vándoroljon ki amerikába, mert az ottani kormány fizet a kivándorlókért.
Lenne m√©g mondanival√≥m, de minek, ill. KINEK”


Az biztos, hogy a Jobbik-NBH-Mossad koal√≠ci√≥ er√Ķs√≠tette az ellenem ir√°nyul√≥ t√°mad√°sai sz√°m√°t, de sz√≠nvonalat nem volt k√©pes emelni. Ha t√°madnak, azzal az √ľgyet er√Ķs√≠tik, ezzel √≠gy vagyok, mert ez √≠gy is van. Ha azt mondom, ne tegy√©k, att√≥l teszik, s ha teszik, akkor is maguknak √°rtanak vele.

„Szia Imre,

Bocs hogy megint zavarok, a tapasztalataimat szeretnem megosztani az ausztraliai magyar emigransokkal kapcsolatosan. Ennyi patkany embert, fo-komcsi szarmazasut egy gubancban csak Budapesten latni, meg itt! Az Apro baszadekok, kolozsvari szekuritate fonok unokaja, verbudoskomcsi az egesz! ha latnad, milyen argus szemekkel figyelik az ujonnan erkezoket, lesik, milyen a felfogasod, semmi negativat elottuk nem lehet Ausztraliarol szolni, rogton leteremtnek, es ha hiszed, ha nem, ezek cincaljak szet azt a keveske magyar kozossegeket is, mint peldaul a Magyar Haz!
Az elen tortetnek, fo szervezok, bevakarjak magukat minden allami szervbe( pl. Federal Police), egyszoval, csapnivalo az ausztraliai magyar kozosseg, de nagyon! Vagy bunko, artalmatlan ( ilyen a tobbseg), vagy komcsi! Kozeput nincs! Egy frissen jott ertelmiseginek maga a pokol ez a kozosseg, nagyon visszahuzo hatasuk van! Na, ennyit, ha van kerdesed az ausztraliai magyarokrol, kerdezz batran, szivesen irok!
Udvozlet,…”


Tudj√°tok, hogy Albert ott van, ahol, de fontos lenne megszervez√Ķdni m√°r az USA, Kanada √©s az Ausztr√°liai igazi magyar k√∂z√∂ss√©geknek is. Elvileg az MVSZ dolga ez lett volna, de nem lett azz√°.
Lehet, hogy az id√Ķj√°r√°s is k√∂zbesz√≥lt?

„Adjon az Isten!

Kb. 12:10-t√Ķl, egy kb. 10-15 perces "h√Ķhull√°mot" lehet megfigyelni a
fagyriaszt√°sn√°l:
Link = http://www.idokep.hu/radar
Azt√°n itt egy √ļjabb is.: Link = http://www.idokep.hu/radar
Kitart√°s!”

Olyan sz√©pen cs√≠kozt√°k az eget tegnap is, hogy k√©t melegrekord k√∂z√∂tt m√°r kezdek hozz√°szokni. Az√©rt ne feledj√©tek, hogy az elhideg√ľl√©s csak most j√∂n m√©g.

Azt√°n a „Disc√≥-baleset” kapcs√°n is megy a k√©rdezget√©s rendesen!

„Szia !
Két kérdésem lenne.
- Mi történt valójában Pesten a diszkóban ? Tudsz róla valamit ?
- Ma, azaz vas√°rnap kij√∂tt ellen√Ķrizni egy rend√Ķr , szab√°lyosan t√°rolom-e a vad√°szpusk√°mat idehaza. Minden rendben volt, jkv is k√©sz√ľlt r√≥la.
√Ātn√©zte a pap√≠rokat, megn√©zte, a fegyver t√©nyleg a szekr√©nyben van-e.
De mi√©rt √©ppen vas√°rnap volt ennyire s√Ľrg√Ķs ?
Van √∂sszef√ľgg√©s a k√©t dolog k√∂z√∂tt, esetleg ?
Lehet, hogy v√©letlen egybees√©s, k√©rlek ne √≠rj err√Ķl.
V√°rom a v√°laszodat a dologr√≥l !”


Tegnap feltettem a TMRSZ oldalon a rend√Ķr√∂knek, de nem j√∂tt √©rdemi v√°lasz! Csak tudj√°tok, hogy sokakn√°l elpattant m√°r a h√ļr √©s t√©nyleg nem sz√°m√≠t m√°r igaz√°n, hogy most magyar-e a rend√Ķr, vagy csak annak l√°tszik. Teljes t√∂rl√©st kell elv√©gezni.

Ezt most tette meg a Putyin-Medvegyev p√°ros n√°luk, de a k√∂zszolg√°k 5%-nyi le√©p√≠t√©se3 m√∂g√∂tt is a hordal√©kelemek kipec√°z√°s√°r√≥l lehet sz√≥. A mai „rend√Ķrs√©g” mor√°lis hulla √©s aki m√©g akarna is tenni a k√∂zeg√©ben, az sem k√©pes erre, de majd csak meg√©rtik m√°r, ha nehezen is!

Szegedi posta ajtaj√°n tal√°lhat√≥ felh√≠v√°s (Kaptam, tess√©k ellen√Ķrizni!).
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek
Kor√°bban kerestem ez a k√©pet, de most akadtam r√°, ez√©rt ezt csak a „sz√©ps√©g√©√©rt” no meg a harci √©rt√©ke miatt tanulm√°nyozz√°tok!
T-50
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek

Na, √Ķ meg meghalt
(Csecsen f√Ķvez√©r, a h√≠rek szerint elhal√°lozott. Szerintem nem term√©szetes hal√°llal halt.)
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek

A k√ľlhoni h√≠rek mell√© csatolom az al√°bbi k√≠nai ter√ľletet, de m√°r benn√ľnket is √©lesen √©rint√Ķ helyzet√©rt√©kel√©st.

„√údv !

Kína
Sajnos t√∂bb dolog is k√∂zre j√°tszhatott az √≥piumh√°bor√ļ kit√∂r√©s√©ben: a K√≠nai gazdas√°g minden exportj√°t ez√ľst√©rt bonyol√≠totta le, s egy id√Ķ ut√°n a vil√°g akkori ez√ľst k√©szlet√©nek k√∂zel 90%-√°t birtokolta. Ekkort√°jt a hi√°ny Eur√≥p√°ban √ļgy jelentkezett, hogy megjelent az alpaka (ez√ľst√∂z√∂tt) nev√Ľ f√©mvegy√ľlet √©s t√°rgyak (5% ez√ľst tartalom, a f√©m felsz√≠n√©n). No erre megkezdt√©k az √≥pium becsemp√©sz√©s√©t az orsz√°gba √©s f√Ķk√©nt a hadsereg k√∂r√©ben kezdt√©k terjeszteni, mert a h√°bor√ļ el√Ķk√©sz√≠t√©s√©nek ez volt az els√Ķ l√©p√©se.
K√≠na megtiltotta az √≥pium kereskedelmet, ami viszont s√©rtette a Brit Kelet-Indiai t√°rsas√°g √©rdekeit, kit√∂rt a h√°bor√ļ majd m√©g egy p√°r. A l√©nyeg: a legy√Ķz√∂ttnek ki kellett szolg√°ltatnia az ez√ľstk√©szlet√©t, az √≥piumforgalom pedig 15 szeres√©re n√Ķtt. No √≠gy rogyott meg az akkori K√≠na, egyszer√Ľen kifosztott√°k, tal√°n afg√°n √≥piummal?
Most melyik megszállt ország adja a világ ópiumtermelésének 80%-át és megszállt ország.
Ja igen ha elrontom 10 szer a bejelentkez√©st t√∂rl√Ķd√∂m automatikusan?
√údv…”


Kínai GDP
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek

A k√≠nai k√©rd√©s sem egyszer√Ľ. M√°r k√©t √©ve is 600 ezres p√©ld√°nysz√°mban nyomtatt√°k a napi sajt√≥jukat Magyarorsz√°gon. Nem tudni a pontos l√©tsz√°mot, de az val√≥sz√≠n√Ľ, hogy a zsid√≥kat a kn√≠iakra lecser√©lni nem egy j√≥ √ľzlet, m√°r ha van belesz√≥l√°sunk. Az egyezs√©g megsz√ľletett az orsz√°g anyagi helyzet√©nek rendez√©s√©ben, de a zsid√≥ azt akarja, hogy a k√≠nai legyen az „alv√°llalkoz√≥ja”, amib√Ķl p√°r √©v m√ļlva zsid√≥-k√≠nai maffia-h√°bor√ļ kerekedhet, s ez eg√©szen bizonyos lenne, ha od√°ig eljuthat a t√∂rt√©net. √Ām nem juthat el, de az ezzel kapcsolatos megl√°t√°saimat majd kicsit k√©s√Ķbb fejten√©m ki.

Az alábbi cikket angolból fordították nekem, de talán segít a háttér feltárásában ez a kivonat is.

„1973 √≥ta √©szlelhet√Ķ, hogy a takar√©k valut√°k devalv√°l√°sa (az Angol Font, USA Doll√°r), milyen kihat√°ssal b√≠r a gazdas√°gi helyzetre. Szint√©n 1973-ban megsz√Ľnt az a lehet√Ķs√©g, hogy ezeket a valut√°kat aranyra lehessen bev√°ltani. Az infl√°ci√≥ √ļgy van elb√≠r√°lva, hogy k√°ros az orsz√°gok gazdas√°g√°ra tekintve, mivel megbontja a j√∂vedelem n√∂veked√©s√©t. Ebb√Ķl kifoly√≥lag az lett a k√∂ztudatba beetetve, hogy a p√©nz√ľgyi szab√°lyokat a korm√°nyon k√≠v√ľli, teh√°t csak priv√°t tulajdonba helyezett K√∂zponti Bank int√©zheti.

Ezeket a szab√°lyokat haszn√°lt√°k a j√∂vedelmek cs√∂kkent√©s√©re, szem√©lyi √©s a kis v√°llalkoz√°sokat belesz√°m√≠tva. Az anyagi vagyonokat √©s a K√∂zponti Bankot haszn√°lta a korm√°ny az √°rak korl√°toz√°s√°hoz √©s az infl√°ci√≥s kit√Ľz√∂tt kamatl√°b el√©r√©se c√©lj√°b√≥l. 1995-t√Ķl a hanyatl√≥ Forint devalv√°l√°s√°t nem szab√°lyozt√°k, √≠gy az infl√°ci√≥ tov√°bbra is emelkedett. A 2003-mas valuta v√°lt√°s korl√°toz√°sa is ezt a c√©lt szolg√°lt√°k. A
jobb oldali korm√°ny politik√°ja, a fentiekkel ellent√©tben, infl√°ci√≥ ellenes √©s sz√°mottev√Ķ k√ľl√∂nbs√©gekkel szolg√°l. A 1990-1994 m√°sodik fel√©ben, √©s a teljes 1998-2004-ig kiterjed√Ķ ciklus al√°t√°masztja ezt a felt√©telt. Ez kellett volna, hogy seg√≠ts√©get ny√ļjtson a K√∂zponti Banknak, de ink√°bb a bank tov√°bbra is a kamat l√°bat nem v√°ltoztatta meg, hasonl√≥ k√©pen cselekedet a bal oldali korm√°ny is, √©s nem l√©tes√≠tett hasznos gazdas√°gi n√∂veked√©st. K√∂vetkeztethetj√ľk, hogy az elm√ļlt 20 √©vben a Bank soha nem
az orsz√°g gazdas√°gi jav√°t, hanem a saj√°tj√°t helyezte el√Ķt√©rbe, √≠gy f√∂l√∂sleges a szerepe. Csakis a saj√°t tulajdonosainak az √©rdek√©t k√©pviseli √©s nem a n√©p vagyis az orsz√°g √©rdek√©t.
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek
A K√∂zponti Bank c√©lja, hogy az orsz√°g j√∂vedelem√©t, orsz√°gon k√≠v√ľl hasznos√≠tsa √©s menek√≠tse, nem pedig orsz√°gon bel√ľl felhaszn√°lja annak fejl√Ķd√©s√©re. A baloldali korm√°ny gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi politik√°ja harm√≥ni√°ban van, de nincs a valuta egyens√ļly√°val.
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek

A jobb oldali korm√°ny ideje alatt az egyens√ļly megtal√°lhat√≥. Ideje lenne a Magyar Nemzeti Bank vagyis K√∂zponti Banknak olyan √∂sszhangot l√©trehozni
amelyben az ország gazdaságát fejlesztené és így az ország jövedelmét is.

Dr. Boros Imre, közgazdász
Az Orb√°n korm√°ny a K√∂zponti Bank egyik bank√°rja, stb... 1998-2002-ig”

A kor√°bban m√°r id√©zett szimb√≥lumokat is √ļjra el√Ķ kell venni. K√©rlek gondolkozzatok el rajta!

„magyar tv-?” – h√©beres kubikban
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek

Ugyanaz, csak rádióban
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek

HozzŠszůlŠsok

# | postaimre postaimre - 2011 01 17 ¦ 14:07:40
kasar tudom, a k√©rd√©s "provokat√≠v" volt. Ugyanis, ha v√©giggondolod, hogy akkor mi is van, akkor l√°tni kell, hogy SEMMI! Egy√©nek vannak √©s k√∂z√∂s felel√Ķss√©g.
kerecsen, k√∂sz√∂n√∂m! M√©g ha beilleszted az itteni Emfesz √ľgyletet is, meg a D√©li √°ramlatot, akkor sz√©pen kerekedik a r√©tes.
# | tillati tillati - 2011 01 17 ¦ 14:16:55
A r√©tes ny√ļlik, √©s nem kerekedikMi van?
# | postaimre postaimre - 2011 01 17 ¦ 14:20:28
Kasar, de minek k√©rd√©s olyan lehangol√≥!√ćrhatod en√©lk√ľl is.
Tillati, igaz, hogy ny√ļjtj√°k, de az√©rt m√©gis.
"Tekeredik a kígyó, Rétes akar lenni, Tekeredik a rétes, Kígyó akar lenni." pompom
# | tillati tillati - 2011 01 17 ¦ 14:25:52
Ja hogy tekeredik... és nem kerekedik ,áhh értem, az egészen más...igen az egggészen más. meghajol:D
# | internetzip internetzip - 2011 01 17 ¦ 14:57:37
# | Magy1 Magy1 - 2011 01 17 ¦ 15:16:02
Lehet els√Ķk√©nt gyaur fogja t√≠zszer elrontani a bejelentkez√©s√©t:D
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 01 17 ¦ 16:49:14
N√°lunk az olcs√≥bb modszert v√°lasztott√°k, itt √∂nk√©nt ugranakle valahonnan, vagy a k√∂telet teszik a nyakukba. Munkahellyek megsz√ľntet√©se, kilakoltat√°s, lelki, szellemi le √©p√≠t√©s egyenl√Ķ a hal√°llal. 8 A goly√≥ sokkal hum√°nusabb)
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 01 17 ¦ 17:06:42
Internetzip! N√°lunk jobb modszert v√°lasztottak, mert megsz√ľletni sem hagyj√°k a Magyart! AZ elmult 20 √©vb√Ķl it√©lve, ahogy szeml√©lj√ľk az esem√©nyeket, m√©g 20 √©vig ha √©p√≠tj√ľk a demokr√°ci√°jukat hirmond√≥ sem marad a magyarb√≥l!
# | joekaponya joekaponya - 2011 01 17 ¦ 17:41:53
SZERINTEM ANNAK KENE GOLYO AKI A MUNKA HELYEKET MEG SZUNTETE.
# | Varuna Varuna - 2011 01 17 ¦ 18:12:38
kerecsen - 2011 01 17 ¦ 12:22:06
"Az oroszok √©s a BP √ľgylet√©t egy kicsit pontos√≠tom, a BP nagyot bukott a mexikoi √∂b√∂lben t√∂rt√©n katasztr√≥f√°n. ..."


A mexik√≥i √∂b√∂lb√©li olajkatasztr√≥fa √ļgy t√Ľnik egy el√Ķre megtervezett esem√©ny sorozat egyik √°llom√°sa volt csup√°n.
http://hajnalhasa...atasztrofa
http://hajnalhasa...atasztrofa

Amire viszont nagyon k√≠v√°ncsi vagyok az a holnapi nap. Ekkor ugyanis 2011. janu√°r 18-√°n 2012.11.9-t√Ķl 666 napra lesz√ľnk. pompom

Valami jelent√Ķs esem√©nnyel fogj√°k ezt az illumin√°tus h√°tt√©rer√Ķk "meg√ľnnepelni" √ļgy √©rzem. Eddig is sz√°mos egym√°st√≥l f√ľggetlen l√°tsz√≥lag v√©letlen√ľl bek√∂vetkez√Ķ katasztr√≥f√°t id√Ķz√≠tettek kozmikus esem√©nyekhez. S nyilv√°n okkal teszik, hatalmas energi√°kkal oper√°lnak.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.99 mŠsodperc
83,603,910 egyedi lŠtogatů