Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

A zsidók "karácsonyfája"

NaplóMég igazán el sem kezdõdött az év, de már tele vagyok információval, amibõl cseppeket most is hintek, bár tudva lévõ, hogy ebben az évben a kazár-zsidókkal végképpen le kell tudnunk számolni, és ehhez a honvédõ harchoz nagyban hozzásegít bennünket az aknamunkájuk!
Tegnap Kovács Zoltán közig. Államtitkár nyilatkozgatott a médiatörvényrõl és megakadt a tekintetem fajtajellegén. Még, hogy ezek itt magyarok?
https://kozigazgatas.magyarorszag.hu/portretar/kovacszoltan.html
Azt hiszem éppen megérett egy családi átvizsgálásra a kis héber történészke!

Ez meg itt Kóser Lali, csak szemléltetû eszközül!
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

Ezt meg utólag kaptam egy olvasómmal, aki a "fajtajelleget akarta hangsúlyozni!
Tán igaza is van! Vagy nincs? Dehogynem!
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!
Kemény világ köszönt hazánkra, de ezt már tudtuk és nem ért váratlanul. Ma reggel Morvai hadovált a Jobbik színeiben a mózes1-en, de nem is ez a fontos, hanem inkább az, amit most mutatok!

"Kinõtt egy 30 méteres fenyõfa egyik napról a másikra Marosvásárhelyen a zsidó temetõben. Igaz már hónapok óta ott van, én is láttam, de akkor csak furcsán néztük! .... most említette ismét, addig eszembe sem jutott, és neki is az szúrt szemet, hogy olyan szimmetrikus, kiderült róla, hogy egy óriási hírközlõ antenna, ami fának van álcázva, majd, ha kint leszek most lefotózom és ... is utánakérdez a titkosszolgálatos ... barátjánál, hogy milyen célt szolgál...Pont olyan, mint egy hatalmas fenyõ, de valójában csak egy formatervezett antenna...
Üdv, szép estét"

Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!


A képek megtekintéséhez használjátok a jobb egérgomb és a képek megjelenítése menüt!

Talán nézzünk szét a hazai zsidó temetõkben is, kissé szemfülesebben, hátha ott is "fáznak". Azt, hogy a románok elzsidósodása, elcigányosodása az õ vesztüket is okozza, ma már nem kérdés, csak az, hogy meddig engedik még az ottani nacionalisták.
Nem vagyok pesszimista, a dolgok jól alakulnak. Most olvasom Tormay Cecile Bujdosó Könyv-ét, a Kohn Béla és Károlyi Mihály-féle zsidó terror, Trianon szabadkõmûves elõkészítése történetét és bevallom, kellenek ezek az impulzusok ahhoz, hogy minden kétségem elszálljon, ha lett volna afelõl, hogy mindent megtettek azért, hogy elpusztítsanak bennünket, de ennek dacára is még mindig élünk és ezzel együtt mindenféle könyörület nélkül kell a zsidókra tekinteni, s mindent meg kell tenni azért, hogy fajtájuk bûneivel szembesülve a vég elõtt még magukhoz térhessenek. A bûnbocsánat nem a mi dolgunk, azt majd Isten intézi, nekünk elég lesz a végrehajtók szerepét betölteni tiszta lélekkel!

Baj van. Medvegyev nem ment el Tel-Avivba, mert éppen sztrájkolnak a közalkalmazottak, ugyanis keveslik a pénzüket, így Simon Pereccel telefonon beszélgettek. Ez már direkt jelzés a háború szükségszerû voltára, amit nem lehet, de nem is szabad megúszni. Egyiptom fokozza a készenlétet. Iránban sorra végzik ki a gyanús és bûnözõ elemeket. Megvegyevék átszervezik a közigazgatást és a mintegy 20%-nyira rúgó beszivárogtatott zsidó elemet és kollaboránsaikat így izolálják el a hatalmi struktúrától. Ezt teszi Ukrajna, de a fehéroroszok is és vélhetõen a többi államok is. Az USA és Japán sincs már annyira jóban és rakétavédelmi programjuk is bedõlni látszik, így az USA magára marad, ugyanúgy, ahogy az oroszokkal az ûrkutatási programjukban is.

Japán-USA rakéta-program "kaput"!

Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

Izrael háborúra készül és már a vegyifegyver ellen is nyíltan megy a gyakoroltatás. A tisztek már szívják a gázt, de sajnos az AG Farben nem tud már elég "fertõtlenítõszert" gyártani nekik, hogy megtisztulhassanak.

A Cahal gáztámadásra gyúr
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

Aztán itt van egy helyi téma is. Ez év új lendületet adott a szerencsétlen NBH-nak is és kicsit rásegítettek a média-háborúra. Engem pár napja maga Szabó Albert kezdett el kerülgetni és most levélváltásban vagyunk, de Motyókám is hozzáférést kapott a honlapon szereplõk pár adatához, amelyet azóta is használ. Tegnap az én hozzáférési kódom lett lecserélve, s mindezt a saját mail-címemrõl intézte valaki helyettem. Jó kis játék ez, de úgy tûnik, hogy fel kell készülni ezekre a nemtelen támadásokra, mikor a nevünkben írogat ez a szerencsétlen "hasznos hülye" önmagának és másoknak. Ennek ellenszere, hogy ne foglalkozzon vele senki annál többet, hogy miután maga az NBH-Mossad agyonlõtte a szerencsétlent, esetleg a hullája képét bekeretezheti otthon "Így jár mind...!" címszó alatt.


Tárgy Motyo

Szia Imre ,
valahol ez ficko melyen serult . A fekalias es falloszos kepen keresztuli megnyilvanulasairol gondolom . Ennyire nem lehet valaki elszant ha epeszu . Erosen (obsessed modon) ragaszkodik a sexualitason es a fekalian keresztuli gyulolet (vagy lehet , hogy masfajta erzelem ez?) kifejezesehez .

Kivancsi lennek mi a velemenyed errol mint pszhichologus .
Csak diohejban.

Erdeklodesemnek csupan kivancsisag az alapja . Jomagam teljesen mas palyan vagyok (forensic IT konzultans) .

Annyira erdekes szemelyisegnek (s ez alatt a betegest ertem) ezt a Motyot .
Egyszeruen csak szeretnem megfejteni , hogy mi indukalja benne ezeket a reakciokat .

Az , hogy agresszioja fokozodik az mar kitunik a " Tas vezer -Gabi" szintetikusan eloidezett csortejebol is. Mintha most mar elkezdte volna kovetelni maganak a figyelmet .

Varom valaszod mivel kivancsi vagyok .

Koszonom figyelmed s a valasszal ram szenteld idod !

Udv.:..."

Nos, röviden, tömören. A jelenséget magán a helyén kell értékelni. Amíg õ van, addig biztosak lehetünk benne, hogy a zsidók számára kellemetlenek vagyunk, tehát egyfajta szintmérõje is a honlap adatbázisának és hitelesíti is azt! Mondhatánám úgy is, hogy onnan tudom pontosan, hogy mikor hágtunk a zsidó-NBH-Mossad-Jobbik-emõke, szabó gabóca lábára, hogy egybõl elkezd nyüzsögni a honlapon. Eddigi paraméterek alapján beigazolódott, hogy egy fizetett élõsködõrõl van szó, aki nem egyedül dolgozik, mert Jakobs és még pár kedvtelését töltõ zsiráf, vagy ingatható szellemi agyhúgyköves magyar van a farvizén. A volt Miép-es ifjú mossados szabó gábor és emõke is támogatja, de direktben van kötve az NBH-hoz, ez a múltkori gój motoros esetbõl is kiderül. Konklúzió az, hogy amíg így hitelesíti az itt megjelent írásokat, addig még meg kell tartani, mert közben a Jobbik vezetõségét folyamatosan járatja le, mint "vérjobbikos".
Az anáilis regresszió ebben az esetben arra utal, hogy ez egy perverz zsidó gyerek, s nem csak azért, mert egy cigány-luvnyával tekereg. Üzlete van és állítólag abból él, bár az összeköttetései abba az irányba mutatnak, hogy talán már Felmáyernek is megvolt párszor.
Javaslatom a helyzet kezelésére csak annyi, hogy nem kell kezelni. Ha ideje lesz, akkor úgy is megfektetik a fõnökei, mert nem akarják, hogy pofázzon a vallatáson. Mindenki így jár, aki ilyen körökbe keveredik. Amíg öntudatlanul is segít bennünket abban, hogy a csábíthatókat innen kirángassa, addig nekem nem okoz gondot.

De itt egy másik téma is, ami sokkal lényegesebb!

"Bocs, hogy zavarlak, de mar egy ideje forog a fejemben egy kerdes.
Raklap irja: az europai unio "mindenrõl tud, de ez a mûködési elv?" szamomra erre a valasz vitathatatlanul igen.

A magyarokat rakenyszeritik, hogy kulfoldon keressenek megelhetest --> helyukre zsivanyok telepulnek az orszagba--> magyarnak alcazva magukat kirobbantjak a bulit.
Ezen a ponton kerdeznem azt, hogy a kulfoldon elo magyar allampolgarokra mi var? Az elozoekben adott szereny velemenyem szerinti "igen" miatt arra a kovetkeztetesre jutok, hogy barki barmikor 'nemkivanatos' vagy 'veszelyes' szemellye valhat az ot befogado orszagban, esetleg csak azert mert magyar. Innen ugye megint egy kalvaria kezdodik, hogy hogyan vegzodik arra csak tippelni tudok. (kepzeld el kulfoldon vagy, esetleg a nyelvet sem beszeled vagy bizonyos fokig..., nem tudod a jogszabalyokat (ami ugye logikus, hogy kit szolgal) hallottam, hogy akik Ausztraliaba keszulnek azok szamara maga a magyarorszagon levo ugyintezo zsiroda azt javasolja, hogy NE KERESSEK A KAPCSOLATOT a tobbi ott levo magyarral!!! nem tudom, hogy ez igaz-e, de jo lenne utananezni. Termeszetesen mindezot oriasi osszeg fejeben.) Ha nehezseggel vedi meg magat egy ember a sajat hazajaban, akkor egy fent emlitett helyzetben kepzeld el kulfoldon.

Hiaba probalom meggyozni a kulfoldre igyekezo ismerosoket, hogy nem lehet ezt ily modon elintezni es a problemat a gyokerenel kell kiiktatni...stb. Falra hanyt borso.

Ha teves a gondolatmenetem kerlek mond mar el, hogy hol a baki. Ha nem, akkor pedig legyszives szoljatok a Radioban az emberekhez ezzel kapcsolatban.
Azt kell elerni, hogy a kulfoldon elo magyarok is hazaterjenek. Mondom - ahogy Molnar V. Jozsef szokta volt - MAGYAROK!

szeretettel:..."

A gondolatmenet hibátlan és mindenki veszélyes és mindenki veszélyeztetett, aki nem a helyén van abban az idõpontban, amikor a döntések életbe lépnek. Ahogy pl. harci helyzetben minden zsidó nálunk ellenségnek számít és minden cigány "megbízhatatlan" minõsítést kap, ezek szükségszerû lépései egy katonai szinten történõ mélyen gyökerezõ konfliktus-helyzet megoldásának. Ezen az alapon, ha már a külföld is elkezdi vizsgálni a nemzetiségi kérdés, akkor külön kell tudni választani a zsidót és a többi elkeveredett nációt, amennyiben ezt megteheti. Nem igazán tudunk többet tenni a hírközlés terén a jelenleginél, de erre nincs is szükség, mivel az összes szem és fül, aki számít, már innen is veszi az információt. Akik külföldre távoznak magyarként, majd hazajönnek, s akik külföldiként, vagy hamis azonossággal jönnek ide, azok vagy meghalnak itt nagy iramban, vagy deportálva lesznek máshová, ahol szintén nagy sebességgel vethetnek véget nyomorult árnyékéletüknek. Ne politikailag, hanem katona aggyal mérjétek az információk súlyát és képzeljétek el, hogy a szabadkõmûvesés zsidó-összeesküvõk is ugyanilyen stratégiai szemlélettel dolgoztak már lassan kétezer éve azért, hogy eljuttassák a világot az összeomlás szélére, ahonnan csak õk tervezték magukat gyõztesként és elevenen kikerültnek láttatni. A nagy gubanc megoldásához idõ kell és a békés megoldás elképzelhetetlen ezen a szinten. Magasabb régiókban nem, de ne zárjuk ki annak lehetõségét sem, hogy elõkerül a nyúl a kalapból és a kipás társaságból nem mindenkinek kell megnyúzott tetemként bevégezni. Ebbõl már semmi nem múlik rajtam, mert én figyelmeztettem, jeleztem és óvok most is mindenkit attól, hogy vakon élje az életét, ami ugye elég véges.

Hozzszlsok

# | Pitkin Pitkin - 2011 01 05 ¦ 12:58:25
Imre! Muszáj az oldal látogatóknak szívínfartust okozni. Sok terápiát alkalmazol ezzel a fószarral? Elõbb írd ki, hogy erõs idegzetûeknek és 50 év felettieknek.
# | postaimre postaimre - 2011 01 05 ¦ 13:07:37
Pitkin, ide csak erõs idegzetûek, vagy idegrendszer-nélküliek járjanak! Köszönöm, hogy igazítottál a képeken!
Még egy képet beteszek, azt is igazítsd már el, kérlek!Wink
# | Pitkin Pitkin - 2011 01 05 ¦ 13:09:40
Te meg vissza igazítottál. Most egymás ellen dolgoztunk. Ha kiléptél a szerkesztésbõl, szólj! :D
# | postaimre postaimre - 2011 01 05 ¦ 13:12:53
Kiléptem! Bocsánat!Shock
# | Ösmagyar Ösmagyar - 2011 01 05 ¦ 13:20:50
A mûfenyõrõl: Magyarországon is van hasonló példány, de nem ennyire álcázott. Amit én ismerek, az mobiltelefon bázisállomás. A képen látható biztosan nem az. A fabódé klímával az oldalán felettébb gyanús.
# | postaimre postaimre - 2011 01 05 ¦ 13:35:22
ASUMHARI, ez nem a holtaknak, hanem az élõknek "dolgozik" csak a temetõbe "rejtették, mert ugyan ki jár a zsidó temetõbe. A zsidók, s õk ugye tudják, hogy rettegniük kell, tehát nem beszélnek. Tehették volna a Lauder intézmény közepére is, de hát tették is, mert minden ilyen intézmény potenciális katonai objektum a számukra, s csak a naiv civilek látják ennek oktalanságát.
# | Pitkin Pitkin - 2011 01 05 ¦ 13:35:38
Mit lepõdtök meg. A fenyõfa energiaellátó központja a faházikóban van. Biztos eu-s szabvány és telepítenek minden fenyõfa mellé 2013-ra. :D
# | Dávid Dávid - 2011 01 05 ¦ 13:36:49
Ha nem álcázták volna, tán fel se tûnne.. :)
# | gunar gunar - 2011 01 05 ¦ 13:46:23
Ez egy sima mobil átjátszónak tûnik elsõre. Nálunk is van ilyen valahol Budaörs környékén, az egyik fõforgalmú útról lehet is szépen látni, most nem emlékszem, hogy az M1-M7 közösrõl, vagy a 70-esrõl. Persze hogy egy mobiltoronnyal még mi mindent lehet kommunikálni, azt nem firtatom.
# | sbert sbert - 2011 01 05 ¦ 13:52:39
nem azén államom titkára ez a
semmirekellõ...

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.96 msodperc
83,605,048 egyedi ltogat