Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Jó' bikázzuk beee!

Napl√≥Na j√≥, t√©nyleg csap p√°r gondolatot m√°ra! B√°rmerre n√©zek, nagy a kapkod√°s √©s egyre nagyobb az √©rtetlens√©g. Ezt magyar√°zni nem kell, de az okokat illet√Ķen tess√©k el√Ķszedni p√°r kor√°bbi √≠r√°st. Sz√≥ltunk el√Ķre. A K√∂zel-Kelet begyors√≠tott. Libanonban csin√°ltak egy kis purparl√©t, de ennyi kellett, hogy az izraelit√°kat folyamatos k√∂lts√©gekbe verj√©k, mert nagy a baj, h√°la Istennek ott is. Fogy a p√©nz √©s az eddigi l√°tszatj√≥l√©t kezd √°tcsapni nyilv√°nval√≥ hi√°nygazd√°lkod√°sba. A zsid√≥k szemmel l√°that√≥an el vannak szigetleve, mint gazdas√°gilag, mind politikailag, az erk√∂lcsiekr√Ķl nem is besz√©lve. A libanoni korm√°nyv√°ls√°g nem a HAMASZ-r√≥l sz√≥l, hanem arr√≥l, hogy j√≥ alkalom ez arra, hogy az oda be√©p√ľlt mosszados elemeket elt√°vol√≠ts√°k √©s katonai helyzetbe hozz√°k a polg√°ri lakoss√°got is. El√Ķk√©sz√≠t√Ķ f√°zis ez. Nyugi, n√°lunk is hamarosan be fog k√∂vetkezni, mert ez sz√ľks√©ges velej√°r√≥ja a helyzetnek. Livi a Cipni haza√°rul√≥nak az ortodox zsid√≥k √°rul√≥j√°nak nevezte Netanjahut √©s hullik sz√©t a korm√°ny is, megy a k√∂pk√∂d√©s rendesen.

Mozgol√≥dnak a szakszervezetek √©s kem√©nyen benne vannak a politik√°jukban az oroszok. Ezt √©szlelve olyan hangok is felcsattantak m√°r Tel-Avivban, hogy a „j√≥ orosz a halott orosz!”. Ha polg√°rh√°bor√ļ lesz, azt sem b√°nom, m√°rpedig afel√© tend√°l a helyzet. Ha a Likud is bed√Ķl, akkor Olstein is meg√©rti v√©gre, hogy v√©ge. Mikor kezdte, m√°r akkor v√©ge volt, de ezt Soros m√©g nem √°rulta el neki. A zsid√≥ gazd√°i m√©g t√∂bbet akarnak Magyarorsz√°gb√≥l kipassz√≠rozni, s ez√©rt m√°r febru√°rt√≥l j√∂het a frissen be√≠g√©rt √ļjabb csomag. J√∂jj√∂n csak, az emberk√©k meg √©bredezzenek csak. Hideg febru√°r √≠g√©rkezik, igen sok h√≥val, csapad√©kkal. Most kaptam h√≠rt, hogy az egyetemist√°k is l√°zadoznak a tan√°raikkal egyetemben √©s orsz√°gos megmozdul√°sra k√©sz√ľlnek. Lehet, hogy √Ķk is ezt √©szlelik!

„√údv Imre!

Minap egy kedves 30-as h√∂lgy ismer√Ķs√∂m Budapesten j√°rt az egyik VII-ker -i bar√°tj√°n√°l, aki zsid√≥ tulajdon√ļ b√©rh√°zban lakik.

A h√∂lgy barna hull√°mos haj√ļ, k√©kes szem√Ľ.
Furcsa nyelven kezdett besz√©lni hozz√°, egyik nemr√©g a b√©rh√°zba k√∂lt√∂z√∂tt idegen. Azt gondolta, √Ķ is k√∂z√ľl√ľk val√≥...
M√°r nem csak a lak√≥parkok telnek meg? M√°r a belv√°rosba is t√∂mb√∂s√∂dnek?”


Sorra jelennek meg h√≠rek rend√Ķri vezet√Ķk lemond√°s√°r√≥l is, ami nem meglep√Ķ, ink√°bb sz√ľks√©gszer√Ľ. Ha j√≥l alakul, akkor Olstein √©s csapata haza lesznek pofozva √ļgy, hogy ezt √Ķk k√©rik √©s m√©g meg is k√∂sz√∂nik ezt. A nemzetk√∂zi porondon a helyzet roppant kedvez√Ķen alakul. Lavrov kijelentette, hogy lerendezt√©k az √Čszaki Sark √©s az ott l√©v√Ķ nyersanyag k√©rd√©s√©t √©s Norv√©gi√°nak √©s A d√°noknak m√©g lehet hozz√° k√∂ze, de az USA-nak „sut up” van! Erre az USA azt v√°laszolta, hogy akkor √Ķk ink√°bb el is fogadj√°k ezt a poz√≠ci√≥t. A jap√°n korm√°ny is lemondott megint, de ha m√©g vagy k√©tszer lemondanak, majd csak √ļgy forgol√≥dnak sikeresen, hogy egy fel√°ll√≥ √ļj shogun√°tus m√°r nem ismer el semmif√©le USA fennhat√≥s√°got √©s Okinav√°r√≥l ki kell k√∂lt√∂znie a flott√°juknak. A vil√°gh√°bor√ļs tendencia csitulni l√°tszik, a politikai helyezked√©s √ļgy alakul hogy lokaliz√°lni lehetnek k√©pesek a zsid√≥kat egy-egy elz√°rt konfliktus-szektorban. Magyarorsz√°g ebben kiemelt szerepet kapott √©s erre most felh√≠vom mindenki figyelm√©t! A r√©szv√©tel nem aj√°nlott, hanem K√ĖTELEZ√ē!

Az Egys√©ges Magyarorsz√°g Mozgalom 2011-ben is megrendezi a 2010-ben nagy sikert aratott Becs√ľlet Napja megeml√©kez√©st √©s a Kit√∂r√©s eml√©kt√ļr√°t.

A megemlékezés 2011. február 12-én délután lesz megtartva.

A tiszteletad√°sra k√∂zter√ľleten k√≠v√ľl, Budapest hat√°r√°ban, egy tiszt√°son ker√ľl sor, jelk√©pezve a mozgalom √ľld√∂z√∂tts√©g√©t, de √©leterej√©t is!
A Kit√∂r√©s Eml√©kt√ļra el√Ķtt r√∂vid megeml√©kez√©sre ker√ľl sor. A t√ļr√°n val√≥ r√©szv√©tel az √ľnneps√©gre √©rkez√Ķk sz√°m√°ra nem k√∂telez√Ķ!
Azon szervezetek, akik koszor√ļzni k√≠v√°nnak, k√©rj√ľk, jelezz√©k e sz√°nd√©kukat!

Eddig bejelentkezett szervezetek:
- Aranykopj√°sok Egyes√ľlete;
- Magyar Nemzeti Arcvonal;
- √ērz√Ķ Magyar G√°rda Mozgalom;

A rendezv√©nyen az √°rp√°ds√°vos √©s h√°romsz√≠n√Ľ nemzeti z√°szl√≥kon k√≠v√ľl kiz√°r√≥lag a megh√≠vott szervezetek jelk√©pei, z√°szlai szerepelhetnek. Minden egy√©b jelk√©p, transzparens, stb. haszn√°lata tilos!
Az √ľnneps√©g √©s a t√ļra sor√°n minden r√©sztvev√Ķt√Ķl elv√°rjuk az √ľnnep szellemis√©g√©hez m√©lt√≥ viselked√©st! A megjelentek k√∂telesek v√©grehajtani a rendez√Ķs√©g utas√≠t√°sait!
A tal√°lkoz√≥ helysz√≠n√©r√Ķl csak a megeml√©kez√©s el√Ķtti napokban t√°j√©koztatjuk a r√©szt venni sz√°nd√©koz√≥kat a www.becs√ľletnapja.com oldalon. E-mail: becsuletnapja@mozgalom.net
Egységes Magyarország Mozgalom

Aki sz√°m√≠t, ott lesz! Aki nem lesz ott, az nem sz√°m√≠t, √©rtve ezalatt, hogy v√©g√ľl mindenki sz√°m√≠that, ha k√©pes meg√©rteni, hogy csak egy j√°rhat√≥ √ļt van. A t√∂bbi ett√Ķl sokkal r√∂g√∂sebb √©s a v√©ge akkor is ugyanez.

Norv√©gi√°ra visszat√©rve, mint kider√ľlt, a norv√©g korm√°ny az itteni hadiipari gy√°rt√°sa miatt t√°mogatja m√©g Olstein√©ket, de tiszt√°ban vannak az orsz√°g elzsid√≥sod√°s√°val √©s a sz√ľks√©ges v√°ltoz√°sok bek√∂vetkez√©s√©nek sz√ľks√©gszer√Ľs√©g√©vel.
A statisztikai adatok szerint az orosz volt a m√°sodik, de az izraelita is benne volt az els√Ķ t√≠zben a fegyverkereskedelmet illet√Ķen az elm√ļlt √©vet tekintve. Ha b√©k√©t akarsz, k√©sz√ľlj a b√©k√©tlens√©gre. Megt√∂rt√©nt √©s most megt√∂rt a j√©g is. Erdog√°n a tov√°bbiakban is ny√≠ltan el√≠t√©li Izraelt √©s mik√∂zben az USA lebegteti, hogy besz√°ll-e a h√°bor√ļba Ir√°n ellen, vagy nem, egyre csitul a hangjuk. Magyarorsz√°g tekintet√©ben mindez csak annyit jelent, hogy m√©g p√°r dolgot meg kell tapasztalni. Legyen 500 Ft az √ľzemanyag √©s a keny√©r √©s igenis sz√Ľnj√∂n meg sok „j√≥l√©ti t√°mogat√°s”, hogy √©szlelje az „istenadta n√©p”, hogy mibe is keveredett. Legyen „balh√©” √©s j√∂het az EU-csend√Ķrs√©g! Hajr√°! Nem mehet ez √≠gy tov√°bb, egyre t√∂bben l√°tj√°k √©s nem t√∂k√∂ln√©nek a nyak√°ra l√©pni az ellens√©gnek!

„ Hello!
P√°r dolog ism√©t megvil√°glott el√Ķttem....
Tudtad, hogy 2013-ban lejár a földvásárlási moratórium?
Tudtad, hogy t√∂k v√©letlen√ľl 2013-ban megsz√Ľnik a f√∂ld alap√ļ t√°mogat√°s? Akinek nincs hitele majd beledoglik a muvelesi ktg-kbe es iziben adja el.
Tudtad e, hogy t√∂k v√©letlen√ľl a f√∂ld is vagyoni √©rt√©k√Ľ jog r√° behajt√°st lehet 2013-kezdve kezdem√©nyezni?
Tudtad e, hogy a bankok nem v√©letlen√ľl mentek bele √©s m√©g van egy olyan sejt√©sem hogy bele is fognak menni a kilakoltat√°si morat√≥rium meghosszab√≠t√°s√°ba, hogy huzzak az idot.
Vajon miért? Mert érdemes kibekkelni azt a pár hónapot, hogy jó magyar földet megkaparintsák 2013-ban nem puszta egyutterzesbol mentek ebbe bele ( zsidra bank ilyent nem ismer).
√údv! √Āld√°s!...”


A „nemzeti oldal” is leleplez√Ķdik addig √©s elv√°lik a zs√≠r a m√°jt√≥l. Kellemetlen lesz, de ezt az oper√°ci√≥t is el kell v√©gezni, mert nem teszi meg m√°s helyett√ľnk. B√°r most kaptam ezt a s√ľrg√∂nyt √©s betegre kacagtam rajta magam!

Sent: Wednesday, January 12, 2011 6:31 AM
Subject: Re: Köszönöm..

Ma ertesultem, hogy a Jobbik aprilis 15 re, a kilakoltatasok megindulasara tervezi egy fegyveres felkeles elinditasat, s mar Veres Penteknek nevezik azt a napot. Megtamadjak a parlamentet, lakasat es mindent ahol elerhetik Orban Viktort.
Szerencsere sok gugye is van kozottuk akik kibokik a titkolni valokat !

Legfobb celpontja az egesz megmozdulasnak Otban Viktor, mert nem bocsajtjak meg neki hogy 2006 okt. 23.-an elvittek, es kicsuszott a karmaikbol. Mar akkor o volt a celpont, de nem sikerult ! A megszallok elleni fellepes az alca, amit Orban Viktornak tulajdonitanak !
Hogy mi lesz az egesznek a kovetkezmenye, az a Jobbikot nem erdekli. Jobban mondva tudjak, azert csinaljak. Orban Viktor likvidaklasa, es a magyasag megtizedelese !

Add tovabbb, minel tobb helyre, hogy eljusson oda, ahol tudnak tenni ellene valamit.
.............
Ha a geped megjavul, kivanom, elvezni tudjad az uzenetet mit tehetunk a tulelesunkert…”

Olstein vigy√°zz, mert a J√≥bbik meghossz√ļk√©sek√©jszak√°ztat m√©g! Komolyan mondom, de komolyan! Rettegjetek gazok, mert j√∂n a jobbik-zsid√≥, hogy a rosszabbikat le√∂lje!

De f√©lre a tr√©f√°val, a rend√Ķr√∂ket pr√≥b√°lom jobb bel√°t√°sra b√≠rni √©s b√°tors√°got √∂nteni azok sz√≠v√©be, akiknek m√©g van egy√°ltal√°n, de a t√∂bbi√©rt nem lesz k√°r. Lap√≠tanak is rendesen s csak sasolnak, hoogy most mi is t√∂rt√©nik, de ez j√≥, mert ha √Ķk bizonytalanok √©s f√©lnek, akkor a zsid√≥ vezet√Ķik nem tudj√°k haszn√°lni √Ķket a c√©ljaikra √©s k√©nytelenek izraelita alakulatokat bevetni, ha sz√ľks√©ges, azokat meg kib√©l√©sezve lebuktatj√°k magukat. Ez√©rt is mondom, hogy j√∂het az EU-zsand√°r! Ha j√∂n, itt lesz √©s v√©gign√©zheti a magyarok zsid√≥k elleni harc√°t √©s ha akar, be is seg√≠thet a zsizsiktelen√≠t√©sbe!

A gazdas√°gi helyzetet ne f√©ltse senki! Az kb. √≠gy m√Ľk√∂d√∂tt eddig:
Kohn megk√©rdi Gr√ľnt√Ķl, mi az a t√Ķzsde.
Gr√ľn: - N√©zd Kohn, nem k√∂nny√Ľ elmagyar√°zni, hogy te is meg√©rtsd. Tegy√ľk fel, hogy
veszel egy ty√ļkot, ami azt√°n toj√°st tojik. Azt√°n a toj√°sb√≥l kikel a csibe, a csib√©b√Ķl ty√ļk lesz, az megint toj√°st tojik,abb√≥l ty√ļk lesz, ami megint tojik. √Čs egyszer csak j√∂n az √°rv√≠z √©s minden ty√ļkot elvisz!
√Čs akkor azt mondod:- A k***va √©letbe! Kacs√°t kellett volna venni!

Addig m√©g sok kellemetlens√©get okozhatnak az√©rt, de a v√©gzet√ľket √Ķk sem ker√ľlhetik el.

Tegnap jelezt√©k, hogy a telefonos Opera mini 5.1-es mobil oper√°ci√≥s rendszert a „magyar titkosszolg√°lat” √°t√≠rta. Lehallgathat√≥v√° tette √©s v√≠rust juttat a rendszerbe a magyar nyelv√Ľ v√°ltozat, ez√©rt ne menjen senki a Opera.com-ra √©s ne szedje le azt. Vagy a francia vagy az orosz j√≥, ahogy azt nekem elmondt√°k. A kiberh√°bor√ļ m√°r csak ilyen!

HozzŠszůlŠsok

# | Rokkenroller Rokkenroller - 2011 01 14 ¦ 17:27:55
Jobbik hossz√ļk√©s√©jszaka :D :D :D
Max. a fi√ļgyermekeik b√Ķrel√Ķk√©j√©t bicsk√°zz√°k ezek meg...
bohóc
# | parlagfu parlagfu - 2011 01 14 ¦ 18:01:29
"Aki számít, ott lesz! Aki nem lesz ott, az nem számít" Majd íratok anyukámmal igazolást, mer kanyarós leszek.
# | postaimre postaimre - 2011 01 14 ¦ 18:27:25
parlag, nem a talpasokr√≥l van sz√≥. Tudom, hogy sokaknak az √ľzemanyag kifizet√©se is gond. Szervezetek √©s vezet√Ķik..."titkos"szolg√°latok, provok√°torok...
# | Varuna Varuna - 2011 01 14 ¦ 18:32:49
off
(ink√°bb ezt most ide √≠rom mint az √ľzen√Ķfalra)

Bartus L√°szl√≥: Fesz van - A Hit Gy√ľlekezete m√°sik arca
Egy igazi tragikom√©dia ez a k√∂nyv. Sokszor fakadtam ki magamban olvas√°s k√∂zben hogy "...ilyen nincs!", de bezony √ļgy t√Ľnik nagy az Isten √°llatkertje √©s alacsony a ker√≠t√©s is. Elk√©peszt√Ķek azok az √∂sszefon√≥d√°sok az akkori SZDSZ-el, s vajon mi lehet ma...? Az olasz maffia ezekhez k√©pest ipari tanul√≥. Aj√°nlom olvas√°sra: http://mek.oszk.h...200/03271/ (PDF) Wink

"A Fesz van olyan t√©m√°t dolgoz fel, amely sz√°z √©v m√ļlva is √©rdekess√© teszi. A vall√°s vesz√©lyes √ľzem, a vissza√©l√©sek lehet√Ķs√©ge tal√°n itt a legnagyobb. A k√∂nyv √°ltal√°nos tanuls√°gokat tartalmaz, hogyan lehet a szem√©lyi kultusz √©s a lelki elnyom√°s csapd√°j√°t - p√°sztoroknak √©s h√≠v√Ķknek egyar√°nt - elker√ľlni. A k√∂nyv sz√°mos teol√≥giai f√Ķiskol√°n k√∂telez√Ķ vagy aj√°nlott olvasm√°ny a hallgat√≥knak. Soha annyi k√∂sz√∂netet h√≠v√Ķ emberekt√Ķl nem kaptam, mint ez√©rt a k√∂nyv√©rt."
# | postaimre postaimre - 2011 01 14 ¦ 19:20:19
Hopi, gondolkozz, miel√Ķtt bilit ragadsz, amit ki√∂nten√©l. Ha nem √©rted, nem baj! T√∂rd a fejed.Pfft
Varuna, a hitgyogy√≥sok azok, akik nagyon vesz√©lyesek, mert m√©g el is hiszik sokan a h√ľlyes√©geiket, a rajong√°sik. A vall√°si fanatikus egyetlen ellenszere a szenteltvizes, √≥lomk√∂penyes, ac√©lmagvas "hegyibesz√©d".
# | postaimre postaimre - 2011 01 14 ¦ 20:20:06
Hopi, észlelned kell, hogy itt nem a "nagytöbbség" koncentrálódik, s azokról, akik meg nem szólnak közbe, de itt bengésznek, nem is szólanék. Aki akarja, érti, aki nem, annak megmagyarázom.
# | postaimre postaimre - 2011 01 14 ¦ 21:43:45
Hopi a val√≥s√°g ett√Ķl kicsit az√©rt cizell√°ltabb. Nem vagyunk egyed√ľl, ez eg√©szen biztos, ez√©rt a korm√°nyok f√∂l√∂tti korm√°ny f√∂l√∂tt is van bizonyos kontroll. Van n√©h√°ny √©rdekcsoport a bolyg√≥n, amiknek neveik vannak √©s egym√°ssal is rivaliz√°lnak. A pontos szab√°lyokat nem ismerem, nem vagyok beavatva, de √ļgy t√Ľnik, hogy bizonyos t√∂rv√©nyeket be kell tartaniuk nekik is. Ezek egym√°ssal egyes√ľlnek √©s k√∂z√∂s√ľlnek is n√©ha. Sok r√©tege van √©s ebben term√©szetesen helyet foglal a k√≠nai √©s az orosz vezet√Ķs√©g prominense(i) is, de nem is biztos, hogy √Ķk maguk, hanem a tan√°csad√≥ik (sz√ľrke eminenci√°s) az, aki direktben van k√∂tve. Sokszor v√©giggondoltam m√°r, de od√°ig jutottam, hogy a legmagasabb szinten ezen igaz√°n befoly√°sos titkos t√°rsas√°gokban nem felt√©tlen√ľl egy f√∂ldi keletkez√©s√Ľ intelligenci√°val, arccal tal√°lhatjuk magunkat "szemben".
K√°osz mindenk√©pp sz√ľks√©ges ahhoz, hogy rend legyen, csak nem mindegy, hogy a feldobott √©rme melyik fel√©re esik le.
# | Hegel Hegel - 2011 01 14 ¦ 22:33:29
Pont igy gondolom ahogy Imre √Čn is!

Ugyanis √©vsz√°zadokon √°tivel√Ķen csak olyasvalaki ir√°nyithatja ezt a cbjkv alapunak nevezett j√Ķv√Ķt akinek nem f√∂ldi emberi √©lethossza van 1x m√°sszor pedig nincs az a m√©dium aki el√Ķre ezt igy leirathatja √©s be is k√∂vetkezik!
Na meg a t√∂bbi cs√ľrcsavart ami igazs√°gok k√∂z√© betekeritve azt√°n eg√©szen m√°sk√©nt n√©zne ki ha az ember nem figyel el√©gg√© √©s elm√©lkedik el az ezred√©veken √°t t√∂rt√©nt ir√°sokon amit t√∂rt√©nelemk√©nt aposztrof√°lnak nek√ľnk.....

√Čs minden amihez nyulunk √°ttekerv√©nyezett egyfajta ezeket jellemz√Ķ "igaz" t√∂rt√©n√©sek fel√©......

Egy√©bk√©nt pont itt tanultam meg gondolkodni is a m√°ss√°gokon mint ami a szavakkal √©rthet√Ķ lenne sz√≥szerint de nem √©rtelemszer√ľen.

Csak figyelni kell.
# | livia livia - 2011 01 14 ¦ 23:03:18
Imre! √Črtem √©n, de a t√ľrelem hat√°r√°n! Meddig? Meddig sz√≥rakoznak m√©g cion-spion√©k?
# | naiv naiv - 2011 01 14 ¦ 23:31:20
postaimre - 2011 01 14 20:43:45

..........Sokszor v√©giggondoltam m√°r,.de od√°ig jutottam, hogy a legmagasabb szinten ezen igaz√°n befoly√°sos titkos t√°rsas√°gokban nem felt√©tlen√ľl egy f√∂ldi keletkez√©s√Ľ intelligenci√°val, arccal tal√°lhatjuk magunkat "szemben".

Imre, kérlek gondold tovább!
(tudod a hangok)Mi van?

Ezek az ir√°ny√≠t√≥k a F√∂ld√∂n az Anunnakik, de f√∂l√∂tt√ľk is vannak, akik enged√©lyt kaptak a f√∂l√∂tt√ľk √°ll√≥kt√≥l a v√°ltoz√°s v√©grehajt√°s√°ra, mivel nekik ez a dolguk. Szellemi fejl√Ķd√©s k√∂vetkezik, v√©get √©r a p√©nz alap√ļ √©rt√©krend.
Err√Ķl fog sz√≥lni a k√∂vetkez√Ķ k√©t √©v.
Az átmenet nehéz lesz, de hinni (tudni) kell.

Az egészben az a döbbenet, hogy mindannyian egyek vagyunk.

OK!! - megyek megkeresem a gyógyszerem.Frown

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.83 mŠsodperc
83,604,652 egyedi lŠtogatů