Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Rak-lapozzunk tov√°bb!

Napl√≥Ha hiszitek, ha nem, topplist√°s lett a „raklap” √ľgy a drogdieler √©s a sv√°jci konzuln√Ķ vonatkoz√°s√°ban. Az als√≥√∂rsi rend√Ķrgyilkoss√°g r√©szleteivel kapcsolatban eg√©sz „magas” k√∂r√∂k is megmozdultak √©s befutott az els√Ķ kecsegtet√Ķ aj√°nlat is a h√°tt√©rinform√°ci√≥k √ľgy√©ben. Nem is tudj√°tok elk√©pzelni, kik olvasgatnak itt a honlapon √©s sz√≠vj√°k a fogukat. A raklap √°ltal t√°lat eset egy a sokb√≥l, de ha borul, akkor a teljes k√ľl√ľgy r√°megy erre √©s nem csak a protokoll miatt.

A helyzet az, hogy a k√ľl√ľgy olyan √ľgyekben √©rintett, ami√©rt szem√©ly szerint is sok- sok √©letfogytig tart√≥ f√Ķbel√∂v√©st kellene kiosztani. Kor√°bban egy k√ľlhoni bar√°tom mes√©lte, hogy a magyar k√ľlk√©pviseleteknek ad√≥ss√°ga egyre nagyobb √©s azon agg√≥dnak, hogy nem tudj√°k kifizetni a villanysz√°ml√°t se. Lehet, hogy azt v√°rt√°k, hogy az √ľgyn√∂kcsere meglegyen a nagyk√∂vets√©geken? Sz√≥val, „raklap” v√°rja a jelz√©seket √©s √©n meg biztatom, hogy √©sszel de adagolja csak az inf√≥kat. Az iwiwen m√°r t√∂r√∂lt√©k is a regisztr√°ci√≥j√°t, pedig sz√≥ltam neki, hogy az NBH-In-kal √ľzemelteti √©s ez√©rt nem sok rem√©nyt f√Ľz√∂k hozz√°.
A m√°sik ilyen esem√©ny, amely a zsid√≥-immunreakci√≥j√°t kiv√°ltani hivatott, az a G√°rda Sz√∂vets√©g megalakul√°sa. Aki az √∂sszefog√°sr√≥l √°br√°ndozott eddig, annak j√≥ h√≠r az, hogy van m√°r egy kem√©ny szellemi √©s fizikai mag is, amely nem politikainak √°lc√°zott √°br√°ndokat kerget √©s nem is virtu√°lis csak annyira, hogy az NBH-mossados akasztanival√≥kra m√©g a fr√°szt r√°hozhass√°k. Bizony, el√©rt√ľnk egy szellemi szintet √©s ez „materializ√°l√≥dik” a fizikai l√©tbe √©s harcosok k√∂r√© gy√Ľlik mind, aki tenni akar. A b√©k√©t a h√°bor√ļ ut√°nra kell hagyni, miut√°n a takar√≠t√°s el van v√©gezve √©s ehhez katon√°k kellenek. Ami viszont adminisztrat√≠v tev√©kenys√©gk√©nt a legfontosabb, az a t√°j√©koztat√°s, szemfelnyitogat√°s √©s a jelenlegi rezsim tot√°lis leleplez√©se. Nem √°llunk rosszul, hisz a kaz√°r-rezsim azonnal mozg√≥s√≠totta politikai majmait √©s a Jobbik vez√©re m√°r a h√©tv√©g√©re √≠g√©rt is egy √ļjabb kapit√°ny egy √ļjabb g√°rd√°nak. T√∂rzsg√°rga? G√°rda t√∂rzs? Nagyon nem tetszik a mossadnak, hogy nem √Ķk ir√°ny√≠tanak, csak kullognak az esem√©nyek ut√°n √©s a Jobbik oly m√©rt√©kben lett m√©g idej√©ben hiteltelen, hogy ezt csak az √°l-Pint√©r leleplez√©se tudja majd feledtetni a hasukat a r√∂h√∂g√©st√Ķl markol√°sz√≥ nemzetieknek.
Ha figyelitek a tendenci√°t, abb√≥l az der√ľl ki, hogy ma m√°r a legmagasabb n√°lunk a benzin√°r, ahogy az √©lelmiszer √°ra is megy f√∂ljebb √©s az ad√≥k mellett az ad√≥ss√°gok is az egekbe sz√∂knek. J√≥l van ez √≠gy, mert ma is k√©t fegyverrel is rendelkez√Ķt siker√ľlt megt√©r√≠teni, hogy ha ideje van, tudj√°k, hogy milyen c√©lpontokra √°ll√≠ts√°k be a t√°v-cs√∂veseket! Mert az√©rt target-b√≥l egyre t√∂bb mer√©szkedik el√Ķ a susny√°sb√≥l, mert ott elfogyott vala a konc!
A teljesen kaotikus belhelyzetben nem is csoda, ha a szabadk√Ķm√Ľves Schmitt-nek parlament-f√∂loszlat√°si jog√°r√≥l cikiznek, cikkeznek, ugyanis ez ami most van, t√©nyleg egy stat√°riumba kell torkolljon! Ugyan a zsidajai √©gindul√°st akarnak, fel√°zott talajjal, √°tszak√≠tott g√°takkal, T√≥ti√°b√≥l √∂ml√Ķ Saj√≥-val, de h√°t tavasz √≥ta hi√°ba sz√≥ltunk az illet√©keseknek, hogy a l√©gteret j√°tsz√≥t√©rnek haszn√°lja a tet√Ľhint√°s, abb√≥l nem √©rtettek. A honv√©ds√©g illet√©kese fel√© is jeleztem, de katona ember, ez√©rt kiv√©gz√Ķ osztag el√Ķtt kell v√©gezze. De ha m√°r a sportember Pali sz√≥ba ker√ľlt, akkor beillesztek egy levelet, ami szint√©n egy elhanyagolt ter√ľletet √©rint.

„Tisztelt Posta Imre √ör!

L√°tom √∂n sokat tesz az igazs√°g kider√ľl√©s√©√©rt, ez√©rt k√©rn√©m a seg√≠ts√©g√©t hogy az igazs√°g a sportban is nyilv√°noss√°got kapjon.
Dr. Heged√Ľs Csaba 100-dik Magyar Olimpia bajnokunk, a Birk√≥z√≥ Sz√∂vets√©g eln√∂ke rendszeresen ittasan vezetett eg√©sz √©let√©ben √©s a birk√≥z√≥ sportb√≥l is menti ki a p√©nz, a saj√°t r√©gi ismerets√©gi rendszer√©t haszn√°lva, de az m√°r t√ļlz√°s hogy m√©g a nyilv√°noss√°got is siker√ľl f√©lrevezetnie. Felt√©telezhet√Ķen ittasan vezetve hal√°lra g√°zolt egy embert, ami√©rt megvont√°k az √©letj√°rad√©k√©t is, teh√°t joger√Ķs √≠t√©let sz√ľletett az esetr√Ķl,de a sajt√≥ban egy √°rva sort sem lehetett olvasni. Ez felh√°bor√≠t√≥ hogy √Ķ aki a MBSZ honlapj√°n kereszt√ľl pr√≥b√°l m√°sokat bemocskolni, a saj√°t irt√≥zatos tett√©t sikeresen eltitkolja. Mindent meg√ļszhat ez az ember???
Köszönettel venném ha segítene az igazságnak nyilvánosságot adni.
Egy sportszeret√Ķ ember…
Tudtommal jelenleg is zajlik egy √ľgy√©szs√©gi vizsg√°lat a sz√∂vets√©gi vezet√©ssel, √ľgyint√©z√©ssel kapcsolatban.”


A sport ugyanaz, mint a k√ľl√ľgy. Ennek c√≠mszava √©s diplom√°ciai k√ľldet√©s, edz√©s √©s m√©rk√Ķz√©s c√≠msz√≥val megy a hat√°ron kereszt√ľl a drog √©s minden egy√©b, nem is besz√©lve arr√≥l a m√©rhetetlen lehet√Ķs√©gr√Ķl, amit a p√©nzmos√°si, leny√ļl√°si lehet√Ķs√©gek jelentenek. Annyit sz√°ml√°znak √©s oda, amennyit nem sz√©gyenkeznek, √ļgy, mint a Koltay csemete tette. A rend√Ķr√∂k meg annyit √©rnek, mint egy elhaszn√°lt gatyamadzag. Szima Judittal besz√©ltem (rendszeresen ), hogy ugye tudja m√°r, a rendszeren bel√ľli megold√°s a rendszeren k√≠v√ľlre mutat, s er√Ķsen javallom, hogy menjen az a demonstr√°ci√≥ a rend√Ķr√∂kn√©l, ha √©lni akarnak. Soka a tet√Ľ k√∂z√∂tt√ľk, tal√°n t√∂bb, mint a poloska moszadista, ez√©rt mindenk√©ppen fizetni√ľk kell, de aki m√°r meg√©rtette, hogy mi a nagy „b√ľd√∂s zsid√≥-cig√°ny helyzet”, annak m√°r nem lesz k√©telye a dolgok radik√°lis megold√°sa fel√Ķl. A katonai √ľgy√©szek √©s b√≠r√≥k, akik most el√≠t√©lt√©k √Ķt is, mennek a kutyat√°pos zs√°kba, efel√Ķl nekik se legyen k√©ts√©g√ľk, de nem szeretn√©m, ha t√∂bb √°ldozata lenne a „felz√ļdul√°snak”, mint ami sz√ľks√©ges. Egy olyan orsz√°gban, ahol egy 13. ker-beli rend√Ķr sz√°zados agyba-f√Ķbe verhet m√°st, mert feljelentette ittas vezet√©s-gyan√ļj√°val egy k√∂znapi „port√°s”, s csak akkor lesz bel√Ķle √ľgy, ha azt csin√°lnak bel√Ķle, a megold√°s az, hogy odam√©sz magad √©s lerendezed. Ez nem √∂nb√≠r√°skod√°s, mert aki ebben megakad√°lyoz m√°st a jelen hadi √°llapotokban, annak is a j√©gcs√°k√°ny kell l√©ket nyisson a tudat√°ba, hogy V√ČGE van a zsid√≥ hazugs√°g dikt√°lta demokratikus maszlagnak √©s igen is f√©ljen mindenki, aki id√°ig juttatta ezt a nemzetet √©s ne f√©ljen senki, aki az igaz√°√©rt k√ľzd! Rend√Ķr? Haland√≥ beszari semmirekell√Ķ, akik k√∂z√ľl er√Ķsen kell majd szelekt√°l√≥dni annak, aki alkalmas lehet az elk√∂vetkez√Ķkben is. Sokan azt hiszitek, hogy csak ez van!

„Kedves Posta Imre es csapata!

Ezt a videot talalta a fiam. Valahogy jol raillik a harcunkra es az oldalra.
Bar nincs ra sok okunk, kicsit nevessunk is mar neha.
Semmifele hatso szandekom nincs vele, nehogy valaki megsertodjon. Egyszeruen jol bemutatja szerintem a helyzetet.

Tisztelettel egy nagyon aggodo magyar. …


Link = http://nimportequi.com/de/video_krieg.html


Pedig ilyet csak jobbikos k√∂vethet el, s tal√°n √©ppen Em√Ķk√©nek h√≠vj√°k csak lecser√©lte a karik√°st MP5-re.

Val√≥j√°ban a rendszer nagyon hat√©konyan m√Ľk√∂dik visszafel√© is √©s rengetegen j√∂nnek r√°, hogy nagyon is tehet√Ķsek, pedig tehetetlennek hitt√©k magukat. Meg√©rtik, hogy t√©nyez√Ķkk√© akkor v√°lhatnak, ha azz√° teszik magukat. Sokan hoztok inform√°ci√≥t, amik pl arr√≥l sz√≥lnak, hogy.

„Tudsz rola, hogy palesztin marines-okat kepeznek ki hazankban. Ha jol ertem a Gazai ovezet elleni tamadashoz keszitik fel ezek egy reszet az eu-ban, a masik reszet az usa-ban. Azt olvasom, hogy jelenleg 50 haditengeresz kommandost kepeznek ki Kroaciaban, Szerbiaban es Magyarorszagon.” : Link

Ez az√©rt m√°r nem j√°t√©k, nemde? Kar√°csonyra lehet, hogy k√©sz√≠tenek egy kis „szeretetcsomagot” a zsir√°fok nek√ľnk is, b√°r az √°rv√≠z is el√©g lesz. Egy√©bk√©nt Erdog√°n√©k febru√°r-m√°rciusra teszik a g√°zai b√©keflotilla ind√≠t√°s√°t √©s ez√°ltal tol√≥dik minden, mert ugyan megny√≠ltak a blok√°d kapui is r√©snyire, de am√≠g ott zsid√≥ lesz, addig r√°nk n√©zve is vesz√©lyt jelentenek. Lehet, hogy √©ppen ez√©rt, de Moszkv√°ban m√°r odafigyelnek arra is, hogy zsid√≥ ne k√∂zel√≠thesse meg a Kreml √©p√ľlet√©t, b√°r azt nem tudom, hogyan ellen√Ķrzi az ohr√°na, hogy ezek most terrorista h√©berek, vagy csak turist√°k, de az tuti, hogy a helyzet fokoz√≥dik. Az √°l-Pint√©r ut√°n Martonyi is az USA-ban keresi a mened√©ket √©s a BBC-nek magyar√°zta a zsidaja a bizony√≠tv√°ny√°t. Mi van m√°r itt? Ir√°ny Amerika? Olstein, neked is menni k√©ne, am√≠g mehetsz l√°bon! L√°tom, hogy m√©g mindig √©s folytat√≥lagosan semmit nem fogt√°l fel az eg√©sz jelens√©gvil√°gb√≥l, ami k√∂r√ľlvesz.
A nemzet ma m√°r fegyverkezni kezdett √©s bizony nem lesz aki ide bevonulhasson, mikor eld√∂rren a startpisztoly, csak v√©gign√©zi, hogy egy illegitim hatalmi rendszer, kaz√°r-kuf√°rok t√∂meg√©vel ker√ľlnek el√Ķsz√∂r nagy a sirat√≥falhoz, azt√°n a g√∂d√∂rbe. Ez EU-eln√∂ks√©ggel kapcsolatban Putyin megadta Olsteinnak a m√°sodik figyelmeztet√©st is, de Izrael ellen egyre t√∂bb eur√≥pai √°llamf√©rfi h√≠v bojkottra.
Szép karácsonyunk lesz!

HozzŠszůlŠsok

# | talpi talpi - 2010 12 10 ¦ 16:50:23
Adjon az Isten!
Imrém!
Mint r√©gen, a kedves kar√°csonyi dal, "Menyb√Ķl az Angyal,,?" nem pedig valami √°merik√°s,akkor m√°r volt √©rtelme. De sajna ezt m√©g kevesen √©neklik, b√°r, d√ļdol√°st m√°r hallottam:)
Szeb J√∂v√Ķt! Isten tartson!
# | Rokkenroller Rokkenroller - 2010 12 10 ¦ 18:04:08
Heged√Ľs Csab√°hoz csak annyit,hogy √Ķ is er√Ķsen h√©ber-pozit√≠v...
√ćgy a lev√©l√≠r√≥ k√©rd√©sei r√∂gt√∂n v√°laszra tal√°ltattak.
Kitart√°s!
# | Alexandros Alexandros - 2010 12 10 ¦ 19:49:19
Ny√≠lt el√Ķsz√©l indult ma!
Mik√©nt is? Ha m√°r r√°di√≥ h√≠rekben hangzik el, hogy a k√∂z√∂ss√©gi oldalakat szeretettel karossz√©kb√Ķl b√∂ng√©szi a nyomoz√≥ szervek √©s a titkos szolg√°lat.
Hogy ez számunkra köztudott, az nem vitás.
Nem ez a lényeg. Inkább hogy ki (személy vagy szervezet) indította el ezt ma, hogy hírekben nyomják a rádiók.
Mi a c√©l vele? Vagy pont m√©di√°s r√©szr√Ķl egy partiz√°n akci√≥ volt? Rengetegen csak akkor hisznek el egy dolgot, ha m√©di√°b√≥l hangzik el? Figyelmeztetik a k√∂z√∂ss√©geket, vagy h√°tt√©r manipul√°l√°s √°ll m√∂g√∂tte?
# | livia livia - 2010 12 10 ¦ 19:56:10
No, √Čn ma j√≥ n√©h√°ny zsizsiket sim√°n likvid√°ltam, mivel pof√°tlanul par√°d√©ztak a kamr√°mban. H√≠vni kellett volna a szolg√°latot takar√≠t√°sra, de n√©mi morfond√≠roz√°s ut√°n d√∂nt√∂ttem, magam takar√≠tottam el a tetemeket.
# | livia livia - 2010 12 10 ¦ 21:11:08
Mindig √°tszoktam, de ez a tavalyi babmarad√©kban volt. Nemr√©g takar√≠tottam, akkor m√©g nem √©szleltem. Mostan√°ban vettem egy t√©lire val√≥t, szerencs√©re j√≥l elvolt z√°rva, de m√°r be akart√°k t√°madni. J√≥, hogy ma √°ramsz√ľnet miatt 1- kor kezdtem, √≠gy gyorsan odaraktam egy bablevest, √≠gy m√©g id√Ķben robbantottam a csapatot! J√≥t buliztak volna!
# | livia livia - 2010 12 10 ¦ 22:16:13
Kerecsen! Mi a baj? Jó! Tök igazad van! De fogalmad nincs, hogy élveztem, hogy irtottam a zsizsiket! No, és ha hallottad volna, hogy miket mondtam! No, jobb, ha nem! Horgolni nem fogok! Bocsi az egészért!
# | Pitkin Pitkin - 2010 12 10 ¦ 22:45:02
Dr√°ga Kerecsen!

Nem kell az √©l√Ķ f√°ba is belek√∂tni. L√≠via √≠r√°s√°b√≥l a "gyeng√©bb" k√©pess√©g√Ľek (mint √©n) is meg√©rtik a teend√Ķket! Egy kicsit legy√©l nem oly fesz√©lyezett, ink√°bb laz√°bb. K√∂sz√∂n√∂m. Kedves T√Ķled!

Livia! J√≥t der√ľltem a zsizsikjeiden. Teszed a tennival√≥kat. Gyakorlat teszi a mester!
# | STALKER STALKER - 2010 12 10 ¦ 23:02:54
Munk√°mb√≥l kifoly√≥lag rengeteg emberrel tal√°lkozok nap mint nap, √©s olyan emberekr√Ķl der√ľl ki, hogy "suttyomban" olvassa ezt a weblapot akikr√Ķl nem is gondoln√° az ember. Igen. A nyom√°s megteszi azt amit nek√ľnk nem siker√ľl: gondolkod√°sra k√©nyszer√≠t egyre t√∂bb magyart.
# | livia livia - 2010 12 10 ¦ 23:49:39
No,J√≥! √Čn m√©g csak √ļgy h√°ziasszonym√≥dra zsomb√©rkodom, de van aki √©szre se veszi, mi folyik k√∂r√ľl√∂tte, les ki a szem√©b√Ķl, √©s tov√°bb heher√©szik a homokban. L√°sd a belinkelt vide√≥t! Tal√°l√≥!Sokan √©szre se vett√©k a megn√∂vekedett rep√ľl√Ķforgalmat, de m√©g azt se, hogy a harciak dorb√©zolnak felett√ľnk, pedig az ablakok kem√©nyen berezon√°lnak. Ha itt elkezden√©nek l√Ķni, vagy net√°n bomb√°zn√°nak, no akit nem tal√°lt el, csak szimpla j√°t√©knak n√©zn√©k. no, akkor tal√°n kapn√°nak az agyukhoz. Ha m√©g van.
# | Cezarfi Cezarfi - 2010 12 11 ¦ 00:58:20
Kb. egy h√©ttel ezel√ītt tettem egy megjegyz√©st, hogy mennyire fontos r√°j√∂nni, hogy egyes t√∂rt√©n√©sek, a l√°tsz√≥lagos √©rdekek m√∂g√∂tt, kinek a jav√°ra t√∂rt√©ntek.
Ime a nagy port felvert Wikileaks leleplezések
más oldalról megvilágítva. Sajnos csak angolul.
http://tinyurl.co...

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.84 mŠsodperc
83,602,878 egyedi lŠtogatů