Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A fejbel√Ķtt goly√≥, ami nem k√°ros√≠t agysz√∂vetet

Napl√≥Eml√©kszetek m√©g Spir√≥-ra, aki oly m√©lyen tiszteli a magyarokat, hogy ak√°r meg is halna √©rt√ľk, miattuk? Szerintem m√©g lesz alkalma ezt bizony√≠tani. P√°r napja h√≠vt√°k fel a figyelmem arra, hogy amit a zsid√≥tervek √©s a „cig√°ny√°llamal” kapcsolatban √≠rtam, arr√≥l sz√≥l szat√≠r√°nak √°lc√°zott j√∂vend√∂l√Ķ k√∂nyve is, amely 2009 derek√°n jelent meg. Id√©zek a bemutatkoz√≥b√≥l: „Megjelent Spir√≥ Gy√∂rgy √ļj reg√©nye a Feles√©gverseny
Egy k√©pzeletbeli k√∂zelj√∂v√Ķbe kalauzolja el az olvas√≥kat Spir√≥ Gy√∂rgy √ļj reg√©nye: a Feles√©gverseny Magyarorsz√°g√°n kir√°ly uralkodik, akinek val√≥s√°gshow keret√©ben keresnek hitvest, √©s kit√∂r a magyar-roma polg√°rh√°bor√ļ is, amelynek k√∂vetkezm√©nyek√©nt l√©trej√∂n a f√ľggetlen Romaniszt√°n.” Ahogyan azt m√°r tudjuk, minden terv√ľkr√Ķl alaposan besz√°molnak s azt m√Ľv√©szetnek √°lc√°zz√°k, esetleg tudom√°nyos k√∂nt√∂sbe burkolj√°k, hogy mire odaker√ľl a helyzet, m√°r valamelyest be legyen etetve a „t√°rsadalom”. Ami√©rt ez most fel√∂tl√∂tt bennem, az a B√ļjdos√≥k√∂nyv esem√©nyeinek olvas√°sa. K√∂telez√Ķ olvasm√°ny. Az anal√≥gi√°t keresem √©s ahogy kider√ľlt, hogy a lelki toprongy K√°rolyi csak addig kellett a cionist√°knak, am√≠g a kir√°lys√°ga rem√©ny√©ben a t√ļlkompenz√°lt kisebbrend√Ľs√©gi √©rz√©s√©re apell√°lva, a hi√ļs√°gt√≥l elvakultan Kohn B√©l√°nak el√Ķk√©sz√≠tette a k√∂zt√°rsas√°g k√°osz√°t. Most azon morfond√≠rozok, hogy Olstein kimenek√ľl√©se az EU √©l√©re egy olyan terv, amely ut√°n valakinek itt tervezt√©k √°tadni a terepet.

A kir√°lys√°got, mint int√©zm√©nyt m√°r a Szent Korona emleget√©s√©vel √©s az alkotm√°nyoz√°ssal behozt√°k a k√∂ztudatba, de a belf√∂ldi zsid√≥k k√∂z√ľl, p√°rt-kaz√°rok k√∂z√∂tt nem l√°tok olyat, akire r√°terheln√©k a zsid√≥-inv√°zi√≥ okozta k√°osz √©s hadi √°llapot levez√©nyl√©s√©nek feladat√°t. A terv nem fog √ļgy sem √∂sszej√∂nni, de szeretn√©m tudni, mi volt az, mert ilyen vagyok. Az USA-val kapcsolatosan teljesen biztos vagyok a v√°ltoz√°s tervezett ir√°ny√°ban. Ott Schwarzi van kin√©zve eln√∂knek. Most b√ļcs√ļzott el a korm√°nyz√≥i sz√©kt√Ķl, de Medvegyev gratul√°lt neki √©s megjegyezte, hogy rem√©lhet√Ķleg megtal√°lj√°k hamarosan a helyet √©s id√Ķt arra, hogy egy k√∂z√∂s sz√°nk√≥z√°s m√©g belef√©rjen a programba. N√°lunk is sejtett√©k a j√∂v√Ķt, mert a m√≥zes1-en leadott riport sokatmond√≥ v√©gszava az volt, hogy „tal√°n m√©g viszontl√°tjuk a feh√©rh√°zban”. Emlegett√©k a feles√©g√©t, a Kennedy-l√°nyt, bizonyos Maria Shrivert is, akinek fiv√©reit a zsid√≥maffia iktatta ki, mikor a bankrendszert akarta f√ľggetlenn√© tenni a kaz√°r p√©nzszivatty√ļt√≥l. Alakul ez sz√©pen, ahogy l√°tom, a rendszer nem kicsit inog, s hogy milyen v√©gs√Ķ „homeoszt√°zisba” ker√ľl, az nagyban f√ľgg azon, mennyire t√©rnek √∂ntudatukra a felbolyd√≠tottak.
N√°lunk a m√©diat√∂rv√©ny csak √°lca, csak arra val√≥, hogy a l√©nyegr√Ķl terelje a figyelmet. Ugye kider√ľlt, hogy csak f√©l √©v m√ļlva l√©p √©letbe √©s itt kihangs√ļlyozn√©k m√°st is. Egy lev√©l√≠r√≥m szerint a n√Ķk nyugd√≠jaz√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©ny meg √©ppen csak egy f√©l√©vig lesz hat√°lyban, arra adva alkalmat, hogy a bennfentesek elmehessenek nyug√°llom√°nyba tisztes javadalmaz√°ssal. Ez√©rt is kavarj√°k a nyugd√≠jak k√∂r√ľl a port, de nagyon. Most nincs kedvem ut√°na n√©zni, de ha akarj√°tok, akkor ut√°na kellene n√©zni ennek is.
A k√©rd√©st az√©rt kellene k√∂rbeszaladni, mert a hivat√°sosok nyugd√≠ja k√∂r√ľl is nagy a kavar√°s √©s √ļgy t√Ľnik, mintha kett√Ķs m√©rc√©t alkalmazn√°nak a k√©rd√©sben.
Link = http://www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/1271-tajekoztato-2011-01-07-nyugdij.html

De ha m√°r a rend√Ķr√∂kr√Ķl van sz√≥, az id√Ķ nem csak a zsid√≥knak, hanem az √©rtelemnek is dolgozik. Egyre t√∂bb helyr√Ķl kapom vissza, hogy √Ķk ezt nem is sejtett√©k √©s nem hitt√©k, hogy ekkora a baj √©s ki lesznek csin√°lva.

Olvassatok bele ebbe a szösszenetbe:
Link = http://www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/1268-helyt-adtak-a-tmrsz-kifogasanak.html

A hozzászólásokból ide idézem azt, ami korábban elképzelhetetlen lett volna:
„Mit nem lehet ezen √©rteni?
2010-ben a karácsony december 24-26. között volt.
A hanuka 2010. december 2-9. között volt.

A BRFK vezet√Ķje december 8-ig biztos√≠totta az 1 napot az "√°llom√°ny" r√©sz√©re. Aki hanuk√°t akart √ľnnepelni, az kivehette az 1 napot.
Aki kar√°csonyt √ľnnepelt √©s december 8 el√Ķtt nem vette ki az 1 napot, az √≠gy j√°rt...

Ezt a s√©relmet az es√©lyegyenl√Ķs√©gi hat√≥s√°g el√Ķtt kellett volna megt√°madni, azon indokkal, hogy a zsid√≥ vall√°s√ļ √©s hanuk√°t √ľnnepl√Ķ munkav√°llal√≥k marad√©ktalanul ki tudt√°k mer√≠teni a brfk vezet√Ķj√©nek kedvezm√©ny√©t, m√≠g a kar√°csonyt √ľnnepelni akar√≥ kereszt√©ny-vall√°si k√∂rbe tartoz√≥k sz√°m√°ra - teh√°t katolikusok, reform√°tusok, evangelist√°k, unit√°riusok - nem vehett√©k ig√©nybe e kedvezm√©nyt abban az id√Ķben, amikor arra legnagyobb sz√ľks√©g√ľk volt.

A brfk ezen int√©zked√©s√©nek tartalma m√©lys√©gesen kereszt√©nyellenes. Csod√°lkozom, hogy eddig egy munkav√°llal√≥ sem fordult az es√©lyegyenl√Ķs√©gi hivatalhoz azon s√©relme ok√°n, hogy h√°tr√°nyosan k√ľl√∂nb√∂ztette meg √Ķt a brfk kereszt√©nyellenes jelenlegi vezet√Ķje.

Aki feltehet√Ķleg m√©g december 8-ig kivette az egy nap v√°s√°rl√≥napj√°t...

Rem√©lhet√Ķleg az ORFK vezet√Ķje ezen rend√Ķrh√∂z m√©ltatlan magatart√°sa miatt m√©ltatlans√°gi elj√°r√°st rendel el a brfk vezet√Ķje ellen...”

A többit is érdemes elolvasni!

Azt√°n l√°ssuk m√©g mi van a fa alatt? Afganiszt√°nban k√©sz√ľl√Ķdnek a katon√°ink egy hazatelep√ľl√©sre. Megy a pakol√°sz√°s. √Āll√≠t√≥lag az ottani magyar katon√°k teljesen tudat√°ban vannak a hazai zsid√≥-helyzettel √©s vesz√©llyel. Odakinn m√°k√ľltetv√©nyeket √Ķriztetnek vel√ľk, de f√Ķleg a t√©nyleg teljesen ostoba amerikai katon√°kkal, akik kb. egy Gy√Ķzike szellemi sz√≠nvonalat k√©pesek meg√ľtni. A talib√°nok (tanult embert jelent) tudj√°k, hogy rokonaik vagyunk √©s a magyar t√°bort nem is b√°ntj√°k, viszont az afg√°n nem azonos a talib√°nnal. A szellemi vezet√Ķik n√©lk√ľl √Ķk is az amerikai sz√≠nvonalhoz tend√°lnak. Tele vannak ritka nyersanyagokkal, ez√©rt am√≠g lehet az USA –zsidajai ott tartj√°k a hadsereg√ľket, viszont az EU zsidajai folyamatosan p√°rolognak el a ter√ľletr√Ķl. A ter√ľlet er√Ķs k√≠nai fennhat√≥s√°g alatt √°ll √©s ezt az USA is m√©lyen √°t√©rzi. Egyel√Ķre √°ll m√©g a satus quo, de az √°talakul√°s folyamatban van, mert az USA √≥ce√°ni √©s l√©gi hadereje ugyan remek fegyverzettel van ell√°tva, de K√≠na l√Ķszerk√©szlete messze meghaladja azt a hat√°rt, ami ellen v√©dekezni lenn√©nek k√©pesek egy hagyom√°nyos eszk√∂z√∂kkel megv√≠vott h√°bor√ļ eset√©n. Egyel√Ķre √≥vatosan terelgetik mederbe a zsid√≥kat. Olyan ez, mint egy berozsd√°lt csavar, amelyet el√Ķsz√∂r meg(dr√≥t)kef√©lnek, azt√°n meg√ľt√∂getik sarl√≥val √©s kalap√°ccsal, majd pedig bef√ļjj√°k neki a Ciklon B csavarlaz√≠t√≥ t√∂ltetet, majd √°ll√°s ut√°n √ļjra meg√ľtik, √©s elkezdik sr√≥folni sz√©pen lassan, ide √©s oda, hogy bele ne szakadjon a menetbe a berohadt r√©sz. Term√©szetesen nem minden megy sim√°n √©s van, amikor kicsit nyikorognak a cion-zsid√≥ r√©szek. B√°r meg szerettem volna zen√©s√≠teni a h√≠rt, de szerencs√©re a j√∂v√Ķnk.info megel√Ķz√∂tt.

Elkezd√Ķd√∂tt!
Szombaton reggel Tucson v√°ros√°ban, Arizona √°llamban elkezd√Ķd√∂tt az akt√≠v ellen√°ll√°s. Egy AIPAC-cionista "k√©pvisel√Ķt", f√Ķb√≠r√≥ √©s egy√©b t√°rsaival egy√ľtt agyonl√Ķttek.
Gabrielle Giffords az el√Ķ zsid√≥ "k√©pvisel√Ķ" volt Arizona √°llamb√≥l a sz√∂vets√©gi kongresszusban. Cionizmus√°r√≥l h√≠res Gifford nem volt m√°s, mint a zsid√≥k AIPAC nev√Ľ terrorszervezet√©nek k√©pvisel√Ķje. Az amerikai n√©pet, Arizona √°llamot egy√°ltal√°n nem k√©pviselte. Tegnapra kihirdetett egy "kongresszus az utcasarkon" nev√Ľ tal√°lkoz√≥t a polg√°rokkal, amire megjelent egy igazi polg√°r is. Jared Lee Laughner ki√°llt a nemzet√©rt, a cionista megsz√°ll√≥kat - el√Ķsz√∂r Gabrielle Gifford-ot - fejbel√Ķtte, azt√°n a t√∂bbi zsid√≥t is, k√∂zt√ľk volt Gabe Zimmerman √©s Jon Roll - aki egy f√Ķb√≠r√≥ - szint√©n k√∂zvetlen k√∂zelr√Ķl fejbel√Ķtte.
Val√≥sz√≠n√Ľ, hogy van m√©g legal√°bb egy hazafi, aki szint√©n t√ľzet nyitott a cionista felforgat√≥kra, de azt m√©g nem kapt√°k el. A n√©v teh√°t Jared Lee Laughner, aki elkezdte a cionist√°k felsz√°mol√°st az USA-ban, neve a h√Ķs√∂k k√∂nyv√©ben lesz meg√∂r√∂k√≠tve. Holnap reggelre m√°r v√°rhat√≥ lesz a t√∂meges letart√≥ztat√°sok kezdete, a hazafiak, ellen√°ll√≥k elt√Ľn√©se.
√Črdekess√©gnek t√Ľnik az a t√©ny is, hogy a ment√Ķaut√≥k √©s a Sheriff nem jelent meg a helysz√≠nen legal√°bb h√ļsz percig! Pay back time, ahogy itt mondjuk, visszafizet√©s. Arizona volt a helysz√≠ne annak az Obama l√°togat√°snak is, amire a hazafiak fegyverben jelentek meg nyolc h√≥napja. Arizona az az √°llam, ahol Sheriff Joe Arpaio is ki√°llt a hazafiakkal a korm√°ny ellen, s akiket Obama ellens√©gnek ki√°ltott ki. H√°t most megmutatj√°k mit jelent az, hogy Vadnyugat. Mihelyst t√∂bbet megtudok jelentkezem!
√údv√∂zlet a felkel√Ķ arizonai vadnyugatr√≥l!
Sic Semper Tyrannis!
Kitart√°s!
Kiss L√°szl√≥ – J√∂v√Ķnk.info
USA”

„Az MTI-s jelent√©sben ez √°llt: A k√∂zvetlen k√∂zelr√Ķl fejbel√Ķtt Giffords k√©pvisel√Ķt megm√Ľt√∂tt√©k, √°llapota v√°ls√°gos. A goly√≥ a k√≥rh√°z t√°j√©koztat√°sa szerint √°thatolt a politikus agy√°n. Orvosai ugyanakkor der√Ľl√°t√≥k a politikus t√ļl√©l√©si es√©lyeivel kapcsolatban, mert az altat√°s ut√°n reag√°lt a hozz√° int√©zett szavakra.” Nem akarok rosszm√°j√ļ lenni, de itt egy √ļjabb bizony√≠t√©k, hogy a fej√©ben nem volt √©letfontoss√°g√ļ szerv amiben nagyobb k√°rt okozott volna a goly√≥! Amint olvastam a h√≠rt a k√©p√©re r√°kerestem √©s meg√°llap√≠tottam, amit a fenti √≠r√°s is √°ll√≠t, hogy egy akkora zsid√≥r√≥l van sz√≥, hogy csak √ļgy √ľv√∂lt.

Nos, kedves NNI, kezd derengeni a „fejbe lesztek l√Ķve mind” c√≠m√Ľ fr√°zis val√≥di tartalma √©s jelent√©se. B√°r azt hihetn√Ķk, hogy itt egy egyedi √©s elszigetelt esetr√Ķl van sz√≥, de a h√°bor√ļ akt√≠v korszak√°ra utal m√°r mindez √©s a szeretet jegy√©ben √ļgy is valami ilyesminek kell bek√∂vetkezni itt is, csak sokkal nagyobb m√©rt√©kben. Ha most az orsz√°g vez√©rkar√°t kiv√©gezn√©k, nagyon megcsappanna a gal√≠ciai zsizsik √°llom√°ny, mert nemzsid√≥ csak elv√©tve lenne k√∂z√∂tt√ľk. M√°rpedig ez elgondolkoztat√≥ demogr√°fiai √©s etnikai jelens√©g lenne egy „n√°cirasszistaantiszemita” orsz√°gban, nemde? M√°r azon sem csod√°lkozn√©k, ha kider√ľlne, hogy mag√°t√≥l cion√©kt√≥l j√∂tt az inspir√°ci√≥, hogy a kiv√©gz√©s most val√≥suljon meg, s azon sem lep√Ķdn√©k meg, ha valaki hirtelen valami hasonl√≥t val√≥s√≠tana meg a mossad konspir√°ci√≥j√°nak eredm√©nyek√©ppen. Ez belef√©rne a maguk ut√°n kell eltakar√≠tani a szemetet” c√≠met visel√Ķ elk√©pzel√©sbe!
Talán emlékeztek még erre a névre: Lee Harvey Oswald
A mostani elk√∂vet√Ķ: Jared Lee Laughner
Biztos vagyok benne, hogy ez egy j√≥l el√Ķk√©sz√≠tett politikainak felt√Ľntetett titkosszolg√°lati akci√≥, nem egy er√Ķs felindul√°sb√≥l elk√∂vetett „el√©gt√©tel”, mert m√°r Sarah Palinnal val√≥ kapcsolat√°t is feszegeti az angolsz√°sz sajt√≥. Azt nem mondom, hogy sajnos, csak azt, hogy nem lep meg. Megl√°tjuk hogyan bonyol√≠tj√°k az √ľgyletet √©s kikenek a nyak√°ba akarj√°k majd akasztania a balh√©t, mert ha most elkezdenek izomb√≥l b√©lpolitik√°t gener√°lni az USA-ban, ez arra lesz j√≥, hogy okot adjon a k√ľlpolitikai helyzetr√Ķl val√≥ figyelemelterel√©sre √©s csapatkivonul√°sra, √°trendez√©sre. Sz√≥val, figyelj√ľnk szemf√ľlesen!
Mi√©rt is? Tal√°n, mert az USA visszal√©pett az Ir√°n elleni t√°mad√°s terv√©t√Ķl, vagy mert Obam√°nak √ļj zsid√≥ gazdas√°gi tan√°csad√≥ja van, aki szint√©n szabadk√Ķm√Ľves zsir√°f, vagy mert folyamatos munkabesz√ľntet√©s van az izraeli k√∂zigazgat√°sban, ami lassan teljes elszigetel√Ķd√©shez vezet. M√°r akkora a gond, hogy a Cahal f√Ķparancsnoka szerint 10 √©ven bel√ľl nem lesz el√©g katon√°ja, mert mindenki meg akarja √ļszni a soroz√°st. Az ultraortodoxokat akarj√°k r√°venni, hogy menjenek a csat√°ba, h√°tha ott le lehet gyilkol√°szni mind. Ezt el√Ķseg√≠tend√Ķ, a talmudista jesiv√°k lakit√≥l megvonja a t√°rsadalombiztos√≠t√°st a korm√°ny. Eddig minden ingyen kaptak, most m√°r j√°r nekik is az ingyen goly√≥. A m√ļltkor Netanjahut √©s a bel√ľgy√©rt hajtott√°k el a t√Ľzk√°rosultak √©s azt kiab√°lt√°k, hogy le sem ’arja √Ķket a korm√°ny, mert csak a rabbik tan√°csa √©rdekli √Ķket. Mik√∂zben ott is majd sz√©tveti m√°r √Ķket a bels√Ķ fesz√ľlts√©g, Izrael bel√©pett a 10 legnagyobb fegyverkeresked√Ķ t√°bor√°ba. M√©g nincs minden lap kij√°tszva, mert ami most Szud√°nba t√∂rt√©nik, jelent√Ķsebb ann√°l, mint gondoln√°nk. K√∂zvetlen hat√°ra van Egyiptommal √©s ott van Szom√°li√°t√≥l egy ugr√°sra a V√∂r√∂s-tenger partj√°n, Sza√ļd –Ar√°bi√°val √°tellenben. Olaja van d√∂givel, ez√©rt kell ott is h√°bor√ļs konfliktust gener√°lni, hogy be lehessen hivatalosan is vonulni. Eml√©keztek r√°, hogy egy f√©l√©ve bejelentett√©k, hogy Szom√°lia lesz az √ļj Afganiszt√°n? K√∂zben Sza√ļd √ļgy felfegyverkezett, hogy csuda, de nem csak az√©rt, hogy Ir√°n ellen legyenek tartal√©kai az USA cion√©knak, hanem a m√°sik ir√°nyban t√∂rt√©n√Ķ kit√∂r√©sre is j√≥ mindez a h√°tt√©r. K√≠na el√©g t√°vol van, de Egyiptom hagyom√°nyosan oroszbar√°t √©s val√≥j√°ban egy t√Ľzf√©szket k√©sz√≠tenek ott is el√Ķ a zsid√≥k. Kadhafi el√©g er√Ķsen c√©lzott legut√≥bb erre a jelens√©gre √©s az sem v√©letlen, hogy nemr√©g √©ppen azon a vid√©ken gy√Ľlt √∂ssze a vil√°g √°llamainak vezet√Ķs√©ge egy laza konferenci√°ra. Afrika egy nagy falat √©s ha m√°r √Āzsi√°ban nem megy a balh√©, az EU-t nem siker√ľl beler√°ngatni egy glob√°lis h√°bor√ļba (mert k√∂zben sz√©thullik), majd csak √∂sszej√∂n valami Afrik√°ban. A mi figyelm√ľnk a k√∂rny√©kre √©ppen a most „kiszabad√≠tott” b√©kefenntart√≥ zsid√≥ nyugger rend√Ķr hivatott r√°ir√°ny√≠tani. Nem tudom mennyit kellett fizetni a rabl√≥knak √©s azt sem, hogy melyik mossados b√≠zta meg a „t√∂rzset” az emberrabl√°ssal, de √ļgy l√°tom, hogy a foglalkoz√°s el√©rte a c√©lj√°t. Am√≠g a TEK-es mossadosok oda-vissza j√°rk√°lhattak ezen a c√≠men, sok egyebet is elint√©zhettek a t√ļsz-szabad√≠t√°sra val√≥ hivatkoz√°s alapj√°n.

HozzŠszůlŠsok

# | postaimre postaimre - 2011 01 09 ¦ 15:02:17
Mostanra el tudott k√©sz√ľlni a Vereckei eml√©km√Ľ is. Bizony, √≠gy kell az esem√©nyeket, csokorba szedve szeml√©lni, hogy l√°ssunk is valamit.
# | Magy1 Magy1 - 2011 01 09 ¦ 15:33:09
Olvasatomban jelenthet rosszat is az USA levonul√°sa a k√∂z√©pkeleti r√©gi√≥b√≥l. Ugyeb√°r Irakb√≥l nagyj√°b√≥l f√©l √©ve vonultak le, Afganiszt√°nb√≥l pedig most k√©sz√ľlnek, ezzel √°tadva a terepet a zsir√°foknak, hogy tudjanak t√ľzet k√∂pk√∂dni izraelb√Ķl!
N√°lunk √°prilis v√©g√©vel indul be a kilakoltat√°s, amit 2 zsir√°f bank m√°r el is kezdett el√Ķk√©sz√≠teni 10 ezer lak√°sn√°l. Ahogy kor√°bban m√°r itt is megjelent ezzel indulhatna meg az eg√©sz betelep√≠t√©si inv√°zi√≥, illetve a t√°nc izraelt√Ķl K√≠n√°ig(angol-sz√°sz misszi√≥), ebben az esetben nincs sz√ľks√©g katon√°kra, csak a nagy piros gomb megnyom√°s√°ra.

Idehaza a lakberendez√©si √°ruh√°zakban a komolyabb v√°s√°rl√≥k √∂sszet√©tele az elm√ļlt h√≥napokban eltol√≥dott abba az ir√°nyba, hogy 99%-ban zsizsikek a vev√Ķk, az 1-2 √©vvel ezel√Ķtti kb. 50%-hoz k√©pest.

Giffords k√©pvisel√Ķt pedig nem kell f√©lteni, mert eddig is k√©pes volt agy n√©lk√ľl √©lni, ezut√°n sem fog neki t√ļl nagy probl√©m√°t okozni, a fejen keletkezett √ļjabb szell√Ķz√Ķny√≠l√°s gy√≥gyul√°s√°t pedig majd 2 l√°bon kihordja;)
# | talpi talpi - 2011 01 09 ¦ 18:06:38
Adjon az Isten!
Bizony , Imr√©m! V√©letlenek pedig nincsennek, mint ugye a neves eln√∂k gyilkoss√°gok sem √ļgy t√∂rt√©ntek,ahogy az √Āllamokban. Hi√°ba a "k√≥s-her"kezek nem tudnak tiszt√°k lenni,. Pedig, anno Pil√°tus is mosogatta a kezeit, m√©gis koszos maradt. Sz√≥val, nem √ļjkelet√Ľ ez a "keleti" m√≥dszer. Most, hogy√≠rogatok Neked, olyan furcs√°n mozog a kurzor:) mintha valaki k√∂zben seg√≠tene,. Egye-m a m√°j√°t, valamif√©le elzs√≠rosod√°s. [khmm]us, ezt nem hisztek el, m√°r kimenne a monitor oldal√°n ha tudna, pedig ez nem is "kamra szer√Ľ" √©p√≠tm√©ny. A fen√©be,na cs√≥koltatom a figyel√Ķt, mondjuk korall k√≠gy√≥val, az a nyer√Ķs.
Szebbet! Isten tartson!
# | postaimre postaimre - 2011 01 09 ¦ 19:15:52
Hopi, m√°r r√©g nincs alkotm√°ny az USA-ban, mert eln√∂ki rendeletekkel szab√°lyoznak. A l√°tszat m√©g megvan. Majd megoldj√°k valahogy. Tudok r√≥la, de biztos van √∂tlet√ľk r√°.
Talpi, nekem a laptopin ment mindig, mióta a Kaspersky van fenn, azóta prosperálok permanensen!
Magy1, azért annyira nem engednek tiszta célpontot csinálni az oroszok sem, de meg már nincs igazán értelme sem.
# | Nyilasfergeteg Nyilasfergeteg - 2011 01 09 ¦ 20:16:00
Van √°m s√≠r√°s meg r√≠v√°s is, ami a cs√∂v√∂n kif√©r. Term√©szetesen m√°r az is kider√ľlt, hogy a mer√©nyl√Ķ kedvenc k√∂nyvei k√∂z√∂tt a Mein Kampf is szerepel. Ajv√©√©√©√©√©√©√©√©√©√©! Hogy mik vannak! Azt az elvetemedett n√°ci mindenit! Mindenesetre nagyon meghat√≥, ahogy a rabbiunoka szorongatja a zsid√≥ bibli√°t a k√©pen. Viszont ki ne hagyj√°tok Debbie Friedman csilingel√Ķ hangocsk√°j√°t az oldal alj√°n, mert leny√Ľg√∂z√Ķen tehets√©ges.

http://content.us...oughner-/1
# | postaimre postaimre - 2011 01 09 ¦ 20:23:15
Nyilas, egy "v√©rlibe√°lisr√≥l" van sz√≥. Bemondt√°k. Nem n√°ci-[khmm]ista, de az sem kiz√°rt hogy magukfajta. Lenonnal is egy ilyen v√©gzett nem? Majd megtudunk m√©g t√∂bbet, de egyel√Ķre √ļgy n√©z ki, hogy begerjesztette valamelyik √ľgyn√∂ks√©g, CIA-Mossad..., hogy legyen "h√Ķs".

A m√°sik l√©nyeges dolog, amit Szud√°nr√≥l √≠rtam, telital√°lat. Zsid√≥-biznisz. Most √≠rt√°k le, hogy D√©l-Szud√°n a sz√∂vets√©ges√ľk √©s kor√°bbi t√°rgyalok alapj√°n m√°r a nagyk√∂vets√©gben gondolkodnak. Ez a v√©ge v√©ge eg√©sz k√∂zel van Szom√°li√°hoz, ahol a kal√≥zokkal szoktak zsidr√°k√©k megb√≠z√°s alapj√°n haj√≥kat raboltatni, √∂letni. N√©ma m√°r t√©nyleg azt hiszem, hogy √©rtem mire fociznak, de lehet, hogy m√©gse?:P:
# | Nyilasfergeteg Nyilasfergeteg - 2011 01 09 ¦ 20:31:08
Hopi!

Ahhoz k√©pest, hogy a valamikori papa rend√Ķrtisztk√©nt 1938-ban bel√©pett az NSDAP-be, majd 1939-ben az S.A. tagja is lett, Arnoldunk el√©gg√© elkeveredett a kip√°k k√∂z√∂tt. De nem gond, mindenki azt kapja amit meg√©rdemel.
# | Nyilasfergeteg Nyilasfergeteg - 2011 01 09 ¦ 20:40:51
Imre!

√Čn is v√°rakoz√≥ √°ll√°sponton vagyok, de van egy j√≥ bar√°tom Tucsonban. El√©g elvetem√ľlt, hogy megtudja a frank√≥t. Wink

A szud√°ni √ľggyel kapcsolatban igazad lehet, mert nagyon alakul arra fel√© egy brut√°lisnak √≠g√©rkez√Ķ t√∂rt√©net.
# | buvarkund buvarkund - 2011 01 09 ¦ 21:10:42
kerecsen: A dokik 20 perc k√©s√©ssel √©rtek a helysz√≠nre. Ebb√Ķl gondolom, hogy nem k√ľl√∂n√∂sebben verik magukat a politikusok√©rt √©s az optimizmus is √ļgy √©rtend√Ķ, hogy √ļgysem √©li t√ļl.
# | Lastrebel Lastrebel - 2011 01 09 ¦ 21:20:01
Ha t√ļl√©li, rem√©lem olyan "k√°rosod√°st" okozott a l√∂ved√©k, hogy innent√Ķl fogva mindenre elsz√°nt hazafi lesz, √©s az eddigi gazd√°i ellen fordul. B√°r akkor meg √ļgyis m√©gegyszer lel√∂vik egy t√°vcs√∂vessel √ļgy m√°sf√©l kil√≥m√©terr√Ķl.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.58 mŠsodperc
83,605,240 egyedi lŠtogatů