Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

2011, a "birkák" éve

NaplóKissé kimerülten kezdem ezt az évet, pont úgy, ahogyan az elõzõt abbafejeztem. Lehet, hogy ünneprontónak tartotok, de én semmilyen ünnepnek nem tartom az évfordulót és körülbelül úgy vagyok vele, mint egy egyelõre megtûrt és a helyére igazítandó „eseménnyel”, amely egyelõre még inkább indulatokat vált ki belõlem, nem pedig bizakodást, önámítást. A belsõ tartalom nélküli (valódi lelki muníció) külsõségeket tartom semmire, s most is rá kellett „döbbennem”, hogy nagyjából két órai folyamatos petárda és tûzijáték robbantgatások közepette ez a helyzet megérett arra, hogy gyökerestõl megváltoztattassék! Hatalmas tömegû robbanó anyag lett elpocsékolva és lehet, hogy csak Szigetszentmiklós lakosságának elitje tüzelt nagy lobbal, de ez bõven felül múlta a múlt évi menydörgedelmet is. Egyik részem örül, mert legalább szokja a fülünk a durranást, de másik részem örömét, üröm keseríti, mert szinte jósló-fájásként értékelem, hogy felkészületlenül éri azokat a gyökkettõket, akik most felelõtlenül, felhõtlenül a levegõbe lõdöztek, hogy hamarosan célpontokká válnak és célpontokra kell tüzelniük, s biztosan elmegy a kedvük attól, hogy még egyszer önként, a csendet megtörve robbantsák fel az eget!

Azt hiszem, azokat, akik a kutyákat kutyába sem veszik, kutyába kell venni, s úgy kell velük elbánni, ahogy most õk bánnak a rájuk bízott felelõsséggel!
Nincs fogadalmam, nem is szokott lenni, s eme szokásomon nem szoktam változtatni, bár a mai helyzet elég szokatlan ahhoz, hogy a szokásokat egy tollvonással hatályon kívül helyezzük. Nyugodt vagyok. Hírem számosak és elég kedvezõek is, hogy nyugalmam megalapozott legyen. Rendõrökkel beszéltem, parancsnokokkal, akik megerõsítették sejtésem, hogy nem teljesen hülyék, csak kényelmesek, komfortosak, de az állomány nagy része magas fokon be van avatva a változás szükségszerûségének törvényeibe és tisztában van az országos zsidó-cigány helyzettel és már csak arra várnak, hogy valaki adja meg a jelet, adja ki a parancsot, hogy léphessenek és akkor beindul a kasza. Hatalát és hasonszõrû társait nem tartják rendõrnek, sem vezetõnek az ál-Pinyóra meg egyenesen tesznek. Sajnos a fegyverzetük nem elég kompakt egy komolyabb operáció végrehajtásához, de egyénenként már beszerezték, amit lehet. Többen ígértek nekem anyagokat, írásos dokumentumokat, amelyek minden eddigi „összeesküvés-elméletem” alá tartóoszlopként kerülhetnek, bár már ennek nagyon nincs is szükségessége, mert áll már ez a vár és védvonal rendesen. A rendõrök kérdésében egyébként az a szerencsés, hogy a változáshoz abszolút nincs rájuk semmiben sem szükség és ezért sulykolom, hogy legalább ne akadályozzák azt, amit feltartóztatni már nem tudnak, s csak akkor lépjenek be egyénenként, vagy csoportosan, ha teljes meggyõzõdésbõl cselekszenek, de akkor is nagyon oda lesz rájuk figyelme, mert elég megbízhatatlan egy közegnek bizonyultak eddig.
Ez év nagyon nagy kihívások elé állítja a nemzetet, mert végsõ próbája lesz az értelemnek és érzelmeknek az, ami elõtt állunk. Egy világrend omlik össze a szemünk láttára és -talán tevékenységünk hatására-, és túl kell éljük, sõt nekünk kell tudnunk menteni, a menthetõket és újra megalapozni azt a rendet, amelynek szellemi alapkövét atyáink vére áztatta. Most ezt a követ is vér kell áztatja, efelõl immár egyre kevesebbeknek van kétsége, mert áldozatot kell hozni! Az ébresztést, élesztést folytatni kell minden eszközzel, mert az ellenállás ereje is csökken és növekszik a zavarodottság az ellenség táborán belül. A pszichológiai hadviselés eszköztárában van még addig néhány „csodafegyver”,amelynek beélesítését el kell végezni, de menni fog ez is, nem maradok rest, de most mennem kell vissza a posztomra és strázsálni a ránk bízott gyermekek mellett. Verám is elég jól elhasználta már erõit és napok óta csak látásból ismerjük egymást, de már ez sem tart sokáig. Az elvégzett munka öröme a magyar sajátja, a kitartás jutalma pedig a tûrõképesség határainak szélesedésében rejlik. Legyen velünk a Magyarok Istene ez évben is, ugyanúgy mint eddig, s kérjétek, hogy erõinket sokszorozza meg a feladat elvégzéséhez, hogy aztán már végre tényleg nyugodtan ünnepelhessük az új kor hajnalát!

Hozzszlsok

# | Tom V Tom V - 2011 01 01 ¦ 15:51:33
Szeretném remélni hogy 2011 nem a birkák éve lesz, ámbátor belátom hogy az eddigi véget nem ismerõ béketürésünk nagy optimizmusra nem ad okot.
# | Tilosban Jár Tilosban Jár - 2011 01 01 ¦ 16:05:54
Ha az állam ügyei nincsenek rendben, az ember legyen bátor tetteiben, de legyen óvatos szavaiban.
# | postaimre postaimre - 2011 01 01 ¦ 16:46:49
Viktor, köszönöm a "tan ácsokat", azokat megfogadni sajnos módomban nem áll az elõtted korábban megismert tényezõk miatt. Teszem, amit tennem kell és ehhez eddig sem kértem engedély és eztán sem fogok, s ha büntetni akarnának, azt meg alig várom. Nem vagyok konfliktuskerülõ és nem is javaslom már senkinek, hogy az legyen. Az õ "törvényeik" ránk már régen nem vonatkoznak, de jöjjenek csak, s szerezzenek bizonyosságot errõl!
Tom, ez az év azért lesz a birkáké, mert vagy felébrednek és emberré válnak, vagy beledöglenek, szépen lassan, vagy gyorsan!
# | Hegel Hegel - 2011 01 01 ¦ 17:31:29
Nekem meg a sok durrogtatásról azt jut eszembe igy évenként hogy mennyi Ft és azon hány embert lehet jóllakatni ruházni vagy melegedõt alakitani nekik.
Mi éjfél után Hegellel elmentünk aludni! Hál istennek õ nem fél a petárdáktól pedig nem õ a süket kettõnk közül.
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2011 01 01 ¦ 17:37:46
talan shakespeare mondta , hogy a bator egyszer hal meg. a gyava sokszor meghal halala elott ! a szabadsag-vagy csak bator ember sajatja ? szeretem a palesztinokat mert harcolni "mernek" szabadsagukert - nap mint nap ! a magyarbol a batorsagot oltek ki a zsidok , vagy a szabadsag-szeretetet ??? - - - azt szoktam mondani az asszonyomnak bucsuzasul : " aztan NEKEM vigyazz magadra ! (ne neked ) . akire masnak szuksege van - vigyazzon MAGARA ! Imre! ez kotelesseg !!!
# | Margita Margita - 2011 01 01 ¦ 18:42:10
Én sportos szemmel közelítek:
a kudarckerülõ a sportban nem viszi semmire, nos ez igaz a civil életere is.

A MAGYAROK ISTENE VELÜNK VAN!!!
# | Mindannyiunknak Mindannyiunknak - 2011 01 01 ¦ 20:11:52
Úgy látom, hogy a mumus, akit mutogatnak most ismét az Oroszok. Esit meséket kerestem és erre bukkantam:

http://www.youtub...er/ruzlanz

Szép kis gyüjtemény, de ha a tényeket nézzük, bizony nem az Orosz akar világuralomra törni, hanem egy másik csoportosulás keseríti a világ életét.
# | Laci44 Laci44 - 2011 01 02 ¦ 01:24:02
Hát én személy szerint ebben az évben esélyt látok, egy esély hogy kezdjek valamit az életemmel, esélyt arra hogy a tetteimmel másoknak én adjam meg az esélyt.

Ehhez az évhez sok reményt fûzök, remélem ez lesz a fordulópont, vagy legalább annak kezdete.
Ebben az évben azt hiszem minden ki fog derülni, már alig várom.
# | HUNrobi HUNrobi - 2011 01 02 ¦ 01:56:10
Mindenkinek szeretettel ajanlanam ezt a nagyszeru osszefoglalot a 3 nagyszeru eloadotol..Igaz, hosszu az eloadas, de annyira erdekes, hogy eszre sem vesszuk az idot..A masodkik reszben az 5-ik prctol kezdve nagyon figyeljuk meg Bogar laszlo ur szavait..Azt hiszem itt az ido tenyleg meghajolni Imre batyjank szavai elott, mert minden amit mondott es irt itt valik vilagossa es nyilvanvalova..Es azt hiszem nem beszelt ossze Varga urral es Bogar urralSmile
Megegyszer, nagyon erdekes a video, ne hagyjatok ki

http://tdyweb2.wb...yban_5.htm

2 resz: http://tdyweb2.wb...yban_6.htm
# | spartakusz spartakusz - 2011 01 02 ¦ 06:32:03
Szevasztok!
Sajnos nem tudok videót nézni - mobil internetem miatt -

másNyilvános érdeklõdés arra vonatkozóan, hogy a lent bemásolt hír igaz - e? Igaz-e hogy a politika bukott rendszerében mûködõk 600 ezer nyugdíjat kapnak pld. Biszku és Horn adófizetõk pénzén? Az én pénzemen is? Amikor én itthon szenvedek, nem tudom gyógyítani magamat mert nincs pénzem és én 60 ezret õk 600 ezret - Horn gondolom 1200 ezret markolnak fel MI EZ? ÉRDEKELTEK! ÉRDEKELTEK? HÁT HA ÉRDEKELTEK VAGYTOK HOGY EZ TOVÁBB IS ÍGY MÛKÖDJÖN HIÁBA TETTEM FEL KÉRDÉSEIMET!

Akkor ki a jó Atya Úristenek tegyem fel a sürgõsen megoldásra való kérdéseimet, pld. édesapámat levették a géprõl 2000-ben az orvos azt mondta nekem csak a gép tartja életbe és sokba kerül és úgyse javulna GYÓGYULNA MEG MEG STB.


Na ennek vége legyen.... vagy mindenkinek egyforma ellátást vagy senkinek se...


õvív: néva

és az írás ami föl bõszített igaz vagy nem igaz? FELELJ!
A pufajkás ágya

Hazánkban azok, akik mindent megtettek azért, hogy ne verjék szét az egészségügyi rendszert, most börtönben ülnek. Aki a szétveréshez asszisztált, aki fegyverrel harcolt a haza ellen, az luxusban tölti hátralévõ napjait – persze a mi pénzünkbõl fizetve a költségeket.

Horn Gyula közpénzbõl egy kamerákkal és õrökkel biztosított, egyágyas VIP szobában fekszik az Állami Egészségügyi Központban. Azoknak a pénzébõl biztosítják a luxust neki, akiket õ és pártja tönkretett. Akik annak is örülnek, ha betegen egyáltalán ágyhoz juthatnak. Ha a magyar ember élve kórházba jut – vagyis szerencsésen idõben kiér hozzá a mentõ és nem hurcolják kórházról-kórházra – megváltásként éli meg, ha a túlzsúfolt osztályon dolgozó nõvérnek rá is jut ideje. Az állami egészségügyben az egyágyas szoba, a kamerás ügyelet és a biztonsági õrség a mondák világába tartozik. Hála az MSZP reformjainak, a betegeket ma gyorsan kirúgják a kórházból, õk csak arra jók, hogy adóforintjaikból biztosítsák a kiemelt bánásmódot az elitnek. Mert az elit összetart. A meg nem cáfolt és meg nem erõsített hír szerint egyenesen Orbán Viktor járt közre abban, hogy továbbra is rajtunk élõsködhessen Horn.

Hornnak minden bizonnyal meglenne a pénze, hogy valamelyik magánintézményben kezeltesse magát, ám az elit arra van kódolva, hogy a végletekig kihasználja a megvetett köznépet. A nép pedig némán tûr, hiszen jól van idomítva, elõbb gépfegyver, majd gumilövedék, ma tetszés szerint változtatott és alkalmazott törvények tartják kordában, nehogy öntudatra ébredjen. A „keleti szelek Nagy Kormányosa” pedig elszámoltatás helyett kegyet gyakorol - persze a nép nevében. A lényeg, hogy a zsidó szalonok finom közönsége tapsoljon és elismerõen harsogja: micsoda euréper politikus!

Hornnak egy olyan ágy lehetne VIP, ahol egy, egyben utolsó kívánságát teljesítik. Azonban véletlenül sem szeretném, hogy egy lapon említsenek az ártatlan idõs embereket elõszeretettel meghurcoló vérszomjas cionistákkal. Elõször is azért, mert Horn véleményem szerint nem ártatlan, másrészt kötél helyett csak azt akarom, hogy ugyanolyan ellátásban részesüljön, mint egy egyszerû beteg. Nem halál lenne a büntetése, hanem az hogy éljen, méghozzá abban, amit a népének teremtett.

Nem is szabad megengednünk azt, hogy valamiféle lelkiismereti válság keletkezzen mindazoknál, azokban, akik nem akarják, hogy állami pénzbõl kapjon osztályon felüli ellátást a pufajkás. Az a vörös kommunista, akinek alakulata ’56-ban a megtorlás élcsapata volt. Nem szabad, hiszen ezek az õ szavai: „Nem is szabad megengednünk azt, hogy 1956 kapcsán valamiféle lelkiismereti válság keletkezzen mindazoknál, azokban, akik akkor fegyvert fogtak, mert akik fegyvert fogtak novemberben, és novemberben felléptek, azok az ellenforradalommal szemben léptek fel.”

Szabó Tamás

NFP elnök

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.36 msodperc
83,603,427 egyedi ltogat