Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Alkotmányozó nemzetgyûlölõ zsidók a parlamentben

NaplóHa Kalocsa „tesvérvárosa” lehet Betlehem, akkor Makótól sincs már oly messze Jeruzsálem! Ez örömhír, mert az õsi sumér kapcsoltok épülnek újjá, csak annyi különbséggel, hogy a mindezt nem a történelmi igazságtétel, hanem a zsidó népességcsere-program és népirtás követeli meg, a hazugságaik álcázásaképen. Tehát a hír az igazság köntösében, de a sántán közelít és valójában nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. Az EU bizottságilag is tiltakozik a szájkosaras Olstein-csomag ellen, de valójában nem számít, mert már tényleg csak a látszat kedvéért megy ez a „móka” és tömegével térnek magukhoz a „hitetlenek”. Vidéki barátom most mondta, hogy az éjféli misén azok az ismerõsei jöttek oda házzá, akik eddig köpködtek és élcelõdtek azon, amit mondok, most pedig már kezdik komolyan venni. Van köztük honvéd is, aki a saját csapata szintjén is érzékeli, hogy „valami készülõdik” , de nem érti az okát, csak sejti, hogy ideje lenne maradéktalanul elhinni, amirõl itt is beszélünk!

Bizony mondom néktek, hogy az igazi hatalom a tudás, s aki nem tud, az nem is szerethet igazán. Mikor az ellenségedrõl nem tudod, hogy õ az ellenséged, akkor ne mond, hogy szereted, mert nem tudod mit beszélsz. Ha majd a tudással felvértezve, égi és földi viszonylatban egyaránt felismerted életed értelmét és célját, akkor tekinthetsz ellenségedre barátként, akit ugyan maholnap le kell gyõznöd, hogy önmagadon is felül kerekedhess. A szeretet az Igazság, se több, se kevesebb! Az igazság pedig az, hogy a hazug kazár egyre mélyebbre merül a mocsokba, s húzza le azokat, akiket lehet. Olstein kinyilvánította Tel-Aviv szándékát azzal kapcsolatban, hogy a „magyar parlament” március 15-e után alkotmányozó nemzetgyûlésként fog üzemelni. Igaz, hogy ez oly messze van a realitástól, mint amennyire az ott ülõk a magyarságtól, de nem baj. Mivel kb. 70%-uk kettõs állampolgár és ettõl magasabb százalékuk lehet a zsidó, ezért semmiképpen nem történik meg ott, az, amit el akarnának élni ezzel, ugyanis Izraeli alkotmány készül ott, nem magyar és a Szent Korona csak alibi, de mit sem számít ez a „nagy magyar” nemzeti gondolkodóknak, akik vagy az ego, vagy a hülyeségük okán, de loholnak, lihegnek, hogy kinyalhassák a rabbik véráldozat edénykéit. A megvezetett és teljesen összekuszált agyú, bárgyú felépített nemzeti „értelmiségnek” teljesen mindegy már. Van, aki a pénze után, van a ki pozícióért fut, s van aki csak a korábbi megbízatását hajtja végre. Csak egy példát had említsek most:
„Makovecz Imre a Heti Válasznak adott interjújában elmondta: az unitáriusoknak is tervezett templomot, és zsinagógát is tervezne, ha megkérnék rá.”
Mindegy neki, csak pénze legyen belõle nem, ha már úgy is szabadvakoló! Amire érdemesebb odafigyelni, az sokkal mélyebbrõl fakadó igazság, melyrõl már régtõl beszélek és írok, de most itt egy újabb gyöngyszem, amely azért gurulhatott ki, mert Morvai és Gaudi a nagy október 23-i bizottságosdi közepette éppen ezekrõl az „apróságokról” feledkeztek meg, hisz azért is tették oda õket, nehogy ilyen információk kiszivároghassanak.
„Kedves Imre,
Most beszélgettem egy nagyon jó barátommal, aki …-ként Ferihegyen a repülõgépeket töltötte. És mondta, hogy amikor a tévészékházas, vízágyús felkelés volt itthona, akkor két Boeing 474-es emeletes (a legnagyobb típus a Boeingtõl 500 fõs „Jumbo Jet” ) érkezett Izraelbõl, mind a kettõ tele izraeli katonával, akikre aztán magyar rendõrruhát adtak, és ezért is nem volt rendõrruhán azonosítójuk. Ezért volt náluk vipera, és ezért vertek mindenkit halomba és rugdostak, az izraeli rendõröknél a vipera alapfelszerelés, azzal dolgoznak. A tv amikor ez történt azt is mutatta, hogy idegen nyelven beszélnek a rendõrök. Mondta ez a barátom, hogy aznap, amikor a gépek megérkeztek azon ment a vita, hogy mivel tankolják a Boeingeket, Malév üzemanyaggal vagy British Petrollal. A tv-székháznál a magyar rendõrök nem bántották a magyar tüntetõket sõt az emberek azt kiabálták: „Magyar rendõr velünk van!”
Én az események után sok helyi rendõrrel beszélgettem a munkámból kifolyólag és az volt a furcsa, hogy mindegyik a tüntetõket pártolta és a mi oldalunkat pártolja most is. De csak most állt össze a kép, ha a magyar rendõrök a magyarok oldalán állnak és a mi oldalunkkal szimpatizálnak, és egyik rendõr ismerõsöm sem volt ott, akkor hogy történhetett meg ez a rendõri brutalitás??? Úgy, hogy izraeli katonák voltak! A magyar nem bántja a magyart és nem kokszolva voltak, hanem a kb 1000 izraeli rendõr + még akik amúgy is itt vannak az országban zsidó katonák tették ezt velünk, mert azok ilyen aljas féregként végzik a dolgukat!
Az egészrõl nem volt semmilyen hír az országban, reptéri dolgozók tudták, és fejesek, a gépeken izraeli csillag volt és izraeli katonák szálltak re róluk.
Aztán egy másik ismerõsömmel is beszéltem ma-ezt csak mellékesként írom le- aki nbh körökben dolgozik, mondta, hogy az iwiwet, facebookot és az összes ilyen oldalt titkosszolgálatok fejlesztették ki (mondjuk ezt tudtuk). Az iwiwet ugye az nbh- és aki az nbh, nbsz-nél dolgozik, annak azonnal töröltetnie kell magát az összes ilyen közösségi oldalról, ha belép oda dolgozni. Kiderült számomra az is, hogy milyen sok „C tipusú átvilágítás” zajlik ma hazánkban, ami azt jelenti, ha egy kicsit is „képbe kerülsz” nekik lekövetik az összes ismerõsödet, a mozgásodat, minden kapcsolatodat, telefonodat, minden létezõ dolognak utánajárnak, aminek csak tudnak. Errõl mondjuk úgy tudunk, de más hallani egy olyan szájából, aki ezt csinálja mondjuk...

Üdv, szebb estét...

Jaj Imre, elszomordtam ma estére a gyûjtött hírektõl, viszont akikkel beszéltem, az összes magyar azt mondta, hogy az elsõ sorban megy lõni! nagyon sokan vannak, mindenki aki magyar így gondolkodik, aki barátom ismerõsöm, és csak véletlenül erre terelõdik a szó!!!!!! Hidd el nekem! Mindenkinek, aki mást mond, annak is tele van a fasza és forradalmat akar, mert nehéz neki! Itt nem kell félni a "hátráltató hülyéktõl", mert olyanok a magyarok közt nincsenek!!!”


Kommentem csak annyi, hogy sajnos „magyar rendõrök” is ütöttek és lõttek, nem csak a zsidók! Az NBH-s berkeken belüli dolgokról elég pontos elképzelésem van, de ott is fordulni igyekszik a kocka, mert ha nem akarnak mind egy szálig megdögleni, akkor fordulniuk kell! Az iwiw-ben ott van az In-Kal, mint magánbefektetõ, hisz olyan üzlet ez is, amit kiprivatizáltattak annak idején, de a most meglépett Földesi-Szabó zsidaj is az NBH egyik fedõszervezetét „igazgatta” rendõr ezredesként! Kb. ennyit tudnak és kb. mindegyiknek akasztófán van a helye egy statáriális helyzetben, attól meg nem vagyunk már olyan messze.
A „rinyálók” kedvéért újra elmondom, hogy a háború nem úgy kezdõdik, hogy nekik megyünk – bár ez lenne a jogos -, hanem minden nemzetközi szinten jogalapot okozva a jogos önvédelemre, Olstein és zsidó bandája kezdi el a kétségbeesett vergõdését és egyesével nyírják ki egymást, mire a békeszeretõ és türelmes magyar nemzeti önkéntesek, tartalékosok (nem a Hende-féle beöltöztetett In-Kal), felkérésre lép közbe és onnan nincs már megállás! Van még valakinek kérdése az eszközök tekintetében? Valóban azt gondolja még egy-egy katonaviselt ember, hogy nem teherautó-számra lesz körbehordozva a „véres kard”? Az utcákon csak az marad, aki harcolni akar és képes, mind a betelepült ellenség (zsidó és társa a cigány), mind pedig a honvédõ magyarok közül. Olvassatok utána kicsit a szerbiai háborúnak és a többit a fantáziájára bízom mindenkinek, csak itt nem etnikai tisztogatásról van szó, hanem honvédelmi teendõk ellátásáról. Nevezzük ezt most víziónak, vagy bárminek, kinek ízlése szerint, de ettõl függetlenül a dolgok logikája szerint így kell mûködnie annak, amit most káosz-elméletként megismertünk s a zsidók operáltak vele. Lényegében minden a szívünkben és a fejünkben dõl el, s akinél mér a eldõlt, ott a harc kimenetele kétségtelen.

Bizonyíték kell? Már írnak róla, hogy „Ukrajna és Románia között hadüzenet nélküli háború zajlik”, de így ám, szó szerint. Moldávia? A Romániát meghódító zsidók ugyanazt teszik ott, mint amit itt és korábban Ukrajnában is tették. Erdélyben is a pajeszosok sorra vásárolják fel a fürdõket és a földeket, miközben sok magyarnak ott sincs már mit enni. Tusnádon van olyan fürdõ, ahová már csak kóserok járhatnak. Ez persze az ottani magyarokra és románokra tartozik, de végül is közügy, hogy élve ne hagyhassa el a földjüket az ellenség. Majd megoldják valahogy, de ha nem megy, akkor az oroszok minden jel szerint besegítenek nekik, hiába vette be magát oda is a CAHAL! Azt hiszem, minden fronton nagyjából egy idõben indul meg az offenzíva.
Érdekes esemény a pszichológiai hadviselésben az, hogy az eddig ismert 5,5 millió amerikai (USA) zsidó helyett már 6,5 milliót írtak össze, mert ezek szaporodnak, mint a holokausztusz túlélõk tábora. Évrõl évre csak növekszik a számuk, ahogy távolodunk az eseménytõl. Karácsony idusán azt is bejelentették, hogy éppen Izraelben, izraelita kutatók fedte fel a mai ember legkorábbi nyomát, melyet 400000 évre tesznek. Nem 6000, nem 40000, hanem négyszáz. Kérdezhetnénk, hogy akkor most mi van - mi van? Gyerekek, kommunikációs háború, üzengetés és rettentõ nagy cidri van.
Medvegyev évértékelését felkapta a „magyar sajtó”, de majd figyelmesen olvassátok el a rövidke kivonatát, mert érdemes.
Elmondja, hogy a zsidó bûnözõiket el kell szigetelni és ez komoly munka, mert mégsem lehet manapság csak úgy a Gulágra kitenni õket, még ha Hodorkovszkíjnak is nevezik a liberális telavivi ügynököt. Utal az interneten terjedõ igazságra és nyilvános felhatalmazással élt az állami tv-k, médiumok felé, hogy mehet az információ most már nyíltan. Tovább most nem is folytatom. Majd, ha fagy!

Hozzszlsok

# | tlprmgyr tlprmgyr - 2010 12 25 ¦ 16:32:42
errol jut eszembe ! a West Bank lebulldozerolt palesztin hazakrol azt mondjak az izraeli gusztustalanok : "nem volt epitesi engedely " rajuk . - van nektek epitesi engedelyetek Tel-Aviv-tol ??? - jo lesz utananezni , mert jonnek ide is a gusztustalanok ! meg a falu templomara is legyen ! fallal ugyis elvalasztjak majd a zsinagog-negyed-tol ! - lesznek "ellenorzesi pontok" is . - azert - !fel a fejjel! lesz itt egyszer igazi holokauszt is ! ( csak igy magunk kozt mondom ) mert vigyazat ! korbe vagyunk zsido-spiclikkel - Iraq is , Korea is , Britannia is , USA . . . itt ne lenne ? gyurcsany viktor , orban ferenc , megggyesi gyula stb-k kozott ? - - - Kerlek benneteket ! nyitogassatok a vakok szemeit !!!
# | Sárkány Sárkány - 2010 12 25 ¦ 18:01:01
Az apokrif Születés evangéliumában a bába beszámolója szerint így zajlott le Jézus születése:

"Amikor bementem, hogy a Szüzet megvizsgáljam, úgy találtam, hogy arcát imádkozva az ég felé fordította. Hozzá léptem és azt mondtam neki: Mondd leánykám, nincs-e valami szerencsés vagy kellemetlen érzésed, vagy nem fáj valamid? Õ csak folytatta imáját és olyan mozdulatlan maradt, mint egy kõszikla és semmit sem hallott kérdésembõl. Amikor eljött az óra, megnyilatkozott Isten ereje. A hajadon az égre emelte tekintetét, mintha teljében levõ szõlõfürtté változott volna, és amikor megjelent a fény, dícsérte azt, akitõl megáldatott. A csecsemõbõl sugárzott a fény - éppúgy, mint a napból. Ez a fény úgy született, mint ahogy a harmat leszáll az égbõl a földre.
A csodálkozás kábulata töltött el, és elfogott a félelem, mert szemem odaszegezõdött ahhoz a ragyogáshoz, amely a most született fénybõl áradt. És ez a fény egyre jobban sûrûsödött, és lassan kisgyermek formáját vette fel, addig, míg egészen olyanná nem lett, mint egy emberi csecsemõ. Ekkor bátran lehajoltam, megfogtam, nagy vigyázattal a karomba vettem, és azt találtam különösnek, de egyben csodálatosnak is, hogy semmi súlya nem volt, még csak annyi sem, mint egy emberi újszülötté. Megvizsgáltam, és úgy tapasztaltam, hogy nem olyan vértõl maszatos, mint a többi kisbaba, és testén semmi nyoma nem volt a szülésnek, tiszta volt, könnyû és ragyogó. Meglepõdtem, hogy nem sír, mint a többi újszülött, õ pislogva rám nézett, rám mosolygott, és szemébõl olyan nagy fényesség áradt, mintha villám lenne. Utána Máriát fogtam meg, és szûznek találtam. Nemcsak, hogy a szülésnek nyoma sem volt rajta, még férfi sem érintette õt soha."

ÁLDOTT KARÁCSONYT ÉS AZ ÉGIEK ÁLTAL VEZÉRELT ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁN:

Sárkány
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 12 25 ¦ 18:55:40
Imre!

Nem kötekedés képpen, de az elsõ gondolathoz annyit mindenképp hozzá kell fûznöm, hogy a
"Messze van, mint Makó Jeruzsálemtõl!"
szólásban szereplõ Makó az nem a városra utal hanem egy bizonyos Makó nevû keresztesvitézre aki II. András seregében szolgált!
Azt hiszem ha valakinek akkor ezt nekem, egy Makói Makay utódnak elhiheted!
Smile
# | postaimre postaimre - 2010 12 25 ¦ 19:01:40
SZM, tõled még akkor sem venném kötekedésnek, ha kötekednél. Történetesen a történetet ösmerem, de a magyar olyan képi nyelv amely még akkor is kifejezõ, ha éppen Kalocsán, vagy Kostantinápolyiban mondanak egy magyar vitéz Ko-ma-ra egy adomát. Egyébként pedig éppenhogy közel van, mert a Szent Korona alá tartozik Urusolyma is.
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 12 25 ¦ 19:26:39
Imre!

Nekem sokkal jobban tetszik a város eredeti szkíta neve (Urusolyma) mint az ahogyan az elzsidósodás óta nevezik!
Hogy valóban a Szent-Korona alá tartozik-e, abban kicsit bizonytalan vagyok, de nemsokára majd ez is tisztázódik!
Ami a nyelvet illeti, pontosabban annak kifejezõ formáját, azzal kapcsolatban tökéletesen egyetértek veled!
Smile
# | postaimre postaimre - 2010 12 25 ¦ 20:01:28
Varga Csabát olvasok éppen, így most õsgyökök közt vergõdök, de tanulság az, hogy csak egy nyelv van, és az magyar (illetve a magyar õse, amibõl a magyar õrizte meg a legtöbbet)! valójában a gondolkodás nyelve ez, a természet nyelve, az általunk ideig megismert mindenség és valószínûleg a meg nem ismert nyelve is ez, de majd ha ideérnek az ûrkompok, ezt ezt is megtudjuk, talán a Nibiru érkezésével egyidõben!:P:
# | bagika bagika - 2010 12 25 ¦ 20:57:45
# | gabi gabi - 2010 12 25 ¦ 21:41:17
jozsibacsi, altatás után folytasd!
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 12 25 ¦ 22:25:13
Jozsibacsi!

Már ne is haragudj meg, de azzal együtt, hogy a történelmet én is ismerem, még nem gondolom azt, hogy a XIII. századi keresztes hadjáratok okán, azt ki lehet jelenteni, hogy Urusolyma a Szent-Korona alá tartozik!

Ilyen alapon a fél világ is szintén alá tartozhatna!
Sokkal korábbi források kellenek ahhoz hogy ilyet ki lehessen jelenteni! Könnyen megeshet, hogy vannak is ilyenek, csak hát amíg nem ismerjük õket, addig hiányzik az alap!
A nyelv és annak õsisége csak az egyik támasza egy ilyen kategóriájú kijelentésnek! Kell legalább mégegy ahhoz, hogy ne legyek bizonytalan!

Amúgy meg nézeteim szerint, a magyar hadseregnek soha semmi keresnivalója nem lehet a Kárpát-medencén kívül, hacsak nem valami rendkívül értékes és szent elrabolt dolog(pl. tárgy) visszaszerzése a cél!

Ennyi erõvel olyan marhaságokat is mondhatnánk, hogy mivel pl. I. Nagy Lajos király uralkodása alatt ..."Magyarország partjait három tenger mosta"... (ami persze erõs túlzás) ezért az a terület is mind a Szent-Korona alá tartozik!
Ne akarjuk már fenntartani a jogot olyan dolgokra, amelyekrõl még mi sem hisszük, hogy az Úristen nekünk rendelte volna!
Sõt, magáról a Kárpát-medencérõl se felejtsük el, hogy ..."Ezt mi csak gondozásba kaptuk, magunk és mások javára, az igazság érvényesítéséhez az egész világon!"...
Az meg hogy a Habsburgok felvették a címeik közé, az semmit nem jelent, sõt......!
:P:
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2010 12 25 ¦ 22:57:17
hogy Mako Jeruzsalemtol nincs tul messze azt elmondhatom , mert 2-szer megtettem az utat Dubai ill az Oman hataron levo Al Ain- Al Buraimi es Veszprem kozott oda -vissza . Igy azt szoktam mondani ; nekem Mako es Jeruzsalem csak utba esett . Egy iranyban ez az ut kb 7000 km ; minden alkalommal 5 nap alatt tettem meg , a 2. nap utan mar mindig aludtam -kb napi 20 percet . Csodalatos elmeny volt. Az ut fele kb Jordania . ettol delre csupa sivatag az egesz , mindig volt velem kb 80-100l viz , meg a regi barataim; Carlos Santana , Eric Clapton, Jimmi Hendrix, Frank Zappa , aColosseum, Taste , Chase stb . . . "Nyugati" ismeroseim az ut elott ajuldoztak : hogy mehet valaki ilyen veszelyes utra !??! visszaerve megnyugtattam oket ; nem talalkoztam (oda-vissza tobb mint 14000km-en) sehol semmi veszellyel , kiveve Magyarorszagot . ez a nagyban zsido-lakta orszag egy remalom volt. . . Kellemes Karacsonyt ! a zsido terror aldozatainak

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.62 msodperc
83,601,578 egyedi ltogat