Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Dr. Horváth István orvos-biológus

Szia Imre!
Lenne egy kérdésem! Tudsz valamit a fent a tárgyban nevezett orvos-biológusról? Régebben érkezett valahonnan olyan email amiben arról volt szó, hogy a doktor szerint a koleszterin elleni vakcina olyan anyag lehetne aminek az árából ( gondolom itt a többi országnak majdan eladandót értette ) kifizethetnénk a még mindig nem hátra hanem előre levő, már régen letörlesztett ámde még mindig növekvő hitelünket a mélyen letisztelt IMF-nek. No, tegnap azt hallottam, hogy ezt a doktort ripsz-ropsz letartóztatták úgymond: kuruzslás vádjával, miután szabadalmaztatta ezt a vakcinát. Próbáltam a neten rákeresni van e ilyen hír, de nem akadtam rá. Van riport a professzorral ezen az oldalon Link de semmi letartóztatásos cikk! Ha tudsz, érdeklődj utána az ismeretségi körödben, mert a Tied mégis nagyobb és tájékozottabb mint az enyém! Igazán kíváncsi vagyok mi az igazság, ugyanis simán el tudom képzelni, hogy a doktor találmánya nagyon is a nem kívánatos kategóriába került, miután részint szembe megy a gyógyszeripar érdekeivel ( ugye mennél több keringési probléma annál több " szuper " gyógyszar ), valamint teljesen ellentétes a bankárok érdekeivel miszerint nagyon nem jó, ha egy ország nem tartozik semmivel senkinek ( nem adósrabszolga ) ! Ja és akkor még nem is beszéltem a tervezett népességcsökkentésről amivel megint ellenkezik!

Szeretettel

Hozzászólások

# | buvarkund buvarkund - 2011 11 18 ¦ 07:43:42
Szia, én itt olvastam róla:
http://nemenyi.ne...offsetlo=0
# | skhyta skhyta - 2011 11 18 ¦ 11:03:24
Ezt találtam
30/944-6279
1/355-7117
de csak ügyesen, mert nem tudod ki veszi fel!
(ne röhögj, itt nevelkedem!)
# | postaimre postaimre - 2011 11 18 ¦ 15:44:35
"Szia Imre!

Most beszéltem telefonon Dr. Horváth István prof-al, épp ebédelt egy étteremben Mosonmagyaróváron feleségével, megismerem a hangját,
Atrocitás történt , azt mondta, de nem tartoztatták le,...nem fél, de a meccsnek még nincs vége!Mindenkinek köszöni az érdeklődést, az együttérzést, lehet szükség lesz majd később is a segítségre!!!!

szerintem ennyit kitehetsz hsz-be, én nem szeretném az alábbi miatt!!"
# | anzelm anzelm - 2011 11 18 ¦ 15:45:17
Nézzétek meg ezt a videót a 14:08 perctől, mivel nem akarja kiadni a találmányát, és 10 nappal ezelött tárgyalt a minisztériummal, a szer akkreditálása miatt....zárolták a lakását, elvitték minden dokumentációját......:

http://huntv.info...-%C3%BCgye

Előadása a HunTv-ben. az érelmeszesedés/koleszterin/plakkosodás ellen:
1.
http://www.ustrea...m=15748218

2.

A mű-vérről/szürkemarhából:

http://www.ustrea...m=16005463

2011.11.11-én a prof. részt vett a Kárpátia hajón szervezett rendezvényen / képek:

http://tempohirek...admore=355

84.2.38.22/gallery/keyframe/2010/06/25/duna-29918/duna-29918-05061800.jpg
# | Koré Koré - 2011 11 18 ¦ 16:19:25
(Ezernyinek tűnő) évekkel ezelőtt döbbenten idézgettünk itt a kutatási-fejlesztési együttműködésről szóló közlöny-közleményt, eldugott hírként tálalták, és szinte aznap érvénybe léptették e döbbenetes rendeletet! Természetesen izrael és a gój-(jog) partner között köttetett, értelmezése szerint mindent vihetnek, lenyúlhatnak!
Szégyenletesen kiszolgáltatottá tették a hazai értelmi kapacitásunkat! Sütött belőle a hátsó szándék.
Pedig nyilván a találmányi hivatalok megszállása is tény, de kevesellték.....
# | Kaméleon Kaméleon - 2011 11 18 ¦ 19:39:02
Az utóbbi 20 évben zajló mikrobiológiai kutatások azt mutatják, hogy szinte egyetlen betegség létezik: és ez a test túlsavasodása. Tehát a megoldás kézenfekvő: a lúgosítás. A Ganoderma az egyik legerősebben lúgosító gyógynövény.

A ganoderma a magas vérnyomás által okozott fej- és vállfájást, valamint az érelmeszesedést meggyógyíthatja, és javíthat a vérnyomáson is.
Mr. Isao Tani tanulmánya, Kinki Egyetem Orvosi Kutatóintézet

A kísérleti alanyok túlnyomó részben magas vérnyomással küszködtek. A vérnyomás területén jelentős javulást tapasztaltunk. Az egyik beteg kezdőértéke (180/96) három hónap után 126/94-re csökkent. Ilyen jelentős javulást nagyon ritkán tapasztalunk vérnyomáscsökkentő gyógyszer alkalmazása nélkül.
Néhány női érelmeszesedéses páciens vérnyomása három hónap alatt 158/77-ről 128/67-re csökkent.
A koleszterin szintjük szintén javult, 269-ről 242-re
Egyes betegeknél a magas vérnyomás fej- és vállfájással jár együtt. Az ő vérnyomásuk egy hónap alatt 151/78-ról 118/72-re csökkent, és megszűnt a fejfájás.
Több olyan beteg tapasztalt javulást mindkét területen, akik magas vérnyomásra és fájdalmakra is panaszkodtak.
A fenti eredmények alapján látható, hogy a Ganoderma eredményesnek bizonyult a magas vérnyomású betegeknél. Vérnyomáscsökkentő gyógyszerek alkalmazása ilyen esetekben csökkentheti a szisztolés a nyomást, azonban nincs hatással az aszisztolés nyomásra. A Ganoderma mindkettőt csökkentheti. Ez kivételes tulajdonság. Különösen hangozhat, hogy a Ganoderma kétirányú hatással rendelkezik, azaz emelheti és csökkentheti is a vérnyomást. Valójában, mivel a Ganoderma harmonizálja a szervezet funkcióit, erősítve a szervezet természetes gyógyító képességét, erősítheti az immunrendszert, különösen a középkorúak esetében.
Magas és alacsony vérnyomás kezelésekor a kivonat a kezelt esetek igen nagy számában bizonyult hatásosnak.
A sikeresebb esetekben 2 hónapon belül, néhány esetben 2 héten belül állt vissza normál értékre a magas vérnyomás.


Miért eredményes a szisztolés és az aszisztolés nyomás esetében is?

Dr. Shigere Yuji a Kinki Egyetemrol hat magyarázattal szolgál arra, miért eredményes a Ganoderma a szív- és érrendszeri betegségek esetén:

a. Kezeli a magas vérnyomást.
b. Megemeli a kórosan alacsony vérnyomást.
c. Megakadályozza az érelmeszesedést és csökkenti a koleszterinszintet.
d. Megakadályozza a trombózist és feloldja a vérrögöket.
e. Csökkenti a vérnyomáscsökkentő szerek mellékhatásait.
f. Vérnyomáscsökkentő szerekkel történő együttes alkalmazása esetén csökkentheti a vérnyomást.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.34 másodperc
46,557,088 egyedi látogató