Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Nem hib√°zhatsz, ha nem hib√°ztatsz

Napl√≥Tegnap este a m√≥zes1-en m√°r egy 5 √©vvel ezel√Ķtti CIA jelent√©sre hivatkoztak, amelyben √©lelmiszer √©s v√≠zhi√°nyra hivatkozva zavarg√°sokra √©s l√°zad√°sra h√≠vt√°k fel a figyelmet. Milyen meglep√Ķ, nem? 300 Ft-os keny√©rr√Ķl besz√©l√ľnk m√°r most is. Ma reggel m√°r a Bulg√°ri√°ban 20 √©vvel ezel√Ķtt bevezetett jegyrendszert elemezt√©k a kaz√°rok, de itt m√°r ny√≠ltan besz√©lnek az atomh√°bor√ļ lehet√Ķs√©g√©r√Ķl:
"Izrael megt√°madja Ir√°nt? Lehet, hogy atomh√°bor√ļ lesz?
A Ma Reggel vend√©ge N√≥gr√°di Gy√∂rgy biztons√°gpolitikai szak√©rt√Ķ
2010. augusztus 13. 10:42

Forr√°s: Link

Pravda:
Link ue. a cikket hozta vagy az aljazeera vagy a c√ľmh√ľriyet (felk√©sz√≠t√©s a cassus bellire?)”
Izraeli forr√°sok emlegetik, hogy m√°r csak egy het√ľk maradt Ir√°n megt√°mad√°s√°hoz (val√≥j√°ban az oroszokat t√°madn√°k), mert augusztus 21-√©n elindul az ur√°n-d√ļs√≠t√≥, s ezt akart√°k megakad√°lyozni. A vektorok ir√°nya el√©g egy√©rtelm√Ľ, s elemz√©seinkben m√°r r√©g√≥ta jelezt√ľk ezt.

Magyarorsz√°gon a pl√°z√°k tov√°bb √©p√ľlnek, mik√∂zben fogy a magyar √©s zajlik a zsid√≥ betelep√≠t√©s √©s m√©g a z√∂m mindig √Ķrj√∂ngve hisz a hazug politik√°nak, √©s a zsid√≥ politikusokban, no meg abban a p√°r „magyar” csicsk√°ban. Olstein-Orb√°n a megment√Ķ m√©g azok szem√©ben is, akik elvileg ki vannak m√Ľvelve a k√©rd√©sk√∂rben, de ilyenkor m√°r meg sem lep√Ķd√∂k, mert kider√ľl, hogy ezek a nemzet√°rul√≥ „√©rtelmis√©giek” az√©rt vannak tartva, hogy ezt a l√°tszatot fenntarts√°k. A lakoss√°gcsere-program keret√©n bel√ľl m√°r kor√°bban kiszor√≠tott√°k magyar fajt√°rsaikat a tank√∂nyv√≠r√≥, pedag√≥gusi, √ļjs√°g√≠r√≥i, m√©dia-szakos, gazdas√°gi-jogi, orvosi, k√∂zigazgat√°si √©s minden relev√°ns p√°ly√°r√≥l. Ez m√°r f√©nyesen kivil√°glott √©s a rendszerv√°lt√°s teljes gyalul√°ssal val√≥sulhat csak meg.
B√∂szt√∂rpuszt√°n sokan megfordultak √©s m√©g a programot megel√Ķz√Ķen t√∂bben annak a meggy√Ķz√Ķd√©s√ľknek adtak hangot, hogy Herpai a Fidesz kapcsolattart√≥ja √©s Vukics csak √°ldozata, aki m√°r szabadulna az eg√©szt√Ķl (ezt meg√©rtem) √©s barant√°val foglalkozna, mert √©rzi mennyire rohad az eg√©sz politikai maffi√≥z√≥ rendszer, s ez r√°zza sz√©t az MSZ-t is. Nos, maga a rendszer az, amelyik v√©g√≥r√°it √©li √©s erre m√°r nem √©rdemes √ļj nyerget k√©sz√≠teni, b√°r b√ļcs√ļztatni sem k√∂nny√Ľ, mert sokak √°lm√°t, munk√°juk v√©lt gy√ľm√∂lcs√©t, √©let√©nek l√°tszat-√©rtelm√©t viszi majd el, s sz√°mos embert is, akik azonosak ezzel a sziszt√©m√°val √©s m√°r nem szabadulhatnak t√Ķle. Meg√©rtem azt a verg√Ķd√©st, hogy m√°r nem hiszik √Ķk sem, ami van, de nem k√©pesek megl√°tni, hogy helyette m√°r l√©tezik valami m√°s, amit lelki szemeinkkel egyre t√∂bben √©rz√©kel√ľnk. Ez egy csapdahelyzet, mert a j√∂v√Ķt megl√°tni, meg√°lmodni k√©pess√©g kell a szabads√°ghoz, s azok, akik felvezett√©k a jelenleg is l√°tszathatalommal b√≠r√≥, a val√≥di anyagias hatalom √°lc√°jak√©nt m√Ľk√∂d√Ķ, a szellemi-lelki hatalmat elrejteni igyekv√Ķ politikai b√°bsz√≠nh√°zat – mint egy mutatv√°nyosb√≥d√©t-, azok ennek a r√©gi √©s pusztul√°sra √≠t√©lt rendszernek szerves r√©szei. Kritiz√°lj√°k, de v√°ltoztatni rajta nem k√©pesek, mert nem akarj√°k, ugyanis NEM EZ A DOLGUK! F√©lelmetes az IGAZS√ĀG. Beigazol√≥dik, hogy a zsid√≥ betelep√ľl√Ķk, „honfoglal√≥k” gener√°ci√≥kon kereszt√ľl v√©gzett el√Ķk√©sz√≠t√Ķ munk√°juk el√©g hat√©kony volt. Magyar n√©ven, de nem magyar mentalit√°ssal √©s nem magyar √©rdekek√©rt hoztak l√©tre csoportokat, amelyek ny√≠ltan magyarellenesek √©s alkott√°k meg ezen ir√°nyzatok magyar nemzeti k√∂nt√∂sbe b√ļjtatott „ellenz√©k√©t” is. Az ellens√©g ellens√©ge m√©g mindig nem magyar bar√°t, mert a c√©ljuk az volt, hogy a val√≥ban magyarok megnyugodva, h√°trad√Ķlve r√°juk b√≠zhass√°k a leleplez√©seket, az odamondogat√°sokat √©s a magyart nemzet√©rt val√≥ k√ľzdelmet. Az ebben a nagy radik√°lis maszlagban teng√Ķd√Ķk magas sz√°zal√©k√°r√≥l der√ľl ki, hogy val√≥j√°ban zsid√≥, s t√∂bben lebuktak m√°r (pl. Tam√°s G√°sp√°r Mikl√≥s, de most a t√∂bbit hagyjuk, mert kider√ľlne, hogy gyakorlatilag a val√≥di elk√∂telezett √©s a k√∂ztudatban √©s a nemzetl√©lekben is mag√°nak hellyel b√≠r√≥ szem√©lyek sz√°ma igen korl√°tolt. Akiket mi √ļgy ismer√ľnk, hogy nemzeti politikus, vagy „megmond√≥ember” akinek az√©rt egyetemi √°ll√°sa, h√°ttere mindig t√∂retlen, sajnos csak a csalik. Ezt nyugodt sz√≠vvel mondom, mert egyre vil√°gosabb, hogy a h√°bor√ļ elker√ľlhetetlen v√°ltoz√°s√°t nem √ļszhatjuk meg, mert a fert√Ķz√©s gy√∂kere olyan m√©ly, hogy ezt csak alapos munk√°val lehet m√°r rendezni.
Izrael most √≠rta al√° a g√∂r√∂g minisztereln√∂kkel az √ļjabb sz√∂vets√©gi szerz√Ķd√©s√©t. Ha figyelitek a t√©rk√©pet, akkor az √Ķ hadiz√≥n√°juk a k√∂vetkez√Ķk√©ppen n√©z ki: Izrael, G√∂r√∂gorsz√°g, Bulg√°ria, Rom√°nia, Szlov√°kia, Gr√ļzia. M√°r Castro is azt mondogatja, hogy hagyom√°nyos fegyverekkel az Ir√°n elleni h√°bor√ļ nem nyerhet√Ķ meg √©s az atomh√°bor√ļt egyre t√∂bben emlegetik, mint re√°lis lehet√Ķs√©get. Ne feledj√©tek: amint kit√∂r a h√°bor√ļ a K√∂zel-Keleten (vagy √©ppen a T√°vol-Keleten, mert most is hadgyakorlatot tart az USA √©s D√©l-Korea), akkor zsid√≥b√©renc-NATO tagorsz√°gk√©nt mi is felvonul√°si ter√ľlete vagyunk a kaz√°rok √©rdekeinek v√©delme √©rdek√©ben, s√Ķt √©lelmiszerrel, anyagilag √©s minden m√≥don a lakoss√°got terhelik a h√°bor√ļ k√∂lts√©geinek kipassz√≠roz√°s√°val, mik√∂zben ny√≠lt harcot folytathatnak a magyar nemzet igazi ellen√°ll√°s√°t k√©pez√Ķkkel szemben a haza√°rul√≥ korm√°nyok. Ez a Lex L√°z√°r √©s ezt k√©pviseli Olstein-Orb√°n is. Politikai v√°ltoz√°s nem igaz√°n lehets√©ges, mert ehhez √©retlen elm√©k, szellemek vannak m√°r r√©gen a halpiacon jelen. A v√°laszt√°sokt√≥l sem kell semmi j√≥t v√°rni, mert csak n√©ph√ľly√≠t√©sr√Ķl sz√≥l, s az √°tlag magyar (vagy b√°rmely m√°s nemzeti agymosott) b√©keszeret√Ķ √©s inform√°ci√≥-hi√°nyban szenvedve fogalommal sem b√≠r azzal kapcsolatban, ami r√° is v√°r.
Pedig a felk√©sz√ľl√©s folyamatos:
„Imre,
ezt tal√°ltam b√∂ng√©sz√©s k√∂zben, a fejlem√©nyek igen figyelemre m√©lt√≥ak. Az Oroszok nagy szarban vannak, az √ļj hadvisel√©shez hozz√° kell, hogy szokjanak. L√°ttam a szatellit √°ltal k√©sz√≠tett felv√©teleket, k√©pzeld el, hogy a t√ľzek √ļgy j√∂ttek l√©tre, mintha zsin√≥rt h√ļztak volna ki 50 -80 km t√°vols√°gban egym√°s ut√°n, ugye ez v√©letlen. Figyelem az otthoni fejlem√©nyeket de igen csak g√°z van. A nagyvil√°gban meg egy robban√°s el√Ķtti nagy csend. Egy-k√©t majom nyilatkozik, a bankok meg nyelik a p√©nzt, a barom n√©p meg hallgat.

Ka-52 s helikopterekker szerelik fel az Oroszok a Mistral t√≠pus√ļ anyahaj√≥ikat, jelentette be 14-√©n Alexander Selin vez√©rezredes az Orosz l√©gi √©s l√©gv√©delmi er√Ķk parancsnoka az Ech√≥ Moszvai r√°di√≥nak. A Ka-52 s helikopterek a vil√°g egyik legjobb g√©pei.

tov√°bb:

A l√©gv√©delmi er√Ķk a napokban cser√©lik le a megl√©v√Ķ l√©gv√©delmi rendszer√ľket √©s √ļj S-400 s valamint S-500 s rak√©t√°kat, helyeznek √ľzembe, Moszkva √©s a k√∂zponti ipari megy√©k k√∂r√©.

Jelenleg az S-400 √°sok b√≥l 3 hadoszt√°lyt tart az fent az orosz hadsereg, ezt eg√©sztik ki m√©g 5 hadoszt√°llyal melyb√Ķl kett√Ķ a t√°voli keleten ker√ľl fel√°ll√≠t√°sra.
Amit az S-400 sok rol tudni kell, hogy operat√≠v taktikai fegyver, t√∂bbek k√∂z√∂tt a hagyom√°nyos, a lopakod√≥, √©s kisebb rep√ľl√Ķ eszk√∂z√∂k (drohenek) valamint a ballasztikus rak√©t√°k harci fejeinek megsemmis√≠t√©s√©re szolg√°l. A sebess√©ge 4,8 km/ m√°sodperc, a hat√≥t√°vols√°ga 400 km hasonl√≥ az S-300 teljes√≠tm√©ny√©hez.

tov√°bb:

Az orosz l√©gier√Ķ tervezi a Babusc√°ri repteret a kauk√°zusi k√∂zt√°rsas√°g Abb√°zi√°ban √ļjb√≥l √ľzembe helyezni. A vez√©rezredes a tov√°bbiakban hozz√°tette, hogy ezzel a f√Ķv√°ros Suchumi √ļjb√≥l bekapcsol√≥dik a n√©zetk√∂zi l√©gi j√°ratokba.
A l√©gv√©delmi elh√°r√≠t√°s jelenl√©te Abb√°zi√°ban nem fenyeget senkit. Az orosz l√©gi egys√©gek teljes√≠tik a k√©t orsz√°g k√∂z√∂tti meg√°llapod√°sb√≥l ad√≥d√≥ feladataikat. Az S-300 l√©gv√©delmi hadoszt√°ly jelenl√©te Abb√°zi√°ban a h√©ten ker√ľlt a nyilv√°noss√°g el√©. Ennek jelenl√©te nem √ļj ezel√Ķtt k√©t √©vvel ker√ľlt fel√°ll√≠t√°sra a nyugati √°llamok tudt√°val.

A l√©gv√©delem a d√©l Oszt√©ti√°ban hat√©kony √©s elegend√Ķ. Egy orosz S-300 -s elh√°r√≠t√≥ rendszer nem √°rt mondott√° az Ossetiai honv√©delmi miniszter Val√©ri Jachonewez.

Abb√°zia √©s D√©l Osseta k√∂zel 18 √©vvel ezel√Ķtt lev√°lt Georgi√°t√≥l √©s eddig nem elismert √°llamk√©nt l√©teztek. 2008 Augusztus 26 √°n Oroszorsz√°g, Nicaregua, Venezuela √©s egy pacifikai t√∂rpe√°llam Nauru elismerte. Az elismer√©s√ľket a Georgiai megt√°mad√°s v√°ltotta ki, melyben t√∂bb sz√°z civil vesztette √©let√©t.

Aramis
2010.08.15.”

De k√∂zben olvashatj√°tok, hogy Izrael F-35-√∂s harci rep√ľl√Ķg√©peket v√°s√°rol (val√≥j√°ban Stealth F-35I g√©peket, amelyek sokoldal√ļ 5.gener√°ci√≥s csap√°sm√©r√Ķ eszk√∂z√∂k, s kezdetnek 20 darabot, 2,7 milli√°rd doll√°r√©rt) hogy a b√©k√©s sz√°nd√©kair√≥l bizonyoss√°got szerezhessenek k√©nyszer-szomsz√©dai.
K√∂zben az a j√≥, hogy sz√©pen lassan majd cs√∂p√∂gtetik n√°lunk is, hogy a „nagy semmib√Ķl” milyen h√°bor√ļ t√°mad √©s ez√©rt nek√ľnk hogy kell megszor√≠tanunk √©s milyen √©s mennyi katona fog itt cs√°szk√°lni szabadon, mert ez j√≥ nek√ľnk. Milyen v√°laszt√°sok, ki is szavazhat ellene, bikaborny√ļ liber√°l-neurotikus t√°rsas√°g? Sz√°m√≠t valakinek is a v√©lem√©nye?
De biztosan ez is csak bomlasztja a nemzeti √≥-dal-t, nem, ahelyett, hogy b√©getn√©nk a nemzeti dal√°rd√°ban a Sz√©kely Himnuszt? El√Ķsz√∂r is, a b√©k√©s megold√°sra egyre kevesebb az es√©ly, m√°sodszor: nem amiatt z√ľllik sz√©t az MSZ, Jobbik √©s G√°rda, HVM…, MSZP, SZDSZ…FIDESZ, mert itt megjelennek √≠r√°sok, hanem az√©rt mert m√°r nem tarthat√≥ ez a hazugs√°ghalmaz √©s sok j√≥ ember egy rossz c√©l ir√°ny√°ba nem lehet sok√°ig tuszakolni, etetgetni. A nemzeti oldal nem l√©tezik, mert van a FIDESZ √©s annak a n√©p-nemzeti sz√°rnya, meg a nemzeti radik√°l-liber√°lis ir√°nya, no meg a ny√≠lt liber√°lis oldala. Van a zsid√≥, a zsid√≥ √©s a zsid√≥ a parlamentben, √©s mindenki a magyar √©rdekeket szolg√°lja de olyan h√Ľen, hogy k√∂zben kihalunk, mik√∂zben az orsz√°got el√°rasztja a belteny√©sztett √©s a befogadott szem√©t. Ugye nincs v√°ltoz√°s a m√©di√°ban sem, mert ugyanazok a zsid√≥k mondj√°k meg a tutit, csak egy-k√©t helycsere t√∂rt√©nt. Itt √©ln√©k azzal a javaslattal, hogy az √°tlagember kedv√©√©rt szedj√ľk m√°r √∂ssze f√©nyk√©peket mell√©kelve, hogy a politik√°ban, gazdas√°gban, m√©di√°ban kik is k√©pviselnek benn√ľnket, mint kaz√°riai sz√©kelyek! Ebben seg√≠ts√©get k√©rek, nem a felsorol√°si neh√©zs√©g, hanem az id√Ķhi√°ny miatt. Azt pedig √©rts√©tek meg, hogy az a bizonyos EGY√úTTM√õK√ĖD√ČS” addig fikci√≥, am√≠g nem tudjuk, hogy ki-kicsoda √©s nincs kiszelekt√°lva a t√°rsas√°g. Ugye ez nem bonyolult dolog? Csak szem√©lyekben lehet b√≠zni, szervezetekben, p√°rtokban f√∂l√∂sleges, de b√≠zni meg csak √∂nmagadban tudhatsz. Ha t√∂bb √∂nbizalom-teli ember ker√ľl egy k√∂zegbe, nagyon hat√©kony tud lenni, ha nem a zsid√≥k adj√°k nekik az ir√°nyz√©kot. A J√≥ Isten tart √©s fog √∂ssze benn√ľnket egy k√∂z√∂s akaratban, mert nem csak mondjuk, hogy egy√ľv√© tartozunk, hanem ez √ļgy is van.

HozzŠszůlŠsok

# | dojka dojka - 2010 08 16 ¦ 16:03:14
Imre! Sz√≠vemb√Ķl besz√©lt√©l a fenn√°ll√≥ rendszert illet√Ķen, nem l√°tok √©n sem igaz√°n m√°s j√≥ megold√°st, mint a teljes nagytakar√≠t√°st. Mi m√°s m√≥don lehetne kiker√ľlni ebb√Ķl a f√∂rtelmes gyarmati sorsb√≥l?! De van-e a ny√°jnak igaz p√°sztora? Ha van, k√©pes-e felismerni, hogy ki az?
Az √ļj korm√°nynak m√°r r√©gen nyilv√°noss√°gra kellett volna hoznia az √ľgyn√∂klist√°t.
T√∂rt√©nelem tan√°rk√©nt meddig kell m√©g hazugs√°gokat tan√≠tanom, m√°r tegnap is k√©s√Ķ lett volna.
Minden veszni hagyott perc hal√°los b√Ľn!
# | fsavanyu fsavanyu - 2010 08 16 ¦ 16:30:51
Imre, √©s dojka! SZivemb√Ķl szoltatok, elismer√©sem √©rte. Mostm√°r csak a takar√≠t√°snak k√©ne neki√°ln√≠, hogy tiszta terepenl√°thassunk hozz√° az ujj√°√©p√≠t√©snek. MAGYAR EMBER F√ČLMUNK√ĀT NEM V√ČGEZHET!!!
# | hunroli hunroli - 2010 08 16 ¦ 16:42:16
Szemfelnyitogat√≥s vide√≥ fiataloknak, id√Ķseknek egyar√°nt

http://www.youtub...;vq=medium
# | Atman Atman - 2010 08 16 ¦ 17:49:38
hunroli!

Ez is egy olyan nesze-semmi-dudg-meg-j√≥l link...vagy direkt nem m√Ľk√∂dik???

...vagy csak bossz√ļt akart√°l √°llni a cikkben szerepl√Ķ (http://premier.mtv.hu/Hirek/2010/08/13/10 /Izrael_megtamadja_Irant_Lehet_hogy_atomhaboru_lesz_.aspx ) link√©rt...mert az sem megy!
# | hunroli hunroli - 2010 08 16 ¦ 17:54:30
igen, val√≥ban r√°klikre nem adja , de jobb klick - nyit√°s egy √ļj ablakban √ļgy m√°r megy,
próbáld ki !
:D
# | schmama schmama - 2010 08 16 ¦ 17:54:33
Nem m√Ľkodik a link!!!
# | schmama schmama - 2010 08 16 ¦ 17:57:46
Hunroli l√©gyszives ted be a j√≥linket mert nekem nemkin√°lja felazt a lehet√Ķs√©get!!
# | Atman Atman - 2010 08 16 ¦ 18:18:29
Nyugi! nem akarom lesz√≥lni, de csak egy heawymetal vizi√≥ a j√∂v√Ķk√©pr√Ķl...semmi konkr√©tum...
A zene nem rossz, megrázóak a képek...szal ennyi.
Ett√Ķl m√©g nem lesz√ľnk "okosabbak"

igy talán látható a link:
"http://www.youtube.com/watch_popup?v=HwELajFteTo&vq=medium"
# | bukovinai bukovinai - 2010 08 16 ¦ 18:25:42
Imre √ćrod :

"Van a zsid√≥, a zsid√≥ √©s a zsid√≥ a parlamentben, √©s mindenki a magyar √©rdekeket szolg√°lja de olyan h√Ľen, hogy k√∂zben kihalunk, mik√∂zben az orsz√°got el√°rasztja a belteny√©sztett √©s a befogadott szem√©t. Ugye nincs v√°ltoz√°s a m√©di√°ban sem, mert ugyanazok a zsid√≥k mondj√°k meg a tutit, csak egy-k√©t helycsere t√∂rt√©nt. Itt √©ln√©k azzal a javaslattal, hogy az √°tlagember kedv√©√©rt szedj√ľk m√°r √∂ssze f√©nyk√©peket mell√©kelve, hogy a politik√°ban, gazdas√°gban, m√©di√°ban kik is k√©pviselnek benn√ľnket, mint kaz√°riai sz√©kelyek!"

A tudom√°nyos √©letben, a kultur√°lis √©letben a m√©di√°ban, az oktat√°sban, a vezet√Ķ posztokban (majdnem minden√ľtt) √©s m√©g sok m√°s helyeken ott vannak m√°r. (B√≠r√≥s√°gok, √ľgy√©szs√©gek, katonas√°g, rend√Ķrs√©g, stb)

Imre, nem azokat kell √∂ssze√≠rni.... hanem azt az 1-2 kiv√©telt aki nem "az". Szerintem az a lista j√≥val el√Ķbb √∂ssze√°ll! √Čs j√≥val kisebb is lesz.(Teh√°t megjegyezhet√Ķbb)

Az igaz magyarokat kell ink√°bb sz√°mba venni. Az √∂sszes t√∂bbi hanyagolhat√≥ m√©g akkor is, ha nem kaz√°r. Mert az agyi befoly√°solts√°g ok√°n pont √ļgy gondolkozik mint egy kaz√°r, de semmik√©ppen nem √ļgy mint egy szittya-magyar.

√Čn szem√©lyesen egyetlen ilyen embert sem ismerek aki a k√∂z√©letben valamilyen komolyabb szerepet t√∂ltene be √©s Igaz magyar lenne. (mivel nem forgol√≥dom ilyen k√∂r√∂kben.Se kult√ļr√°lis, se m√©dia se tudom√°nyos, se semmilyen ilyen k√∂r√∂kben.)

Csin√°ljunk ink√°bb egy ilyen list√°t : "Szittya Magyarok".

Egy jel√∂ltem van : Moln√°r Oszk√°r. (B√°r √Ķt sem ismerem szem√©lyesen. Van m√©g egy : Bakay Korn√©l.(Nagyon korrekt embernek tartom)
√Čs m√©g van j√≥p√°r ilyen ember. Gyan√≠tom, hogy kevesebben vannak, mintha elkezden√©nk felsorolni a kult√ļr√°lis, tudom√°nyos √©s egy√©b k√∂z√©leti szem√©lyis√©geket, mert mindegyikr√Ķl kider√ľlne, hogy vagy zsid√≥ vagy szimpatiz√°ns vagy csak nem j√≥ szittya magyar.

Nem is j√≥ a magyar elnevez√©s. Nevezz√ľk ink√°bb ezt a list√°t szitty√°knak. Aki j√≥ szittya, az felker√ľl r√°. Aki meg nem az mindegy, hogy kaz√°r-e vagy Fekete mint a P√°k√≥.

A Szitty√°kat am√ļgy is k√∂nnyebb felismerni, mint kider√≠tgetni valakir√Ķl, hogy kaz√°r-e vagy csak gerinctelen vagy csak sim√°n s√∂t√©t.

Ez szittya, az szittya, a többi meg teljesen mindegy, hogy micsoda.

Lehetne egy k√ľl√∂n f√≥rum, ahol √∂ssze vannak szedve ezek a j√≥ szittya magyarok. N√©v szerint. Aki meg nincs ezen a list√°n, az .... azzal nem foglalkozunk. Nem √©rdekes a v√©lem√©nye √©s annak nem szavazunk bizalmat semmilyen √ľgyben. Aki viszont rajta van ezen a list√°n, annak a v√©lem√©ny√©re √©s a szav√°ra adunk. √Čs a t√°mogat√°sunkat √©lvezik B√ĀRMILYEN k√©rd√©sben.

A "nagytakar√≠t√°st" √ļgy is el lehet kezdeni, hogy a "mi" embereinket t√°mogatjuk nagy er√Ķkkel. erk√∂lcsileg, fizik√°lisan √©s ha kell anyagilag is.

Ez nem egy fekete-lista, √©pp ellenkez√Ķleg. ez egy bizalmi lista. ezen szem√©lyek √©lvezik a t√∂bbi szittya magyar bizalm√°t. t√°mogatjuk √Ķket, ha kell ha nem Smile

K√©ne egy ilyen "adatb√°zis". Az illet√Ķ neve √©s egy r√∂vid indokl√°s, hogy mi√©rt (milyen kifejtett munka vagy √©rdem ok√°n) lehetne √Ķt szittya magyark√©nt √©rt√©kelni.

Ez nem valami h√°tr√°nyos megk√ľl√∂nb√∂ztet√©s lenne a t√∂bbiekre n√©zve. A zsid√≥ magyar is lehet j√≥ ember, de mi a szitty√°kat jobban szeress√ľk Smile Azokat akik m√°r a tettek mezej√©n megmutatt√°k, hogy kif√©l√©k....

(Aki nincs rajta ezen a list√°n az gyan√ļs. Annak nem szavazunk bizalmat semmilyen dologban)
# | schmama schmama - 2010 08 16 ¦ 18:30:00
Mostm√°r valaki fent belinkelte de' ez van ott
Server Error in ' / ' Application .
--------------------------------------------------------------------------------

Az er√Ķforr√°s nem tal√°lhat√≥ .
Le√≠r√°s : HTTP 404 . Az er√Ķforr√°s keres ( vagy annak egy f√ľgg√©s ) el lehetett volna t√°vol√≠tani , megv√°ltozott a neve , vagy ideiglenesen el√©rhetetlenn√© v√°lt . K√©rj√ľk, olvassa el az al√°bbi URL-t , √©s gy√Ķz√Ķdj√∂n meg arr√≥l, hogy helyesen √≠rta .

Kért URL : / Hirek/2010/08/13/10 / Izrael_megtamadja_Irant_Lehet_hogy_atomhaboru_lesz_.aspx

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 1.74 mŠsodperc
83,601,800 egyedi lŠtogatů