Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Karácsonyi meglepetés helyett

Napl√≥√Āldott legyen mind, ki sz√≠v√©ben hordja az √ľnnep val√≥di √ľzenet√©t. Boldog kerecsent a szeg√©nyeknek, elesetteknek √©s magukat kiszolg√°ltatottaknak √©rz√Ķknek is. Ne cs√ľggedjetek, mert ett√Ķl csak nehezebb lesz s a megr√°zk√≥dtat√°s ut√°n van es√©ly arra, hogy rendezz√ľk v√©gre k√∂z√∂s dolgainkat. Ugyan elgondolkodott-e valaki is komolyan k√∂z√ľletek azon, hogy annak a h√≠rn√∂knek a sz√ľlet√©snapja, akit J√©zusk√©nt, Krisztusk√©nt ismertettek meg vel√ľnk, √©ppen egybe esik a may√°k napt√°rja id√Ķbeoszt√°s√°nak v√©g√©vel? Ugyan mennyiszer is √©rkezett el az a pillanat, hogy egy √©gi √ľzenet testes√ľlt meg sz√°munkra abb√≥l a c√©lb√≥l, hogy a j√≥ra tan√≠tson, a helyes utat a val√≥di √©letet tan√≠tsa? Nos, sokan √©rzik m√°r ennek a korszaknak a v√©g√©t √©s ugyan n√©mi bizonytalans√°ggal, de √©rezhet√Ķen sejtik, hogy hamarosan megtudjuk, hogy mekkora, m√©g elviselhet√Ķ v√°ltoz√°st kell tudnunk elviselni, ugyanis a jelenlegi √°llapotok tov√°bb tarthatatlanok, viszont a v√°ltoz√°s is feltart√≥ztathatatlan.

Ma mikor felkeltem kor√°n, hogy ezt az √≠r√°st id√Ķben elv√©gezzem, arra gondoltam, hogy k√©sz√≠tek egy √∂sszegz√©sf√©l√©t, de most m√©gis azt √≠rom ink√°bb, ami j√∂n. √Čs ami j√∂n, az a h√°bor√ļ, m√©g ha √ľnnepr√Ķl is besz√©l√ľnk √©s emelkedettek is vagyunk. Tegnap felismertem egy rejtett √ľzenetet, amelyet m√°r √©ppen ideje volt felismernem. Az angol „devil”-√∂rd√∂g szava vil√°glott a monitorr√≥l a szemem, de nem az√©rt, mert csinos kar√°csonyi mikul√°s kurv√°k k√©p√©ben √©rkez√Ķ k√∂rim√©lek juttatt√°k ezt eszembe, hanem az √∂rd√∂g√Ľz√©s. Amikor megford√≠tottam a sz√≥t: „lived”- eredm√©nyt kaptam, ami √©lt, √©ldeg√©lt, meg√©lt jelent√©st hordoz. √Ėrd√∂gi ez az angolsz√°sz! Tov√°bb g√∂ngy√∂lgetve a gondolatot egy besz√©lget√©s folyam√°n ismertem fel Olstein √©s csal√°dja vizitj√©nek √©rtelm√©t is a zsid√≥k p√°p√°j√°n√°l. Ha j√≥l sejtem, akkor el akarj√°k j√°tszani a Szent Korona √©s Szilveszter p√°pa koronaad√°si mes√©j√©t √ļjra √©s Orb√°n most az√©rt ment, hogy a hitlerjugend majd kistafirungozhassa, mint annak idej√©n a zsid√≥ mesesz√∂v√Ķk √°ltal le√≠rt Szent Istv√°nt is az akkori vil√°gront√≥. Tudom, hogy nem sz√©p √©s nemes gondolatok ezek, de az Igazs√°g √ľnnep√©n semmi nem mutathat hamis k√©pet.
El√Ķbb-ut√≥bb mindenre f√©ny der√ľl. A Barik√°d hozta a k√∂vetkez√Ķ rekl√°mot:

Link = http://barikad.hu/%C3%ADme_skandin%C3%A1v-lott%C3%B3_nyer%C5%91sz%C3%A1mai-20101222

K√©t esem√©nyre asszoci√°ltat ez is. P√Ķsze Laca most mint volt Szerencsej√°tl Zrt. Vez√©r dombor√≠tott n√°luk, mert az √ľzlet az √ľzlet, a m√°sik asszociat√≠v sz√°l pedig Lappf√∂ld ir√°ny√°ba vezetett el √©s a most felkapott h√≠rt k√∂t√∂tte √∂ssze a d√©lvid√©kre bek√∂lt√∂ztetni sz√°nd√©kozott 150 ezer „muszlim” cig√°nnyal kapcsolatban. Nos, van okom felt√©telezni, hogy √©vekkel ezel√Ķtt ezt a skandin√°v lott√©ri√°t sem v√©letlen√ľl hozt√°k l√°t√≥t√©rbe, ahogy „levente kir√°ly” sem v√©letlen a sv√©d hercegn√Ķt n√©zte ki jeles√ľl, jegyes√ľl.
Tudnotok kell, hogy a lappok a sz√°mukra l√©tk√©rd√©st jelent√Ķ „t√ļristah√°zakat” rendszeresen kirabl√≥ cig√°nyokra √ļgy vad√°sznak, mint n√°lunk az aut√≥sok a gyalogos√°tkel√Ķ helyen t√©bl√°bol√≥kra. Sim√°n agyonl√∂vik a rabl√≥ "sz√≠nesb√Ķr√Ľt" √©s ezt a t√∂rv√©ny toler√°lja, m√°r nem is √ļjs√°gh√≠r, hogy mennyi volt a heti term√©s. Nos, a skandin√°v zsid√≥ √∂sszeesk√ľv√Ķk –mert a bilderbergist√°k f√Ķ ereszt√©ke bizony ott sz√©kel- ide akarj√°k led√≥zerolni a hullad√©kjukat, csak az nem biztos, hogy ezek mind cig√°nyok, vagy t√©nyleg muszlimok is, ugyanis err√Ķl m√©g nem sziv√°rogtattak ki semmi √©rdemlegeset. Az biztos, hogy Osl√≥ban az USA nagyk√∂vetsegget fegyveres karhatalommal v√©detik, √©s az izraeli nagyk√∂vetsegg utc√°ja is le van z√°rva – egyed√ľlik√©nt a v√°rosban. Retteg a zsir√°f. √ćgy t√∂rt√©nik egy√©bk√©nt a cig√°nyorsz√°g megszervez√©se, amir√Ķl m√°r kor√°bban is sokat besz√©ltem, de ha m√°r a nagyk√∂vets√©gek is sz√≥ba j√∂ttek, akkor had mondom el, hogy a k√ľl√ľgy nagy bajban van, mert alapvet√Ķ m√Ľk√∂d√©si felt√©teleket sem biztos√≠tanak m√°r a k√ľlk√©pviseleteknek, s a saj√°t fizet√©s√ľket is szinte ki kell gazd√°lkodni tudni. Ez nem baj, hisz az is kider√ľlt, hogy a Raklap √°ltal felvetett zsid√≥-sv√°jci konzuln√Ķ esete t√∂meges √©s a k√ľlk√©pviseletek z√∂me val√≥j√°ban egyfajta drog-fegyver √©s embercsemp√©sz dep√≥ √©s amit el tudtok k√©pzelni b√Ľncselekm√©nyt, az ott el√Ķ is szok’ fordulni! Ez√©rt hallgatott el a Blikk is de nagyon, mert ha jobban megpiszk√°lj√°k ezt az egy √ľgyet, akkor kider√ľl, hogy egy talicska gan√©val √©r fel az √∂sszes t√∂bbi is.
De ha m√©r a gan√© is sz√≥ba j√∂tt, akkor egyik bar√°tom jelz√©s√©t is el kell mondjam ezzel kapcsolatban. A szerves tr√°gya term√©szetes √°llag√ļ fuvarjait, mint k√ľl√∂nlegesen vesz√©lyes hullad√©kot akarj√°k kezelni √©s megk√©rt, enged√©lyhez k√∂t√∂tt fuvaroz√°s√°t tervezik beiktatni. Ez j√≥l passzol az amerikai szen√°tusk√≥k el√© t√°rt, a kiskerteket felsz√°molni igyekv√Ķ t√∂rv√©nytervezet√©hez. A GMO nem volt el√©g hat√©kony, mert a parasztok ki tudt√°k j√°tszani azzal, hogy egym√°snak adogatt√°k √°t a j√≥ magokat. Egy√©bk√©nt √°prilist√≥l n√°lunk is drasztikus z√°rlatot akarnak elrendelni gy√≥gyn√∂v√©ny √©s drog√©ria √ľgyben. A k√≠nai gy√≥gyterm√©kek z√∂m√©t ki akarj√°k tiltani √©s centraliz√°ltan a gy√≥gyszergy√°rak (TEVA) kez√©re √°tj√°tszani a term√©kek gy√°rt√°s√°t, gy√≥gyhat√°s√ļ k√©sz√≠tm√©nyek forgalmaz√°s√°t is. A m√©rgeik ellen√©re valahogyan nem pusztulunk el√©g gyorsan √©s m√©g mindig nem t√∂rt ki a tervezett h√°bor√ļ sem, de Izraeli forr√°sokra hivatkozva m√°r lebegtett√©k, hogy febru√°r-m√°rcius magass√°g√°ban j√∂n el az ideje Ir√°n megt√°mad√°s√°nak. Hajr√°! Tal√°n ez√©rt mutatta be most Pakiszt√°n √©s Indiai szinte egyszerre a ballisztikus rak√©t√°it, mik√∂zben Medvegyev is √©ppen ott t√°rgyalt. A k√∂z√©let mint olyan teljesen megsz√Ľnt. Most l√°tom, hogy Tarl√≥s nyekereg az Alston 33 milli√°rd Ft-os bukott √ľgye miatt. Lesz Metr√≥ tov√°risi, vagy nem lesz? Azt√°n ott a m√°sik vicc is, mert F√∂ldesi-Szab√≥ L√°szl√≥ is lel√©pett a b√≠r√≥s√°gr√≥l, miut√°n 8 √©vet kapott. Az Egym√°s√©rt Alap√≠tv√°ny NBH-s „szakember√©t” most keresik, s az √ľgyv√©dj√©t is j√≥l fak√©pn√©l hagyta. B√°lint Ant√≥nia ugyan tudja-√©, hol van az „ura”? Ezek a zsid√≥k m√°r csak ilyenek!
Az eg√©sz nyomorult k√∂zigazgat√°s, korm√°nyzati munka szimpla f√∂l√∂sleges id√Ķpocs√©kol√°s, s m√°r az ECHO TV-ben egyre t√∂bb szak√©rt√Ķ mondja ki, hogy itt V√ČRNEK KELL FOLYNI! Szaniszlo is √ļgy b√ļcs√ļzott el idei utols√≥ ad√°s√°ban, de V√°mos, az √∂reg r√≥ka is tudja azt amit tudni kell, s ha √Ķ tudja, hogy fejbe lesznek mind egy sz√°lig l√Ķve az ide nem ill√Ķ elemek, zsid√≥k-cig√°nyok √©s haza√°rul√≥ magyarok, akkor m√°r hely√©n is vagyunk! Ilyen ez az idei kar√°csony, s mire kitavaszodoik, okosabbak √©s zaklatottabbak is lesz√ľnk, mert m√°r ny√≠ltan t√°madj√°k Olsteint is a n√©metek, de az EU szintj√©n is a m√©dia-sz√°jz√°r t√∂rv√©nyei miatt, amit persze Tel-Aviv int√©zett √≠gy. Mi lesz itt m√©g elvt√°rsak?

Tetszettek el√°rasztani az orsz√°got v√≠zzel, s tavaszra m√°r a n√©petekn√©l is megy a beetet√©s, hogy nagy keny√©r √°remel√©s lesz? A BBC is leadott egy anyagot, amely a m√©rgez√Ķ chemtraileket taglalta, de n√°lunk m√©g mindig tombol a h√ľlyes√©g ezen a t√©ren!

Link = http://www.disclose.tv/action/viewvideo/40006/BBC_Something_in_the_Air___Toxic_Chemtrails/

Imre!
p√°r h√≥nappal ezel√Ķtt √≠rtam Ill√©s Zolt√°nnak √©s a mai nappal kaptam ezt a v√°laszlevelet. Engem nem nyugtatott meg,ink√°bb meger√Ķs√≠tett abban, amit a HAARP-r√≥l eddig tudok.
Üdv és Békés Ünnepeket Kívánok Neked és Családodnak!


Tisztelt N. Ferencné Asszony!
√Ėn e-mailben megkereste k√©rd√©s√©vel Dr. Ill√©s Zolt√°n √Āllamtitk√°r urat, de sajnos √Ėnnek csak az e-mail c√≠me √°llt a rendelkez√©s√ľnkre ez√©rt a hivatalos v√°laszlevelet beszkennelve a csatolm√°nyban tal√°lja.
Tisztelettel:
Sz. Zsuzsanna
szakmai tanácsadó

Vidékfejlesztési Minisztérium
K√∂rnyezet√ľgy√©rt Felel√Ķs √Āllamtitk√°rs√°g
1011 Budapest, F√Ķ u. 44-50. A/406.
e-mail:
telefon:

Köszönöm, hogy meggondolja kinyomtassa-e papírra ezt a levelet, s ezzel védi otthonunkat, a Földet!
Please do not print this e-mail unless necessary! Thank you for your cooperation in saving our home, the Earth!

63924ee957r85e33664.jpg
r6934pte3t9ar691pp.jpg

Nos, ez az ILL√ČS, nem zsid√≥ ugye? Az m√©g hagyj√°n, hisz mind az , de hogy m√©g ennyire t√°j√©kozatlan is legyen a h√ľly√©je, az m√°r sz√©gyen. Figyelj ide de „nagytud√°s√ļ” kaz√°r! Ebben az √©vben sz√©tpermeteztek n√°lunk annyi √°rtalmas anyagot, hogy megsaccolni sem tudom a mennyis√©g√©t √©s annyi repg√©p r√∂pk√∂d√∂tt flotill√°ban, hogy ennyi t√°n az elm√ļlt 5 √©vben egy√ľttesen sem volt! N√©zz fel az √©gre n√©ha, ha m√°r az agyad nincs meg ahhoz, ami√©rt elviekben a nemzet fizet. De meg is fizet, csak k√∂t√©llel! A HAARP-r√≥l nyilv√°n n√©mileg t√∂bb fogalmunk van mint a tan√°csad√≥idnak, de aj√°nlom figyelmedbe, hogy olvass itt sokat √©s az E√ú miniszt√©riummal legal√°bb statisztikailag dolgozz √∂ssze zsid√≥! Legal√°bb tudd, hogy mi√©rt kell b√≠r√≥s√°g el√Ķtt felelned!

Aprop√≥, k√∂zben megj√∂tt a J√©zuska √©s hat√°rozatot hozott az NNI-b√Ķl a V√©res kard √©s az √∂sszes t√∂bbi √≠r√°som m√©ltat√°sa is. Az √∂sszes szarh√°zi √ľgy√©szs√©g √©s hat√≥s√°g szil√°rd meggy√Ķz√Ķd√©se az volt, hogy usz√≠tok √©s b√Ľncselekm√©nyt k√∂vettem el, de most m√©gis megsz√ľntett√©k a nyomik a nyomoz√°st.

Ezt állapították meg:
„…az √©rintett cikkben foglaltak val√≥j√°ban nem er√Ķszakos cselekedetre t√∂rt√©n√Ķ konkr√©t felh√≠v√°sok, hanem a h√°bor√ļ megj√∂vend√∂l√©se, azaz er√Ķszakos cselekedetek sorozat√°nak v√≠zi√≥ja, amely a megval√≥s√≠t√°s m√≥dja tekintet√©ben nem el√©g konkr√©t. Az internetes napl√≥ illetve f√≥rum jelleg√©b√Ķl ad√≥d√≥an nem kell sz√°molni a s√©relem bek√∂vetkez√©se ir√°ny√°ba hat√≥ folyamat tov√°bbfejl√Ķd√©s√©nek re√°lis lehet√Ķs√©g√©vel. A gy√Ľl√∂letre usz√≠t√°s durva vissza√©l√©s a v√©lem√©nynyilv√°n√≠t√°s szabads√°g√°val, az er√Ķszak √©rzelmi el√Ķk√©sz√≠t√©se. A b√Ľncselekm√©ny megval√≥s√≠t√°s√°nak felt√©tele: az er√Ķszakos cselekm√©nyre val√≥ felh√≠v√°s, konkr√©t vesz√©lyeztetett jogok √©s az er√Ķszakos cselekm√©nnyel t√∂rt√©n√Ķ k√∂zvetlen fenyeget√©s, nem elegend√Ķ a b√Ľncselekm√©ny megval√≥sul√°s√°hoz, csup√°n a vesz√©ly felt√©telezett volta.
Tekintettel arra, hogy a Posta Imre √°ltal, a gyan√ļs√≠t√°s t√°rgy√°t k√©pez√Ķ internetes √≠r√°s- ugyan erk√∂lcsileg el√≠t√©lhet√Ķ, illetve gyal√°zkod√≥, - nem alkalmas a k√∂z√∂ss√©g elleni izgat√°s b√Ľntett√©nek meg√°llap√≠t√°s√°ra, ez√©rt a rendelkez√Ķ r√©szben foglaltak szerint a nyomoz√°st megsz√ľntetem.

Budapest, 2010. december 14.
Mayer Zolt√°n r. alezredes”
...............................................
Most akkor mi van? Ha nem √©rten√©m, akkor mondhatn√°m azt is, hogy nem √©rtem, de h√°t √©rtem √©n, hogy kezdik √©rteni, hogy azzal k√∂vetn√©k el b√Ľncselekm√©nyt, ha nem csin√°ln√°m azt, amivel b√Ľncselekm√©ny elk√∂vet√©s√©vel megv√°dolhatnak az „anonim” zsid√≥k. Az√©rt gratul√°lok a d√∂nt√©shez, b√°r szerettem volna b√≠r√≥s√°gokra j√°rni, hogy bizony√≠tsak a zsid√≥ b√≠r√≥nak is, aki majd csak ejti a v√°dat, de addig is egyre t√∂bb bizony√≠t√©k ker√ľlhet napvil√°gra. Mayer, nem tudom, hogy sz√≥ltak-e, hogy vedd ki a kezed a bilib√Ķl, vagy √∂n√°ll√≥an kezdt√©l el h√ľmm√∂gni a dolgon, de az √©rtelmetlen indokl√°s azon r√©szei, amelyek a h√°bor√ļra utaltak, tal√°n m√°r benneteket is sz√≠ven √ľt√∂ttek. Ugyan meggy√Ķz√Ķd√©sem, hogy a pszichol√≥giai szak√©rt√Ķi v√©lem√©ny megk√©r√©se mintegy 100 ezer Ft-√©rt nem a ti √∂tletetek volt, de k√∂sz√∂n√∂m ezt is √≠gy ut√≥lag, mert m√©g a v√©g√©n az is kider√ľl, hogy t√∂bb√Ķnk k√∂z√ľl m√©gsem √©n vagyok a h√ľlye!
Olvassatok b√°tran tov√°bb √©s javaslom, hogy a bedugult NBH-KBH √©s a t√∂bbi likvid√°land√≥ hivatali szem√©lyek sor√°hoz csatlakozva meressz√©tek a szemeteket, √©s figyelj√©tek, hogy lap√≠t a zsidaja √©s hogy szorul egyre t√∂bb magyar k√©z √∂k√∂lbe, hogy a bek√∂vetkez√Ķ h√°bor√ļban odacsaphasson, ahova k√∂ll!
Ahogy a liber√°l-zsid√≥ T√∂lgyessy mondta volt: Orwelli vil√°gban √©l√ľnk, de itt nem √°ll meg az √ļthenger, hanem t√©nyleg v√©res lesz√°mol√°s k√∂vetkezik, ti is ott lesztek az elsz√°moltatand√≥k els√Ķ sor√°ban! √údv a csapatban! B√°r neh√©z lehetett lenyelni a piros kapszul√°t, de az√©rt em√©sztgess√©tek szorgalmasan, h√°tha van m√©g k√∂ztetek p√°r menthet√Ķ l√©lek!

V√©g√ľl pedig egy √ļjabb bizony√≠t√©k arra, hogy az embereknek egyre felt√Ľnik, hogy ez m√°r nem az, aminek lennie kellene!

„Tisztelt Posta √ļr!
Mit sz√≥l √∂n ahhoz, hogy a m√©di√°t,elkezdik jan. 1-t√Ķl cenz√ļr√°zni? Mi√©rt nem lehet majd b√Ľncselekm√©nyekr√Ķl hallani? Az magyar embereket nem ez izgatja fel, hanem villany, v√≠z,√°ram, √©s f√Ľt√©s n√©lk√ľli lak√°sokban t√∂lti a kar√°csonyt. Hozz√°tenn√©m, ezzel m√©g k√∂zel sincs v√©ge, ennek az eg√©sz magyar k√°lv√°ri√°nak, mikor honnan fogjuk azt tudni, hogy a TEK kire t√∂ri r√° az ajt√≥t, mert ezekr√Ķl nyilv√°n err√Ķl majd ont nem esik majd sz√≥. Az emberek az izgatja f√∂l, hol nincs mit enni√ľk, nincs j√∂v√Ķj√ľk, m√°r holnapjuk sincs. Egy√©bk√©nt nem tudom √∂n √©szrevette azt amit √©n. R√∂viden levezetn√©m. Egyre t√∂bb mikrobuszt, √©s egy√©b sz√°ll√≠t√≥ j√°rm√Ľvet lehet l√°tni, a magyar rend√Ķrs√©g k√∂tel√©k√©ben, ami az √©n tapasztalataim szerint azt jelzik, hogy a rendv√©delmi szervek, egyfajta bels√Ķ incidens elh√°r√≠t√°s√°ra k√©sz√ľlnek berendezkedni. Nagyon nem j√≥ √ļton haladunk. √Čn l√°ttam m√°r m√°s orsz√°gokban egyet-k√©t dolgot. Nem szoktam √∂sszeesk√ľv√©s elm√©leteket gy√°rtani, de ezeknek a dolgoknak, √©s megnyilv√°nul√°soknak, egy k√∂vetkezm√©nye van. Gondolom tudja, hogy mire gondolok. Nem j√≥ √ļton j√°runk, nem is j√≥ fel√© haladunk. A mi a legelkeser√≠t√Ķbb nem csak a magyar nemzet fog belebukni, hanem tal√°n eg√©sz Eur√≥pa.”


De még valamit a végére, amit tudnia kell mindenkinek!

Kína betiltotta az angolt
Annak √©rdek√©ben, hogy meg√≥vj√°k a k√≠nai nyelv "tisztas√°g√°t", Peking megtiltotta az angol nyelv√Ľ kifejez√©sek haszn√°lat√°t k√≠nai napilapokban, foly√≥iratokban, k√∂nyvekben √©s internetes oldalakon.
A k√≠nai sajt√≥- √©s k√∂nyvkiad√≥i f√Ķhivatal h√©tf√Ķn kiadott rendelet√©ben azzal indokolta a d√∂nt√©st, hogy az angol nyelv√Ľ szavak √©s r√∂vid√≠t√©sek egyre gyakoribb alkalmaz√°sa "s√ļlyosan k√°ros√≠tja az √≠rott √©s besz√©lt k√≠nai nyelv tisztas√°g√°t".

Ez a gyakorlat "t√∂nkretesz egy tiszta √©s harmonikus nyelvi √©s kultur√°lis k√∂zeget, √©s v√©gzetes hat√°st gyakorol a t√°rsadalomra" - mutatott r√° a f√Ķhivatal.

Link = http://www.fn.hu/kulfold/20101222/kina_betiltotta_angolt/

Az USA megrendelte a tanulmányokat, hogy miképpen cselekedjen a lakosság egy terroristák által végrehajtott atomcsapás következtében.

Link = http://indavideo.hu/video/USA_VS_Russia

M0-on USArmy rendsz√°m√ļ k√©t kont√©neres kamion sassz√©zott p√°r perce, mert a b√©k√©t teremtik most is, sem nem SFOR, sem √ĀFOR, de nem is k√°mfor. B√©l√°im, akkor most itt vannak, vagy "nem" vannak itt?

Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

HozzŠszůlŠsok

# | spartakusz spartakusz - 2010 12 23 ¦ 15:38:03
Sziasztok!

K√©nyszeredett mosolyt fakasztott a "megj√∂vend√∂lte " sz√≥ haszn√°lata - ne vess meg √©rte - ann√°l sokkal komolyabb a helyzet - eszembe jutott, a v√≠zcsepp esete - csak n√©ztem csak n√©ztem egyre nagyobb lett v√©g√ľl egyszer csak cs√∂pp leesett - hi√°ba mondtam a k√∂r√ľl√∂ttem lev√Ķknek lefog esni nem hitt√©k el nekem... csak vigy√°zz magadra a gesztus ami volt nem megism√©telhet√Ķ...

szeretettel: spartakusz...
ui: √Āldott Kar√°csonyt mindenkinek....
# | cseles cseles - 2010 12 23 ¦ 16:49:37
Aldas mindenkire!Hetfo delutan az M0-son lattak a vandorcirkuszt ,holland jelzessel ellatva.Pezsgoszallitok-mert az jol pukkan-.Boldog Karacsonyt!
# | tonton tonton - 2010 12 23 ¦ 17:29:54
sziasztok! Els√Ķ hozz√°sz√≥l√°sommal √©lve, szeretn√©k k√≠v√°nni mindenkinek aki e honlapot olvassa,√©s szerkeszti,√°ldott boldog kar√°csonyt!
# | postaimre postaimre - 2010 12 23 ¦ 18:27:51
cseles, tonton, k√∂sz√∂n√∂m, 9323, szerintem vedd a Dragunovot v√°llra √©s k√≠v√°nj Olsteinnak boldog hanuk√°t. Figyu, d√Ķlj h√°tra, s majd sz√≥lunk, ha k√©szen vagyunk. T√©nyleg nem √©rtelek Ott√≥, hogy √ļgy teszel, mint aki olvas, de valahogy √©rteni nem igen akarsz. figyu, ha nem megy a buli, akkor √ļgy is v√©ged van, nem? Akkor meg ir√°ny a leshely!
# | jocman jocman - 2010 12 23 ¦ 18:40:52
http://www.starli...-nyelvrol-

Hol a kard? De komolyan!

Sok "panelos" van, aki imádja a harcot... élvezné má' csak legyen.

Fiatalok, gyermeket v√°llaln√°nak-v√°llalnak, csal√°dot alap√≠tanak. √Čn 1kicsit morc lenn√©k a jelen esem√©nyek miatt, annak ellen√©re, hogy nincs m√©g csal√°dom, de ha lenne, akkor... Nem folytatom!
# | postaimre postaimre - 2010 12 23 ¦ 19:11:58
Ott√≥, √≠gy van ezzel asszem mindenki, b√°r nem az a k√©rd√©s, hogyan halsz, hanem az, hogy addig hogyan √©lsz (√©rtsd ez alatt azt is, hogy a hal√°l pillanata el√Ķtt √©ppen mit cselekedt√©l). B√°r tudom, ez nem megnyugtat√≥ neked, de √©n m√°r katonai ruh√°ban mozgok. Szoktatom magam! Ne k√©rdezd az ok√°t, nem tudom mi√©rt, de √©rzem, hogy kell!
# | Bernard Bernard - 2010 12 23 ¦ 20:12:21
Az egyetemes t√∂rv√©nyeket nem lehet senkinek b√ľntetlen√ľl felbor√≠tani.
Ezek a t√∂rv√©nyek a leg√Ķsibb k√∂nyvb√Ķl a TAROT-b√≥l kiolvashat√≥k:
http://dudus.hu/k...index.html
Jelen helyzet√ľnkre az al√°bbi k√©t Nagy Ark√°num adhat lelki √ļtmutat√°st:
8. Az Igazs√°g (Az Igazs√°goss√°g)
11. Az Er√Ķ
# | Bernard Bernard - 2010 12 23 ¦ 20:37:07
Ezek nem csak egyszer√Ľ lapok.
A megbolygatott egyens√ļly helyre√°ll√≠t√°sa az Istenn√Ķ kez√©ben l√©v√Ķ pall√≥ssal t√∂rt√©nik.
Ez a végzet pallósa.
A t√∂rv√©ny megszeg√©se soha sem marad b√ľntetlen.
Az egyens√ļlynak (igazs√°gnak) helyre kell billennie.
Imre is err√Ķl besz√©l csak m√°s megk√∂zel√≠t√©sben.
# | kalasnyikov kalasnyikov - 2010 12 23 ¦ 20:37:26
9323 egy l√Ķv√©s egy ember ut√°nna pozicio v√°lt√°s megint egy l√Ķv√©s √©s igy tov√°bb
# | jocman jocman - 2010 12 23 ¦ 20:38:30
Van egy √©rdekes "forgat√≥k√∂nyv", ami val√≥j√°ban sci-fi, de m√°r a NETEN nem l√©tezik! N√°lam igen! K√©t (nem is tudom, milyen, mi√©rt csin√°lta m√Ľv√©szileg be√°ll√≠tott info-tekerv√©ny r√°nk haj√≠totta a k√∂vetkez√Ķt: "2004-ben tal√°lkoztam k√©tm sci-fi √≠r√≥ m√Ľfajjal, aki(k) √©rdekesen viszonyultak sz√°momra, mind a Szent koron√°hoz, mind pedig az addig nem l√©tez√Ķ balfasz fogyaszt√≥i nihil sz√©nalap√ļ egys√©gekhaz (bocs, de ebben egyn√©h√°ny "maghar" is benne van), √©s √ļgy gondoltam, hogy m√©g √Ķk is f√©ltek akkor. Elmentetten a m√Ľv√ľket, mert ma m√°r a t√∂red√©ke l√©tezik..k

Leszarom.

Muszály 2002-es választás; akkori sci-fi és a mostani lét között párhuzamot keresni!

(közlöm) MEGVAN!

bOLDOG KAR√ĀCSONYI √úNNEPEKET MINDEN HUMANOIDNAK! A J√ĖV√ē PEDIG MOZG√ĀSBAN VAN.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.33 mŠsodperc
83,605,014 egyedi lŠtogatů