Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Villámnézet

Napl√≥Kezdj√ľk D√©l-Amerik√°ban. Bol√≠via elismerte a F√ľggetlen Palesztin √Āllamot! Chavez ezt√°n rendeletekkel ir√°ny√≠thatja Venezuel√°t, pont mint h√°bor√ļs id√Ķkben szokt√°k. Igaz, hogy Magyarorsz√°gon a zsid√≥-USA mint√°ra m√°r j√≥ ideje ez van, de err√Ķl az √°tlag feletti √©rtelmi fogyat√©kos magyarnak fogalma sincsen. K√∂zben Chile meg√∂rvendeztette Izraelt, mert robotrep√ľl√Ķg√©pek beszerz√©s√©re ki√≠rt tender√©n h√°rom izraeli c√©g maradt talpon. Ugyan a zsid√≥ nem is tudja, hogy most demonstr√°lta √©ppen, hogy legal√°bb h√°rom terror-c√©g foglalkozik n√°luk ilyesmivel, de majd r√°j√∂nnek erre is. Ilyen darabokr√≥l van sz√≥!
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!
Egy√©bk√©nt a most pakiszt√°ni ter√ľleteken v√©grehajtott, legal√°bb 54 √°rtatlan t√°lib ellen√°ll√≥ hal√°l√°t okoz√≥ NATO oper√°ci√≥kban is hasonl√≥, t√°vir√°ny√≠tott g√©peket haszn√°ltak.
Az ukr√°n parlamentben volt egy kis vereked√©s a zsid√≥k √©s a nem zsid√≥k k√∂z√∂tt, ugyanis a zsid√≥k elfoglalt√°k a parlament trib√ľnj√©t, mert nem tetszett nekik, hogy Tyimosenko nem hagyhatja el Kievet. Hogy is van a n√≥ta: „J√ļlia nem volt se jobb se t√∂bb min√°lunk! J√ļlia nem volt se j√≥ se sz√©p! J√ļlia nem akar a f√∂ld√∂n j√°rni, f√∂lsz√°ll ink√°bb a fej√ľnk f√∂l√©!” (Napoleon Bulvar)

http://www.hirtv.hu/kulfold/?article_hid=353784
Link

K√∂zben f√©ny der√ľlt arra is, hogy a Ludmilla Grossman ukr√°n p√°rvez√©r perli Tel-Avivban az √°ltala a rend√Ķrs√©gnek megrendelt 100 db Glock-17-e pisztolyok √ľgy√©ben azt a zsid√≥ c√©get, amelyik febru√°rra √≠g√©rte a kifizetett fegyverek lesz√°ll√≠t√°s√°t, de mazt m√°r nem tette meg. Az ukr√°n zsid√≥ √©s az izraeli zsid√≥ remek √ľzleti partnerek, ha fegyverr√Ķl van sz√≥!

Glock-17
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

Azt√°n itt van a k√∂vetkez√Ķ csomag is. A franci√°k megt√°mogatj√°k Libanont 100 db. tankelh√°r√≠t√≥ rakett√°val, a zsid√≥k legnagyobb √∂r√∂m√©re. Nagyon kellemetlen lehet megpirulni a Merkav√°kban.

Francia szeretetcsomag Libanonnak
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

De ha m√°r katonai egy√ľttm√Ľk√∂d√©sr√Ķl volt sz√≥, akkor most siker√ľlt kijel√∂lni Izrael √©s Ciprus tengeri kereskedelmi hat√°rait is √©s ez strat√©giai l√©p√©snek sz√°m√≠t! Legal√°bbis azt hiszik.

Ciprus-Izrael határzóna
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

Mindezekre v√°laszul az orosz kezdi sorra venni strat√©giai csap√°sm√©r√Ķ eszk√∂zeit √©s jelezte, hogy folyamatosan friss√≠ti az √°llom√°nyt √©s felfejleszt√©s alatt tartja s esze √°g√°ban sincs leszerelni √Ķket, s√Ķt.

Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

El√Ķker√ľlt a leger√Ķsebb darab is, mely 10 robban√≥fejet tartalmaz √©s m√©g hossz√ļ √©vekig √°ll majd hadirendben, ha csak addig el nem pukkantj√°k valahol.
„Satan”
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!
Tal√°n az sem meglep√Ķ, hogy Liebermann sietve √ľdv√∂z√∂lte az EU Atomkutat√≥ Tan√°cs (CERN)-hez val√≥ csatlakoz√°s√°nak kedvez√Ķ fogadtat√°s√°t √©s ezt a zsid√≥ diplom√°cia siker√©nek titul√°lja, holott mindez m√°r a k√©nyszer√≠t√Ķ eszk√∂z√∂k hat√°sa.


„Szia Imre!

Ma √∂sszesen n√©gy helikoptert l√°ttam Budapest felett d√©lut√°n, 10-20 percenk√©nt egym√°s ut√°n, ebb√Ķl h√°rom innen nagyj√°b√≥l Esztergom fel√© n√©z√Ķ ir√°nyba tartott (persze nem tudom hov√°), a negyediket keletnek l√°ttam rep√ľlni (b√°r lehet, hogy ez nem jelent sokat, ha minden igaz, az els√Ķ is tett m√©g egy hurkot Budapest felett/k√∂rny√©k√©n, √©s √≠gy k√©tszer is l√°ttam).
Egyik sem a megszokott s√°rga ment√Ķhelikopter volt, az utols√≥ h√°rom a k√©pen l√°that√≥ t√≠pus√ļ volt, ill. fest√©st viselte.

Üdvözlettel:

Szia Imre. Mostm√°r igaz√°n utolj√°ra √≠rok :), gondolom, hogy szakmailag van err√Ķl ismereted, de a biztons√°g kedv√©√©rt m√©gis meg√≠rn√°m, hogy az az utols√≥ h√°rom helikopter amit ma l√°ttam - mint sz√°momra id√Ķ k√∂zben kider√ľlt - rend√Ķrs√©gi helikopter volt.”

http://www.google.hu/images?hl=hu&biw=1024&bih=600&gbv=2&tbs=isch%3A1&sa=1&q=rend√Ķrs√©gi+helikopter

Link


Rend√Ķrs√©ginek √°lc√°zott zsid√≥ mozgol√≥d√°s
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

Megjegyzem, hogy T√∂k√∂l zsid√≥-b√°zisr√≥l is hasonl√≥k szoktak repkedni - n√©ha k√∂tel√©kben - √©s sokszor oda-vissza egy nap 4-5-sz√∂r is, pedig nem tudok arr√≥l, hogy a Mossad lerakaton k√≠v√ľl m√°s is lenne ott.

A fokozott nemzeti √©rz√ľlet m√°mor√°ban eljutottunk id√°ig is, azt is tudjuk, hogy a Fidesz-zsid√≥ vissza akarja hozni a c√≠meres lobog√≥nkat is! Nagyon sz√©p ez mind, de igaz√°n √∂r√ľlni csak akkor fogok tudni, ha az utols√≥ ellens√©g√ľnk is el lesz hantolva √©s ott m√°r ki lehet t√Ľzni a lobog√≥t is.

A Szent Korona, mint k√∂lt√Ķp√©nz
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

http://www.hungarycard.hu/index.php?p=news/new&hirid=785
Link
Nos, nyilvánvaló, hogy a mossad érzékeli, hogy ezeket a folyamatokat már nem igazán tudja irányítani, ezért bevetették Kolompért is, aki Orbán, s Orbánt, aki meg Orsós, aki meg Olstein! Ezt hallgassátok csak meg, mert érdemes!
S.T√≥th Anik√≥ √ļjs√°g√≠r√≥, Oroszl√°n Szonyja √©s Demcs√°k Zsuzsa keresztez√Ķd√©se, tipikus zsid√≥ le√°nyz√≥. A szociol√≥gus fi√ļ sem kutya, de kezd √©bredezni, igaz, hogy a magyar t√∂rt√©nelem zsid√≥ v√°ltozat√°val van m√©g megb√Ľv√∂lve. J√≥, hogy ma m√°r a cig√°nyk√©rd√©st ny√≠ltan k√©nytelenek elemezgetni, mert m√©g a zsid√≥ h√°bor√ļ el√Ķtt balh√°t akarnak. A rend√Ķrs√©gr√Ķl ki√°ll√≠tott v√©lem√©ny, az igazs√°gszolg√°ltat√°sr√≥l, politikusokr√≥l mondott v√©lem√©ny annyit takar, hogy a cig√°nyszapor√≠t√°s sz√°nd√©koss√°ga miatt a bag√°zst egyszer√Ľen likvid√°lni kellene! Most besz√©l cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļr√≥l, amikor k√ľsz√∂b√∂n a glob√°lis zsid√≥-elh√°r√≠t√≥ h√°bor√ļ?
http://kuruc.info/r/35/71166/
Link
De ha m√°r Olsteinr√≥l van sz√≥, akit sokan nem l√©tez√Ķnek tartanak, most kaptam egy sz√∂sszenetet, ami igazolja, hogy m√©giscsak √©berek a h√©berek!
„lice Ollstein: A v√°ndorl√≥ zsid√≥- √ćzetlen propaganda.
Alice Ollstein
Az ut√≥bbi n√©gy √©vben seg√©dtan√°rk√©nt dolgoztam egyh√°zi iskol√°nkban. Szerettem m√°sodikosaimat tan√≠tani els√Ķ h√©ber bet√Ľikre. Szeretem l√°tni, mikor hatodikosaink megtal√°lj√°k Izraelt a t√©rk√©pen. DE legjobban azt szeretem, hogy munk√°m kapcsolatot ad a j√ļdaizmushoz √©s Izraelhez, ahova rem√©lem, el tudok utazni tanulm√°nyaim sz√ľnet√©ben. Ez√©rt fogadtam el nagyap√°m megh√≠v√°s√°t az √©vi amerikai-izraeli kapcsolatok bizotts√°g√°nak (AIPAC) tal√°lkoz√≥j√°ra Washington D.C.-ben, ahol t√∂bb mint 1000 di√°kkal √©s 40000 feln√Ķttel egy√ľtt vitatkoztunk Izrael j√∂v√Ķj√©r√Ķl. Sajnos, a konferencia ut√°n magamat manipul√°ltnak, zavartnak √©reztem √©s undort √©reztem sok minden ir√°nt, amit ott l√°ttam.
El√Ķsz√∂r azt t√Ľnt f√∂l a konferenci√°n a nagysz√°m√ļ r√©sztvev√Ķ mellett, hogy az ijedts√©g √©s siettet√©s mesters√©gesen f√∂l√©p√≠tett l√©gk√∂re volt megfigyelhet√Ķ. Az √ľreges teremben, melyben √©tkezt√ľnk, √©s melyben √ľl√©seink voltak, mindig dr√°mai klasszikus zen√©t j√°tszottak, v√∂r√∂s f√©nyek, √©s hatalmas plak√°tok, hirdett√©k, hogy "Itt az id√Ķ". Mindez a terrorizmusr√≥l k√©sz√≠tett fotomont√°zsokkal volt kombin√°lva, melyeket hat hatalmas k√©perny√Ķre vet√≠tettek, a k√∂z√∂ns√©ged a "V√©dd meg Izraelt" szenved√©llyel t√∂lt√∂tte f√∂l, amit a legt√∂bben lelkes√≠t√Ķnek tal√°ltak. Mikor befejezt√ľk az eb√©det, a k√∂z√∂ns√©g, √ļgy t√Ľnt, mindenbe beleegyezett volna, hogy t√°mogassa Izraelt, a h√°bor√ļba is.
A konferencia konzervat√≠v ir√°nya nyilv√°nval√≥ lett, amikor ezt a t√©m√°t v√°lasztottam: "Hogy l√°tj√°k a demokrat√°k √©s a republik√°nusok az idegen √ľgyeket" els√Ķ √ľl√©sem t√©m√°j√°ul. A republik√°nus sz√≥nok, John Podhoretz a The New York Postt√≥l besz√©lt el√Ķsz√∂r, √©s √∂v√© volt az els√Ķ √©s utols√≥ sz√≥ szinte minden k√©rd√©sben. Podhoretz megs√©rtette a demokrata p√°rtot, √Ķket skizofr√©nnak √©s gy√∂ng√©nek nevezve, mert bizonyos k√©rd√©sekben megosztottak, √©s a demokratikus tiltakoz√°sokat az iraki h√°bor√ļ ellen helytelennek √©s vesz√©lyesnek min√Ķs√≠tette.
A demokrata sz√≥nok, Simon Rosenberg, a New Democratic Network eln√∂ke √©s alap√≠t√≥ja v√°laszolt. Vita, mely a p√°rt eg√©szs√©g√©nek a jele, fontos minden demokr√°ci√°ban. Sz√≥lt az iraki h√°bor√ļ rossz c√©lra val√≥ haszn√°lat√°r√≥l: A republik√°nus p√°rt csak a nyer√©ssel t√∂r√Ķdik, ami nem el√©g. Kultur√°lisan is gy√Ķzn√ľnk kell. A h√°bor√ļt √©s a b√©k√©t is meg kell nyern√ľnk. A republik√°nusok megnyert√©k a h√°bor√ļt, de elvesztett√©k a b√©k√©t.
Podhoretz f√©lbeszak√≠totta, mondv√°n, hogy a demokrat√°knak loj√°lisaknak √©s engedelmeseknek kell lenni√ľk a h√°bor√ļ t√°mogat√°s√°ban, nem ellens√©gesnek.
Az eb√©did√Ķben tartott plen√°ris √ľl√©seken tanultam a legt√∂bbet orsz√°gunk szellemi hozz√°√°ll√°s√°r√≥l √©s vitatkoz√°si m√≥dj√°r√≥l. Minden sz√≥nok a k√∂z√∂ns√©g legm√©lyebb f√©lelmeire √©s legnagyobb rem√©nyeire hivatkozott. N√©gy nap ut√°n is sz√≥rakoztatott, hogy milyen egyszer√Ľ volt √°ll√≥ tetsz√©snyilv√°n√≠t√°st kapni a k√∂z√∂ns√©gt√Ķl. Olyan k√∂zhelyek, mint "hiszek a demokr√°ci√°ban" vagy "hiszek Izraelben" is f√∂l√°ll√≠totta a k√∂z√∂ns√©get. Mennyi politikai er√Ķ √©s b√°tors√°g kell ahhoz, hogy azt mondjam: " meg akarom v√©deni Izraelt" izraelbar√°t aktivist√°k ezrei el√Ķtt? √ögy t√Ľnt, a h√≠zelg√©s is m√Ľk√∂dik, mikor a jelenlegi Izraeli minisztereln√∂k azt mondta: "H√°las Istennek, hogy l√©tezik az AIPAC".
√Āltal√°ban az volt az √©rz√©sem, hogy a konferenci√°n minden t√©ma feh√©r vagy fekete. Vagy Izrael mellett vagy, vagy ellene. Vagy demokr√°ciabar√°t vagy, vagy gonosz rendszereket t√°mogatsz, ahogy az izraeli minisztereln√∂kjel√∂lt, Benjamin Netanyahu kifejezte, "A vil√°g egy r√©sze ellenzi a terrort, a m√°sik r√©sze kib√©k√≠ti."
A sz√≥nokok √©s az inform√°ci√≥s vide√≥k nem hagytak sz√ľrke ter√ľletet, nem volt hely p√°rbesz√©dre, √©s k√ľl√∂n√∂sen nem ellenv√©lem√©nyre. K√ľl√∂n√∂sen feszengtem, amikor az AIPAC Hitler √©s az ir√°ni eln√∂k, Mahmoud Ahmadinejad k√∂z√∂tt √°ll√≠tott f√∂l p√°rhuzamot. M√©g dr√°maibb klasszikus zene hangj√°ra a hat hatalmas k√©perny√Ķn hol Hitler moindott zsid√≥ellenes besz√©det, hol Ahmadinejad Izael-elleneseket. A h√≠res holokauszt ut√°ni "soha t√∂bb√©" jelsz√≥ t√Ľnt f√∂l p√°rszor. Minden arra volt be√°ll√≠tva, hogy meggy√Ķzze a k√∂z√∂ns√©get, hogy nyilv√°nval√≥an j√∂n az √ļj holokauszt, ha nem tesz√ľnk id√Ķben ellene. Nem vitatom, hogy az ir√°ni eln√∂k holokauszttagad√≥, √©s azt sem, hogy meg tudn√° t√°madni Izraelt, de kifog√°som van az ellen, hogy √ľgyes hanganyaggal √©s tarka k√©pekkel arra k√©nyszer√≠tenek, hogy azt higgyem, √Ķ maga az √∂rd√∂g.
A k√©perny√Ķk feket√©be v√°ltottak, √©s megkezd√Ķdtek a besz√©dek, √©s √©szrevettem a szavak m√∂g√∂tt a harci ki√°lt√°st. Az ENSZ k√∂vet, John Bolton f√°jdalmas √©s k√©zzelfoghat√≥ k√∂vetkezm√©nyekkel fenyegette Ir√°nt, √©s ahogy Dick Cheney aleln√∂k mondta: " A terrorist√°k adat √ľzentek a civiliz√°lt vil√°gnak, de mi gy√Ķzni fogunk". A legfurcs√°bb feloszt√°st is √©szrevettem: vagy h√°bor√ļp√°rti vagy, vagy holokauszt p√°rti.
A sok √Ķr√ľlts√©g mellett voltak olyan r√©szei a konferenci√°nak, amelyeket √©lveztem. El√Ķsz√∂r is, hogy zsid√≥k ezrei laknak ugyanabban a sz√°llod√°ban. Olyan kifejez√©seket lehetett gyakran hallani az el√Ķt√©rben, hogy "odasleppeln√©d a csomagomat a szob√°mhoz?" vagy "√ļgy svitzelek (izzadok), mint egy diszn√≥". Tetszett nekem, hogy az eg√©sz orsz√°gb√≥l di√°kokkal tal√°lkozhatok, f√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy politikailag egyet√©rtettem-e vel√ľk. Hogy meghallgathattam mindh√°rom izraeli minisztereln√∂kjel√∂ltet m√Ľholdon kereszt√ľl, szint√©n megfizethetetlen√ľl j√≥ volt. De v√©gs√Ķ soron, miut√°n visszat√©rtem a konzervat√≠v sz√∂rny gyomr√°b√≥l, sz√≠vemb√Ķl t√°mogatom Izraelt, de nem t√°mogatom az AIPAC-ot.
Alice Ollstein fels√Ķbb √©vfolyamos k√∂z√©piskol√°s a Santa Monica High School-ban.”
http://www.jewishjournal.com/home/preview.php?id=15634
Link

M√©giscsak jelentkeznek az Olsteinok? Vitya, most d√∂ntsd m√°r el, hogy cig√°ny vagy-√©, vagy zsid√≥, ha m√©r a fekete sereggel, cig√°ny maffi√≥z√≥kkal kvaterk√°zol √©s √°br√°ndozol a kaz√°r cs√°sz√°rs√°gr√≥l. Szerinted mi lesz ennek a v√©ge, te neurotikus g√∂rcs? Meg√©rtelek, hidd el, hogy kor√°bbi megb√≠zhat√≥ embereid poz√≠ci√≥ba helyezve azt hiszed, hogy sz√°m√≠t ez m√©g valamit? Tegnap kaptam meg a Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g √ļj biztons√°gi f√Ķn√∂k√©nek bemutatkoz√≥ level√©t. Itt fogtam a hasam a kacag√°st√≥l! Holl√≥ Attila, volt koll√©g√°m –egy√©bk√©nt remek szakember volt- √©s a kor√°bbi Orb√°n korm√°ny alatt volt Viktorka szem√©lyi test√Ķreinek vezet√Ķje, majd pedig a „buk√°s” ut√°n kiemelt t√∂rzstisztk√©nt m√©g vagy n√©gy √©vig kapta a kb. 500 ezret havonta –sokadmag√°val-, √©s most hirtelen el√Ķker√ľlt. R√©gi ismerets√©g√ľnkre hivatkozva v√°laszoltam is az ismertet√Ķ √ľzenetre egy sz√≠vb√Ķl j√∂v√Ķt, s rem√©lem pontosan √©rti, hogy mir√Ķl is van sz√≥.

2010/12/17 Holló Attila Csaba

Üdvözlettel:

Holló Attila
igazgató

Biztonsági Igazgatóság

Telefonszám: +36/1-4577-988 begin_of_the_skype_highlighting              +36/1-4577-988      end_of_the_skype_highlighting
Fax sz√°m: +36/1-4577-306
e-mail: hollo.attila@nmhh.hu
Posta: 1525 Budapest, Pf.:75.
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Web: www.nmhh.hu

„Attil√°m, a Magyarok Istene tartson meg t√©ged er√Ķben eg√©szs√©gben! √ögy l√°tom siker√ľlt integr√°l√≥dnod v√©gre. √Ėr√∂mmel olvastam az √©rtes√≠t√©st √©s √∂r√ľl√∂k neki, hogy √©ppen a NMHH-hoz ker√ľlt√©l, mert j√≥ es√©ly van arra, hogy a k√∂zelj√∂v√Ķben form√°l√≥d√≥ zsid√≥k elleni honv√©d√Ķ h√°bor√ļban √©s m√©g azt megel√Ķz√Ķen sok lesz onnan is az √°ldozat. Egyre k√©rlek- r√©gi ismerets√©g√ľnkre val√≥ tekintettel! Ne l√©gy √ļtban azoknak, akik elv√©gzik a sz√ľks√©ges beavatkoz√°sokat a magyar nemzet biztons√°ga √©rdek√©ben. Ha nem √©rted mibe cseppent√©l, olvasd a www.postaimre.tk oldalt. Orb√°n zsid√≥-cig√°nynak √©s band√°j√°nak mindenk√©ppen v√©ge van, ahogy az el√Ķdeinek is befellegzett. Int√©sem vedd komolyan s respekt√°ld, k√©rlek, hogy t√∂bbet √©rtetek nem tehetek, mint sz√≥lok, hogy ne szapor√≠ts√°tok a sz√ľks√©ges √°ldozatok sz√°m√°t, mert √≠gy is lesznek elegen! ha mossados kapcsolatod van, akkor sz√°mold fel gyorsan, ha pedig nem tudod, akkor im√°dkozz!

√Āld√°s!

Posta Imre”
J√≥ tudni, hogy ann√°l a hivataln√°l is van egy bar√°tom, ahonnan sz√°m√≠tani lehet a hivatalos m√©diaterrorra √©s a k√∂zelj√∂v√Ķ h√°bor√ļs esem√©nyei k√∂zt ezen hivatal zsidajai √©s haza√°rul√≥nak min√Ķs√ľl√Ķ „magyar” kiszolg√°l√≥ szem√©lyzete ugyan√ļgy ker√ľl elsz√°moltat√°sra, mint b√°rmely ellens√©ges, felforgat√≥ tev√©kenys√©get folytat√≥, a magyar nemzet biztons√°g√°t vesz√©lyeztet√Ķ kaz√°r hivatal. Az NBH, √ļgy √©rz√©kelem, hogy ma m√°r nyeli az inform√°ci√≥s-galusk√°kat rendesen, s ebben is b√≠zok, hogy kik√ľld Holl√≥hoz is egy kontaktot √©s seg√≠t neki eligazodni abban a vil√°gban, ahol m√©g √Ķk is nagyon keresik a hely√ľket, de nem tal√°lj√°k.
Tegnap m√°r olyan szalagc√≠meket hoztak a lapok, hogy mindenk√©ppen lesz h√°bor√ļ, csak az a k√©rd√©s, hogy mikor! Nos, eddig siker√ľlt elh√ļzni √©s lehet m√©g csipetnyit, de a holtpont felett vagyunk nagyon is √©s itt bizony az elm√ļlt legal√°bb sz√°z esztend√Ķ elsz√°moltat√°s√°nak s√ľrg√Ķs ideje van.

HozzŠszůlŠsok

# | postaimre postaimre - 2010 12 18 ¦ 13:49:52
kasar, nem felt√©tlen√ľl r√°ngat√≥zik, b√°r ha k√∂t√©l csavarodik a g√©g√©j√©re, az m√°s. Bizony sok dolog lesz, de lesz itt sok dolgos is, mert nem lesz m√°s v√°laszt√°suk, nem hogy szavaz√°suk lenne! Az√©rt pakoltam √≠gy √∂ssze a h√≠reket, hogy az ellens√©g is √©rtse, de m√©g Bin Nuni is, hogy a nagyk√∂vets√©g alatt l√©v√Ķ nagyk√∂vets√©g nem lesz el√©g b√ļv√≥helynek. Dagant ugyan visszal√©ptett√©k, de ezzel m√©g nem lettek lerendezve a sz√°ml√°k √©s azokat ki kell egyenl√≠teni!
# | parlagfu parlagfu - 2010 12 18 ¦ 13:54:09
Bel√©gondolt valaki abba, hogy a n√©ps√©g h√°ny sz√°zal√©ka √©rintett b√Ľnr√©szes, vagy b√Ľnp√°rtol√≥i min√Ķs√©gben a helyzet kialakul√°s√°ban, fenttart√°s√°ban? 90-95%? Ehhez milyen a gyal√°s√≥ t√Ľzgyorsas√°ga?
# | Csipi Csipi - 2010 12 18 ¦ 17:04:42
Imre, ezek a helikopterek Ferihegyr√Ķl szoktak felsz√°llni, l√°ttuk is √Ķket k√∂zben. Kb. 20 percenk√©nt fordultak, √©s √ļgy √©rezt√ľk mintha mindent figyeln√©nek, benn√ľnket is bele√©rtve. (Ha el√Ķbb tudom hogy nagyobb jelent√Ķs√©get kell tulajdon√≠tani nekik, akkor csin√°ltam volna eg√©sz k√∂zeli fot√≥t)
# | gabi gabi - 2010 12 18 ¦ 17:46:07
Mi√©rt van az, ha egy zsid√≥ √≠r v√©lem√©nyt a saj√°t faj√°r√≥l, akkor ell√°gyulok? Honnan ez az √Ķsi √∂szt√∂n, hogy mindig megbocs√°tunk (hirtelen bej√∂tt a k√©pbe Koncz Zsuzsa dala, hogy mi mindig mindent megbocs√°tunk)? Nem lehet, hogy ez okozza a veszt√ľnket? Hogyan lehet ebb√Ķl kim√°szni? T√©nyleg nem megy √∂l√©s n√©lk√ľl?
# | fsavanyu fsavanyu - 2010 12 18 ¦ 17:46:51
Aki elment szavazni, az mind szellemi fogyat√©kos! Az elmult20 √©valatt megtanulhattavolna, hogy nincs √©rtelme a n√©p r√©sz√©re. CSak a kiv√°lasztottak baromkodnak vel√ľnk, amit fel√©p8tett√ľnk azt elveszik mindent ellopnak! A barom meg x el r√°juk.
# | gabi gabi - 2010 12 18 ¦ 17:54:52
Folytatom a k√©rd√©seimet: mi√©rt nek√ľnk van folyton b√Ľntudatunk? mi√©rt mi akarjuk megmenteni √Ķket? Mikor fogjuk magunkat embersz√°mba venni? ..................√©s m√©g ezer k√©rd√©sem van, de mi√©rt?
# | Utaz√≥ Utaz√≥ - 2010 12 18 ¦ 18:05:25
Gabi!
Csak azt lehet megmenteni, aki hagyja mag√°t. K√©rd√©sedre v√°laszolhatok. Csak az ember, aki ilyet k√©rdez. Te r√°k√©rdezel, √©s ez magas etik√°ra vall. J√≥ lesz majd ha sz√°m√≠that r√°d a nemzet, mert ha az ellen a f√∂ld√∂n fekszik, kell majd valaki, aki visszatartja a harcosokat az embertelens√©gt√Ķl.
√údv √©s ne cs√ľggedj
Utazó
# | gabi gabi - 2010 12 18 ¦ 18:20:49
Köszönöm, de jó hogy a könnycseppek nem látszanak az írásban!
# | parlagfu parlagfu - 2010 12 18 ¦ 18:24:55
Gabi! Ha egyre gondolunk, a kkor az egy Ill√©s n√≥ta, √©s a "S√°rga r√≥zsa" c√≠met viseli. Ammeg √ļgy van, hogy "azt ne hidd hogy mindig mindent megbocs√°jtunk, el ne hidd hogy megtagadjuk minden √°lmunk". Ha j√≥l eml√©xem mert m√°r √∂rexem.
# | fsavanyu fsavanyu - 2010 12 18 ¦ 18:35:47
Utaz√≥! M√°r azont√∂r√∂d a fejed,hogy hogyan lehet megv√©deni a kaz√°ri majmokat, √Čs minket ki v√©dett id√°ig? √©s ezut√°n? ismerj√ľk √Ķket, megv√©denek m√©g az √©lett√Ķl is. R√©sz√ľnkr√Ķl jogos √∂nv√©delem √Ķk a betolakod√≥k gyilkosok megfosztanak minden√ľnkt√Ķl, ha hadjuk.MInden hazafinak k√∂telez√Ķ a parazit√°k irt√°sa a Haza √©rdek√©be!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.31 mŠsodperc
83,350,110 egyedi lŠtogatů