Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Rak-lapozzunk tovább!

NaplóHa hiszitek, ha nem, topplistás lett a „raklap” ügy a drogdieler és a svájci konzulnõ vonatkozásában. Az alsóörsi rendõrgyilkosság részleteivel kapcsolatban egész „magas” körök is megmozdultak és befutott az elsõ kecsegtetõ ajánlat is a háttérinformációk ügyében. Nem is tudjátok elképzelni, kik olvasgatnak itt a honlapon és szívják a fogukat. A raklap által tálat eset egy a sokból, de ha borul, akkor a teljes külügy rámegy erre és nem csak a protokoll miatt.

A helyzet az, hogy a külügy olyan ügyekben érintett, amiért személy szerint is sok- sok életfogytig tartó fõbelövést kellene kiosztani. Korábban egy külhoni barátom mesélte, hogy a magyar külképviseleteknek adóssága egyre nagyobb és azon aggódnak, hogy nem tudják kifizetni a villanyszámlát se. Lehet, hogy azt várták, hogy az ügynökcsere meglegyen a nagykövetségeken? Szóval, „raklap” várja a jelzéseket és én meg biztatom, hogy ésszel de adagolja csak az infókat. Az iwiwen már törölték is a regisztrációját, pedig szóltam neki, hogy az NBH-In-kal üzemelteti és ezért nem sok reményt fûzök hozzá.
A másik ilyen esemény, amely a zsidó-immunreakcióját kiváltani hivatott, az a Gárda Szövetség megalakulása. Aki az összefogásról ábrándozott eddig, annak jó hír az, hogy van már egy kemény szellemi és fizikai mag is, amely nem politikainak álcázott ábrándokat kerget és nem is virtuális csak annyira, hogy az NBH-mossados akasztanivalókra még a frászt ráhozhassák. Bizony, elértünk egy szellemi szintet és ez „materializálódik” a fizikai létbe és harcosok köré gyûlik mind, aki tenni akar. A békét a háború utánra kell hagyni, miután a takarítás el van végezve és ehhez katonák kellenek. Ami viszont adminisztratív tevékenységként a legfontosabb, az a tájékoztatás, szemfelnyitogatás és a jelenlegi rezsim totális leleplezése. Nem állunk rosszul, hisz a kazár-rezsim azonnal mozgósította politikai majmait és a Jobbik vezére már a hétvégére ígért is egy újabb kapitány egy újabb gárdának. Törzsgárga? Gárda törzs? Nagyon nem tetszik a mossadnak, hogy nem õk irányítanak, csak kullognak az események után és a Jobbik oly mértékben lett még idejében hiteltelen, hogy ezt csak az ál-Pintér leleplezése tudja majd feledtetni a hasukat a röhögéstõl markolászó nemzetieknek.
Ha figyelitek a tendenciát, abból az derül ki, hogy ma már a legmagasabb nálunk a benzinár, ahogy az élelmiszer ára is megy följebb és az adók mellett az adósságok is az egekbe szöknek. Jól van ez így, mert ma is két fegyverrel is rendelkezõt sikerült megtéríteni, hogy ha ideje van, tudják, hogy milyen célpontokra állítsák be a táv-csöveseket! Mert azért target-ból egyre több merészkedik elõ a susnyásból, mert ott elfogyott vala a konc!
A teljesen kaotikus belhelyzetben nem is csoda, ha a szabadkõmûves Schmitt-nek parlament-föloszlatási jogáról cikiznek, cikkeznek, ugyanis ez ami most van, tényleg egy statáriumba kell torkolljon! Ugyan a zsidajai égindulást akarnak, felázott talajjal, átszakított gátakkal, Tótiából ömlõ Sajó-val, de hát tavasz óta hiába szóltunk az illetékeseknek, hogy a légteret játszótérnek használja a tetûhintás, abból nem értettek. A honvédség illetékese felé is jeleztem, de katona ember, ezért kivégzõ osztag elõtt kell végezze. De ha már a sportember Pali szóba került, akkor beillesztek egy levelet, ami szintén egy elhanyagolt területet érint.

„Tisztelt Posta Imre Úr!

Látom ön sokat tesz az igazság kiderüléséért, ezért kérném a segítségét hogy az igazság a sportban is nyilvánosságot kapjon.
Dr. Hegedûs Csaba 100-dik Magyar Olimpia bajnokunk, a Birkózó Szövetség elnöke rendszeresen ittasan vezetett egész életében és a birkózó sportból is menti ki a pénz, a saját régi ismeretségi rendszerét használva, de az már túlzás hogy még a nyilvánosságot is sikerül félrevezetnie. Feltételezhetõen ittasan vezetve halálra gázolt egy embert, amiért megvonták az életjáradékét is, tehát jogerõs ítélet született az esetrõl,de a sajtóban egy árva sort sem lehetett olvasni. Ez felháborító hogy õ aki a MBSZ honlapján keresztül próbál másokat bemocskolni, a saját irtózatos tettét sikeresen eltitkolja. Mindent megúszhat ez az ember???
Köszönettel venném ha segítene az igazságnak nyilvánosságot adni.
Egy sportszeretõ ember…
Tudtommal jelenleg is zajlik egy ügyészségi vizsgálat a szövetségi vezetéssel, ügyintézéssel kapcsolatban.”


A sport ugyanaz, mint a külügy. Ennek címszava és diplomáciai küldetés, edzés és mérkõzés címszóval megy a határon keresztül a drog és minden egyéb, nem is beszélve arról a mérhetetlen lehetõségrõl, amit a pénzmosási, lenyúlási lehetõségek jelentenek. Annyit számláznak és oda, amennyit nem szégyenkeznek, úgy, mint a Koltay csemete tette. A rendõrök meg annyit érnek, mint egy elhasznált gatyamadzag. Szima Judittal beszéltem (rendszeresen ), hogy ugye tudja már, a rendszeren belüli megoldás a rendszeren kívülre mutat, s erõsen javallom, hogy menjen az a demonstráció a rendõröknél, ha élni akarnak. Soka a tetû közöttük, talán több, mint a poloska moszadista, ezért mindenképpen fizetniük kell, de aki már megértette, hogy mi a nagy „büdös zsidó-cigány helyzet”, annak már nem lesz kételye a dolgok radikális megoldása felõl. A katonai ügyészek és bírók, akik most elítélték õt is, mennek a kutyatápos zsákba, efelõl nekik se legyen kétségük, de nem szeretném, ha több áldozata lenne a „felzúdulásnak”, mint ami szükséges. Egy olyan országban, ahol egy 13. ker-beli rendõr százados agyba-fõbe verhet mást, mert feljelentette ittas vezetés-gyanújával egy köznapi „portás”, s csak akkor lesz belõle ügy, ha azt csinálnak belõle, a megoldás az, hogy odamész magad és lerendezed. Ez nem önbíráskodás, mert aki ebben megakadályoz mást a jelen hadi állapotokban, annak is a jégcsákány kell léket nyisson a tudatába, hogy VÉGE van a zsidó hazugság diktálta demokratikus maszlagnak és igen is féljen mindenki, aki idáig juttatta ezt a nemzetet és ne féljen senki, aki az igazáért küzd! Rendõr? Halandó beszari semmirekellõ, akik közül erõsen kell majd szelektálódni annak, aki alkalmas lehet az elkövetkezõkben is. Sokan azt hiszitek, hogy csak ez van!

„Kedves Posta Imre es csapata!

Ezt a videot talalta a fiam. Valahogy jol raillik a harcunkra es az oldalra.
Bar nincs ra sok okunk, kicsit nevessunk is mar neha.
Semmifele hatso szandekom nincs vele, nehogy valaki megsertodjon. Egyszeruen jol bemutatja szerintem a helyzetet.

Tisztelettel egy nagyon aggodo magyar. …


Link = http://nimportequi.com/de/video_krieg.html


Pedig ilyet csak jobbikos követhet el, s talán éppen Emõkének hívják csak lecserélte a karikást MP5-re.

Valójában a rendszer nagyon hatékonyan mûködik visszafelé is és rengetegen jönnek rá, hogy nagyon is tehetõsek, pedig tehetetlennek hitték magukat. Megértik, hogy tényezõkké akkor válhatnak, ha azzá teszik magukat. Sokan hoztok információt, amik pl arról szólnak, hogy.

„Tudsz rola, hogy palesztin marines-okat kepeznek ki hazankban. Ha jol ertem a Gazai ovezet elleni tamadashoz keszitik fel ezek egy reszet az eu-ban, a masik reszet az usa-ban. Azt olvasom, hogy jelenleg 50 haditengeresz kommandost kepeznek ki Kroaciaban, Szerbiaban es Magyarorszagon.” : Link

Ez azért már nem játék, nemde? Karácsonyra lehet, hogy készítenek egy kis „szeretetcsomagot” a zsiráfok nekünk is, bár az árvíz is elég lesz. Egyébként Erdogánék február-márciusra teszik a gázai békeflotilla indítását és ezáltal tolódik minden, mert ugyan megnyíltak a blokád kapui is résnyire, de amíg ott zsidó lesz, addig ránk nézve is veszélyt jelentenek. Lehet, hogy éppen ezért, de Moszkvában már odafigyelnek arra is, hogy zsidó ne közelíthesse meg a Kreml épületét, bár azt nem tudom, hogyan ellenõrzi az ohrána, hogy ezek most terrorista héberek, vagy csak turisták, de az tuti, hogy a helyzet fokozódik. Az ál-Pintér után Martonyi is az USA-ban keresi a menedéket és a BBC-nek magyarázta a zsidaja a bizonyítványát. Mi van már itt? Irány Amerika? Olstein, neked is menni kéne, amíg mehetsz lábon! Látom, hogy még mindig és folytatólagosan semmit nem fogtál fel az egész jelenségvilágból, ami körülvesz.
A nemzet ma már fegyverkezni kezdett és bizony nem lesz aki ide bevonulhasson, mikor eldörren a startpisztoly, csak végignézi, hogy egy illegitim hatalmi rendszer, kazár-kufárok tömegével kerülnek elõször nagy a siratófalhoz, aztán a gödörbe. Ez EU-elnökséggel kapcsolatban Putyin megadta Olsteinnak a második figyelmeztetést is, de Izrael ellen egyre több európai államférfi hív bojkottra.
Szép karácsonyunk lesz!

Hozzszlsok

# | talpi talpi - 2010 12 10 ¦ 16:50:23
Adjon az Isten!
Imrém!
Mint régen, a kedves karácsonyi dal, "Menybõl az Angyal,,?" nem pedig valami ámerikás,akkor már volt értelme. De sajna ezt még kevesen éneklik, bár, dúdolást már hallottam:)
Szeb Jövõt! Isten tartson!
# | Rokkenroller Rokkenroller - 2010 12 10 ¦ 18:04:08
Hegedûs Csabához csak annyit,hogy õ is erõsen héber-pozitív...
Így a levélíró kérdései rögtön válaszra találtattak.
Kitartás!
# | Alexandros Alexandros - 2010 12 10 ¦ 19:49:19
Nyílt elõszél indult ma!
Miként is? Ha már rádió hírekben hangzik el, hogy a közösségi oldalakat szeretettel karosszékbõl böngészi a nyomozó szervek és a titkos szolgálat.
Hogy ez számunkra köztudott, az nem vitás.
Nem ez a lényeg. Inkább hogy ki (személy vagy szervezet) indította el ezt ma, hogy hírekben nyomják a rádiók.
Mi a cél vele? Vagy pont médiás részrõl egy partizán akció volt? Rengetegen csak akkor hisznek el egy dolgot, ha médiából hangzik el? Figyelmeztetik a közösségeket, vagy háttér manipulálás áll mögötte?
# | livia livia - 2010 12 10 ¦ 19:56:10
No, Én ma jó néhány zsizsiket simán likvidáltam, mivel pofátlanul parádéztak a kamrámban. Hívni kellett volna a szolgálatot takarításra, de némi morfondírozás után döntöttem, magam takarítottam el a tetemeket.
# | livia livia - 2010 12 10 ¦ 21:11:08
Mindig átszoktam, de ez a tavalyi babmaradékban volt. Nemrég takarítottam, akkor még nem észleltem. Mostanában vettem egy télire valót, szerencsére jól elvolt zárva, de már be akarták támadni. Jó, hogy ma áramszünet miatt 1- kor kezdtem, így gyorsan odaraktam egy bablevest, így még idõben robbantottam a csapatot! Jót buliztak volna!
# | livia livia - 2010 12 10 ¦ 22:16:13
Kerecsen! Mi a baj? Jó! Tök igazad van! De fogalmad nincs, hogy élveztem, hogy irtottam a zsizsiket! No, és ha hallottad volna, hogy miket mondtam! No, jobb, ha nem! Horgolni nem fogok! Bocsi az egészért!
# | Pitkin Pitkin - 2010 12 10 ¦ 22:45:02
Drága Kerecsen!

Nem kell az élõ fába is belekötni. Lívia írásából a "gyengébb" képességûek (mint én) is megértik a teendõket! Egy kicsit legyél nem oly feszélyezett, inkább lazább. Köszönöm. Kedves Tõled!

Livia! Jót derültem a zsizsikjeiden. Teszed a tennivalókat. Gyakorlat teszi a mester!
# | STALKER STALKER - 2010 12 10 ¦ 23:02:54
Munkámból kifolyólag rengeteg emberrel találkozok nap mint nap, és olyan emberekrõl derül ki, hogy "suttyomban" olvassa ezt a weblapot akikrõl nem is gondolná az ember. Igen. A nyomás megteszi azt amit nekünk nem sikerül: gondolkodásra kényszerít egyre több magyart.
# | livia livia - 2010 12 10 ¦ 23:49:39
No,Jó! Én még csak úgy háziasszonymódra zsombérkodom, de van aki észre se veszi, mi folyik körülötte, les ki a szemébõl, és tovább heherészik a homokban. Lásd a belinkelt videót! Találó!Sokan észre se vették a megnövekedett repülõforgalmat, de még azt se, hogy a harciak dorbézolnak felettünk, pedig az ablakok keményen berezonálnak. Ha itt elkezdenének lõni, vagy netán bombáznának, no akit nem talált el, csak szimpla játéknak néznék. no, akkor talán kapnának az agyukhoz. Ha még van.
# | Cezarfi Cezarfi - 2010 12 11 ¦ 00:58:20
Kb. egy héttel ezelôtt tettem egy megjegyzést, hogy mennyire fontos rájönni, hogy egyes történések, a látszólagos érdekek mögött, kinek a javára történtek.
Ime a nagy port felvert Wikileaks leleplezések
más oldalról megvilágítva. Sajnos csak angolul.
http://tinyurl.co...

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.76 msodperc
71,959,645 egyedi ltogat