Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Or√°kulum

Napl√≥A tavaszi id√Ķj√°r√°s-manipul√°ci√≥ csak a bemeleg√≠t√©s volt, de ma m√°r t√©nyleg torn√°d√≥k j√°rj√°k be Magyarorsz√°got √©s olyan vill√°m-jelens√©gek, hogy az id√Ķj√°r√°s-j√≥s-b√©k√°kat is kiveri a hideg verejt√©k. N√©hol olyan tel√≠tett a leveg√Ķ statikus elektromoss√°ggal, hogy a villanyvezet√©kek, mint a plazmag√∂mb vill√°mai s√ľlnek ki. De ez mind term√©szetes jelens√©gnek sz√°m√≠t az ORFK gazdas√°gv√©delmisei sz√°m√°ra, mert arra nem k√©pesek, hogy a t√∂k√∂t, amit a nyakukon hordanak, felemelj√©k az √©gre tekintve √©s meg√°llap√≠ts√°k, hogy az √©gbolt n√©gyzeth√°l√≥s mint√°zatot visel minden ilyen esem√©ny el√Ķtt. Mivel minden mindennel √∂sszef√ľgg, ez√©rt ne feledj√ľk, hogy am√≠g benn√ľnket el√∂nt az √°r √©s s√ļjt a j√©g √©s a l√©g, addig Oroszorsz√°gban √©vsz√°zados volt a sz√°razs√°g √©s sz√°nd√©kos √©s tervszer√Ľ t√Ľzgy√ļjt√°sokkal perzselt√©k fel az orsz√°g nagy ter√ľleteit.

„Szervusz, Imre!
√Črdekess√©gk√©ppen mondom, hogy napok √≥ta azon a hat√°ron, ahol az elektrom√°gneses kis√ľl√©sek is meg√°llnak Oroszorsz√°g nyugati hat√°rban, most blokkolj√°k √©s visszaford√≠tj√°k a f√ľstfelh√Ķt, ami keletr√Ķl j√∂nne.
Majd készítek hozzá animációt is.
Egyel√Ķre itt k√©t k√©p, ahol a kb. 2 h√≥napnyi vill√°mt√©rk√©p √∂sszegz√©se van r√°fesz√≠tve a m√Ľholdfot√≥ra. L√°that√≥, hogy apr√≥ felh√Ķk keletkeznek az "EM-hat√°ron", illetve a k√©s√Ķbb k√©peken az is l√°that√≥, ahogyan ezen a vonalon a f√ľst meg√°ll, √©s √©szak fel√© kunkorodva elkezd visszafel√© √∂rv√©nyleni.
Az√©rt k√©t k√©p, mert nem siker√ľlt √ļgy √∂sszehoznom √Ķket, hogy j√≥l l√°that√≥ legyen a m√Ľholdfot√≥ √©s a hat√°rvonal is. T√∂ltsd le a k√©peket √©s k√©pn√©zeget√Ķben n√©zd el√Ķsz√∂r az egyiket, azt√°n a m√°sikat

Link
Link

Most √©ppen Izraelben d√∂ntenek rekordot „meleg” √ľgyileg √©s lassan kib√≠rhatatlan a h√Ķs√©g, ez√©rt rendk√≠v√ľli √°llapotot rendeltek el. Micsoda v√©letlenek, nem? Mik√∂zben ilyen cikkek jelennek meg n√°lunk, tal√°n az √©rtelmesebb kisebbs√©gnek √∂ssze√°ll a pokoli terv sok r√©szlete is. Sokkol√≥ el√Ķrejelz√©s: katasztrof√°lis id√Ķj√°r√°s j√∂n!

"T√∂bb √©s er√Ķsebb vihar, nagyon sz√°raz √©s nagyon asz√°lyos √©vek, √©hez√©s √©s hatalmas menek√ľlthull√°mok - ez v√°rhat r√°nk.
A j√∂v√Ķben v√°rhat√≥ id√Ķj√°r√°st jelzi el√Ķre Heidi Cullen √©ghajlatkutat√≥ a The Weather of the Future (A j√∂v√Ķ id√Ķj√°r√°sa) c√≠m√Ľ k√∂nyv√©ben. Cullent megd√∂bbentette, amikor a glob√°lis felmeleged√©s k√∂vetkezm√©nyeir√Ķl tartott el√Ķad√°s√°n a hallgat√≥s√°g egyik tagja feltette neki a k√©rd√©st, hogy szerinte eladja-e a tengerparti h√°z√°t.
Ha jobban belegondolunk, nem is t√Ľnik olyan meglep√Ķnek a k√©rd√©s. Cullen szerint ugyanis a tengerek v√≠zszintje emelkedni fog, √©s f√©lelmetes term√©szeti katasztr√≥f√°k is bek√∂vetkezhetnek, amelyek k√∂vetkezt√©ben esnek majd a part menti ingatlanok √°rai. A szerz√Ķn√Ķ arra akarja r√°venni a korm√°nyokat, hogy k√∂telezz√©k arra az embereket, cs√∂kkents√©k a 21. sz√°zad els√Ķ fel√©ben annak a t√∂bb milli√≥nyi tonna sz√©nnek a kibocs√°t√°s√°t, amely sz√©n-dioxid form√°j√°ban aut√≥kb√≥l, vonatokb√≥l, f√Ľt√©si rendszerekb√Ķl √©s gy√°rakb√≥l ker√ľl a leveg√Ķbe. Cullen az id√Ķj√°r√°st helyi √ľgynek tekinti. "A legt√∂bb amerikai √ļgy v√©lekedik, hogy addig nem tesz l√©p√©seket, hogy meg√°ll√≠tsa a kl√≠mav√°ltoz√°st, am√≠g szem√©lyesen nem okoz k√°rt neki" - √≠rja.
Cullen k√∂nyve hossz√ļ p√©ld√°kkal t√°masztja al√° azokat a veszedelmeket, amelyeket az √©ghajlatkutat√≥ √©rz√©kel. El√Ķrejelz√©se szerint t√∂bb √©s er√Ķsebb viharra kell sz√°m√≠tani, gyakoribb√° v√°lnak a sz√°raz, asz√°lyos √©s a nagyon csapad√©kos id√Ķszakok, amelyek √©hez√©st √©s hatalmas menek√ľlthull√°mokat eredm√©nyeznek. Ezeken k√≠v√ľl felfigyelt azokra a fenyeget√©sekre is, amelyek a kihal√°s sz√©l√©re sodorj√°k a beng√°li tigriseket, valamint arra a k√∂r√ľlm√©nyre, hogy a sz√°nh√ļz√≥ kuty√°k sincsenek biztons√°gban az olvad√≥ j√©g miatt a kanadai Hudson-√∂b√∂l keleti r√©sz√©n.
Nemcsak sz√°mtalan grafikonj√°val √©s statisztikai adataival, hanem s√ľrget√Ķ hangnem√©vel √©s a glob√°lis felmeleged√©s eddigi √°ldozatainak id√©z√©s√©vel ny√Ľg√∂zi le olvas√≥j√°t Cullen. K√ľl√∂n√∂sen azoknak lehet √©rdekes k√∂nyve, akik eml√©keznek m√©g valamire abb√≥l, amit az iskol√°ban k√©mi√°b√≥l √©s fizik√°b√≥l tanultak. A k√∂nyv k√©pzeletbeli id√Ķj√°r√°s-jelent√©seket is tartalmaz a j√∂v√Ķbeni √©vekre. 2050 augusztus√°ra p√©ld√°ul az Atlanti-√≥ce√°nt f√ľrd√Ķv√≠z melegs√©g√Ľnek k√©pzeli."

Link

Az√©rt √©rdekes ez, mert a kl√≠ma-k√©rd√©sre m√°r minden nagyhatalom „r√°fek√ľdt”, ugyanis a fegyverekkel v√≠vott h√°bor√ļt egyel√Ķre id√Ķj√°r√°s-befoly√°sol√°snak, gazdas√°gi ellehetetlen√≠t√©snek nevezik. A spiritu√°lis emberek azt hiszik, hogy ezek term√©szetes √©gi jelens√©gek, ha lehetnek egy√°ltal√°n ilyenek, melyeket a bibliai j√≥slatok is el√Ķre vet√≠tettek. Lehet igaz is, csak azt nem √≠rt√°k le, hogy az ember-sz√∂rny √°ltal gener√°lt beavatkoz√°sokr√≥l van itt sz√≥, amelyek tal√°n √©ppen elfedni hivatottak a val√≥s√°got. Mik√∂zben It√°li√°t is er√Ķs f√∂ldreng√©s r√°zta meg, lehet k√©sz√ľlni a k√∂vetkez√Ķ katasztr√≥f√°kra, n√©pess√©g-v√°ndorl√°sra, √©h√≠ns√©gre, l√°zad√°sokra √©s amit akartok. M√©g az a szerencse, hogy a forgat√≥k√∂nyvet mi m√°r ismerj√ľk n√©mik√©pp. Nincs mit tenni, mert h√°bor√ļ nem lesz, hanem m√°r van, hi√°ba megy a latolgat√°s, a rendet nek√ľnk kell megteremten√ľnk √©s ehhez nem √°rt, ha egyre t√∂bbeknek ny√≠lik ki a harmadik szeme (m√©g az egy szem√©nek is √∂r√ľln√©k).

K√∂r√ľl√∂tt√ľnk alakul a helyzet. Elemz√Ķk szerint m√°r teljesen k√©szen √°ll az USA a h√°bor√ļra, de m√©g kellhet neki egy √©v, hogy csap√°st m√©rhessen Ir√°nra. Izrael egyed√ľl ezt nem teheti meg, viszont azt is √©rz√©kelt√©k, hogy a helyzet ma m√°r nem olyan egyszer√Ľ, mint a hamis indokokkal val√≥ Irak elleni t√°mad√°sa eset√©ben volt. Latolgatnak, helyezkednek, de az id√Ķ fogy, mert gazdas√°gilag m√°r nem sok√°ig h√ļzhatj√°k ki. Minden kamu, m√©g a kamu is! Netanjahut k√©t t√ľntet√©s is v√°rta Ath√©nban √©s a g√∂r√∂g lefektetett liber√°lis korm√°ny is el√©gedetlen volt a t√°rgyal√°sok eredm√©ny√©vel, b√°r a zsidaja meg√≠g√©rte (mintha ez sz√°m√≠tana b√°rmit is), hogy Izrael „b√©k√©s √ļton” fejl√Ķdik tov√°bb! Izrael √©s a b√©ke nem kompa-debilis! Am√≠g az amerikai anyahaj√≥k megsz√°llj√°k az Arab-√∂bl√∂t, addig az ir√°ni vezet√©s azt latolgatja, hogy egy t√°mad√°s eset√©n a Nyugatra tart√≥ olaj 40%-√°t „√°tenged√Ķ” Ormuzi-szorost veszi blok√°d al√°. Az eg√©sz koncepci√≥ nagyon nagy j√°tszmak√©nt √©rt√©kelhet√Ķ, de olyan v√°ltoz√°sokat induk√°lt m√°r eddig is, hogy szinte megfordulni l√°tszik a vil√°g. Mik√∂zben az USA flotta vezet√©se szerint az ir√°ni armad√°val „macska-eg√©r” j√°t√©kot √Ľznek, Ir√°n strat√©giai szerz√Ķd√©st k√∂t√∂tt Azerbajdzs√°nnal. Z√°rj√°k a l√©gi-folyos√≥kat. Ebb√Ķl a partib√≥l m√°r nem maradhatott ki Indon√©zia √©s Malajzia sem, ez√©rt sebtiben megoldott√°k a hat√°rvit√°jukat, s tal√°n a flott√°juk is k√∂z√∂s hadgyakorlatba kezd hamarosan? Jap√°nnak is az az √©rdeke, hogy besoroljon az √Āzsiai Uni√≥ba, ez√©rt az okinavai USA b√°zist nekik kell majd alkalomadt√°n megsemmis√≠teni! Sz√©p kis visszav√°g√°s lenne ez Hirosima √©s Nagaszaki, no meg a t√∂bbi elk√∂vetett gal√°ds√°gok√©rt (m√©g ha √Ķk is rengeteg embertelen dolgot m√Ľveltek Mandzs√ļri√°ban, s ahol a h√°bor√ļ d√ļlt.
Titkosnak min√Ķs√≠tett forr√°sok szerint Obam√°√©k ultim√°tumot ny√ļjtottak be a Erdog√°nnak, amelyet term√©szetesen hivatalosan c√°folnak, viszont a t√∂r√∂k vezet√©s magasr√≥l tesz m√°r az USA holokauszt-csin√°l√≥ √©s t√ļl√©l√Ķ neokh√≥njaira. Ez az ir√°ni atom-bomba k√©rd√©s m√°r r√©gen nem az, aminek l√°tszik. Mib√Ķl gondolja b√°rki is, hogy nincs neki nukle√°ris fegyvere? Krizs√≥ a N√≥gr√°di Zsolt szak√©rt√Ķvel folytatott besz√©lget√©s√©ben elkottyantotta, hogy csak j√∂v√Ķ tavaszra volt betervezve Ir√°n megt√°mad√°sa. Ez mi√©rt is lett volna l√©nyeges? Mert akkor Magyarorsz√°g pont az EU eln√∂ks√©g√©t posztolja √©s a mostanin√°l is szabadabb √°tj√°r√°s √©s befogad√°si kedv uralja haz√°nkat? A terv c√©lszer√Ľ volt, de √ļgy l√°tom, nem fogjuk megv√°rni, am√≠g megindul az inv√°zi√≥.
Valami v√°ltozik. Az izraeli hader√Ķ egy ezredese nyak√°ba vette a sivatagot √©s elt√Ľnt, tal√°n nem is v√©letlen√ľl, mik√∂zben Moszkv√°ban rom√°n h√≠rszerz√Ķt lepleznek le. Peregnek az esem√©nyek, de most figyelj√ľnk kicsit bel√ľlre is!

Most tal√°ltam ezt a forr√°s√°t tekintve (ATV kaz√°r) de a cikk tartalm√°t √©rint√Ķen korrekt √≠r√°st m√©g abb√≥l az id√Ķb√Ķl, amikor ez l√©nyeges volt.

„Zavaros t√∂rt√©netek keringenek mag√°n√©leti botr√°nyokr√≥l, bels√Ķ vizsg√°latokr√≥l.

Az √öj Magyar G√°rda vezet√Ķs√©ge ny√≠lt lev√©lben v√°laszolt arra a szombati h√≠rre, miszerint t√∂bb g√°rdista vezet√Ķ is felaj√°nlotta lemond√°s√°t. A ny√≠lt lev√©l Vona G√°bor Jobbik-eln√∂k egykori tan√°csad√≥ja, Posta Imre blogj√°n jelent meg.

Id√©zz√ľk: „Az √öj Magyar G√°rda vezet√©se megd√∂bbenten olvasta a mozgalom szakad√°s√°r√≥l sz√≥l√≥, a mai napon a sajt√≥ban felr√∂ppent √°ll√≠t√°sokat. A sz√≥besz√©deket eloszlatand√≥ k√∂z√∂lj√ľk, hogy az √öj Magyar G√°rda orsz√°gos f√Ķkapit√°nyi posztj√°t tov√°bbra is Kiss R√≥bert, Pest megyei kapit√°nyi posztj√°t pedig Cs√≠khelyi Levente t√∂lti be".

Lemondtak

"A megjelent lemond√°sokkal kapcsolatban ki kell emelni, hogy azok szint√©n nem a val√≥s inform√°ci√≥kat tartalmazz√°k. Az eml√≠tett szem√©lyek a G√°rd√°ban az elm√ļlt id√Ķben felmer√ľlt esem√©nyekkel kapcsolatban fegyelmi felel√Ķss√©gre von√°st kezdem√©nyeztek, mely elj√°r√°sban saj√°t felel√Ķss√©g√ľk kivizsg√°l√°s√°t is k√©rt√©k. Mindezt az √°llom√°ny megnyugtat√°sa v√©gett tett√©k meg vezet√Ķink.

Az√©rt, hogy ne tiszts√©g√ľk alapj√°n √≠t√©lj√©k meg √Ķket, az elj√°r√°s idej√©re jogk√∂r√ľkr√Ķl lemondtak √©s nem mint tisztek, hanem mint G√°rdist√°k √°lltak az elj√°r√°s el√©. Az elj√°r√°s lez√°rult, az √©rintettek felel√Ķss√©g√©t megvizsg√°lt√°k.” A lev√©l teh√°t meger√Ķs√≠ti, hogy Kiss R√≥bert lemondott a f√Ķkapit√°nyi posztr√≥l, igaz, hozz√° teszi, csup√°n az elj√°r√°s idej√©re.

Az √©rintettek felel√Ķss√©g√©vel kapcsolatban viszont semmit nem √°rul el, ez√©rt is k√©rdezi a lev√©lhez f√Ľz√∂tt els√Ķ z√°r√≥jeles megjegyz√©s√©ben Posta Imre: (Mi az eredm√©ny?)

Posta meglepetést ígér

Az √öj Magyar G√°rda Orsz√°gos Sajt√≥irod√°ja √°ltal jegyzett lev√©l ezt k√∂vet√Ķen arra reag√°l, hogy bizonyos √°ll√≠t√°sok szerint Kiss R√≥bert f√Ķkapit√°ny „mag√°n√©leti probl√©m√°kkal” k√ľzd. „Kiss R√≥bert mag√°n√©let√©vel kapcsolatos √°ll√≠t√°sok minden alapot n√©lk√ľl√∂znek, a f√Ķkapit√°ny bajt√°rs p√©ld√°s csal√°di √©letet √©l. Ezt a r√°galmat abba a Ron Werber-f√©le r√°galomhadj√°ratba soroljuk, mely t√∂bbek k√∂zt Vona G√°bor csal√°di √©let√©t is alaptalanul be k√≠v√°nta mocskolni.” Posta Imre megjegyz√©se: (Nem kellene, √©s ezt ti is tudj√°tok.) A lev√©l folytat√°sa: „A f√Ķkapit√°ny bajt√°rs j√≥ h√≠rn√©vhez val√≥ jog megs√©rt√©se miatt a jogi v√°laszl√©p√©sek lehet√Ķs√©g√©t megvizsg√°lja.” Posta Imre kommentje: (Szerintem meg keressen meg Robi, miel√Ķtt m√©g nagyobb balh√© lesz. Nyitott vagyok, √©s ha nincs tiszt√°ban sok r√©szlettel, lehet, hogy tudok neki sok meglepet√©ssel szolg√°lni.)

Emese kapott még egy esélyt

Ugyancsak vas√°rnap √©rkezett „Ifj√ļ G√°rdist√°k” felad√≥val egy lev√©l az atv.hu szerkeszt√Ķs√©g√©be. A felad√≥k szerint az e-mail a g√°rda bels√Ķ levelez√©s√©b√Ķl sz√°rmazik, √©s t√∂bbek k√∂z√∂tt ez olvashat√≥ benne: „Sz√≥val igaz a h√≠r, hogy szeretett f√Ķkapit√°nyunk amiatt a kis ribanc miatt mondott le???? Hogy szakadna r√° az √©g! Egy ilyen v√°ls√°gos √©s sorsd√∂nt√Ķ id√Ķszakban m√°s se hi√°nyzott a G√°rd√°nak, mint egy ilyen botr√°ny! El√Ķsz√∂r nem akartuk elhinni, hogy ez t√©nyleg megt√∂rt√©nhetett...”

A lev√©l szerz√Ķi szerint F. Emes√©t egyszer m√°r kiz√°rt√°k a g√°rd√°b√≥l botr√°nyos magatart√°sa miatt, √°m kapott m√©g egy es√©lyt. „

Link

Nos, az√≥ta a h√≠rb√Ķl val√≥s√°g lett, de csak az√©rt eml√≠tem ezt most, mert visszajelz√©sek alapj√°n egyre t√∂bb g√°rdista √©bred r√° arra, hogy finom sz√≥lva is be lettek huzagolva a cs√Ķbe. √Ėr√ľl√∂k, ha most azt mondhatn√°m, hogy mi√©rt csak ut√≥lag j√∂nnek a legt√∂bben r√°, hogy ezek nem v√©letlen esem√©nysorozatok, hanem a sz√°raz t√©nyek √©s a form√°lis logika szab√°lyai szerint √∂sszerakott inform√°ci√≥k lenyomata.

Link
Link
A fenti kis szösszenetet egy korábbi írásommal egészíteném ki, amit majd eldönt az utókor, hogy valóságtartalmában mennyi tendál a realitáshoz.

G√°rdist√°k!
N√©h√°ny gondolatom megosztom veletek, minden h√°ts√≥ sz√°nd√©k √©s m√©lyebb ok-okozati √∂sszef√ľgg√©s boncolgat√°sa n√©lk√ľl, de abban a hiszemben, hogy meg√©rtitek, mit √©s mi√©rt kell veletek k√∂z√∂ln√∂m. Eszk√∂zz√© lettetek, de √ļgy t√Ľnik, hogy nem a megfelel√Ķ kezekben!

Rem√©ltem, hogy nem ker√ľl a arra sor, ami miatt a most k√∂r√ľl√∂ttetek kialakult helyzet zajlik, de be kell l√°ssam, hogy a hatalom minden eszk√∂zt be k√≠v√°n vetni veletek szemben az√©rt, hogy eddigi cselekedeteit igazolhassa zsid√≥ f√Ķn√∂kei fel√©. Sok tisztess√©ges embert, b√°tor hazafit ismerek k√∂z√∂ttetek √©s nagyra becs√ľl√∂m, amit eddig tettetek √©s azt is, hogy maga a G√°rda l√©tezik, b√°r a keletkez√©s√©nek k√∂r√ľlm√©nyei is t√∂bb k√©rd√©st vetnek fel, mint ah√°ny v√°lasszal szolg√°lnak. Sz√°mos szerencs√©tlen emberen seg√≠tettetek m√°r √©s p√°r napig az √©n csal√°domra is vigy√°ztatok. Az a felhajt√°s, ami most k√∂r√ľl√∂ttetek zajlik, mesters√©ges, megkre√°lt √©s j√≥l eltervezettet, √∂sszehangolt t√°mad√°s r√©sze. Tudj√°tok, hogy sz√°lka vagytok a hatalom szem√©ben, √©s ebben osztozkodik az √∂sszes parlamenti p√°rt, mert egyek √Ķk, csak m√°snak akarnak mutatkozni. Nem vagytok politikailag elfogadhat√≥ak √©s ez sajnos nem fog megv√°ltozni addig, am√≠g v√°laszt√°sokr√≥l besz√©l√ľnk, no meg demokratikusnak hazudott zsid√≥uralomr√≥l. Tudj√°tok, eddig a rengeteg t√°rsadalmilag hasznos munka mellett, amit tagjaitok elv√©gezve k√∂z√∂ss√©get √©p√≠tettetek √©s szem√©lyes b√°tors√°gotokkal p√©ld√°val j√°rtatok el√Ķl m√°s meghuny√°szkod√≥, hezit√°l√≥, a v√©gs√Ķkig elmenni nem k√©pes √©s nem mer√Ķ emberek sz√°m√°ra, kiv√≠vt√°tok magatoknak is az elismer√©st √©s a Jobbikot is egy olyan poz√≠ci√≥hoz seg√≠tett√©tek, ahonnan m√°r nyugodtan √©s √∂n√°ll√≥an is sz√°r-nyalhat. Eddig ez rendben is van, vagy ink√°bb csak volt! Tal√°n sokan nem √©rtes√ľltetek m√©g r√≥la, de Drazs√©√©k azt tervezt√©k (persze nem az √Ķ agysz√ľlem√©nye lehetett az √∂tlet), hogy egy cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļt kezdem√©nyezve m√°r a demokratikus rend l√°tszat√°ra sem √ľgyelve menjenek el√© a f√∂l√∂sleges v√°laszt√°soknak.


F√∂l√∂sleges, hiszen a FIDESZ-nek m√°r az MSZP gyakorlatilag √°tengedte az ir√°ny√≠t√°st, √©s az is mindegy lehet, hogy az SZDSZ-es zsid√≥, vagy a FIDESZES zsid√≥ int√©zi a tov√°bbi izraeli betelep√ľl√©s gyakorlati teend√Ķit. Ny√°ron – mik√∂zben mindenki a Jobbik megsz√ľntet√©s√©t √©s a G√°rda felsz√°mol√°s√°t k√∂vetelte a m√©di√°ban-, siker√ľlt egy husz√°rv√°g√°ssal megmenteni a renom√©tokat azzal, hogy leleplezt√ľk a cig√°nygyilkoss√°gok val√≥di elk√∂vet√Ķi k√∂r√©t. Ekkor k√©rtem t√Ķletek seg√≠ts√©get, mert ez√©rt val√≥di vesz√©ly leselkedett r√°m is a Mossad-Drazs√© f√©szekb√Ķl. El is cs√∂ndesedtek nagyon egy hosszabb id√Ķre, s b√°r most sem mutatkoznak a m√©di√°ban ezek a kompromitt√°lt b√Ľn√∂z√Ķk, a h√°tt√©rben ugyan√ļgy folytatj√°k a megkezdett forgat√≥k√∂nyv szerinti munk√°t. H√°bor√ļt akarnak, mert a f√∂l√∂sleges v√°laszt√°sokon ennek a r√©tegnek sok vesz√≠tenival√≥ja van. Biztos nem √©rtes√ľltetek r√≥la, de a Liszaboni Szerz√Ķd√©s lehet√Ķs√©g ad ennek a haza√°rul√≥ band√°nak, hogy ha kell EU-s seg√≠ts√©get k√©rve hi√ļs√≠tsa meg Magyarorsz√°gon a m√°r bimb√≥zni kezd√Ķ rendszerv√°lt√°st. A G√°rda pontosan kap√≥ra j√∂n nekik ahhoz a terv√ľkh√∂z, amely egy polg√°rh√°bor√ļs zsid√≥-idill ir√°ny√°ba mutatva m√©g nagyobb bajokat id√©zve el√Ķ, konzerv√°lhatja a jelenlegi rezsim erej√©t, √©s felteheti a pontot a zsid√≥ betelep√≠t√©s v√©grehajt√°s√°ra. T√∂bb √©rdekk√∂r is l√©tezik √©s egym√°s ellen is dolgoznak. A b√©k√©tlenked√©st sz√≠t√≥k stat√°riumot akarnak, ami a v√°laszt√°sok ki√≠r√°s√°t is megk√©rd√Ķjelezi, m√≠g m√°sok a v√°laszt√°sok √ļtj√°n szeretn√©k √°tmenteni hatalmukat. Drazs√©√©k nem tehetnek m√°st, csak v√©gs√Ķ k√©ts√©gbees√©s√ľkben is Tel-Aviv parancs√°t v√©grehajtani, ott pedig s√°t√°ni er√Ķk lakoznak √©s m√Ľk√∂dnek, ezt tudhatj√°tok m√°r j√≥l. Ez m√°r nem R√≥latok sz√≥l! A k√∂teless√©geteket megtett√©tek √©s rekl√°mot csin√°ltatok √∂ntudatlanul is azok sz√°m√°ra, akik a jelenlegi helyzetet m√°r nem tudj√°k j√≥l kezelni, vagy sz√°nd√©kosan √©rtelmezik f√©lre, mert nem m√©rik fel annak val√≥di jelent√Ķs√©g√©t. Ami most zajlik az orsz√°gban, az abnorm√°lis helyzet √©s tudnotok kell, hogy soraitok k√∂z√© be√©kel√Ķdve ott van sok mossad √ľgyn√∂k √©s emberileg alkalmatlan szem√©ly is, att√≥l f√ľggetlen√ľl, hogy a nagyt√∂bbs√©g halni is k√©sz lenne a haz√°√©rt, velem egy√ľtt. Sajnos, tapasztalataim szerint a Jobbik vezet√Ķi k√∂z√ľl is p√°ran ir√°ny√≠tott szem√©lyek. Sajn√°lom!

G√°rdist√°k!

Hiszem, hogy van k√∂z√∂ttetek j√≥zan bel√°t√°ssal b√≠r√≥ vezet√Ķ, aki meg√©rti, hogy nem szabad most f√∂l√∂sleges t√°mad√°si fel√ľletet adni a zsid√≥knak, m√©g akkor sem, ha folyamatosan provok√°lnak, mint azt tudjuk. Meg kell tudnunk v√©deni magunkat √©s m√°sokat tov√°bbra is, ez√©rt k√©szenl√©tben kell √°llni, szervez√Ķdni √©s kik√©pz√©ssel foglalkozni, de nem adni alapot arra, hogy √∂sszeugrasszanak benn√ľnket azokkal a cig√°nyokkal, akik csak annyit √©rtenek meg ebb√Ķl az eg√©szb√Ķl, amennyit a vezet√Ķik megengednek nekik. Provok√°torok k√∂z√∂ttetek is vannak, de √©rdekes m√≥don minden azir√°ny√ļ t√∂rekv√©st, amely ezen szem√©lyek kisz√Ľr√©s√©t c√©lozta volna meg, kudarcot vallott. Eszk√∂z vagytok, amely j√≥l ir√°ny√≠tva, √©sszel, √©rtelemmel √©s sz√≠vvel, remek strat√©gi√°val √©s taktikai h√ļz√°sokkal seg√≠theti el√Ķ a rendszerv√°lt√°st √©s az ut√≥bbi √©vtizedek sz√©gyen√©nek j√≥v√°t√©tel√©t! De most nem ezt l√°tom! Sodr√≥dtok (sodornak benneteket alattomos m√≥don) egy olyan √ļt fel√©, amelyre ha r√°terelnek, ber√°nthatj√°tok a m√°r √©bredez√Ķ nemzetet egy nagyon k√©nyes helyzetbe, amib√Ķl senki nem j√∂het ki j√≥l, csak a zsid√≥ (mint mindig). Nem veletek van a baj, √©s minden rendben van azzal, amit tesztek, mert a rend√Ķrs√©g tehetetlen √©s mor√°lisan is leamortiz√°l√≥dott a haza√°rul√≥ korm√°ny int√©zked√©seinek betart√°sa miatt. √Črts√©tek meg! H√°bor√ļt szeretn√©nek √©s ebben Ti vagytok a legfoghat√≥bb partner! A cig√°nygyilkoss√°gok ismert forgat√≥k√∂nyve is az lett volna, hogy egy g√°rdista egyenruh√°s alak nyak√°ba varrj√°k az elk√∂vet√©seket, √©s ez most sincs m√°sk√©pp. Isteni csoda, hogy m√©g nem lett komoly baja egy g√°rdist√°nak vagy egy „tisztes √°llampolg√°r”, retteg√Ķ szamur√°j kardos cig√°nynak sem valahol.

K√©rlek benneteket, vezet√Ķiteket, hogy m√©rlegelj√©k a kialakult helyzetet √©s l√°ss√°tok be, hogy ez most nem a kardcs√∂rtet√©s ideje. Amit lehetett megtett√©tek √©s rem√©lem, hogy Drazs√©√©k √©s a t√∂bbi haza√°rul√≥ eltakar√≠t√°s√°ban is lehet r√°tok sz√°m√≠tani, de most ink√°bb a h√°tt√©rbe h√ļz√≥dva, √©sszel, komoly k√©sz√ľlts√©gben √©s nem lankadva, de nagyon okosan kell m√©rlegre tenni a c√©ljaitok el√©r√©s√©nek legink√°bb megfelel√Ķ utat. Nem szeretn√©k √°ldozatokat l√°tni, de azt sem k√≠v√°nom, hogy Drazs√©√©k meg√ļssz√°k, √©s ehhez n√©mi b√∂lcsess√©gre kell, hogy hagyatkozzatok. Az a harc, amelyre sokan k√©sz√ľlnek k√∂z√ľl√ľnk, m√°r elkezd√Ķd√∂tt √©s zajlik a h√°tt√©rben, de ha √≠gy folytat√≥dik, akkor √°ldozatai √©ppen a g√°rdist√°k lesznek, amelyet nem szeretn√©k, mert sz√ľks√©g van r√°tok a v√°ltoz√°sok v√©ghezvitel√©re. Sz√≠vesen √°llok rendelkez√©setekre, hogy elmondhassam azt is, amit itt le√≠rni nem ildomos, de √©rtsetek abb√≥l egyel√Ķre, hogy a k√∂z√©ppontba lettetek tolva √©s ez nem v√©letlen. A rendszer m√°r √∂sszed√Ķlt, de m√©g verg√Ķdik √©s √°rthat. Ne adjatok nekik arra okot, hogy ezt tehess√©k, mert magukt√≥l is kiny√≠rj√°k m√°r egym√°st. Figyelj√©tek a tendenci√°t!

B√≠zom a vezet√Ķitek b√∂lcsess√©g√©ben, kicsit jobban apell√°lva erre, mint h√Ķsiess√©g√ľkre. Ez vonatkozik r√°tok is. A h√°bor√ļ l√©nyeg√©ben m√°r eld√Ķlt, de a csat√°kat m√©g csak most akarj√°k hozz√° lej√°tszani. Isten √≥vjon benneteket att√≥l, hogy olyan √°ldozatot hozzatok, amelyet k√©s√Ķbb megb√°nn√°tok! Erre most j√≥ es√©ly van! De nyugalom, nem lesz ez mindig √≠gy! Ha meg√©rtitek √ľzenetem, akkor tudhatj√°tok, a politika jelenleg haza√°rul√°st jelent! Ne legyetek ennek sem √°ldozatai, sem b√Ľnbakjai! A cig√°nyb√Ľn√∂z√©st meg kell f√©kezni √©s ebben olyan munk√°t v√©geztetek, ami el√©v√ľlhetetlen. Itt viszont m√°r magasabb a t√©t. Ha ezt siker√ľl bel√°tnotok, akkor √©rezhetitek hogy strat√©gi√°t kell v√°ltani!

Mindehhez is adjon az Isten, szebb j√∂v√Ķt!

2009-11-23

Posta Imre
http://postaimre.euroweb4you.eu/archiv/news.php?extend.259


De itt mondja el maga Robi is, amit sokkal kor√°bban megfogalmaztam. Persze lehet, hogy √Ķ is hazudik, mert ugye mindenki, aki m√°r k√≠v√ľl van, csak ezt teheti m√©g √Ķszintes√©gi roham√°ban is.


„Tekintettel arra, hogy a Magyar Nemzeti G√°rda nem j√°rul hozz√°, hogy a lemond√°som m√∂g√∂tt megh√ļz√≥d√≥ val√≥di okokat honlapjukon k√∂zz√© tegyem, √ļgy d√∂nt√∂ttem, a teljes nyilv√°noss√°ggal megosztom azokat – ha fogcsikorgatva is teszem ezt. Enn√©l t√∂bbet viszont az √ľggyel kapcsolatban nem k√≠v√°nok nyilatkozni semmilyen form√°ban – √≠rta honlapunkhoz eljuttatott k√∂zlem√©ny√©ben Kiss R√≥bert, a Magyar G√°rda lemondott f√Ķkapit√°nya.
"Miel√Ķtt 2008 √Ķsz√©n a Magyar G√°rda f√Ķkapit√°nyi posztj√°n az akkor lemondott D√≥sa Istv√°nt v√°ltottam, t√∂bb √≥r√°n √°t besz√©ltem n√©gyszemk√∂zt a Jobbik eln√∂k√©vel, Vona G√°borral. G√°bor akkor az √©rt√©semre adta, hogy D√≥s√°nak az√©rt kellett mennie, mert szembement a p√°rttal. A Jobbik vez√©re egy percig sem tagadta el√Ķttem, hogy a Magyar G√°rda a p√°rt al√° tartozik √©s olyan f√Ķkapit√°nyra van sz√ľks√©ge, aki loj√°lis a p√°rtvezet√©shez. Mivel √©n akkor a Jobbikot tartottam az egyetlen hiteles magyar p√°rtnak, ez nem is volt sz√°momra visszatetsz√Ķ. Ez√©rt is v√°llaltam el a felk√©r√©st, sz√≠vvel-l√©lekkel. D√≥s√°val ellent√©tben √©n egyet√©rtettem G√°borral abban, hogy a Jobbikot „illeti meg” a G√°rda strat√©giai ir√°ny√≠t√°sa, a f√Ķkapit√°nyt pedig az operat√≠v ir√°ny√≠t√°s joga" – √≠rja Kiss R√≥bert.

√ögy folytatja: "Csakhogy a v√°laszt√°sok ut√°n nyilv√°nval√≥v√° v√°lt a sz√°momra, hogy a G√°rd√°t √©letre h√≠v√≥ Jobbik nem akarja ir√°ny√≠tani azt, sem strat√©giai, sem semmilyen szinten. Csak el akarja lehetetlen√≠teni, jelent√©ktelenn√© akarja tenni, miut√°n felhaszn√°lva a g√°rda erej√©t, a p√°rt el√©rte c√©lj√°t √©s beker√ľlt a parlamentbe.

Az els√Ķ komolyabb konfliktusom a p√°rtvezet√©ssel akkor volt, amikor Vona G√°bor√©k a tiltakoz√°som ellen√©re l√©trehozt√°k a Magyar Nemzeti G√°rd√°t, ami egy gyenge, jelent√©ktelen v√°ltozata annak a szervezetnek, amelynek m√Ľk√∂d√©s√©√©rt j√≥magam √©s m√°sok is rengeteg er√Ķfesz√≠t√©st tett√ľnk, szabadid√Ķt, energi√°t nem k√≠m√©lve, s ami√©rt sokan m√©g a megal√°z√≥ b√ľntet√Ķelj√°r√°st is v√°llaltuk. V√©lem√©nyemet a Magyar Nemzeti G√°rda megalap√≠t√°sakor G√°bor szem√©be is mondtam – erre t√∂bb tan√ļm is van. A szem√©re vetettem, hogy hazudott a p√°rt szimpatiz√°nsainak √©s a g√°rdist√°knak, amikor arr√≥l besz√©lt, hogy neki sz√≠v√ľgye a Magyar G√°rda. Az igazs√°g az, hogy csak kihaszn√°lta a g√°rd√°t politikai c√©lokra, ahogy tette ezt a Jobbik vez√©rkara is. Eml√©keztettem G√°bort arra is, hogy nagyon sok g√°rdista nem l√©pett be az √ļj szervezetbe, pontosan az el√Ķbb eml√≠tett okok miatt. S mik√∂zben a p√°rtvezet√©ssel viaskodtam, nekem kellett tartanom a h√°tamat, nekem kellett elviselnem a kil√©pett g√°rdist√°k egy√©bk√©nt jogos b√≠r√°lat√°t a m√°sik oldalon.

√Črdekes, hogy miut√°n ny√≠ltan szembementem a p√°rtvezet√©ssel, a nemzeti oldal f√≥rumai – √©l√©n a Kuruc.inf√≥val – bet√°madtak √©s hazugs√°ggal v√°doltak. Szinte ugyanazt „j√°tszott√°k el” velem, mint annak idej√©n D√≥sa Istv√°nnal. El√Ķsz√∂r a porn√≥z√≥ M√ľller Niki √ľgy√©ben √©rtek t√°mad√°sok, majd felker√ľlt az internetre az a bizonyos vide√≥. Mindk√©t √ľgyet az a Kuruc.inf√≥ f√ļjta fel j√≥ nagyra. Ha √Ķk nem tett√©k volna, akkor a t√©m√°val a balliber√°lis sajt√≥ sem foglalkozott volna. Az a Kuruc.info mocskolt be, amelynek a szerkeszt√Ķje k√∂z√∂tt bizony ott volt egy ismert jobbikos orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ is. Micsoda v√©letlen!

Nem √°ll sz√°nd√©komban mosdatni magam. Elismerem, hogy hib√°ztam, amikor M√ľller Niki √ľgy√©t megpr√≥b√°ltam elsim√≠tani √©s hib√°ztam akkor is, amikor viszonyom lett valakivel. Gyarl√≥ ember vagyok, mint oly sokan nemzett√°rsaim k√∂z√ľl. Azonban ennek a k√©t, engem bemocskolni hivatott √ľgynek az √©gvil√°gon semmi k√∂ze nincs a Magyar G√°rda j√∂v√Ķj√©hez, ahhoz pedig v√©gk√©pp nincs, hogy f√Ķkapit√°nyk√©nt hogyan v√©gzem, v√©geztem a dolgom!

A val√≥di „b√Ľn√∂m” az volt, hogy Vona G√°bor√©kkal szemben ki√°lltam a Magyar G√°rd√°√©rt, amit fontosnak tartottam √©s fontosnak tartok mind a mai napig is! Ezt a l√©p√©semet „honor√°lta” meg a Jobbik vezet√©se azzal, hogy a mag√°n√©letemet (ami csakis r√°m √©s a feles√©gemre tartozik) aljas m√≥don kiteregette! Nem gondolom √©s kor√°bban sem gondoltam, hogy a G√°rda f√Ķkapit√°nyak√©nt a mag√°n√©letem a nyilv√°noss√°gra tartozik. Ez√©rt csak a feles√©gemnek tartozom elsz√°mol√°ssal, m√°snak nem! (Az m√°r csak hab a tort√°n, hogy Niki „sors√°r√≥l” a Jobbik vezet√©se is tudott. S√Ķt, √°ld√°sukat adt√°k r√°, hogy folytathassa a kik√©pz√©st.)

Azzal v√°dolnak, hogy hazudtam. M√°sokkal ellent√©tben √©n nem vagyok olyan aljas, hogy hasonl√≥an piszkos m√≥don t√°madjak be √©s leplezzek le hazafiakat. Pedig lenne mit mes√©lnem azokr√≥l a magukat hazafinak, nemzetv√©d√Ķnek tart√≥ emberekr√Ķl, akik bizony nap mint nap hazudnak v√°laszt√≥iknak, szimpatiz√°nsaiknak √©s saj√°t karrierj√ľket √©p√≠tgetve √ľzleti hasznot h√ļznak ebb√Ķl a k√∂zegb√Ķl. Tudn√©k mes√©lni sz√≠r t√°mogat√≥r√≥l, elvtelen Orb√°n-Vona alkur√≥l, a Kuruc.inf√≥t szerkeszt√Ķ jobbikos orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķr√Ķl (aki sunyi m√≥don a mai napig letagadja, hogy milyen szerepet j√°tszott a port√°l √©let√©ben!), elhallgatott jobbikos √ľgyekr√Ķl, mocskos p√°rtfinansz√≠roz√°sr√≥l, arr√≥l, hogy kit √©s mi√©rt is vertek meg a Magyar Szigeten, ki kinek √ľzent ezzel √©s ki mi√©rt akarja elkenni, elhallgatni ezt a p√°rt√ľgyet (is).

Vagy √©ppen arr√≥l, hogy a Magyar G√°rda sz√°mla n√©lk√ľl beszedett tagd√≠jait hogyan kellett leadnom bizonyos szem√©lyeknek. Ha nagyon meger√Ķltetn√©m magamat, m√©g vide√≥-felv√©teleket is tudn√©k/tudtam volna k√©sz√≠teni bizonyos szem√©lyek kompromitt√°l√°s√°ra – csak √©n, ellent√©tben a Jobbik n√©h√°ny vezet√Ķj√©vel – nem s√ľllyedek le ilyen szintre. Nem teszem, mert van gerincem, √©s nem t√°madom be h√°tulr√≥l azokat, akikkel hasonl√≥ c√©lok√©rt k√ľzd√ľnk. Azaz csak k√ľzd√∂tt√ľnk, √©n ugyanis v√©gleg kisz√°lltam ebb√Ķl a politikai cirkuszb√≥l.

Lemond√°som m√∂g√∂tt nem a vil√°gg√° k√ľrt√∂lt „lebuk√°som” √°llt, hanem az, hogy elegem lett abb√≥l, hogy palira vesznek engem √©s a g√°rdist√°kat! Az √ľggyel kapcsolatban t√∂bbet nem szeretn√©k elmondani. Tal√°n ez is sok(k) volt √©s tal√°n m√°r azt is megb√°ntam, hogy kiteregettem a szennyest."

"Isten √°ldjon, Magyar G√°rda!" – fejezi be k√∂zlem√©ny√©t Kiss R√≥bert.”

Link (k√∂zben a linket kiiktatt√°k, mert ha kider√ľl az igazs√°g, akkor a Mossadnak az egyik lufija is kipukkan)

De, hogy cifr√°bb legyen, itt a c√°folat c√°folata is:

Link

Ezt √≠gy szokt√°k, egyenesen, gerincesen, mert ugye IGAZAT csak szervezeten k√≠v√ľl lehet mondani, ezt mindenki tudja!

Most akkor ezt is vegy√©tek hozz√°, csemeg√©nek! Ez√©rt nevezett a Kuruc „szarkavar√≥nak”. Az eltelt id√Ķ ugyan mit bizony√≠tott?

„Posta Imre weboldala: Ny√≠lt lev√©l-f√©le a Jobbik vez√©rkarnak, Vona G√°bornak √©s az √©rtelemhez c√≠mezve

Minden sz√°nd√©kom az a nemes c√©l vez√©rli, hogy der√ľlj√∂n ki az igazs√°g. Ez nem p√°rtpolitikai, hanem nemzeti l√©tk√©rd√©s, emberi alapsz√ľks√©glet! A kibesz√©letlen √©s alattomos dolgok bomlasztanak, puszt√≠tanak, elv√°lasztanak √©s √∂lnek. Az igazs√°g √∂sszeb√©k√≠t, kieg√©sz√≠t √©s seg√≠t az elm√©ly√ľl√©sben. Levelem c√©lja minderre r√°vil√°g√≠tani √©s tiszta vizet √∂ntve a kors√≥ba a l√©nyegr√Ķl besz√©lni.

B√°r ma m√©g nem szerettem volna ezzel a t√©m√°val foglalkozni, de k√©nytelen vagyok, mert v√©gre van arr√≥l inform√°ci√≥m, hogy t√©nyleg „meg akartam puncsolni Von√°t √©s √©n akartam lenni a Jobbik vezet√Ķs√©ge, alf√°ja, √≥meg√°ja egy szem√©lyben”. Gyerekek, ezek t√©nyleg paranoi√°sak! Itt nyer√≠tettem a telefonban, mert eddig csak r√©szletekben kaptam arra utal√≥ adatokat, hogy esetleg f√©lnek t√Ķlem (t√Ķlem, ugyan mi√©rt?). Most ez√©rt frissiben, de a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl v√°laszolok a fel nem tett jobbikos vezet√Ķi k√©rd√©sekre. A kezdetek kezdet√©n az egyik r√©gi koll√©g√°m, aki jelenleg √©ppen a nemzetbiztons√°gi kabinet vezet√Ķje √©s egy igaz√°n j√≥ √©rz√©s√Ľ √©s tiszta ember, szervezett √∂ssze Von√°val egy tal√°lkoz√≥t, mert √ļgy √©rezte, hogy a G√°rda embereit meg kellene sz√Ľrni, szelekt√°lni, ami nekem ugye szakmai k√©rd√©s. G√°bor csak pislogott √©s egyre azt k√©rdezgette, mi√©rt is akarn√©k √©n nekik seg√≠teni ebben?


Mondtam, hogy ez szakmai k√©rd√©s √©s nincs benne politika a r√©szemr√Ķl, de ne gondolja, hogy ezer embert csak √ļgy megvizsg√°lok, mert erre meg kell teremteni a megfelel√Ķ felt√©teleket. Mondtam neki, hogy a G√°rd√°ban benne van, hogy sz√©t fog „robbanni”, mert ahogy l√°tom, nem j√≥ az egy√ľttm√Ľk√∂d√©s, vezet√©s-ir√°ny√≠t√°s a Jobbik √©s a G√°rda k√∂z√∂tt. Ez a baj jelenleg is l√©tezik, s√Ķt egyre fokozottabb√° v√°lik. Azt√°n √©n nem is foglalkoztam a t√©m√°val, de √©ppen a G√°rda-szakad√°s el√Ķtt h√≠vott G√°bor, hogy azonnal besz√©ln√ľnk kell. Mondtam, hogy nosza, j√∂jj√∂n, de nem j√∂tt. Ahogy elkezdtem j√°rni az orsz√°got, t√∂bb helyi √©s megyei jobbikos √©s g√°rdista vezet√Ķvel megismerkedtem, akik nem p√°rtpolitikusok √©s nem is h√ľly√©k. Sokan panaszkodtak a vezet√©sre, illetve a vezetetlens√©gre, √©s sokan tettek fel nekem vel√ľk kapcsolatos k√≠nos k√©rd√©seket (Morvai, Szegedi Csan√°d, Nov√°k El√Ķd, Szab√≥ G√°bor…√©s m√°s helyi vezet√Ķkkel kapcsolatosan) a tapasztalt, sejtett √©rz√©sekkel kapcsolatosan. Mondom sokaknak nem tetszett, tetszik, amit ott Bp-en a vezet√Ķs√©g m√Ľvel. De, hogy cifr√°bb legyen a helyzet, Vona egyik m√°r tapasztalt gazdas√°gi tan√°csad√≥ja is v√©g√ľl hozz√°m j√°rt megkonzult√°lni, mi a val√≥di helyzet, s miut√°n azt tapasztalta, hogy a vez√©rkarral sajnos t√©nyleg valami nincs rendj√©n (√©ppen Szab√≥ G√°borral k√∂z√∂sen elt√∂lt√∂tt kamp√°nynap ut√°n) lek√∂sz√∂nt a tan√°csad√≥i posztj√°r√≥l. A pontos okokr√≥l majd k√©s√Ķbb. Engem nem √©rdekel a p√°rtpolitika √©s bevallom, egyeseket nagyon aggaszt, hogy magukat vezet√Ķnek titul√°l√≥ nyeretlen k√©t√©ves mitugr√°szok (akik a val√≥di munk√°t h√≠rb√Ķl sem ismerik, no meg a k√ľzdelem is valami v√°rosi legenda szintj√©n mozog). Addig jutott a dolog, hogy egyik vezet√Ķ megk√©rt arra, hogy adjam meg azok el√©rhet√Ķs√©g√©t, akik szint√©n gondolkozni k√©pesek √©s agg√°lyaik vannak, nem csak h√ľly√©n b√°mulnak ki a fej√ľkb√Ķl. Jeleztem, hogy ezt nem lehet csak √ļgy, mert r√∂gt√∂n a vezet√©s√ľk ellen√ľk fordul majd ez√©rt. Abban maradtunk, hogy ezt √©ppen a szervezet miatt akarj√°k t√∂bben megtenni, legal√°bb elkezdeni konstrukt√≠van besz√©lgetni. Arr√≥l is sz√≥ volt, hogy Von√°t is megh√≠vj√°k √©s engem is, b√°r √©n ehhez nem ragaszkodtam. Mondtam, hogy ha konspir√°lni akarnak az nem lesz j√≥, mert azonnal kider√ľl √©s tegy√©k ny√≠ltan. Ennek √©rdek√©ben siker√ľlt v√©g√ľl bevonni a nemzetbiztons√°gi kabinet vezet√Ķj√©t is a tal√°lkoz√≥ megval√≥s√≠t√°s√°ba. √Čn annyit tettem, hogy a telefonsz√°maikat megadtam azoknak, akiket √©n √ļgy v√©ltem, hogy nem az √ľt√Ķd√∂tt vezet√Ķ kateg√≥ri√°j√°ba tartoznak √©s nem az MSZMP-t akarj√°k Jobbik c√≠m√©n felt√°masztani (most erre utal√≥ jelek vannak). V√©g√ľl valamikor szeptemberben siker√ľlt le√ľlni egy asztalhoz p√°r szem√©lynek, de Von√°t nem vont√°k be a besz√©lget√©sbe. Amikor l√°ttam, hogy komoly bels√Ķ ellenz√©ki hang merne felt√°madni (ennek √∂r√ľl√∂k), √©n minden csatorn√°n megk√≠s√©reltem G√°bornak direktben elmagyar√°zni, hogy baj van a p√°rt szervez√©se √©s vezet√©se k√∂r√ľl. Csan√°dot sokan tartj√°k p√©nz√©hes √©s hiteltelen, de „magyarkod√≥” b√°bnak, mik√∂zben a Morvai t√©ma sincs lez√°rva. Id√Ķ k√∂zben siker√ľlt meggy√Ķz√Ķdn√∂m arr√≥l is, hogy a kritikus hangokat, hogyan hallgattatj√°k el √©s z√°rj√°k ki a szervezet√ľkb√Ķl azokat, akik nem egy k√∂vet f√ļjnak Nov√°k El√Ķddel. Kritikuss√°gom mindv√©gig meg√Ķriztem akkor is, amikor √©rtes√ľltem arr√≥l, hogyan v√°gt√°k √°t a TMRSZ-t √©s man√Ķverekkel hogyan kebelezt√©k be a HVIM-et, azzal a Torockaival, aki most „id√Ķz√≠tett bombak√©nt” ketyeg a szervezetben. Nem v√©letlen√ľl szedt√©k √°m ki Budah√°zyt a Jobbikkal megk√∂t√∂tt paktum ut√°n k√©t nappal. Gyurival besz√©ltem a lefog√°sa el√Ķtt err√Ķl √©s nagyon fanyalogva besz√©lt a szerz√Ķd√©sr√Ķl. Vona kil√©pett tan√°csad√≥ja is mindv√©gig b√≠zott G√°borban de megsejd√≠tette, hogy ennek m√°r nincs sok jelent√Ķs√©ge. „Vona elveszett”, s b√°r m√©g sokan szimbolikus figurak√©nt tisztelik, m√°r r√©gen nem d√∂nt semmiben, csak abban, hov√° √©s milyen c√©lb√≥l menjen el. √Čn mindenhol Szab√≥ G√°bor nev√©t √©s Nov√°k El√Ķd√∂t hallom, de nem pozit√≠v konstell√°ci√≥ban. Amikor Szeptember elej√©n Morvai bek√©ret√Ķz√∂tt Orb√°nhoz egy 4 √≥r√°s t√°rgyal√°sra, bennem m√°r sok minden √∂ssze√°llt ezzel kapcsolatosan. Most nem √≠rok le t√∂bb r√©szletet, de van. A jobbikos kupaktan√°cs, amire megh√≠vtak azzal z√°rult le, hogy a nemzetbiztons√°gi kabinet vezet√Ķje ezeket a k√©rd√©seket beviszi a rendszerbe √©s ha m√°snak nem is sz√≥l (√©n k√©tszer Mur√°nyival is besz√©ltem, hogy jelezze m√°r a vezet√Ķs√©gnek, de mikor Von√°val v√©gre siker√ľlt szem√©lyesen besz√©lni, akkor is megtettem ezt) csak Von√°nak, akkor se hagyja annyiban. M√°r m√°jus √≥ta folyamatosan „zaklattam” G√°bort a szem√©lyes tal√°lkoz√≥ miatt, hogy a probl√©m√°kat megbesz√©lhessem vele. Szerintem j√≥csk√°n meg van vezetve √©s abszol√ļt nincs k√©pben, de legjobb esetben a tan√°csad√≥i is annyit √©rnek, amennyit a fabatka (lehet, hogy √Ķ is ezt gondolja velem kapcsolatban). A jobbikosok, mikor k√©ts√©gek k√∂zt jelzik fel√©m, hogy szerint√ľk gond van a vez√©rkarban √©s rossz ir√°nyba haladnak az √ľgyek, illetve meg√°lltak √©s toporognak, akkor azzal szoktam b√°tor√≠tani √Ķket, hogy √©breszteni kell a nemzetet, szervezni √©s a nemzetvezet√Ķket megkeresni, seg√≠teni, hogy oda jussanak, ahov√° teremt√Ķdtek. A Jobbik tags√°g√°val semmi gond, mert mindig a vezet√Ķk sz√ļrj√°k el. A vezet√Ķket meg le lehet v√°ltani ugye, ha van olyan, aki k√©pes sikerre vinni a kit√Ľz√∂tt c√©lokat. Ezt G√°bornak is megmondtam m√©g szeptemberi tal√°lkoz√≥nkon! Engem nem √©rdekel, ki √©s mi√©rt nem teszi meg azt, amit a nemzet √©rdek√©ben is meg kell cselekedni! Ha √ļgy l√°tom, hogy gaty√°zik √©s/vagy nem √©rti, mit √©s mi√©rt kell megcselekedni, akkor alkalmatlan vezet√Ķnek. K√°r, hogy a Jobbik vez√©rkar belel√©pett egy olyan csapd√°ba, amit elker√ľlhettek volna, viszont t√∂bb, mint felt√©telez√©s szerint √©ppen az√©rt l√©pett bele, mert belel√©ptett√©k. M√©g, hogy √©n akarok a Jobbik vezet√Ķje lenni? √Ālmomban sem gondoln√°m, mert √ļgy nem lenne j√≥ vil√°g a mag√°t politikusnak gondol√≥ t√°rsas√°gnak √©s csak a r√°termett vezet√Ķket prefer√°ln√°m. „Ink√°bb kev√©s oroszl√°n, mint sok ny√ļl(B√©la).” Ennyit teh√°t a puccsr√≥l. Sajnos ebb√Ķl a –sz√°momra ker√ľl√Ķ √ļton eljuttatott inform√°ci√≥b√≥l is- azt tudom lesz√Ľrni, hogy fogalmuk sincs arr√≥l, mi √©s mi√©rt t√∂rt√©nik, √©s er√Ķsen megy az √∂tletel√©s, mik√∂zben a h√°tt√©rb√Ķr sz√©pen megvezetik √Ķket. Emberileg azt tartan√°m norm√°lisnak, hogy le√ľl√ľnk √©s megbesz√©lj√ľk a dolgot, de ehhez jelenleg az√©rt nincs partnerem, mert az a k√∂zeg m√°r a v√°laszt√°si nyer√©s lehet√Ķs√©g√©nek b√Ľvk√∂r√©ben √©lve tobz√≥dik, √©s aki meg nem √©s gondolkodni merve m√©g sz√≥v√° is teszi a pajzson t√°tong√≥ r√©seket, azt igyekszenek kirekeszteni, elhallgattatni. Van erre precedens. √ćgy m√Ľk√∂dik a FIDESZ √©s a kommunist√°k egy√©b ut√≥dszervezetei. Abban b√≠zok, hogy maradt √©ppen el√©g fel√©bredt √©s j√≥zanul gondolkod√≥ hazafi, aki bel√°tja azt, hogy a jelenlegi tendencia helytelen gyakorlat, s ha m√°r r√°m nem hallgatnak, akkor valaki m√°snak tal√°n elhiszik, hogy ez a meccs √≠gy csak veszthet√Ķ. Nem is Nov√°kot √©s Csan√°dot sajn√°lom, hanem a sok minden√©t fel√°ldozni hajland√≥ √©s val√≥j√°ban megint csak elfelejtett magyart, aki az√©rt kell, hogy elbukjon, mert a „diszn√≥ nem fog nemet mondani a mosl√©kos v√°ly√ļra”. Ha ezt nem l√°tj√°k be –m√°rpedig nem fogj√°k- akkor j√∂n a csal√≥d√°sok sorozata. De mit is mondok, hiszen m√°r itt is van. √Čn szem√©ly szerint nagyon sajn√°lom, hogy alig van alkalmas vezet√Ķje a Jobbiknak, de az meg teljesen nyilv√°nval√≥, hogy Vona (minden j√≥ sz√°nd√©kom mellett is) sz√°m√°ra ez t√ļl nagy falat, mik√∂zben egyre t√∂bb √©s bizonytalan eredet√Ľ √©s sz√°rmaz√°s√ļ st√°btag vezeti arra, amerre nem biztos, hogy √ľdv√∂s lenne. Most besz√©ltem egy komoly elemz√Ķ csapattal, akik jelezt√©k, hogy az ut√≥bbi id√Ķben kezdenek m√°r a besz√©dei is ellaposodni, pedig azok m√©g csak nem is tettek. Arr√≥l nem is besz√©lve, hogy egyre t√∂bb zsid√≥ lebzsel a Jobbik vez√©rkara k√∂zel√©ben, pedig mindig is ott voltak. Csin√°ljon valaki egy felm√©r√©st k√∂z√∂tt√ľk! Nem t√Ķlem kell f√©lteni a Jobbikot, hanem √∂nn√∂n mag√°t√≥l!
Kedves G√°bor, ha ezt olvasod, akkor n√©zz bele kor√°bbi levelez√©s√ľnkbe, s gondolkozz, k√©rlek! Biztos, hogy ezt a lovat akartad? Nem √©n vagyok az ellenfeled, de n√©zz magad k√∂r√ľl √©s defini√°ld a helyzeted! Elemezd √©s gondolkozz! Rendelkez√©sedre √°llok, b√°r √ļgy √©rzem, hogy nagyon m√°r nem b√≠zhatok benned. √Čn m√©g katonak√©nt tiszti becs√ľletszavamat adva esk√ľdtem fel a nemzetem v√©delm√©re. Aszerint cselekszek, √©lek. Ha ebben akad√°lyoztok, akkor b√°rmilyen nemzetinek √©s radik√°lisnak is mondj√°tok magatokat, val√≥j√°ban √°rtatok magatoknak, a csapatnak √©s annak a nemzetnek, amit √©p√≠teni sz√°nd√©koztatok, mikor elkezdt√©tek ezt az eg√©szet a MI√ČP-n√©l √©s kor√°bban a FIDESZ berkeiben bel√ľl. A helyedben m√©lyebben belem√°szn√©k ebbe a t√©m√°ba √©s kezdem√©nyezn√©m a megbesz√©l√©st, mert nagyon f√©lre megy a dolog √©s annak nem lesz j√≥ v√©ge azokra n√©zve, akiknek nem tiszta a lelkiismerete. Nekem az! Nem a probl√©m√°k sz√Ķnyeg al√° s√∂pr√©se a megold√°s, hanem a tiszt√°z√°s. Ha pedig √≠gy siker√ľl kider√≠teni, kik kavarj√°k a Jobbikban a maceszt, akkor azokkal kell lesz√°molnotok s√ľrg√Ķsen. Szerintem ezek a szem√©lyek teljesen k√∂rbe fogtak m√°r t√©ged, s ha te ezt nem √©szlelted m√°r kor√°bban, akkor nagyobb a baj, mint ahogy arr√≥l sok jobbikos v√©lekedik r√©gebb √≥ta. D√∂nts! √Čn m√°r megtettem, amikor r√° kellett j√∂jjek, hogy t√∂bb nem egyenes szem√©ly van ott, ahova m√°r er√Ķs szelekci√≥ ut√°n ker√ľlhetn√©nek csak be a vezet√Ķk. Vel√ľk akartok a v√°laszt√°soknak nekimenni? Ha egy√°ltal√°n l√∂v√©s√ľk lenne arr√≥l, mi zajlik a h√°tt√©rben √©s mi√©rt, akkor a nemzetnek ez egy lehet√Ķs√©g lehetne, de tudod, nem hiszek m√°r abban, hogy a zsid√≥-rendszerben ez a szervezeti strukt√ļra, emberi kvalit√°s el√©gs√©ges ahhoz, hogy radik√°lisan, hathat√≥san √©rj√ľk el Magyarorsz√°g megsz√°ll√°s al√≥li felszabad√≠t√°s√°t. „Gyenge ereszt√©s” –v√©lekednek a n√°lam is szak√©rt√Ķbbek ebben a k√©rd√©sben. Ha ezen a praxison nem v√°ltoztattok (m√°r pedig ehhez t√©nyleg szak√©rt√Ķ kell, nem csak √∂tletel√Ķ-g√°rda), akkor ez bukott √ľgy is id√Ķpocs√©kol√°s. A nemzetet meg kell tudni sz√≥l√≠tani √©s meg kell szervezni. Ebben nagyon j√≥k a val√≥ban alulr√≥l szervez√Ķd√Ķ egys√©gek √©s minden elismer√©s kij√°r a jobbikosoknak, g√°rdist√°knak egyar√°nt, de az, amir√Ķl most √≠rtam, m√°r nem kisp√°lya. Tudom, hogy rosszul esik az √Ķszintes√©gem, de m√°r hozz√° lehetett volna szokni ehhez. Sz√≠vemb√Ķl mondom, hogy agg√≥dok azok√©rt, akik a most form√°l√≥d√≥ vez√©rkarra b√≠zz√°k a j√∂v√Ķj√ľk megval√≥s√≠t√°s√°t. Orb√°n√©k is √≠gy kezdt√©k. A folyamat k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t arra, b√°r ott egy√©rtelm√Ľ volt Soros Gy√∂rgy k√∂zrem√Ľk√∂d√©se, √©s ahogy l√°tom, sz√©pen alakul ez n√°latok is. A bizony√≠t√©kokat nem szeretn√©m borogatni, mert szerintem a Jobbik tags√°ga a lehet√Ķ legnemesebb c√©lokat szolg√°lja √©s a leghelyesebben sok m√°s nemzeti szervezettel egyetemben. Tedd, amit j√≥nak l√°tsz, de ahogy kor√°bban is √≠rtam neked, amikor √©ppen az akkor megsz√ľntetett (furcsa k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt) polg√°ri alapszervezet √°ltal meghirdetett f√≥rumom el√Ķtti nap sz√≥lt√°l, hogy nincs m√°r megh√≠v√≥m; csak azt v√°laszolhatom erre is, hogy √©n megk√∂sz√∂n√∂m a jobbikos, MSZ-es √©s m√°s szervezetek tagjainak, hogy √°ldozatos munk√°jukkal egybeterelnek sok m√©g √°lmodoz√≥ embert az√©rt, hogy felnyissam a szem√©t. Nem a m√°r l√°t√≥khoz megyek, sz√≥lok (b√°r ilyen val√≥j√°ban m√©g mindig nagyon kev√©s van), hanem a m√©g alv√≥khoz √©s √©bredez√Ķkh√∂z. Ha az√©rt tiltasz a f√≥rumokr√≥l, mert a helyedre p√°ly√°zok, akkor t√©vedsz √©s v√©tesz, mert √©ppen azokt√≥l vonod meg az igazs√°g megismer√©s√©t (m√©g akkor is, ha te magad sem hiszed el, hogy amit mondok, az igaz), akik nem csak Jobbik szavaz√≥k lesznek, hanem fel√©bredt magyarok. √Čn val√≥ban ebben a kateg√≥ri√°ban gondolkodok √©s nem neked kamp√°nyolok, hanem a nemzetet szolg√°lom. Mellesleg ne nagyon b√≠zz a v√°laszt√°sokban magad sem, mert addig m√©g sok minden fog t√∂rt√©nni. Ha nemzetet akarsz menteni, akkor javaslom √ļjfent, hogy alak√≠tsuk meg a korm√°nyt! Ha nem j√∂n √∂ssze, akkor m√©g mindig meg lehet a parlamenti biztos helyetek p√°r √©vre, amit persze m√°r sok magyar termel√Ķ, v√°llalkoz√≥, nyugd√≠jas √©s meg nem sz√ľletett magyar gyermek m√°r nem fog nagy ov√°ci√≥val √ľnnepelni! Gondold ezt √°t! Ha engem tiltasz a „saj√°tjaidt√≥l”, akkor a kend√Ķzetlen igazs√°got tiltod, s nem leszel k√ľl√∂nb, mint azok, akik ellen te magad is ringbe sz√°llt√°l, hatalmasat √©s er√Ķn fel√ľl √°ldozva! B√°rmilyen szembes√≠t√©st v√°llalok b√°rkivel mindezekben a k√©rd√©sekben √©s aj√°nlom, hogy a k√∂d√∂s√≠t√Ķk befoly√°s√°t cs√∂kkentsd, vagy sz√ľntesd meg teljesen. Be vannak √©p√ľlve, ezt tudhatod. A sum√°ks√°g nem az asztalom √©s szavaimmal nem b√°ntani akartam, sem s√©rteni m√°sokat, hanem mindez csak √ļgy kik√≠v√°nkozott bel√Ķlem. Minden mondatom m√∂g√∂tt okok vannak, s nehezen c√°folhat√≥ t√©nyek. Torockait√≥l j√∂tt vissza hozz√°m, hogy paranoi√°snak tartotok, de az a rossz h√≠rem, hogy nem vagyok az. Kin√Ķttem abb√≥l a korb√≥l, de rossz h√≠r, hogy 30 √©v k√∂r√ľl szokott berobbanni azokn√°l, akik erre hajlamosak √©s az addig lappang√≥ t√ľnetek explicitt√© v√°lnak. A t√©nyek makrancos dolgok!
V√°rom v√°lasz√°t mindenkinek, aki √ļgy √©rzi, hogy √©rintve van ezekben a k√©rd√©sekben! Nincs t√∂bb √©v√ľnk arra, hogy most nagyot hib√°zva sz√ļrjuk el. Ez nem egy √≥voda, ahol majd a csal√°s ut√°n a dadus √ļjra le√ľl vel√ľnk k√°rty√°zni √©s eln√©zi nek√ľnk, hogy a Fekete P√©terre r√°√ľlt√ľnk, vagy direkt kiveszi a kez√ľnkb√Ķl, mert szeretn√©, ha siker√©lm√©ny√ľnk lenne. M√°rpedig van Fekete P√©ter a pakliban √©s ez a lap ebben a leoszt√°sban nem hozz√°m ker√ľlt. Ha megengeded, sz√≠vesen kiveszem a paklib√≥l √©s ut√°na nem fognak ezek a feket√©k t√∂bb vizet zavarni, de akkor meg az lesz a baj, hogy nem lesz√ľnk egyenrang√ļ j√°t√©kosok. Err√Ķl pedig m√°r v√©gk√©ppen nem √©n tehetek!
Maradok tisztelettel minden jobbikos felé is az, aki voltam eddig is!

Szebb j√∂v√Ķt!

2009-12-09
Posta Imre”

http://szentkoronatarsasagbaratikore.ning.com/profiles/blogs/posta-imre-weboldala-nyilt

Szerintem akkor most lehet gondolkozni az eddig megjelent √©s nem t√Ķlem sz√°rmaz√≥, hanem elk√∂telezett p√°rth√≠v√Ķk, p√°rttagok, vezet√Ķk toll√°b√≥l √©s m√©dia-t√°r√°b√≥l sz√°rmaz√≥ hivatkoz√°sokat. Itt √ļjra belinkelem a kecskem√©tiek nyilatkozat√°t, de csak az eml√©kezni √©s elm√©lkedni v√°gy√≥k kedv√©√©rt.

Link

Link

Link

Most pedig el lehet d√∂nteni, hogy ki hazudik √©s ki pr√≥b√°lt id√Ķben √©breszteni? No nem az√©rt, hogy a Likud-Fidesz √©s Olstein-Orb√°n ett√Ķl er√Ķsebb lehessen, hanem az√©rt, hogy mindenki tiszt√°ban lehessen a val√≥di j√°t√©k val√≥di szab√°lyaival.

HozzŠszůlŠsok

# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 08 17 ¦ 14:20:55
Hopp√°! Hopp√°!

Most akkor ez t√©nyleg Robi nyilatkozata? (Nagyon √ļgy fest!)

Mi az hogy Durci Dóra kér helyreigazítást Kiss Róbert nevében?
Hol vagy Robi?
Er√Ķs√≠tsd meg hogy ez val√≥ban a te nyilatkozatod, vagy azt er√Ķs√≠tsd meg hogy ham√≠sitv√°ny!

József Attila - Két hexameter
M√©rt legyek √©n tisztess√©ges? Kiter√≠tenek √ļgyis!
M√©rt ne legyek tisztess√©ges! Kiter√≠tenek √ļgyis.
1936. nov.-dec.


:o
# | postaimre postaimre - 2010 08 17 ¦ 14:23:55
Sz-M, nem mindegy, hogy eredeti, vagy hamisítvány, ha igaz? Szerinted? Azért vezettem fel, mert ha hamis, akkor is igaz, de ha Duro azt mondja, hogy nem valódi, attól még igaz lehet, hisz a tények, makacs dolgok.
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 08 17 ¦ 14:48:48
Imre!

Tudom √©n, hogy szar van a palacsint√°ban, csak azt is tudni akarom, hogy ki az aki szorongatja-pr√©selgeti kifel√© bel√Ķle!
# | figyelo figyelo - 2010 08 17 ¦ 15:20:41
A Pentagon pontosabban jósol, mint Nostradamus (vagy csak megHAARPolja, amit jósol?):

2010-re itt a j√©gkorszak a Pentagon el√Ķrejelz√©se szerint

2004. február 13., péntek 12:00 | Frissítve: 2004. február 13. http://index.hu/t...klima0212/

Az ember által kibocsátott CO2 viszonya a globális CO2 szinthez képest:

i24.photobucket.com/albums/c49/IgnoranceIsntbliss/AGI/ManhattanProject/2hands/human-global-warming.jpg

A naptev√©kenys√©g √©s a f√∂ldi h√Ķm√©rs√©klet viszonya:

www.space.com/images/suncycle_temps_0108_02.gif

Az antarktiszi j√©gminta-elemz√Ķ Vostok kutat√≥√°llom√°s adatai:

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c2/Vostok-ice-core-petit.png

Hol itt a probl√©ma? Nincs is, de csin√°lnak. Ugyanazok, akik most √©pp a G√°rd√°t bomlasztj√°k, val√≥sz√≠n√Ľleg hasonl√≥an b√°bsz√≠nh√°zi k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt...
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 08 17 ¦ 16:03:24
Na most meg telefonon jelentkezett???

Na ez a Stop.hu egy vicc!

M√°r az sem lepne meg ha m√©gvalaki felh√≠vn√° √Ķket, hogy az aki az el√Ķbb telefon√°lt az nem Kiss Robi volt!

A tököm tele van már az összes vándor-církusz médiával!

Angry
# | postaimre postaimre - 2010 08 17 ¦ 19:17:34
9323, emelkedj√ľnk fel√ľl! De min is? A hazudoz√°son, vagy a tiszt√°nl√°t√°son, vagy csak √ļgy √∂nmagunkon.
Egy√©bk√©nt igaz, mert itt m√°r sokan √©s pontosan tudjuk, hogy nincs √ļj a NAP alatt, de a r√©szletek √©s Bukovinai pozit√≠v list√°ja miatt nem √°rt szeml√©zgetni.
# | keepfargo keepfargo - 2010 08 17 ¦ 20:06:47
Viharok mindenfelé....
a hazai biliben is...

T.B.Sz.
# | taskeszi taskeszi - 2010 08 17 ¦ 20:10:21
Nem √∂nmagunkon,hanem a hazudoz√°son,√©s a h√ļsosfaz√©kf√ľl szor√≠t√°son kell fel√ľlemelkedni!

√Črtem √©n,hogy a Jobbik azt hiszi,hogy a zsir√°f orr√°nak √°rny√©k√°ban m√©g kih√ļzhatja egy kis ideig,√©s ha el√©g sima nyelvvel rendelkezik,t√°n m√©g meg is gazdulhatnak egyesek.

De k√©rem!Hol a tisztess√©g,hol a becs√ľlet,√©s hol j√°ttszik itt szerepet az olyan fennen hirdetett,√©s t√Ľzzel-vassal hangoztatott Szent Korona Tan?

Hol van mindaz,ami a szavaz√°si kamp√°nyban elhangzott?
Mi√≥ta a hazugs√°ggy√°rban √ľlnek,semmi m√°s nem t√∂rt√©nik a Jobbik h√°za t√°j√°n,mint botr√°ny,√©s intrika,sz√≠nh√°z,√©s cirkusz.
Annyi f√©lrevezetett ember hallgat most √∂sszeszor√≠tott fogakkal,√©s m√©lt√°n sz√©t√°rad√≥,sejtpuszt√≠t√≥ d√ľhvel,hogy ha ezek neki menn√©nek a hatalomnak,k√Ķ-k√∂v√∂n nem maradna!

De vigy√°zz Jobbik,mert ebb√Ķl Ti sem j√∂tt√∂k ki j√≥l,mert vel√ľk egy√ľtt mentek a s√Ľlyeszt√Ķbe,vesztek,√©s zuhantok a semmibe!
Mondj√°tok:"de h√°t mit kellett volna tenni"?
Ha l√°tt√°tok mi ennek az √°ra,akkor bele sem kellett volna menni a j√°t√©kba,ha meg nem,akkor most kellene sz√°mot vetni a lelketek ismerets√©g√©vel,√©s ki√°llni,√©s kimondani,hogy ENNYI,√ČS NEM TOV√ĀBB!

De Ti f√©ltek,f√©ltek a hal√°lt√≥l,f√©ltek a kudarct√≥l,√©s f√©ltek a h√ļsosfaz√©k helyett a krumplis faz√©kt√≥l!

Ti bajotok!
De azok a j√≥ sz√°nd√©k√ļ,√©s tenni is akar√≥ Magyarok,akik most zavarodottan n√©znek sz√©t,hogy most hov√°,merre,azok bizony a Ti lelketeken sz√°rad!

Emelkedjetek fel√ľl a hazugs√°gon,n√©zzetek sz√©t a vil√°gban,elm√©tekben id√©zz√©tek f√∂l a Szent Koron√°t,√ēseitek szellem√©t,√©s hozzatok v√©gre √°ldozatot!
Jobbik szavazók,Gárdisták!
Ti akik most nem b√≠ztok m√°r senkiben,√©s senkiben,k√©rj√©tek a Teremt√Ķ Isten segedelm√©t,tiszta sz√≠vvel,√©s tiszta l√©lekkel,√©s megtal√°lj√°tok a helyes ir√°nyt,eljuttok oda,√©s azokhoz,akikhez m√°r r√©g k√≠v√°nkoztatok!
Ne hagyja mag√°t senki becsapni!
# | vivo vivo - 2010 08 17 ¦ 20:14:44
Az izraeli rendk√≠v√ľli √°llapot stimmelhet!

Ir√°n 21.-√©n akarja ind√≠tani leg√ļjabb atomer√∂m√ľv√©t!:)

Ha ezt Izrael meg akarja akadályozni akkor a kabbalista számmisztika szerint az egyik legmegfelelöbb dátum holnap lehetne a támadásra.
18 = Achtzehn Gebet (18-as imádság)(A nap kezdete, a felemelkedés kezdete. A fele pedig a 9 ) (911)
2010.08.18. = 11 ((Bund des Fleisches, Bund der Beschneidung. (A h√ļs sz√∂vets√©ge, a k√∂r√ľlmet√©l√©s sz√∂vets√©ge) Elrejtett jelent√©s amit csak beavatottnak szabad tudnia. A 11 az isten nev√©nek a fele a JHWH-b√≥l )

Na majd meglátjuk! Alszunk még rá egyet!;)
# | taskeszi taskeszi - 2010 08 17 ¦ 20:40:41
Elhinném kedves Csenge,ha mindegyik megtette volna!
Bizony√°ra vannak olyanok,akiknek h√°nyhatn√°ja van az eg√©szt√Ķl,de az egyes emberek cselekedete,nem menti f√∂l a t√∂bbit a cselekv√©s al√≥l,√©s nem rehabilit√°lja a hazugs√°g al√≥l sem!
Ha azt mondja,hogy a mandátumáról mond le,és megindokolja miért,akkor hiszek neki!
Felek,hogy a renomé igazítás miatt ezt az embert választották!

Parlament√°lis p√°rtokr√°ci√°ban,nem lehet a Szent Koron√°t sem k√©pviselni,sem m√Ľk√∂dtetni!

A Szent Korona Alkotmányt ismerni kéne mindenkinek!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 1.07 mŠsodperc
83,601,895 egyedi lŠtogatů