Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Nekem már "nyóc"! És neked?

NaplóAz úttörõ, ahol tud segít! Így évvégére még bevállaltunk egy kis gyerekfelügyeletet egy ötcsaládos párnál, akik elutaznak, hogy végre együtt pihenhessenek. Ebbõl az alaphelyzetbõl kifolyólag a következõ pár napban sokkal kevesebbet leszek gépközelben, mert nekünk most így összességében már „nyóc”.

De ahogy ígértem, nem csinálok összefoglalót az év végén, mert aki olvasott eddig, annak nincs miért, aki meg csak most jött, az meg olvasson sokat vissza, vagy ne olvasson, de ez nekem szintén „nyóc”.

Na azért belekezdek egy gondolati körbe, hátha a végére jutok egy óra alatt, amit szabtam magamnak, hogy írásra fordítsam.
Nagyon jó hírem az, hogy az NBH egész magas részlegeiben megkezdõdött a „nagy ébredés”. No nem az eszük vezette rá õket, hanem a tény, hogy kiszervezik õket és lassan funkció nélkülivé válnak. A TEK átveszi a dolgukat (már ha volt egyáltalán az alibi hülyeségeken túl) és ennek okán súlytalanok és remélem sokan földönfutók is lesznek. Az arcból visszavettek és remélem ez azt is jelenti, hogy azt az összetört autót, amit sikerült kivonniuk a forgalomból, nagy sebesen kártérítik, s talán nem lesznek rögtön agyonlõve, hanem kapnak egy esélyt, hogy az elsõ sorokban harcolhassanak a zsidó megszállókkal szemben. Aki életben marad közülük, talán úgy is maradhat, ha majd a felálló hatalom úgy dönt, hogy eleget törlesztettek! Sajnos nem viccelek! Az NBH nagyon mélyen benne van a zsidó betelepítés elõkészítésében. Mészáros Imre a gój motorosok vezére is NBH alezredes, de lehet, hogy azóta a jól végzett operatív munkájáért, a „nemzeti oldal”-ba való beépüléséért elõ is léptették. Ugyan hányan vannak még így betéglázva? Imrus egyébként remek fickó, mert nem csak motoros, de CIA ügynök is. Rég nem beszéltünk, de most ezúton szólok neki, hogy bátran hívjon, s készíthet egy új környezettanulmányt is, s elbeszélgethetünk a Földesi-Szabó-féle NBH-s (Mossad) pénzmosodáról és sok egyébrõl is. Imrus, ha jössz, hozhatod a bõröndöt is, de már kettõt. Talán elég lesz a gépkocsi javítására.

„Ma reggel a HirTV-ben bemondták – hivatalosan is mégalakul (senki se tudja kik és hol emberek! Jó izgi a játék fijjúk? Ez lesz a XI/XI-es (III/III-as után szabadon). Szabad feljelentgetni a szomszédot is????? Az én szomszédomhoz akkor jön mindig egy 25 éves rendör amikor a férj szolgálatba megy!!! Az a szemét csaj pedig rám se néz, neki fakabát kell! Hol a névtelen telefonom? Link és innen már csak egy lépés, hogy kiterjesztik a felületet a polgárságra… mer’ hogy valamelyik rendör rokona ismeröse szomszédja és máris, a társadalomra potenciálisan veszélyes egyénnek titulálható.”

Mivel túl sok idõ nincs már a gatyázásra, ezért ne sokat latolgassatok! A TEK is fel lesz áldozva, s onnan nem sokan fogják túlélni, a vezérkar sem, hiába menekíti magát Izraelbe! Ha jól veszem ki a hírekbõl, ott is hatalom-váltás van alakulóban. A Likudot lenyomja a Kadima, de lehet, hogy már erre sem kell gombot várni, mert nem okoz különösebb gondot. A háború az eddigi kommunikációs magasságokból a fizikai mélységekbe száll és már nem csak zsidó riporter kezdi el Olstein bojkottját, hanem sok csendes ellenálló is, aki nem több és nem is kevesebb, csak magyar. Gyakorlatilag a belpolitikai palettával nem is kell foglalkozni, mert ami nincs arra figyelmet áldozni is fölösleges. Csak kiragadott példaképpen említem, hogy ha Lázár azt mondja, hogy a Fidesz egysége megbonthatatlan, akkor ez azt jelenti, hogy megbomlott. Ha már az USA-ból kritizálják nagy ívben , miközben Soros hallgat, mintha ravatalon lenne, miközben Svédország beindul a nácizással, akkor tudhatjuk, hogy Bilderberg van a háttérben. Nem véletlen, hogy nemrég a svéd király kurvázásáról jöttek cikke, hogy az ottani nemzetbiztonság falaz az ügyeinek, s az sem, hogy Levente király is oda ácsingózik a princesszáért, miközven Viktória a várományos trónörökös, ahogy az angoloknál sem a nemrég a Dohány utcai zsidógógát megjárt Charles, hanem William. Ugyanez igaz a Dán király kihátrálására is és nagyjából az egész rotschildi „nemes” elit beújít és fiatalít, hátha nem veszik majd észre, mikor a világ problémáinak megoldására a zsidók a nemesi arisztokrácia visszaállításával és a monarchiák kihirdetésével próbálkozik. Teljesen nyilvánvaló, hogy a svédek nyakig benne vannak cionék tervében, de így lehetnek a norvégok is és a skandináv „übergazdag” államok. Az angol zsidók mögött tudvalévõ, hogy a norvégok stabil pénzügyi alapjai állnak, ezek tartják a Fontot a mai napig is egyensúlyban. A világ hatalmi elitje tehát egy újabb kaméleoni változásra készül, de a sátán bõrének levedlése nem lesz hibátlan, mert túl sokan tudnak már túl sok részletrõl. A világháló betett nekik.

„Szia Imre!

Az utóbbi idõben a személyes problémáim okán kicsit lemaradtam a történésekkel kapcsolatban!
Ezért nem tudom, hogy szó volt-e errõl a hírrõl:
Link = http://www.magyarhirlap.hu/hatter/ut_a_vegzetbe.html

Légyszíves olvasd el és utána lenne pár kérdésem a cikkben foglaltakkal kapcsolatban!

Kérdéseim:
- Ez a Raffay az Antal-kormány egyik államtitkára volt a HM-nál, és biztos emlékszel rá hogy a Horvát fegyverbotránynál is volt valami szerepe! Nem tûnik ez alapján túl hiteles személynek, de mégis felmerül pár kérdés azokkal kapcsolatban amiket mondott mert kulcsfontosságú dolgokról beszélt! Mi a véleményed róla?

-Aztán ezt is mondta:
..."– Levéltári források alapján végeztem a kutatásaimat. A mi országunk az egyetlen a világon, ahol hozzá lehet férni a szabadkõmûvesség dokumentumaihoz. Az történt ugyanis, hogy 1920-ban a belügyminiszter betiltotta a hazai páholyok mûködését, sõt, elkobozta az iratállományukat. Ma is bárki betekinthet ezekbe a dokumentumokba az Országgyûlési Levéltár P szekciójában."...
Ha ez igaz, akkor haladéktalanul meg kellene ismernünk ezeknek az iratoknak a tartalmát! Szerinted?

Aztán van az a rész:
- Miért nem a német páholyokat választották szövetségesként a magyarok?

- Többek között azért, mert a három legjelentõsebb óporosz páholy nem vett fel zsidókat a tagjai közé. Emiatt azoknak a páholyoknak, amelyeknek mégis lenne velük valamilyen kapcsolatuk, meg kell azt szakítaniuk.

Ez vajon tényleg igaz? Vagyis ez vajon még ma is igaz? A qrva életbe már, hát hogy tudom eldönteni, hogy ki kinek dolgozik?
Vajon a volt központi hatalmak zsidómentes páholyait teljesen felszámolták? Vagy nem számít mert azok is patkányok?

A tököm tele van már azzal, hogy akármirõl legyen is szó, mindig mindenben elrejtik, vagy el akarják rejteni elõlem valakik az igazságot! Elvileg minél több dologban ismerni az igazságot az magával hozza a minél nagyobb tudás birtoklását! A tudás pedig hatalom! De tényleg az lenne az én nagy bûnöm, hogy a minél több igazsággal minél több tudásra ami által hatalomra tehetnék szert, és ezt nem akarják, mert én a hatalmamat nem a gonoszság szolgálatába akarnám állítani?

Amúgy nekem úgy tûnik hogy cion bölcsei mellett van még legalább egy másik hozzájuk hasonlóan világuralomra törõ brigád is a nagy kavalkádban! Ezt úgy értem hogy magán az EU-USA-Izrael háromszögön belül is legalább két fõcsapat van!

Nagyon szeretem azokat a részeket az elõadásaidban amikor az igazságról, a hitrõl, és a szeretetrõl beszélsz! Bármirõl is legyen szó, én szinte szomjazom az igazságot!

Na mindegy, errõl még majd írok késõbb!

Áldás!”

Ugye, hogy semmi nem az, aminek látszik! A többszörös csavart csak a tendencia egészével lehetünk képesek felfejteni, mégpedig a világszintû folyamatok megértésén keresztül, de ehhez nagyon csekély a tárgyi tudásunk, viszont pótolhatjuk azt a gondolkodás mûvészetével.

Az orosz páholy valamiképpen másként mûködik, más mentalitással és saját célokkal rendelkezve, bár vannak arra utaló jelek, hogy a beavatottak ott is tudják, hogy erõs népesség-csökkentést kell beiktatni a fenntartható élet programjába, mert vélhetõen azért katasztrófa felé sodródik a Földünk. Az üzeneteket, aki akarja, érti. Tegnap a rádiót hallgatva a világ legtermészetesebb híreként olvasta be a hírolvasó, hogy a Szaturnusz északi féltekéjén hatalmas vihar tombol. Fiammal csak néztünk egymásra, mint az a bizonyos Bálám nem létezõ szamara, aki a legenda szerint nem megátkozta, hanem megáldotta a szintén nem létezõ Izraelt. Mondtam: Jó, akkor oda sem megyünk mostanában! Azt már kezdem megszokni, hogy az idõjárás-jelentés hazugságait kiterjesztették Erdélyre is, és úgy olvassák be, mintha mindig is Magyarország részeként kezelték volna eddig is. Az izraelita lopott szimbolika és szabadulókõmûves jelek is egyre jobban, nyomulósabban törnek elõre és tényleg már csak zsidó pofákat lehet látni a „magyar médiában” és a sok magyar nem is tudja, hogy Rákóczi Feri nem is az, hanem egy akkora zsidó, mint a zsinagóga!

Korábban már többször hoztuk, de itt van újra a sláger!

Földosztás „munkaszolgálatos” zsidóknak Magyarországon

Link = http://video.xfree.hu/?n=eladasos|abd49f1d46092b970529154cad498ffb

Aztán a kirúgott szegény médiás zsidók sorsáról is itt van egy neten keringõ szösszenet.

„Ez a kolléganõ volt a Mûv. Szerk. eléggé szoci-libsi fõszerkesztõje, tehát érthetõ a ,,lecserélés", hisz van elég ZSIDESZes léhûtõ, akinek már eldöntötték ezt a fõnöki állást! De ha át is irányítanak kb. 300-400 (!!) embert, fél évig állítólag a fizu mindenképp megy, és ha ez valakinek nem felel meg, ill. az Alap fölmond (elvileg ezt mindenki kivárja!), akkor kötelesek ill. írott válaszban ,,ígérvény" van arra, hogy kb. másik fél évnyi végkielégítést mindenki kap (hogy mibõl állják, azaz, milyen adóforintokból, az megint más kérdés!).”

Majd itt van a „terrorfenyegetett” lakosság reakciója a zsidó betelepítésre.

Jön a szigor!

„A zsidó bevándorlási célországokban, nyíltan izraeli mintára fogják ezen túl az embereket átvizsgálni a reptereken. Ez azt jelenti, kor, nem , és faji diszkrimináció alapján.. Kohnék pofátlanodnak Európában..”
Link = http://www.bild.de/BILD/politik/2010/12/28/strengere-terror-regeln-an-deutschen-flughaefen/durchsuchungen-wie-in-israel-geplant.html

Mivel minden összefügg mindennel, ezért nem is tulajdonítok mindennek túl nagy jelentõséget. Agyon lesznek lõve mind egy szálig és ezzel le lesz rendezve a zsidó és a cigány kérdés is végérvényesen, persze, ha csak a bölcs „teremetõ” nem könyörül meg rajtuk és nem takarítja ki õket a Nibirura egy transzporban. Nem szeretném, mert akkor fennáll a veszélye, hogy visszajöhetnek még, mint a terminátor. Azon a kérdésen még dolgozni, kell, hogy ennyi silány emberhasonmás lelke vajon milyen testben születik újjá, ahol új esélyt kap arra, hogy vagy megjavul, vagy tovább fertõzi a teremtett világot, ahol megint próbára tehetik a türelmünket. Nagy csodák vannak készülõben, mind a történelem, mind a gazdaság, mind pedig a világvallások és a teljes életszemléletünk területén. Ez a folyamat nem egy nap alatt zajlik, de érezhetõ sebességre kapcsolt.
A mellékletben mutatott jármû is erre utal. A már sokat emlegetett Sztrela lépett hadrendbe ilyen önjáró módon.
Link = http://www.rian.ru/video/20101226/313786397.html
Lehet, hogy ezt azért állították hadrendbe az oroszok, mert Obamáék meg a homokos katonákat küldik immár a csatatérre. Had pusztuljon a sok ratyi: végül is van ebben is ráció. Az oroszok a SzU-34-es vadászbombázóikat is hadrendbe állították és mire aláírták a START-3-at szerintem tényleg elõkészültek a háborúra.
Valami készülhet, mert az egyiptomi izraeli nagykövet hirtelen szedte a sátorfáját és visszautazott a terrorállamba.
Ha olvasgattok az Emfesz dolgai körül, akkor feltûnhet, hogy megy a gáz téma körül is a ködösítés, mert aggódnak, hogy az csapok el lesznek zárva szépen lassan, de biztosan. Már régen úgy vagyok ezzel, hogy ha ez kell a parazitának, hogy észhez térjen és kész legyen bármilyen eszközzel nekimenni az ellenségnek (ha már legalább tudja, hogy a zsidó és a cigány nem a barátja, nem is az embertársa a jelenlegi hadüzenet nélküli magyarok ellen (is) vívott háborúban), akkor már helyén van a dolog! Legyen meg, aminek meg kell lenni!

Hozzszlsok

# | kartal kartal - 2010 12 29 ¦ 15:14:16
kerecsen: nekem ez ugrott be az elsõ videó alapján: az oroszlánt ölelõ Gilgames, Dúr-Sharukkinból. (persze lehet félreértelmezés, vagy egy újabb értelmezési lehetõség)

Imre: a SZK páholyok Pécsett és Budapesten lévõ székhelyei szerint biztosan két ellentétes pólust képviselnek.
Pécs: Eu kultúr.fõváros?, francia SZK (gy urcsány, alf öl di), sokkal anyagiasabb konc., lásd M1 által készített filmet: Géniusz, az Alkimista c.-n (http://www.indavideo.hu/video/Geniusz_az_alkimista_focim)
Pest-Buda: az ún. skót rítusú páholyok. Az 1 istenhit kötelezõ. Vszínûleg Viktorék ide kötõdnek. (ezért tûnik árnyalatilag eltérõnek az mszp-fidesz, stb.)
Más: matekozzunk, kinek jó a nõk 40 év munkaviszonnyal való nyugdíjazása (környezetmben vhogy pont nem fér bele senki) Középosztálybeli lányka 18 éves koráig tanul, 23 évesen véges egyetemen, 3 év phd, 26-29 évesen férjhez megy, 3-4 gyerek felvállal, gyes-gyed-stb., utána még egy örökbefogadás: nevelõszülõ. Úgy megy nyugdíjba, hogy nem dolgozott (nem termelt gdp-t): mindezekkel nem volna baj. Csak mellette a valóság: melyik magyar család engedheti meg ezt magának? 3-4 gyerek mellett anya ne dolgozzon? Melyik kultúra modelljében kell az anyának otthon, csak a háztartással foglalkozni? gondolja mindenki tovább, a tévedés jogát azért fenntartom.
üdv nektek
# | thedoors thedoors - 2010 12 29 ¦ 15:33:49
Puli mindhalálig.
A kép bal felsõ második napszemüvegesérõl, Csermanekrõl és az Olstein Corporationról is ez jut eszembe:Láthatjuk,Mind Patkány.A bal kettes kiköpött Szakasits ivadéknak tûnik.Tkp. ez is nyóc.
Mózi humora hiányzik,bár a balalajkát vicc nélkül is meg lehet szólaltatni.
# | Mindannyiunknak Mindannyiunknak - 2010 12 29 ¦ 15:52:17
Az biztos, hogy a jövõ évben sok hazugság fog virítani azok számára is, akik szemellenzõvel járnak.
Ezek közül egy: Globális felmelegedés - az elõzõ évek tendenciája azt mutatja, hogy az idei telünk igen kemény lesz. Az USA-ban már most is sokkal több a hó, mint korábban, árvizek pusztítanak a délnyugati régiójában illetve Ausztráliában is. A havazás nálunk is sokkal korábban kezdõdött, mint a korábbi években, de ha az év kezdetétõl is nézzük a dolgokat a sok-sok esõ sem a nagy melegedésre utal, de a nyarunk sem volt az a kibírhatatlan kánikula. Hány napig volt 40fok felett a hõmérséklet egyhuzamban? Egyet sem tudok.
# | gabi gabi - 2010 12 29 ¦ 16:38:33
.....azért mégis csak Európa lehet a zsidók "õshazája" (véleményem szerint inkább a Szaturnusz valamelyik gyorsan pörgõ holdja), ha állandóan vissza vágynak, sõt szivárognak, mint a gáz!
# | postaimre postaimre - 2010 12 29 ¦ 18:38:25
Gyerekek, most éppen gáphez juték vala. Képzeljétek, a szorgalmas Motyó felhívta Mészáros Imrét és azt mondta neki, hogy "anyázom a honlapon", erre végre felhívott és végre sikerült képbe helyeznem. Megdöbbentõ a tájékozatlanság, gyerekek. Mondta, Imrének, hogy a saját érdekében állítsák le ezt az elmebeteget, s örültem, hogy sikerült olyan dolgokat mesélnem egy NBH-snak, ami az itt olvasók már rutinból tudnak. Most annyiban maradtuk, hogy még beszélünk, mert talán sikerült megérteni, hogy "fejbe lesznek lõve mind", amint a helyzet azt úgy hozza. A Motyó témát részemrõl lezártam, innen az NBH saját hatáskörében kell intézze, most már hivatalosan is. Talán arra jó volt mégis ez a kis csevej, hogy Imrén keresztül esetleg beszivárogjon a nagy sötétségbe a hivatalon is belül, hogy ne kelljen mindegyiknek jégcsákánnyal megnyitni az elméjét, ha arra esetleg alkalmas pár jól irányzott mondat is.
# | Alexandros Alexandros - 2010 12 29 ¦ 19:09:01
Pedzi már az osztrák sajtó is a liberálhomokos agymenés bukását és a császárság felé integrálják a polgárok elméit.
# | Margita Margita - 2010 12 29 ¦ 19:10:03
Egy rendelet törvényt jogszerûen nem írhat felûl, magyarán minden mutyis földárverés , mely a zsidók részére történt TÖRVÉNYTELEN, ezért azt vissza fogjuk venni, ennyi. Ja azt nem is tudom van-e még "Ludas Matyi" újsági, mert a mai állapotok szerint egyezik a "törvénytárral".

A MAGYAROK ISTENE VELÜNK VAN!!! azért is
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 12 29 ¦ 19:38:56
Imre!

Na és elõléptették már Mészárost, vagy még mindig ales?
Üzenem neki, hogy szépek azok az övcsattok amiket az oldalukon árulnak, de annyi pénzért három darab hasonlóan igényes egyedi darabot is lehet csináltatni!
De hogy szépek az tény!
Smile
# | postaimre postaimre - 2010 12 29 ¦ 20:56:59
Kasar, rajtam nem múlik, de ehhez már én "öreg vagyok", de hajlandó vagyok értelmes kompromisszumokra, annak a tudatában, hogy úgy is levescsont lesznek.
SZM, nem kérdeztem a rendfokozatát, de hivatkozott az elfoglaltságára, miközben javasoltam, hogy erõsen olvasson és sokat, mert ez az egyetlen esélye, most! Meglátjuk, a vak is így szólt!
# | livia livia - 2010 12 29 ¦ 21:33:48
Kasar! Ma beszélgettem néhány emberrel, azzal indítottak, hogy nem kéne fizetni a bankoknak! Most jutottak idáig, de vajon hány ember merné megtenni, ha még tudja fizetni. Nos, én se mertem még megtenni, pedig hónapról hónapra teszem össze a két kezemet.De valamit össznépileg már kéne tenni, még ha az csak piti ellenállás is. Tényleg, meddig nézzük még tétlenül a hajléktalanok fagyhalálát, ja, nem csak a hajléktalanokról van szó. Meddig! Meddig? Meddig.No, itt meg kéne állni, gondolkodni! Hol a határ, amikor az embernek felfordul a gyomra, mert már elég! Elég abból, amit látsz, én nem látom, igaz, mert csak agglomerációban közlekedem, de sokkol így is, amit látok. Segíteni nem tudok annyit, amennyit kéne.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.89 msodperc
83,602,076 egyedi ltogat