Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Mossad a Jobbikban

Napl√≥Nem megb√°ntva a szeretetrezg√Ķket nyugodt sz√≠vvel jelentem ki, hogy a vil√°g remek√ľl m√Ľk√∂dik! Az izraeli hader√Ķbe (CAHAL) egyre t√∂bb ultraortodox zsid√≥ jelentkezik szolg√°latra √©s ebben az √©vben rekordot d√∂nt√∂ttek, de a felh√≠v√°s szerint a vall√°sos zsid√≥kat t√°rt Merkav√°kkal v√°rja a parancsnoks√°g. Ne ti hith√Ľ jujdej√≥-kaotikus kereszt√©nyek, most akkor nem j√∂tt√∂k harcolni vall√°si idiotizmusra hivatkozva, hisz a rabbik, a szeretet nagy harcosai is hadba sz√≥l√≠tj√°k a zsidajt ellenetek, ti meg addig napi k√©t pedofil papi im√°ds√°g mellett v√°rj√°tok, hogy valaki megment benneteket? Nem fog, s√Ķt, aki tehetn√© ezt a h√ľlyes√©get l√°tva sem teszi meg. Magatokat kel megmentenetek √©s az ellens√©get √ļgy le√∂ld√∂sni, hogy jobban m√°r ne is lehessen! No, ez√©rt im√°dkozzatok, mert ez m√°r hely√©nval√≥. Az ellens√©g f√Ķ f√©szke ma Izraelnek mondja mag√°t, de kezdik √©rezni, hogy nemk√≠v√°natos vend√©gek ott is, ahogy a fel√©bredettek itt is egyre nyilv√°nval√≥bb √∂nv√©delmi reflexszel v√©rtez√Ķdnek fel az ember term√©szetes ellens√©ge, a parazita, mag√°t zsid√≥nak √©s cig√°nynak nevez√Ķ, √©s a propagand√°juk √°ldozat√°ul esett saj√°t fajt√°rsaival szemben.

Dubaiban most hisztiznek √©pp a „kiv√°lasztottak”, mert az √ļsz√≥bajnoks√°gon nem nevezt√©k n√©ven Izraelt √©s nem mutatt√°k a telev√≠zi√≥ban a z√°szl√≥jukat √©s ez√©rt megs√©rtve √©rzik magukat. Jogos a k√©t pont, de k√©rdezz√©k meg az √°ltaluk meg√∂lteket, hogy √Ķk mennyire vannak s√©rtett √°llapotban? A Likud p√°rt a t√∂r√∂k√∂knek dobott egy keszty√Ľt az arc√°ba, mert kijelentett√©k, hogy k√°r, hogy csak kilenc t√∂r√∂k terrorist√°t √∂ltek meg. Netanjahu √©s Peresz √©ppen fas√≠rtban vannak, de Liebermannak is kifel√© √°ll a r√ļdja. Ir√°nban k√©t nagy robbant√°st hajtottak v√©gre √©s t√∂bb t√≠z √°ldozatr√≥l sz√°moltak be, m√≠g Libanonban is robbant√°s volt √©s a szemtan√ļk szerint izraeli l√©gij√°rm√Ľr√Ķl esett le a felrobban t szerkezet. A libanoni hat√°ron izraeli k√©m-szerkezetet tal√°ltak! Ehhez k√©pest a vil√°g nyugodt √©s b√©ke honol benne, b√°r ne feledj√ľk, hogy az igazs√°g kimond√°sa egyenrang√ļ az antiszemitizmussal, mert v√©gre t√©nyleg sokaknak felt√Ľnik, hogy az igazs√°g √©s a zsid√≥ valahogy nem tud √∂sszepasszolni √©s az antiszem√©tizmus val√≥j√°ban a zsid√≥k igazs√°g-elleni k√∂ny√∂rtelen k√ľzdelme. Ugyanaz a helyzet, mint a Kanad√°ban felg√∂ngy√∂l√≠tett cig√°ny-banda eset√©ben. Rasszizmus az, ha kider√ľl, hogy 10 b√Ľn√∂z√Ķb√Ķl 10 cig√°ny √©s feh√©rgall√©ros 10-b√Ķl t√≠z zsid√≥. Mivel a baj nem kicsi ez√©rt a zsid√≥ TIMES- az √©v zsid√≥j√°nak a „faszbuk” n√©vleges kital√°l√≥j√°t, D√°vid Zukkerberg-et nevezte meg. Val√≥an remeg v√°laszt√°s, de h√°t mindegy, csak D√°vid legyen, hisz a CB Jegyz√Ķk√∂nyvek szerint is D√°vid-h√°zi lesz√°rmazottnak kell lenni az √ļj zsid√≥ vil√°gcs√°sz√°rnak. A Wikilika is j√≥l bed√Ķlt, mert teljesen nyilv√°nval√≥v√° v√°lt az m√°soknak is, amit kezdetekt√Ķl fogva mondok, hogy ez CIA—Mossad megb√≠z√°st hajtott v√©gre. Ezzel kapcsolatban a Kuruc √©s Em√Ķke is j√≥l leleplez√Ķdtek, de v√©g√ľlis teljesen mindegy.
Tegnap egy volt rend√Ķrrel besz√©lgettem √©s meg kell √°llap√≠tsam √ļjra, hogy az, amit a rend√Ķr√∂k √°tlagos embers√©g√©r√Ķl kor√°bban m√°r meg√°llap√≠tottam, m√©g most is √°llja. A z√∂me szimpla meg√©lhet√©si b√Ľn√∂z√Ķ √©s az idi√≥t√°t√≥l tal√°n csak egy hajsz√°lnyi min√Ķs√©gbeli k√ľl√∂nbs√©g van. A TMRSZ √©s Szima Judit √ľgy√©ben ez most is kivil√°glott, mert lap√≠t a teljes √°llom√°ny √©s nem √°ll ki a vezet√Ķj√©√©rt, aki menteni szeretn√© √Ķket. Ahogy jelenleg √°ll a dolog, itt egy zs√°kra val√≥ beszari, mag√°t embernek v√©l√Ķ talpnyal√≥r√≥l van sz√≥, aki csak addig ny√ļjt√≥zkodik, ameddig a fizet√©se √©r. Egyel√Ķre √ļgy t√Ľnik, hogy a TMRSZ = Szima Judit, a t√∂bbi pedig k√ľl√∂nb√∂z√Ķ min√Ķs√©g√Ľ sz√©tv√°logat√°sra vagy alkalmas, vagy alkalmatlan hullad√©k. Ez sem baj, mert aki nem v√°r semmit, az nem is csal√≥dhat, de ha csak ennyire k√©pes egy taliga fel√©bredt rend√Ķr, akkor nem √°rt tudni, hogy ezek nem hogy nem √©bredtek tudat√°ra annak, hogy v√©g√ľk van, hanem szorong√≥an azt v√°rj√°k, hogy mentse meg √Ķket valaki. H√°t nem! Juditnak mindig mondom, hogy az √©rtelmesebbj√©vel le kellene m√°r √ľlni √©s a kis buksijukba beleverni, hogy vagy fel√°llnak √©s teszik, amit a magyar nemzet megk√∂vetel √©s a lelkiismeret√ľkre hagyatkoznak, mert sem jogr√≥l, sem t√∂rv√©nyr√Ķl itt m√°r sz√≥ sincs sehol, de m√©g nyomokban sem. Eddig m√©g √ļgy t√Ľnik sz√°momra, hogy a rend√Ķr√∂kre csak egyes√©vel √©s nagyon kis sz√°zal√©kban lehet sz√°m√≠tani, mert alkalom adt√°n a t√ļlnyom√≥ nagyarc√ļ r√©sz √ļgy elp√°rolog, hogy nyoma sem marad. Most m√©g fesz√≠tenek a selejtes uniformisban, de az sem norm√°lis, aki ezeket embersz√°mba veszi. Nyugi, √Ķk sem √≠gy tekintenek magukra! Tudj√°k, hogy rosszabbak, mint a hivat√°sos b√Ľn√∂z√Ķk, mert nekik az √°llampolg√°rok v√©delme lenne a dolguk, amit viszont m√°r r√©g nem tehetnek meg. Ezzel nem mondtam semmi √ļjat, de a d√∂nt√©st mindenkinek egyenk√©nt kell meghoznia, ha m√°r nagyban ez nem megy. Minden esetre, am√≠g az ellenkez√Ķje ki nem der√ľl addig a rend√Ķr√∂ket csak helyi ismerets√©g alapj√°n szabad partnerk√©nt tekinteni, egy√©bk√©nt pedig sz√ľks√©ges fegyverforr√°sk√©nt haszn√°lhat√≥ak annak, aki nem tudja m√°sk√©ppen megoldani a csal√°dja v√©delm√©t.
Igaza van azoknak, akik √©rz√©kelik, hogy A rendszerb√Ķl azt a p√°r haszn√°lhat√≥ elemet kiemelve a t√∂bbinek a porig kell √©gni! Ez pedig nem megy m√°sk√©ppen, csak az ellens√©g tot√°lis kiiktat√°s√°val. M√°r megkezdt√©k √Ķk is felsz√°molni magukat, hisz az ERSTE bejelentette, hogy 17 fi√≥kot felsz√°mol, de k√∂zben az is kider√ľlt, hogy a korrupci√≥ jelenleg s√ļlyosabb, mint valaha volt a Transparency Intern√°l√≥k szerint(Soros Alap√≠tv√°ny). Cikkeznek arr√≥l is, hogy 2006 √≥ta megemelkedett az √∂ngyilkoss√°gok sz√°ma is √©s azt is √©rz√©kelni lehet, hogy fogy a magyar, egyre fogy, mik√∂zben a cig√°ny szaporodik, mint a ny√Ľ √©s a zsid√≥ itt cserk√©szgeti be az √°ltala t√∂nkretett √Ķslakosok vagyonk√°j√°t. Ny√≠lnak a k√≥ser √©ttermek, indulnak a k√≥ser utaz√°si irod√°k, mert a vil√°ggazdas√°gi v√°ls√°g csak azok sz√°m√°ra az, akinek azt kital√°lt√°k.

Kóser étterem
„Budapesten egyre javul a k√≥ser √©lelmiszerell√°t√°s sz√≠nvonala. Ennek r√©szek√©nt √ļj, √ľde sz√≠nfolt jelent meg a k√≥ser √©ttermek palett√°j√°n.” …(Egervin)

Link = http://www.zsido.com/cikkek/elsoosztalyu_glatt_koser_etterem_kifizetheto_menuvel/10/1796

Link = http://www.koserhanna.hu/

Aviv Travel

Link = http://www.aviv.hu/utak/

Tudom j√≥l, hogy h√°bor√ļt akarnak √©s az is vil√°gos, hogy ezt nem csak a magyarok ellen v√≠vj√°k, hanem a teljes emberis√©g ellen. A feh√©r faj, mint olyan, a szabadk√Ľm√Ķves zsid√≥ sz√°m√°ra √∂r√∂k vesz√©ly.

„Nobody’s white!”

http://www.youtube.com/watch?v=XMcNHNU_goM&feature=related
Link

H√°bor√ļ van. Tegnap a V√©rtes Er√Ķm√Ľben volt egy kis aff√©rja a TEMPO-soknak, s mik√∂zben √Ķk ott elmagyar√°zt√°k a dolgoz√≥knak, hogy kik √©s mit akarnak az er√Ķm√Ľvel, a kecskem√©ti b√ļtorgy√°r, amely Pint√©r Sanya egyik orzott c√©ge √©s b√≠r√≥s√°gilag is bizony√≠tottan t√∂rv√©nytelen m√≥don ker√ľlt tulajdon√°ba, „v√©letlen√ľl” kigyulladt. Mindez egy napra arra, hogy a HVG megcikkezte, hogy az V. ker√ľleti rend√Ķrkapt√°rban nem kis b√Ľncselekm√©nyeket k√∂vettek el.

Link = http://hvg.hu/itthon/20101213_valotlan_adatokkal_folyt_nyomozas#utm_source=hvg_daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2010_12_14&utm_content=normal

Most √Ķszint√©n, de mit lehet kezdeni ezzel a „k√∂zigazgat√°ssal” az itt szocioniz√°l√≥dott √ľgyn√∂k√∂kkel, k√∂lkeikkel, zsid√≥kkal √©s meg√©lhet√©si magyarokkal? A rendszert fel√ľl kell √≠rni √©s aki k√©pes ezt meg√©rteni, az jogosult az √©letre, aki h√ľlye, azt meg b√≠r√≥s√°gilag ki kell vez√©nyelni k√©tkezi munk√°ra, s vagy ott d√∂glik meg, vagy sz√∂k√©s k√∂zben! Radik√°lisan hangzik? Nem igaz√°n, mert ez a keszty√Ľs megold√°s lenne, amely a t√©nyleges verzi√≥t helyettes√≠ten√©, amikor egy-egy k√©zigr√°n√°t rep√ľl be a az ajt√≥n, minden k√©rd√©s n√©lk√ľl √©s egy termin√°tor sz√©pen haladva tiszt√≠tan√° ki a szemetet az √ľgy√©szs√©g, b√≠r√≥s√°g, rend√Ķrs√©g, √ĀNTSZ…miniszt√©riumok, √∂nkorm√°nyzatok √©s a parlament √©p√ľlet√©b√Ķl. Agyament elk√©pzel√©s? Nem hiszem, mert van aki m√°r el is kezdte √©s nem terrorizmus ok√°n, hanem k√©ts√©gbees√©s√©ben. Sajnos nem j√∂tt neki sem √∂ssze, mint Gyuri√©knak a „focilabda”.
„P√°nikot okozott egy d√ľh√∂s √ľgyf√©l reakci√≥ja egy ausztriai hivatalban. Egy 76 √©ves f√©rfi pokolg√©pet dobott be az egyik irod√°ba Horn v√°ros√°ban. Az elk√∂vet√Ķ meg is gy√ļjtotta a h√°zilag bark√°csolt bomb√°t, de a szerkezet nem l√©pett m√Ľk√∂d√©sbe, mert elaludt a zsin√≥ron v√©gigfut√≥ l√°ng.”

Link = http://www.origo.hu/nagyvilag/20101215-pokolgepet-dobott-egy-osztrak-hivatalba-egy-elegedetlen-ugyfel.html

Biztosan tele lett a csuk√°ja az ottani helyzettel a faternek, s rem√©lem, ez hamarosan n√°lunk is rendszeres lesz, b√°r a m√≥dszerrel nem √©rtek egyet, mert ha m√°r tenni akar valaki, akkor ne v√©gezzen f√©lmunk√°t. Tanuljon mindenki a m√≥ri esetb√Ķl. A halottak nem tudnak tan√ļskodni, a rend√Ķr√∂k meg √ļgy is idi√≥t√°k, f√Ķleg ha √°l-Pint√©r-kaliber√Ľ b√Ľn√∂z√Ķk a vezet√Ķik, akinek be van √≠g√©rve egy kis huzagolt cs√∂v√Ľ tark√≥kocogtat√°s.

Van még tovább is!

Tyimosenkó sem szaladhat már Tel-Avivba!
„√Āll√≠t√≥lag √©vekkel ezel√Ķtt leh√ļzta az oroszokat 10 milli√≥ doll√°rral...Oroszorsz√°gban, ukr√°n pletyk√°k szerint k√∂r√∂z√∂tt b√Ľn√∂z√Ķ.
Ehhez j√∂tt a Gy√ļrcs√°nyos g√°zleh√ļz√°s , ha j√≥l eml√©kszem 2008-ban..

Most rem√©lhet√Ķleg d√°d√° lesz a fonott kal√°cs- frizur√°s zsid√≥ kurv√°nak!”

Link = http://www.mon.hu/megtiltottak-julia-timosenkonak-hogy-elhagyja-kijevet/haon-news-charlotteInform-20101215-0347005463

M√©g szerencse, hogy P√Ķsze Laca is kit√°lalt a Jobbik dolgair√≥l, mert ugyan igazat tal√°n csak akkor mondott, amikor anyja √∂l√©b√Ķl kipottyanva fels√≠rt, de ez ne zavarjon senkit. Lac√°t F√ľr Lali tette Vonalk√≥dos G√°bor mell√© √©s minden √ľgyben, felk√©sz√≠t√©sen ott volt √©vek √≥ta √©s a parlamentbe beker√ľlve is √Ķ sugdosott G√°borka f√ľl√©be. F√ľr Lali l√°ny√°t Deutsch (F√ľr) Tomika √°polgatta akkoriban, de most csak az a l√©nyeg, hogy P√Ķsze megszabadult v√©gre beszervez√©si munk√°j√°nak f√Ķ feladat√°t√≥l. Na ti nemzeti jobbik-radik√°lis megvezetettek! Lehet h√ľmm√∂gni megint! Navratil Attila √©pp egy √©ve h√≠vott a P√Ķsz√©vel kapcsolatosan, hogy mi van vele, mert ez ott bomlaszt √©s sz√©tszedi a rendszert, amit a j√≥ lelk√Ľ magyarok √©p√≠ten√©nek. Navratil volt a nemzetbiztons√°gi kabinet vezet√Ķje, de √Ķ hamarosan ment a p√°rtb√≥l is, m√≠g P√Ķsz√©nek sokat kellett tenni az√©rt, hogy v√©gre kitegy√©k a sz√Ľr√©t. No nem baj jobbikosok, maradtak ott m√©g sokan, akik viszik tov√°bb a p√Ķszei vonulatot, hisz az eg√©sz p√°rt egy nagy hazugs√°g √©s egyre nyilv√°nval√≥bb, hogy a volt MI√ČP-es √°tszervezettek a MOSSAD emberei Szab√≥ Gabik√°st√≥l, √©s Nov√°k Em√Ķk√©st√Ķl. Term√©szetesen az em√Ķke-sz√≥cs√Ķ Kuruc most m√°r h√ļ-de okos √©s mindent tud egyszerre, mert ugye kapja a cion-l√∂ketet, de ez is felt√Ľnik az √©rt√Ķknek. Rem√©lem hamarosan elj√∂n a napja, hogy a jobbikos megvezetettekb√Ķl nem szimpatiz√°ns, hanem magyar ember v√°lik, ahogy a fidesz h√≠v√Ķkb√Ķl is. (A cikk megjelen√©se ut√°n kaptam meg a bizony√≠t√©kot is arra, amit le√≠rtam. Ut√≥lag beteszem ide.)

P√ēSZE LAJOS - Vs.JOBBIK...√©s a v√©letlenek (??)
« D√°tum: Tegnap - 13:28:16 »

---------- Forwarded message ----------
From: Jobbik Nemzetbiztons√°gi Kabinet
Date: 2009/10/7
Subject: Kabinetek m√Ľk√∂d√©se
To: Vona Gábor , Szabó Gábor

Kedves G√°bor!

K√©r√©sednek megfelel√Ķen ez√ļton sz√°molok be a Jobbik szakmai kabinetjei m√Ľk√∂d√©s√©vel kapcsolatos szem√©lyes tapasztalataimr√≥l.
Mivel a 2010 janu√°rj√°ban megjelen√Ķ Korm√°nyprogram a „Radik√°lis V√°ltoz√°s” c√≠met fogja viselni, ez√©rt a programalkot√°sban nem csak a programunk megval√≥s√≠that√≥s√°g√°t tartottuk szem el√Ķtt, hanem figyelembe vett√ľk azt a jogos ig√©nyt, hogy az elk√©pzel√©seink ne „polkorrekt” m√≥don a mostani parlamenti garnit√ļra √©s annak holdudvara sz√°m√°ra – √©s esetlegesen az √Ķ ig√©nyeiknek megfelelve - √≠rjuk, hanem v√©gre a Magyar t√°rsadalmat szem el√Ķtt tartva k√©sz√≠ts√ľk el.
Sajnos az okt√≥ber 5-i kabinetvezet√Ķi megbesz√©l√©sen igen les√ļjt√≥ tapasztalatokra tettem szert.
A kabinetek eddigi munk√°j√°t egyenk√©nt sorra v√©ve P√Ķsze Lajos √©rt√©kelte √©s tett javaslatot az esetleges v√°ltoztat√°sokra. Ezzel m√©g nem is volt gond, de a val√≥ban radik√°lis v√°ltoz√°st-v√°ltoztat√°st - ig√©nyl√Ķ programpontokn√°l megl√°t√°som szerint j√≥l √©rz√©kelhet√Ķen Lajos igyekezett „felpuh√≠tani, kivenni az √©l√©t” a k√©nyes r√©szeknek. Pontosan azokr√≥l a r√©szekr√Ķl besz√©lek, amelyek a Jobbikot val√≥ban „jobbikk√°” teszik, √©s amelyek n√©lk√ľl hiteles, hathat√≥s √©s val√≥ban radik√°lis v√°ltoz√°st hoz√≥ eredm√©nyek nem v√°rhat√≥ak.
√Čn biztos vagyok benne, hogy az √©p√≠t√Ķ jelleg√Ľ kritik√°t, √©szrev√©teleket minden kabinetvezet√Ķ elfogadja √©s sz√≠vesen is veszi. Mindenki k√∂vethet el hib√°kat, m√©g akkor is, ha egy csapat munk√°ja fekszik az √°ltala leadott anyagban. Az √ľgy rendk√≠v√ľl k√©nyes √©s a Jobbik j√∂v√Ķj√©t alapjaiban hat√°rozhatja meg! B√≠zom benne, hogy ez az eset a k√©s√Ķbbiekben nem ism√©tl√Ķdik meg!
Üdvözlettel
Navratil Attila

---------- Forwarded message ----------
From: Jobbik Nemzetbiztons√°gi Kabinet
Date: 2010/1/3
Subject: Nemzetbiztons√°g!
To: Vona G√°bor , G√°bor Vona
Kedves G√°bor!
Csatoltan k√ľld√∂m az √°ltalam reggel √≠g√©rt k√©t Nemzetbiztons√°gi Kabinet programot.
A "nemzetbiztonsag_eredeti_2009.12.05 dokumentum volt az, amelyet Kabinet√ľnk gond n√©lk√ľl fel tud v√°llalni, √©s amely m√∂g√∂tt komoly munka √©s kidolgozott h√°tt√©ranyag is van. Egy√©bk√©nt ez az anyag volt az, melyet P√Ķsze Lajos utolj√°ra k√ľld√∂tt sz√©t a kabineteknek, √©s amelyr√Ķl √ļgy tudtuk, hogy meg fog jelenni a V√°laszt√°si programban! Ez valami√©rt az utols√≥ pillanatban megv√°ltozott! Nem k√©telked√ľnk benne, hogy j√≥sz√°nd√©k vezette azok gondolatait, akik a Nemzetbiztons√°gi Programot v√©gs√Ķ form√°j√°ba √∂nt√∂tt√©k. Azonban amennyiben a V√°laszt√°si Programba az a Nemzetbiztons√°gi program ker√ľl, melyet mi Radik√°lis v√°ltoz√°s_v2.1 n√©ven ismer√ľnk, sajnos t√∂bb anom√°li√°val is sz√°molnunk kell!I. A kialak√≠tott szervezeti strukt√ļra agg√°lyos! A Nemzetbiztons√°gi Szakszolg√°latot az ORFK-ba integr√°lja. A REND√ēRS√ČG ezzel √°llam lesz az √°llamban! A f√ľggelmi viszonyok miatt felmer√ľl a k√©rd√©s: ki fogja √©s milyen hat√°sfokkal ir√°ny√≠tani √©s v√©grehajtani a k√ľls√Ķ, bels√Ķ katonai √©s polg√°ri elh√°r√≠t√°st?
III.Az Inform√°ci√≥s Hivatal az 1990-s √©vekben a volt √Āllambiztons√°gi Szolg√°latok III/III-s csoportf√Ķn√∂ks√©g jogut√≥djak√©nt j√∂tt l√©tre.
A hatalm√°t √°tment√Ķ kommunista rezsim, a III/III-s csoportf√Ķn√∂ks√©g beosztott tiszti –tiszthelyettesi √°llom√°ny√°nak jelent√Ķs t√∂bbs√©g√©t e szervezetbe mentette √°t.
Sajnos sorolhatn√°m m√©g a hib√°kat. Elk√©pzelhet√Ķ, hogy a mi programunk sem t√∂k√©letes, de megval√≥s√≠that√≥, radik√°lis √©s komoly szakmai munka √°ll m√∂g√∂tte. Nem utols√≥ szempont, hogy a Jobbik elk√∂telezett szakemberei, tagjai √≠rt√°k!
Bar√°ti √ľdv√∂zlettel
Navratil Attila

Sz√°nalmasak, de azok is, akik m√©g mindig nem akarj√°k √©rteni, hogy mi megy itt. Nemzeti radik√°lis idiotizmus, kis nemess√©gr√Ķl sz√≥l√≥ legend√°kkal √©s a Szent Korona eszmeis√©g√©nek emleget√©se mellett, ahelyett, hogy v√©gre kezden√© mindenki felfogni, hogy nemzeti √∂nv√©delemnek, minden bizonnyal fegyveres honv√©delemnek j√∂tt el a korszaka, ahol a politikai zsid√≥-maszlag m√°r patronokat csattintva el vagy siker√ľl kiiktatnunk az emberis√©g szemetj√©t, vagy pedig frivol hanuk√°z√°s, zsid√≥-cig√°ny terror mellett nagyon gyorsan az eny√©szet√© lesz minden, ami szent. Itt m√°r nem kell mell√©besz√©lni! √Ėnv√©delemb√Ķl, honv√©delemb√Ķl az ellens√©g likvid√°l√°sa k√∂telez√Ķ! A vil√°g felk√©sz√ľlt erre!
A gr√ļzok nagyon bep√°nikoltak a hat√°rhoz felvonultatott Szmercs-Katyus√°k miatt √©s van okuk f√©lni! Az √ļthenger elindult, s ki tudja, hol √°ll meg?

Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

HozzŠszůlŠsok

# | Tasi Tasi - 2010 12 16 ¦ 15:34:08
Isten legyen vel√ľnk!
A gonoszoknak meg az Isten irgalmazzon!

"T√ľkr√∂z√Ķdnek szemedben a hit√ľk vesztett szavak az utols√≥ nagy m√©sz√°rl√°sra k√©sz√ľlnek a hadak..."

Nek√ľnk is k√©sz√ľlni kell szellemben, hitben, fizik√°lisan azt√°n tenni kell a k√∂teless√©g√ľnket!

Mint ahogy Yoda mester is mondta az ifj√ļ Luke Skywalkernek hogy ne pr√≥b√°ld hanem tedd!

√Āmen!

√Āld√°s!

KITART√ĀS!
# | Tasi Tasi - 2010 12 16 ¦ 15:44:05
A ribancinfó epilógusban ribanckodik ismét.
Ezt a fl√ļgos gellert b@ssza meg egy talicsk√°nyi apr√≥majom!
De nem baj el√°rult√°tok ti a kil√©teteket √ļgy ahogy a zsobbikotok is!

Bárhol-bármikor megbeszélném ezt veled gellerke, választhatsz fegyvernemet is a párbajhoz. Taknyos, moszatos, gyáva zsidó nethuszár!

KITART√ĀS!
# | postaimre postaimre - 2010 12 16 ¦ 17:22:30
Na Gabik√°k, lesz party? A P√Ķsze-k√©rd√©s r√©gt√Ķl nem volt k√©rd√©s, de most f√°jhat, hogy a mossados be√©p√ľlt leg√©nyek egym√°st ny√≠rj√°k kifel√©!

P√ēSZE LAJOS - Vs.JOBBIK...√©s a v√©letlenek (??)
« D√°tum: Tegnap - 13:28:16 »

---------- Forwarded message ----------
From: Jobbik Nemzetbiztons√°gi Kabinet <>
Date: 2009/10/7
Subject: Kabinetek m√Ľk√∂d√©se
To: Vona Gábor <>, Szabó Gábor <>

Kedves G√°bor!

K√©r√©sednek megfelel√Ķen ez√ļton sz√°molok be a Jobbik szakmai kabinetjei m√Ľk√∂d√©s√©vel kapcsolatos szem√©lyes tapasztalataimr√≥l.
Mivel a 2010 janu√°rj√°ban megjelen√Ķ Korm√°nyprogram a &#8222;Radik√°lis V√°ltoz√°s&#8221; c√≠met fogja viselni, ez√©rt a programalkot√°sban nem csak a programunk megval√≥s√≠that√≥s√°g√°t tartottuk szem el√Ķtt, hanem figyelembe vett√ľk azt a jogos ig√©nyt, hogy az elk√©pzel√©seink ne &#8222;polkorrekt&#8221; m√≥don a mostani parlamenti garnit√ļra √©s annak holdudvara sz√°m√°ra &#8211; √©s esetlegesen az √Ķ ig√©nyeiknek megfelelve - √≠rjuk, hanem v√©gre a Magyar t√°rsadalmat szem el√Ķtt tartva k√©sz√≠ts√ľk el.
Sajnos az okt√≥ber 5-i kabinetvezet√Ķi megbesz√©l√©sen igen les√ļjt√≥ tapasztalatokra tettem szert.
A kabinetek eddigi munk√°j√°t egyenk√©nt sorra v√©ve P√Ķsze Lajos √©rt√©kelte √©s tett javaslatot az esetleges v√°ltoztat√°sokra. Ezzel m√©g nem is volt gond, de a val√≥ban radik√°lis v√°ltoz√°st-v√°ltoztat√°st - ig√©nyl√Ķ programpontokn√°l megl√°t√°som szerint j√≥l √©rz√©kelhet√Ķen Lajos igyekezett &#8222;felpuh√≠tani, kivenni az √©l√©t&#8221; a k√©nyes r√©szeknek. Pontosan azokr√≥l a r√©szekr√Ķl besz√©lek, amelyek a Jobbikot val√≥ban &#8222;jobbikk√°&#8221; teszik, √©s amelyek n√©lk√ľl hiteles, hathat√≥s √©s val√≥ban radik√°lis v√°ltoz√°st hoz√≥ eredm√©nyek nem v√°rhat√≥ak.
√Čn biztos vagyok benne, hogy az √©p√≠t√Ķ jelleg√Ľ kritik√°t, √©szrev√©teleket minden kabinetvezet√Ķ elfogadja √©s sz√≠vesen is veszi. Mindenki k√∂vethet el hib√°kat, m√©g akkor is, ha egy csapat munk√°ja fekszik az √°ltala leadott anyagban. Az √ľgy rendk√≠v√ľl k√©nyes √©s a Jobbik j√∂v√Ķj√©t alapjaiban hat√°rozhatja meg! B√≠zom benne, hogy ez az eset a k√©s√Ķbbiekben nem ism√©tl√Ķdik meg!
Üdvözlettel
Navratil Attila

---------- Forwarded message ----------
From: Jobbik Nemzetbiztons√°gi Kabinet <>
Date: 2010/1/3
Subject: Nemzetbiztons√°g!
To: Vona G√°bor <>, G√°bor Vona <>
Kedves G√°bor!
Csatoltan k√ľld√∂m az √°ltalam reggel √≠g√©rt k√©t Nemzetbiztons√°gi Kabinet programot.
A "nemzetbiztonsag_eredeti_2009.12.05 dokumentum volt az, amelyet Kabinet√ľnk gond n√©lk√ľl fel tud v√°llalni, √©s amely m√∂g√∂tt komoly munka √©s kidolgozott h√°tt√©ranyag is van. Egy√©bk√©nt ez az anyag volt az, melyet P√Ķsze Lajos utolj√°ra k√ľld√∂tt sz√©t a kabineteknek, √©s amelyr√Ķl √ļgy tudtuk, hogy meg fog jelenni a V√°laszt√°si programban! Ez valami√©rt az utols√≥ pillanatban megv√°ltozott! Nem k√©telked√ľnk benne, hogy j√≥sz√°nd√©k vezette azok gondolatait, akik a Nemzetbiztons√°gi Programot v√©gs√Ķ form√°j√°ba √∂nt√∂tt√©k. Azonban amennyiben a V√°laszt√°si Programba az a Nemzetbiztons√°gi program ker√ľl, melyet mi Radik√°lis v√°ltoz√°s_v2.1 n√©ven ismer√ľnk, sajnos t√∂bb anom√°li√°val is sz√°molnunk kell!I. A kialak√≠tott szervezeti strukt√ļra agg√°lyos! A Nemzetbiztons√°gi Szakszolg√°latot az ORFK-ba integr√°lja. A REND√ēRS√ČG ezzel √°llam lesz az √°llamban! A f√ľggelmi viszonyok miatt felmer√ľl a k√©rd√©s: ki fogja √©s milyen hat√°sfokkal ir√°ny√≠tani √©s v√©grehajtani a k√ľls√Ķ, bels√Ķ katonai √©s polg√°ri elh√°r√≠t√°st?
III.Az Inform√°ci√≥s Hivatal az 1990-s √©vekben a volt √Āllambiztons√°gi Szolg√°latok III/III-s csoportf√Ķn√∂ks√©g jogut√≥djak√©nt j√∂tt l√©tre.
A hatalm√°t √°tment√Ķ kommunista rezsim, a III/III-s csoportf√Ķn√∂ks√©g beosztott tiszti &#8211;tiszthelyettesi √°llom√°ny√°nak jelent√Ķs t√∂bbs√©g√©t e szervezetbe mentette √°t.
Sajnos sorolhatn√°m m√©g a hib√°kat. Elk√©pzelhet√Ķ, hogy a mi programunk sem t√∂k√©letes, de megval√≥s√≠that√≥, radik√°lis √©s komoly szakmai munka √°ll m√∂g√∂tte. Nem utols√≥ szempont, hogy a Jobbik elk√∂telezett szakemberei, tagjai √≠rt√°k!
Bar√°ti √ľdv√∂zlettel
Navratil Attila
# | Tasi Tasi - 2010 12 16 ¦ 17:56:36
Szem√©ly szerint √ľzenn√©k innen mind a lobbikos vezet√Ķs√©gnek akik nemess√©gr√Ķl √°lmodoznak. Mik√∂zben annyi a nemess√©g benn√ľk mint b√©k√°n a sz√Ķr.
√úzenn√©k a ribancinf√≥ szerkeszt√Ķj√©nek a fl√ļgos gellerk√©nek meg nov√°k em√Ķk√©nek is!

√Čn szem√©ly szerint az id. Gy√∂rk√∂s Istv√°nt √©s a fiatalabbat is rendes becs√ľletes magyar embernek ismertem meg! Ez csak r√°galmaz√°s amit ti csin√°ltok! √Črdekes egyetlen egy MNA-s vezet√Ķt sem ismerek akinek t√∂bb sz√°z milli√≥s vill√°ja lenne meg milli√≥kat √©r√Ķ aut√≥ja stb.

De √©rdekes m√≥don nem egy jobbikost ismerek akinek igencsak k√©tes √©s milli√≥kat √©r√Ķ aut√≥ik vannak √©s el√©g hamar lett az. P√©ld√°√ļl a szegedi kann√°cska aki am√≠g ep√© k√©pvisel√Ķ nem lett addig sem j√°rt √©ppen rossz aut√≥val egy n√©gyes Golf-al de hirtelen mikor Szentendr√©n voltunk akkor m√°r begurult egy Monde√≥val. Az egyed zs√≥fika is b√∂m√∂s 5-√∂t vett 1-2 h√≥nap alatt.
Folytatom azzal hogy nem volt elsz√°mol√°s a tagd√≠jakkal √©s a bej√∂v√Ķ t√°mogat√≥i p√©nzekkel!

Az is hazugs√°g hogy az MNA az egys√©g ellen lenne vagy a G√°rda Sz√∂vets√©g. Az √öMG vezet√Ķje kap√°sb√≥l elz√°rk√≥zott mindenfle dologt√≥l.
Meg mikor volt a szegedi radik√°lis tal√°lkoz√≥ miut√°n Gyurit lesittelt√©k az√≥ta nem √ľltek le a radik√°lis vezet√Ķk egyeztetni. Pedig Imre is mondta hogy le k√©ne √ľlni, az MNA sosem gucsmolta a jobbikot. K√≠v√ľlr√Ķl jobban lehet l√°tni a hib√°kat azokat ecsetelt√©k hogy nem j√≥ az ir√°ny.
De hát igen a "nagy nemeseket" nem lehet bírálni.
Meg a kom√°romi esem√©ny nagyon kiveri a biztos√≠t√©kot a nagymagyar trianonoz√≥knak. Nekem is f√°j de nincs semmilyen lehet√Ķs√©g√ľnk arra egyenl√Ķre hogy ezen v√°ltoztassunk. Mellesleg az √©n bar√°tn√Ķmnek p√©ld√°ul az √©desanyja lengyel az √©desapja szlov√°k volt. E mellett a l√°nyuk egy rendes aranyos magyark√©nt viselked√Ķ N√ē!
A habsburgokig b√©k√©ben √©ltek itt a n√©pek, egy√ľtt harcoltunk a t√∂r√∂k ellen is.

De nek√ľnk √°lltok meg √°rul√≥ztok a szennylapjaitokkal meg a netkommand√≥s kis k√∂cs√∂g baromarc√ļ majmaitokkal!

Egyszer mindenki Isten el√Ķtt lesz √©s akkor el√Ķtte meg Szent P√©ter el√Ķtt kell mindenkinek felelnie a tettei√©rt. M√°r ha van lelkiismeret akkor biztos hogy j√≥ √©rz√©ssel √°lltok a t√ľk√∂r el√Ķtt kedves jobbikos vezet√Ķs√©g ribancinf√≥s szerkeszt√Ķk?? B√°r magatokat m√©g becsaphatj√°tok meg p√°r k√∂vet√Ķiteket de Istent nem tudj√°tok √°tv√°gni.
Engem is csak ideig óráig tudtatok átvágni mert rájöttem hogy hova tartoztok!

KITART√ĀS!
# | Tasi Tasi - 2010 12 16 ¦ 18:32:04
Ezt már régen is belinkelte Imre.
Takarodj innen zsid√≥ szarkever√Ķ te √°lmagyar senkih√°zi!
# | postaimre postaimre - 2010 12 16 ¦ 18:36:11
pancser-moty√≥, k√ľld√∂tt a moszad-gazdi? A lev√©l olyan k√©t √≥r√°ja j√∂tt, de ez csak t√∂red√©ke. Magas katonai k√∂r√∂ket meg nem neh√©z tal√°lni, mert kicsi ez az orsz√°g √©s sok az ismer√Ķs benne. Az√©rt most nem baj, ugye, hogy kitiltalak, kis parazita zsid√≥-h√°zi√°llatk√°nk? Menj, hisztizz Balajtin√°l, hogy a jobbokos kurucos cucc mutatv√°ny is kezd bed√Ķlni.:D
# | Tasi Tasi - 2010 12 16 ¦ 18:37:59
Amikor Navratil kilépett akkor.

Melyik barom lobbikos köcsög net kommandós vagy?
Valahol becs√ľlend√Ķ hogy pr√≥b√°lod v√©deni a mund√©r becs√ľlet√©t.
De le√≠rtam te is fogsz Isten el√Ķtt √°llni.
# | Tasi Tasi - 2010 12 16 ¦ 18:39:29
Imre ne tiltsd hagy élje ki magát.
# | Tasi Tasi - 2010 12 16 ¦ 18:58:40
http://www.jovonk...ganymaffia
El√©g cs√ļny√°n j√°rhattunk volna mivel a G√°rd√°nak nem volt fegyvere. Sem kik√©pz√©se...
Err√Ķl besz√©l√ľnk emberek.

KITART√ĀS!
# | postaimre postaimre - 2010 12 16 ¦ 18:59:09
Tas, ez moty√≥ √©s hivat√°sos strici, de ez az √Ķ baja. Ha figyelsz, akkor nem vitatja a t√©nyeket s h√°l istennek a cikket sokan olvast√°k, mert aki k√ľldte a levelez√©st, ann√°l -√ļgy l√°tom - van m√©g anyag . Navratiln√°l olyan 3 gig√°nyi jobbikos hasonl√≥ kavar√°s lehet s tal√°n elj√∂tt az ideje, hogy kiny√≠ljon a kincsest√°r, mert nem a Jobbikos zsid√≥kat kell v√©deni, hanem az igazs√°got kell napvil√°gra hozni. Az hiszem, ha m√°r motyinak is ennyire bej√∂n az √≠r√°s, akkor beteszem a cikkbe is, ut√≥lag!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.27 mŠsodperc
83,604,012 egyedi lŠtogatů